Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εμένα Βασίλη η αντιπροσωπεία μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης μου απάντησε ότι ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ γνωρίζει πότε θα εισαχθεί το Sportka!
Κρίμα....
Από δική μου σημερινή επικοινωνία:
[Φωνή κοπελίτσας] «Ford Motor Hellas, παρακαλώ?»
«Καλησπέρα, για το Sportka θα ήθελα να ρωτήσω, έχουμε κάποια εικόνα για το πότε θα εισαχθεί?»
«Περιμένετε παρακαλώ...» [Ηλίθια «τηλεφωνική» μουσική]
...
«Ναι με ακούτε? Μπορείται να απευθυνθείτε σε κάποιον dealer μας για ειδική παραγγελία!»
Κάγκελο εγώ...
«Μα... εδώ και καιρό έχετε ολοσέλιδες διαφημίσεις σε περιοδικά, όπου αναφέρεται και η τιμή και είχατε ανακοινώσει ότι θα έρθει τον Ιούλιο. Τι σημαίνει «ειδική παραγγελία»? Δεν μπορείτε να μου δώσετε περισσότερα στοιχεία?»
«Περιμένετε παρακαλώ...» [Λίγη ακόμα ηλίθια «τηλεφωνική» μουσική]
...
«Κοιτάξτε, δεν ξέρουμε ακόμα για την ακριβή ημερομηνία εισαγωγής, προς το παρόν μπορείτε να το παραγγείλετε σε κάποιον dealer μας».
Σκέφτηκα να πω ότι δεν μιλάμε για καμία Porsche, αν δεν το δεις από κοντά και δεν το τεστάρεις, τι να αγοράσεις, γουρούνι στο σακί; Τελικά δεν είπα τίποτα, ευχαρίστησα και το έκλεισα.
Γνώμη μου: στην Ford Motor Hellas την πατήσανε και πιθανότατα τους πήραν στο λαιμό τους οι απέξω. Μάλλον η παραγωγή δεν επαρκεί για να καλυφθούν μαζικά οι αγορές, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το 50% της παραγωγής θα απορροφηθεί από την Μεγ. Βρεττανία. Εκεί θα παίξει στην ίδια αγορά με το Saxo VTR, το Yaris TSport κλπ, μην την ψάχνετε, είναι βασικά φορολογικοί οι λόγοι.
Πιθανολογώ εισαγωγή περιορισμένων ποσοτήτων κατά τα μέσα Σεπτέμβρη. Υπομονή απ'όλους τους ενδιαφερόμενους...