-
[moderator]
-
[moderator]
-
φίλε G60 σε παρακαλώ ηρέμησε και μην κατεβάζεις το επίπεδο, πέφτοντας σε 'παγίδες' (αν κα ικαταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου):o Ακόμα, θα σε παρακαλέσω να μην δημοσιοποείς τα pm του χρονομέτρη, αλλά να τα στέλνεις στους μοντερατόρς, εφόσων είναι προσβλητικά(που όντως είναι )
παρακαλώ τα παιδιά να 'διορθώσουν' το θεματάκι που άνοιξα, γιατί μας υποβιβάζει όλους αυτή η εικόνα. Όσo αφορά τον χρονομέτρη, πιστεύω πως είναι προφανές τί πρέπει να (ξανα-ξανα)γίνει -
Εγώ διαφωνώ! Γκρινιάζουν οι mods ότι φαγωθήκαμε .........λίγη προσοχή σας παρακαλώ!moderator!.......
-
[moderator]
-
[moderator]
-
Τα συγχαρητηρια μου σ'ολους τους 'κυριους'για την υψηλου επιπεδου συζητηση που ειχαν.ΚΡΙΜΑ.
Υποτειθεται οτι ειστε μελοι του 4τf και φιλοι των 4τ ?????
-
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πού αναφέρεσαι και τί εννοείς.Φαντάζομαι ότι μάλλον άδικα πιστεύω ότι έχω σχέση.Πού τα βρήκες αυτά που ξεστόμισε κάποιος παραπάνω?Μην βγάζεις δημόσια τέτοιου είδους βρωμόλογα.Άλλωστε τόσο αυτός που τα λέει όσο και αυτός στον οποίο απευθύνονται δεν είναι συγνωστοί!
Ποιός Χρονομέτρης και χαζομάρες?Πού λέει ότι το έγραψε αυτός?Πές μου σε παρακαλώ G60 αν δεν είμαι αδιάκριτος πού αναφέρεσαι?Τα είδα εγω Zeitmesser,τα έσωσα και τα έχω!Παραβαίνουν σαφώς τον κανονισμό του Φόρουμ περί μη προσωπικών επιθέσεων!
-
Ρε παιδιά, τι θα γίνει επιτέλους με το γελοίο;
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Τελικά είναι official κύριοι, δεν υπάρχει Rallye ούτε για δείγμα, πουθενά...Από το στρατόπεδο της Ford, τα πράγματα είναι επίσης θολά. Το SportKa δεν έχει έρθει ακόμα και η Ford μάλλον έχει εκτεθεί, καθώς σε dealer που ρώτησα έλαβα την απάντηση «αυτά τα λένε τα περιοδικά» (!!!) και «επίσημα δεν ξέρουμε τίποτα».
Δηλαδή τα περιοδικά (online και μη), που έγραψαν μέχρι και ενδεικτικές τιμές, τα έβγαλαν από το μυαλό τους; Πάντως η Ford Hellas θα κάνει μ@λ@κία μεγάλου βεληνεκούς αν δεν φέρει το SportKa γρήγορα και σε χαμηλή τιμή, ώστε να εκμεταλευτεί το «θάνατο» του Rallye και να προλάβει πιθανούς ανταγωνιστές (C2, κλπ).
Εμένα Βασίλη η αντιπροσωπεία μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης μου απάντησε ότι ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ γνωρίζει πότε θα εισαχθεί το Sportka!
Κρίμα.... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εμένα Βασίλη η αντιπροσωπεία μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης μου απάντησε ότι ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ γνωρίζει πότε θα εισαχθεί το Sportka!
Κρίμα....Από δική μου σημερινή επικοινωνία:
[Φωνή κοπελίτσας] «Ford Motor Hellas, παρακαλώ?»
«Καλησπέρα, για το Sportka θα ήθελα να ρωτήσω, έχουμε κάποια εικόνα για το πότε θα εισαχθεί?»
«Περιμένετε παρακαλώ...» [Ηλίθια «τηλεφωνική» μουσική]
...
«Ναι με ακούτε? Μπορείται να απευθυνθείτε σε κάποιον dealer μας για ειδική παραγγελία!»Κάγκελο εγώ...
«Μα... εδώ και καιρό έχετε ολοσέλιδες διαφημίσεις σε περιοδικά, όπου αναφέρεται και η τιμή και είχατε ανακοινώσει ότι θα έρθει τον Ιούλιο. Τι σημαίνει «ειδική παραγγελία»? Δεν μπορείτε να μου δώσετε περισσότερα στοιχεία?»
«Περιμένετε παρακαλώ...» [Λίγη ακόμα ηλίθια «τηλεφωνική» μουσική]
...«Κοιτάξτε, δεν ξέρουμε ακόμα για την ακριβή ημερομηνία εισαγωγής, προς το παρόν μπορείτε να το παραγγείλετε σε κάποιον dealer μας».
Σκέφτηκα να πω ότι δεν μιλάμε για καμία Porsche, αν δεν το δεις από κοντά και δεν το τεστάρεις, τι να αγοράσεις, γουρούνι στο σακί; Τελικά δεν είπα τίποτα, ευχαρίστησα και το έκλεισα.
Γνώμη μου: στην Ford Motor Hellas την πατήσανε και πιθανότατα τους πήραν στο λαιμό τους οι απέξω. Μάλλον η παραγωγή δεν επαρκεί για να καλυφθούν μαζικά οι αγορές, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το 50% της παραγωγής θα απορροφηθεί από την Μεγ. Βρεττανία. Εκεί θα παίξει στην ίδια αγορά με το Saxo VTR, το Yaris TSport κλπ, μην την ψάχνετε, είναι βασικά φορολογικοί οι λόγοι.
Πιθανολογώ εισαγωγή περιορισμένων ποσοτήτων κατά τα μέσα Σεπτέμβρη. Υπομονή απ'όλους τους ενδιαφερόμενους...
-
Πιστευω πως τον 'παλιοχαρακτηρα' του Peugeot δεν θα τον εχει. Οπως και το 106 16v ηταν πιο 'ανθρωπινο' απο το 1.3...και παει λεγοντας. Μακαρι να μην ειναι ετσι, αλλα ετσι φτιαχνονται πια τα αυτοκινητα Θα εχει και ηλεκτρικο γκαζι φανταζομαι ετσι?
-
άσχετο .... υπάρχει μιάμιση σελίδα ποστ με τη λέξη Moderator μέσα ..... δεν τα σβήνετε αυτά να ισιώσει το θέμα ??
-
Καλημερα!
Η λυση για μενα για την αποκτηση ραλλύ ειναι μία:Αγορα καροτσας!
Εστω και τρακαρισμενη,και μετα το χτιζεις,βαζοντας αναρτηση και 1 ρολλ μπαρ!Το συνολικο κοστος ανερχεται περιπου το ιδιο,οσο να παρεις ενα κανονικο ραλλύ ατρακαριστο του κουτιου.
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
άσχετο .... υπάρχει μιάμιση σελίδα ποστ με τη λέξη Moderator μέσα ..... δεν τα σβήνετε αυτά να ισιώσει το θέμα ??Απο τον κανονισμό του Φόρουμ απαγορεύεται η διαγραφή δημοσιεύσεων!Μόνο η διόρθωσή τους απο τους moderators!Για αυτό και έβαλα μόνο την λέξη moderator στην θέση του κειμένου!
-
Βρε Kouk σωστά μιλάς αλλά είναι λίγο άστοχο να αφήνεις τα πόστ με τη λέξη moderator μέσα και καλά για να μην παραβείς τους κανόνες .... στην ουσία το ίδιο πράγμα γίνεται απλά 'τηρούνται οι κανόνες'..... και αν μέχρι να το τσιμπήσουν οι moderators έχουν γραφτεί 3 σελίδες βρισιές σε ένα θέμα 4 σελίδων , τότε τι ??? θα βλέπεις 3 σελίδες 'Moderator' ???
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Βρε Kouk σωστά μιλάς αλλά είναι λίγο άστοχο να αφήνεις τα πόστ με τη λέξη moderator μέσα και καλά για να μην παραβείς τους κανόνες .... στην ουσία το ίδιο πράγμα γίνεται απλά 'τηρούνται οι κανόνες'..... και αν μέχρι να το τσιμπήσουν οι moderators έχουν γραφτεί 3 σελίδες βρισιές σε ένα θέμα 4 σελίδων , τότε τι ??? θα βλέπεις 3 σελίδες 'Moderator' ???Ετσι όμως ξέρουμε όλοι ποιών χρηστών οι δημοσιεύσεις σβήστηκαν!Ωστε να έχουμε και άποψη για τι συμβαίνει στο Φόρουμ!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλημερα!Η λυση για μενα για την αποκτηση ραλλύ ειναι μία:Αγορα καροτσας!
Εστω και τρακαρισμενη,και μετα το χτιζεις,βαζοντας αναρτηση και 1 ρολλ μπαρ!Το συνολικο κοστος ανερχεται περιπου το ιδιο,οσο να παρεις ενα κανονικο ραλλύ ατρακαριστο του κουτιου.
Σωστος! Πρεπει να εχεις κατι αλλο ομως να κυκλοφορεις...Αυτο ειναι το μελλοντικο μου σχεδιο
-
Σε αυτή την περίπτωση λοιπον μεσα απο την boutiquepeugeotsport:
Peugeot 106 bodyshell ref No. 9458419210
Prix:1950.91 Ευρά +ΦΠΑ 19,6%Χτυπας και ενα κλουβακι devil S2 κολλητο στα 820 Ευρά + ΦΠΑ βρίσκεις και ενα τροπετο με κανενα 3αρι χιλιαδες ευρά και με συνολικά 8-10.000 ευρά είσαι αρχηγός
-
Ο χρήστης pugsang έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση λοιπον μεσα απο την boutiquepeugeotsport:Peugeot 106 bodyshell ref No. 9458419210
Prix:1950.91 Ευρά +ΦΠΑ 19,6%Χτυπας και ενα κλουβακι devil S2 κολλητο στα 820 Ευρά + ΦΠΑ βρίσκεις και ενα τροπετο με κανενα 3αρι χιλιαδες ευρά και με συνολικά 8-10.000 ευρά είσαι αρχηγός
Παιδιά, το σασί που πουλάει η Peugeot είναι χωρίς πόρτες, καπώ, κλπ και είναι εντελώς άβαφο (κανονικά πρέπει να είναι μαύρο σε χρώμα, ούτε καν ασταρωμένο). Συνυπολογίστε συνεπώς το κόστος για τα «συνφραζόμενα» και το βάψιμο...
Δεν είναι καλύτερη λύση να βρείτε ένα παλιό Rallye 1300, να το κάνετε βίδες (πουλώντας ενδεχομένως και κάποια ανταλλακτικά) και να το κάνετε upgrade σε 1600 16V? Σαν βάση μπορεί να χρησιμεύσει επίσης ένα 106 XSi. Και με τις δύο επιλογές, ξεκινάς με ένα πολύ πιο ελαφρύ σασί από το 16V.
Όσο για το roll-cage εγώ θα επέμενα Ελληνικά (Herby, κλπ)
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ RALLYE!!!