-
Μας προέκυψε και Φοίνικας τώρα; Εξυπναδούλες
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Μας προέκυψε και Φοίνικας τώρα; ΕξυπναδούλεςΕλα τωρα.. ξερεις τον συνειρμο με το φοινικα!!!
-
Ναι, τον ξέρω το συνειρμό, γι'αυτό έγραψα 'εξυπναδούλες'.
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Ναι, τον ξέρω το συνειρμό, γι'αυτό έγραψα 'εξυπναδούλες'.Εγω απορω γιατι δεν βαζει καποιες απο τις αλλες 'προσωπικοτητες' που εχει φτιαξει για να απαντησει και δημιουργει συνεχως νεες???
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Ασπρα ραλακια...μαυρα ραλακια...κοκκινα ραλακια...
Πως πάει το τργουδάκι?
ΑΣΠΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ-ΚΙΤΡΙΝΑ-ΜΠΛΕ ΤΑ ΡΑΛΛΑΚΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΕ!!!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ασπρα ραλακια...μαυρα ραλακια...κοκκινα ραλακια...
Πως πάει το τργουδάκι?
ΑΣΠΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ-ΚΙΤΡΙΝΑ-ΜΠΛΕ ΤΑ ΡΑΛΛΑΚΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΕ!!!!!
Εσυ ειπαμε αν δεν βαλεις λευκες ζαντες να μην ξαναμιλησεις!
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Δεν είχα καταλάβει πως απευθύνθηκες σε μένα.
Δεν είμαι διαθετιμένος να βάλω λευκές ζάντες για μέσα στην πίστα αφού για το δρόμο έχω αυτές του GTi
Αν κάνεις κλίκ πάνω στην φωτό της υπογραφής και κοιτάξεις μετά την 1η φωτό θα καταλάβεις τι εννοώ
Μπορώ να μιλήσω τώρα?
-
έλειψα μερικές μέρες, μπήκα στο φόρουμ κι έχει γίνει χαμός.
δεν έχει νόημα να γράψω για το ραλλύ . όποιος το έχει/είχε ξέρει, οι άλλοι δεν θα καταλάβουν. Και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που κόστιζε μόλις 4.000.000.
Τα χρήματα παίζουν πρωταρχικό ρόλο, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Και με την κατάργηση των τεκμηρίων, οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται με βάση το κόστος κι όχι τα κυβικά.
όσο για τους φανατικούς εχθρούς του ραλλύ, καταλαβαίνω τη ζήλεια τους.. κι εγώ θα ζήλευα στη θέση τους.
-
Εγώ ποτέ δε θα ξεχάσω τη φορά που προσπάθησα στο δρόμο από Ταυρωνίτη μέχρι Παλαιόχωρα ν'ακολουθήσω ένα ραλλάκι, τον καιρό που είχα το Υ10... Το ξύλο που έφαγα παιδιά δεν περιγράφεται με λόγια.
'ΑαααΑΑΑΧ, κύριε Ευαγγελάτο μου, τι ξύλο ήταν αυτό...'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ ποτέ δε θα ξεχάσω τη φορά που προσπάθησα στο δρόμο από Ταυρωνίτη μέχρι Παλαιόχωρα ν'ακολουθήσω ένα ραλλάκι, τον καιρό που είχα το Υ10... Το ξύλο που έφαγα παιδιά δεν περιγράφεται με λόγια.'ΑαααΑΑΑΧ, κύριε Ευαγγελάτο μου, τι ξύλο ήταν αυτό...'
πόσοι έχουν να λένε για το ξύλο που έχουν αρπάξει από αυτά τα..αμαξάκια
και δυστυχώς όμως και πόσα φαναρτζίδικα να λένε για το 'και αν σου φύγει;...'
(αν και ρε κωνσταντίνε με το Υ10 θα τις έτρωγες και από το σουϊφτ μου εδώ που τα λέμε, που πας ρε καραμήτρο! ) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
'και αν σου φύγει;...'Ε, εκεί είναι που οι φαναρτζήδες λένε 'κι αν σου κάτσει;'
-
Εγω καποτε ελεγα για τα Ραλλακια τα χειροτερα.Κουβας,σκοτωστρες κτλ κτλ.
ΑΛΛΑ οταν μπηκα σε ενα απο αυτα στα Μεγαρα καταλαβα σε ενα μικρο ποσοστο το νοημα τους.
Ειναι ενα απο τα πολυ λιγα αυτοκινητα που τους βαζεις κλωβο και τρεχεις σε ραλλυ.
Ειναι καθαροαιμα και απαιτουν απο τον οδηγο να γνωριζει καποια πραγματα για να κινηθει σε ρυθμους που πολυ ακριβοτερα αμαξια και μαλιστα σπορ δεν κινουνται......
Θα προσπαθησω να αποκτησω ενα μαμα(καλα οχι εντελως μαμα σκουπα-προγραμμα-εξατμιση και αναρτηση της Ιταλικης Osrav που στο κλιακι δουλευει τελεια)και θα το εχω για ειδικες περιπτωσεις...
Τωρα που το σκεφτομαι το ιδιο θα κανω και με το κλιακι...
Παντως για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν δυσκολο εως απιθανο να βγει ενας απογονος του Ραλλυ τουλαχιστον τα προσεχη 5 χρονια....
Θα περιμενω να δω το νεο clio 3 rs 2,0 turbo με τα 220 αλογα να ειναι μια ευγενικη προσφορα της Renault sport αλλα απο θεμα κοστους και μονο ξεφευγουμε...
Και το κακο ειναι οτι δεν βλεπω να μενουν και πολλα Ραλλυ στους δρομους..... -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Δεν είχα καταλάβει πως απευθύνθηκες σε μένα.
Δεν είμαι διαθετιμένος να βάλω λευκές ζάντες για μέσα στην πίστα αφού για το δρόμο έχω αυτές του GTi
Αν κάνεις κλίκ πάνω στην φωτό της υπογραφής και κοιτάξεις μετά την 1η φωτό θα καταλάβεις τι εννοώ
Μπορώ να μιλήσω τώρα?
Καταλαβα τι εννοεις Εχεις ξανα τον λογο
-
Πάντως η ζήτηση για μεταχειρισμένα Rallye είναι τεράστια,
δεν υπάρχει χρόνος αναμονής πάνω από 1 μέρα με τιμές
αρκετά τσιμπημένες θα έλεγα οι οποίες πάρα πολύ δύσκολα
παζαρεύονται(και καλά κάνουν γιατί το Αυτοκίνητο αξίζει πολλά) -
Kai egw eimai enas apo tous kakomoirous pou psaxnei na brei GTi 106 se kalh katastash twn teleutaiwn 2 etwn...exw koita3ei bebaia kai merika Rallye alla mexri twra ektos apo 3-4 ola htan xtyphmena...Dystixws einai arketa dyskolo na brw ena katallhlo alla pou 8a paei,8a bre8ei...
Egw pantws an kai genika exw mia sympa8eia pros thn Germania, otan to '98 eixa mpei s'ena GTi katalaba ti shmanei swsth gewmetria anarthshs kai fysika otan pia odhghsa ena Rallaki den eixa pia amfibolia gia to poio autokinito twn 4-5ek drx a3izei na parw...
-
Γειά σε όλους τους forumαδες...!
Είμαι ο περήφανος κάτοχος ενός Rallye 16V (2001) στο φοβερό κίτρινο.
Χαίρομαι πολύ που είναι τόσο αγαπητό στην κοινότητά μας.
Αν το πουλήσω τελικά του χρόνου (βλέπε οικογένεια κ.λ.π.) θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε....και όσοι πιστοί....Γεια χαρά και πολλά στριψίματα
-
Ο χρήστης kosfiris έγραψε:
Είμαι ο περήφανος κάτοχος ενός Rallye 16V (2001) στο φοβερό κίτρινο.πες τα, πες τα!
το ασπρο... σαν πολυ .... ασπρο, δεν ειναι ??
(ποσο χαιρομαι που το προλαβα... μα ποσο χαιρομαι...!) -
Είμαι ο περήφανος κάτοχος ενός Rallye 16V (2001) στο φοβερό κίτρινο.
Χαίρομαι πολύ που είναι τόσο αγαπητό στην κοινότητά μας.
Αν το πουλήσω τελικά του χρόνου (βλέπε οικογένεια κ.λ.π.) θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε....και όσοι πιστοί....Γεια χαρά και πολλά στριψίματα
Μα του χρονου θα χει βγει το 107 και θα πέσει η μεταπολητική αξία του ραλύ!
ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.........
-
Μακάρι, αλλά δεν νομίζω να βγει το 107 σε έκδοση αντίστοιχη του Rallye..
Οντως το κίτρινο χρώμα είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο! -
Eεεεμμμ πως να βγει σε εκδοση Ραλι ρε παιδια???
Το εχετε δει?
Σαν ιαπωνεζικο βανακι ειναι...αφου εχει και συρομενη πορτα!!!
Οσο και να το αλλαξεις Ραλι δεν γινεται!Ιεροσυλοι Γαλλοι της Πεζο!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ RALLYE!!!