-
Εγώ πάντως δεν έχω 307...και το ξέρεις!Δε νομίζω να έχεις κάτι να πείς σε αυτό... Οι tazz kai kavy είναι νοήμονες και ας κρίνουν!
[moderator]
-
[moderator που αρχίζει και κουράζεται! ]
-
Δύσκολη η moderatorική...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στα χέρια ενός οδηγού που ξέρει να οδηγεί, ένα σπορ αυτοκίνητο είναι πάντα το ασφαλέστερο αυτοκίνητο.Στα χέρια όμως ενός οδηγού που νομίζει ότι ξέρει να οδηγεί.........???
-
Στα χέρια ενός τέτοιου οδηγού, ακόμα κι ένα καρότσι σουπερμάρκετ είναι φονικό όπλο.
-
πάντως, έχω δει και κάτι atos και smart να παίρνουν στροφές δίχως αύριο και να κάνουν χαρωτικές σφήνες. αυτοί είναι πραγματικοί οδηγοί; πιο πολύ με τρελούς που διέπονται από άγνοια κινδύνου μού μοιάζουν. ας μην μπερδεύουμε την κ**οφαρδία με τις οδηγικές ικανότητες...
το να οδηγάει κάποιος ραλάκι, δεν τον μετατρέπει αυτόματα σε π.ο. υπάρχουν παιδιά που οδηγούν τα ραλάκια τους σαν π.ο. και υπάρχουν και άλλοι που τα οδηγούν σαν πραγματικοί αυτόχειρες. το ίδιο ισχύει και για τους ιδιοκτήτες 'μερσεντέ', χιουντάι, γιούγκο, φεράρι κ.λπ.
-
Γιατί, κάτι (Κ)Lanos, Sephia κλπ που είτε λειτουργούν ως κινητά εμπόδια ή, όπως τα Smart και (P)Atos που ανέφερες, κινούνται χαροντικά, τα ξεχνάμε;
-
Ωπα παιδια καπου χαθηκε το μετρο. Με αφορμη τη συγκριση 2 αυτοκινητων στη φιλοσοφια τους και μονο, καταληξαμε να κατηγορουμε αυτοκινητα και οδηγους.
Εγω απλα ρωτησα πως ενας τεως ραλλακιας να αγοραζει 307 και αν υπαρχει κατι που να συνδεει τα 2 αυτοκινητα.
α και φιλε Kavy εγω εχω νομιζω σωστη εκδοση του γκολφ οποτε μη το συγκρινεις με το 307. Το 307 μπροστα στο γκολφ μου ειναι ...τζιπ!
Η γνωμη μου ειναι χωρις να το εχω οδηγησει ξαναλεω, οτι λογο τροπου κατασκευης και μονο δεν μπορει το 307 να ειναι ενα σπορτιφ εστω αυτοκινητο. That's all.
Και μακαρι κανεις αλλος κατασκευαστης να μην ακολουθησει το παραδειγμα του 307. ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
και για τους δυσπιστους, βαλτε το διπλα σε ενα scenic......
Αυτα -
Το 307 είναι ένα πρακτικό, άνετο και πολιτισμένο οικογενειακό χάτσμπακ, με καλούς κινητήρες (1600 και 2000 κυβικά), το οποίο όμως δεν έχει καθόλου σπορτίφ ρυθμίσεις στην ανάρτηση από τη μάνα του. Αν αυτή η 'λεπτομέρεια' μεταβληθεί καταλλήλως από το εργοστάσιο, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί και στις ανάγκες του πιο απαιτητικού οδηγού. Ορατότητα καλή έχει, θέση οδήγησης καλή έχει, αν και κάπως ψηλή (ίσως και λίγο περισσότερη πλευρική στήριξη να βοηθήσει τους πιο απαιτητικούς), η αρχιτεκτονική της ανάρτησης δεν προδικάζει για βαρετή συμπεριφορά (δείτε τα Clio και Leon), απλά όλα είναι θέμα ρυθμίσεων. Με άλλα αμορτισέρ, γεωμετρία, λάστιχα, είμαι βέβαιος ότι μπορεί να μεταμορφωθεί. Από πλευράς εμφάνισης τώρα, δε θα το αποκαλούσα ούτε σπορτίφ ούτε επιθετικό ούτε απρόσωπο.
Έτσι όπως είναι όμως, δεν το συνδέουν και πολλά με το 106. Το 106 Rallye είναι ένα προσιτό, ταχύτατο εργαλείο για τον Π.Ο. (και ΜΟΝΟΝ), ενώ το 307 είναι αυτό που οι Άγγλοι λένε 'eurobox'.
-
Smart??? α το κατέταξαν στα αυτοκίνητα τώρα αυτό το...περίπτερο?
όσον αφορά στο θέμα μας, πραγματικά λυπάμαι που λόγω οικονομικής στενότητας της ηλικίας, το πρώτο μου αυτοκίνητο δεν ήταν το Gti (ή έστω Rallye), και ακόμα πιο πολύ λυπάμαι που τώρα μεγαλώνοντας πάλι δεν μπορώ να έχω Rallye γιατί πέρασε στην ιστορία...
να ζήσουμε να το θυμόμαστε, γιατί προβλέπω καιρούς χαλεπούς στην αυτοκινητοβιομηχανία, με κάρα με ηλεκτρονικά γκάζια, joystick, VDC, ESP, TC, KLAIN MAIN κλπ κλπ..... Kαλά, μικρά, γρήγορα αυτοκίνητα βγαίνουν και θα βγαίνουν, αλλά δεν θα είναι καθαρόαιμα. Δυστυχώς.
Σπύρος
-
παιδια εμενα δε μου αρεσε αυτο το αυτοκινητο ποτε, ειδικα απο τη στιγμη που εκανε πολλα ατομα να πιστευουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι απ'οτι ειναι στη πραγματικοτητα...φυσικα δε φταιει το αμαξι αλλα ολα τα παρελκομενα...
-
συμφωνω απολυτα με τον skyllone, αλλα ρε παιδια αυτο το αμαξι ΔΕΝ γινεται σπορ....Εστω και με τις οποιες αλλαγες. Το κεντρο βαρους ρε παιδια δεν διορθωνεται. Και πιτα να το κανεις, θα ερθει στα επιπεδα ενος νορμαλ αυτοκινητου (προηγουμενης γενιας μαλλον)
Αυτα.
μαλλον θα αλλαξω την υπογραφη μου σε : 'μη χειροτερα' -
Μετα το C2 σιγα σιγα αργοπεθαινει και το εταιρο VTS...
-
Έτσι μπράβο...
-
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
Έτσι μπράβο...Αν βλέπεις στον ύπνο σου να σε κυνηγάνε διάφορα δαιμονισμένα ράλακια και σαξάκια πρέπει να επισκεφτείς επειγώντος κάποιο από τα ιατρικά forums για ψυχιατρική βοήθεια .
-
Δε απευθυνόταν στον elteo ο Αθάνατος 106S16.
-
Αν είναι έτσι, τον παρεξήγισα
-
παρακολουθώ κι εγώ αυτή την άτυπη κόντρα σχετικά με τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες αρετές του 307, και καταθέτω τη γνώμη μου, ως κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, και έχοντας οδηγήσει και το ραλί και τις αντίστοιχες προς το 307 γερμανικές προτάσεις (εξαιρουμένου του φόκους).
κατ'αρχάς, τι σημαίνει άνευρο, αργό κ.λπ.; ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης; σε σχέση με το ιμπρέζα π.χ., σαφώς και είναι άνευρο και αργό, και και και... σε σχέση με το ραλί, το ίδιο. σε σχέση με το γκολφ ή το άστρα, και γρήγορο είναι και νευρικό. μερικές φορές, προσπαθώντας να υπερασπιστούμε τη σχεδιαστική σχολή της αρεσκείας μας, χάνουμε το μέτρο. ναι, η πεζώ υιοθέτησε τον ημιάκαμπτο του γκολφ, και η όπελ και η vw έσπευσαν να υιοθετήσουν τις γραμμές του 307 στα καινούργια γκολφ και άστρα. so what? έχοντας κάνει ουκ ολίγες βόλτες με ραλάκι, ομολογώ πως ακόμα υπάρχουν φορές που το ζηλεύω στο δρόμο. έρχεται κάποια στιγμή όμως που ως οδηγοί/καταναλωτές πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας. έχοντας κάποιο ποσό στην άκρη για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, έπρεπε να σταθμίσω τις ανάγκες μου και το τι θα μπορούσα να αγοράσω με τα χρήματα που διέθετα. θα μπορούσα να αγοράσω το ραλί, και να διασκεδάζω μια-δυο φορές το μήνα στα μέγαρα ή σε κάποιο βουνό, θυσιάζοντας την άνεσή μου στις μεγάλες μετακινήσεις. θα μπορούσα να αγοράσω επίσης το πόλο/ίμπιζα/κ.λπ. και να πληρώσω χρυσά έναν αδύναμο κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό. χωρίς αυταπάτες, επέλεξα συνειδητά ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει κάποια στοιχεία που με ενδιέφεραν ως αγοραστή. αυτό τι σημαίνει; ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία είναι άχρηστα; απλώς δεν κάλυπταν τις προτεραιότητες που είχα θέσει εγώ ο ίδιος, με προοπτική μιας 4-5ετίας. το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής με έχει ικανοποιήσει απόλυτα και το θεωρώ μια απολύτως τίμια πρόταση στην κατηγορία του, χωρίς να θεωρώ ότι όποιος έχει επιλέξει κάποιο άλλο μοντέλο στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει πετάξει τα λεφτά του. οι καιροί είναι δύσκολοι για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, και κανένας κατασκευαστής δεν έχει το περιθώριο να λανσάρει κακό μοντέλο (ή έστω μέτριο).
και για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνω κάτι που έγραψα προχτές με αφορμή άλλο topic: ας είμαστε προσεκτικοί όταν διατυπώνουμε κρίσεις για αυτοκίνητα που δεν έχει τύχει να έχουμε οδηγήσει.
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!!!!!!
-
[moderator πολύ κουρασμένος που στο εξής θα διαγράφει αντι να κάνει edit! ]
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Έτσι μπράβο...
Αν βλέπεις στον ύπνο σου να σε κυνηγάνε διάφορα δαιμονισμένα ράλακια και σαξάκια πρέπει να επισκεφτείς επειγώντος κάποιο από τα ιατρικά forums για ψυχιατρική βοήθεια .
Ασπρα ραλακια...μαυρα ραλακια...κοκκινα ραλακια...
Ο εφιαλτης του Αθανατου!
Moderator δεν ειπα τιποτα κακο ε?
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ RALLYE!!!