-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
βαριεμαι τωρα να γραφω αναλυση..
Αν δε βαριέσαι και να διαβάσεις, ρίξε μια ματιά εδώ
Πάω να βυζάξω λίγο γιατί πείνασα...
τωρα θα σου πει Gran Turismo 4 the real driving simulator και θα πρεπει να σου αλλαξω το pampers...
-
ωραιο το σεταπ σου!! πριν λιγα χρονια θα το ζηλευα..τωρα δυστυχως μαλλον γερασα και με απασχολουν πιο πρακτικα θεματα.. (που θα μπει? ποσο κανει? ποσο χρονο παιρνει το στησιμο?)
παντως σε συγχαιρω, μιας και δεν φαινεται να εχεις τσιγκουνευτει ουτε σεντς!!
προφανως θα υπαρχει και ενα αντιστοιχα καλο game pc απο πισω.
και σιγουρα καποιο ανταξιο display.ποσο σου πηγε ολη αυτη η ιστορια αληθεια? (pc + hardware)
και ποσο χρονο σου πηρε -σαν ειδικος- για να το κανεις να δουλευει σωστα?
και για ποσα games?με 300ε ο καθενας τα χριστουγεννα θα μπορει να παρει τεχνολογια κονσολας,
που σε pc κοστιζει σημερα 2.500εκαι αντι να καθεται στην καρεκλα του γραφειου του (οπως ολη μερα στη δουλεια) θα αραζει στον καναπε.
και δεν εχει drivers, install, troubleshooting, patching, support κλπ. μονο on/off
και δεν θα ξαναχρειαστει να σκασει για hardware τιποτα για 2-3 χρονια...περσι οι κονσολες κανανε τζιρο ~30δις δολλαρια. πιο πολυ απο το hollywood δηλαδη..
να δουμε αυτη τη χρονια τι θα κανουνε..το πληθος παει στις κονσολες.
ειναι πιο φτηνες, πιο ευκολες και πιο ευπεπτες.
και οπου παει το αγοραστικο κοινο, πανε και οι κατασκευαστες.
ειδικα δε οταν αυτοι εχουνε ολοι πριμοδοτηθει -για να μην πω αγοραστει- απο τους κονσολοκατασκευαστες...σαν ερευνητικο πεδιο, παντα τα pc σαν ανοιχτη αρχιτεκτονικη θα ειναι μπροστα.
ομως εγω μιλαω για gamers και οχι για pioneers -
Πέτρο, δε διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά μάλλον δεν κατάλαβα καλά το αρχικό σου σχόλιο. Το θέμα εδώ είναι οι τίτλοι για racing games και όχι γενικά για gaming. Και πίστεψέ με, σε αυτόν (και μόνο αυτόν) τον τομέα, οι κονσόλες είναι στην εποχή που βυζαίναμε κι εγώ κι εσύ...
-
και παλι..
σε ερευνητικο επιπεδο συμφωνω μαζι σου. και παντα θα ειναι ετσι
ανοιχτη αρχιτεκτονικη vs κλειστη αρχιτεκτονικη = 1σε ουσιαστικο/εμπορικο, οχι
πες μου -ακομα και χωρις τα σπεσιαλ τσιμπραγκαλα τα δικα σου- ποσο κοστιζει ενα σημερινο pc ικανο να παιζει καλα τα απαιτητικα σε δυναμη simulators?
οι εταιρειες θα βαλουνε τον κολο τους κατω, και θα φτιαξουνε simulators και μαλιστα με ακριβα συμβολαια απο αληθινες εταιρειες, πιστες κλπ,
μονο οσο ξερουνε οτι οι πωλησεις τους θα ειναι εξασφαλισμενες.
πλεον οι καλες παραγωγες δεν ειναι μακρια σε κοστος απο αυτες του κινηματογραφου..οσο συρικνωνεται/μεταφερεται η αγορα, τοσο θα αλλαζουνε και αυτοι σχεδια..
οι νεες κονσολες εχουνε αρκετη δυναμη για να προστεθει το απαραιτητο detail που λειπει στους εξομοιωτες μεχρι τωρα.
και θα υπαρχει και η εξασφαλιση της αγοραστικης δυναμης (=>του κερδους) απο κατω. -
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ GRAN TURISMO4 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Π.Χ. LANCIA DELTONA ME SUPERSOFT TYRES ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΕΧΕΙ 0-100
ΣΕ 7,5.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ALFA ROMEO OI ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 3ΛΙΤΡΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ BMW ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 3
ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ FACELIFT??????
Tσκ,τσκ,τσκ -
Το GT4 είναι ένα ΓΑΜΑΤΟ παιχνίδι, ειδικά με τιμονιέρα. Το θεωρώ το καλύτερο του είδους του.
Είναι όμως...ΠΑΙΧΝΙΔΙ και όχι εξομοιωτής και άλλα τραγελαφικά που ακούω κατά καιρούς.
-
ldriver, δεδομενης της δυναμης του ps2 αλλα και του xbox, το detail που περιεχουνε τα games τυπου GT/Forza ειναι εξαιρετικο.
ατελειες θα βρεις αμα ψαξεις με την σεσουλα.
δυστυχως, για μεγαλυτερες απαιτησεις, θα πρεπει να περιμενεις καννα χρονο.opterie, με το forza εχεις ασχοληθει καθολου? (σοβαρα)
-
ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΔΥΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΟΥΝΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 2 Η ΔΕΛΤΟΝΑ EVO. ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ Η COLLEZIONE KAI TO YPSILON(ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ 180 HP)
ΚΑΤΕΜΕ ΤΟ PHOTOTRAVEL ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
opterie, με το forza εχεις ασχοληθει καθολου? (σοβαρα)Όχι, δεν έχω κονσόλα. Έχω όμως ακούσει τα καλύτερα λόγια.
Σε physics, πρέπει να είναι πολύ ανώτερο του GT4, όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία του Forza.
-
ακριβως ετσι.. σε physics ειναι πολυ καλο.
και αντι για replay, εχει telemetrics, οπου παιρνεις διαφορα χρησιμα στοιχεια
και οντως μπορεις να διαφοροποιησεις δραματικα τη συμπεριφορα του αυτοκινητου..θεωρω οτι το forza 2 (με το νεο hardware) θα ειναι ενας εξομιωτης που θα πλησιαζει το αριστο.
edit: ε κι εσυ ρε παιδακι μου, αντι να βαλεις momo πεταλια στην 'οδηγιερα', αντε παρε ενα xbox... 200ε μαζι με forza + xboxlive θα το βρεις... go play
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
edit: ε κι εσυ ρε παιδακι μου, αντι να βαλεις momo πεταλια στην 'οδηγιερα', αντε παρε ενα xbox... 200ε μαζι με forza + xboxlive θα το βρεις... go playΠφφ....και να χάσω την αίσθηση του να κάνω 3 απανωτά κατεβάσματα από 5η σε 2α με μύτη τακούνι;;
Όχι, ευχαριστώ
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Παρεπιπτόντως, το PS2 μου αργο-πεθαίνει μετά απο ύπουλο κτύπημα που δέχτηκε από το GTA4 San Andreas .
Το έψαξα and it seems that this is a common problem .
...Κανένα νέο για το GTA4?
-
GT4 και Nurburgring παίζεις κανείς σας?
Είχαν κάνει ενα φοβέρο ρεπορτάζ με στο αγγλικό Car ή στην κορυφαιά εκπομπή Top Gear, οδηγώντας στο Ring ενα 350Ζ στο GT4 και μετά In real life με ενα 350Ζ στο Ring αν μπορούσαν να πετύχουν καλύτερο χρόνο απο το Playstation..
Long live the Ring..
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
GT4 και Nurburgring παίζεις κανείς σας?Είχαν κάνει ενα φοβέρο ρεπορτάζ με στο αγγλικό Car ή στην κορυφαιά εκπομπή Top Gear, οδηγώντας στο Ring ενα 350Ζ στο GT4 και μετά In real life με ενα 350Ζ στο Ring αν μπορούσαν να πετύχουν καλύτερο χρόνο απο το Playstation..
Long live the Ring..
Καλώς όρισες αγαπητέ. Καιρός ήταν
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
GT4 και Nurburgring παίζεις κανείς σας?Σόκο, καλως όρισες!! Θέμης εδώ...!!
Ring παίζουμε, GT4 όχι
Long live the Ring!
P.S.
Είχατε πάει; Κάτι πήρε το μάτι μου. Αν ναι, θες να ανοίξεις ένα thread με εντυπώσεις ή έστω γράψε εδώ. -
To ring έκατσα και το έμαθα και εγώ αναγκαστικά λόγω GT4.
Τελικά το χρυσό δεν είναι τόσο δύσκολο αρκεί να πηγαίνεις τέρμα γκάζι
στα γρήγορα σημεία της πίστας που δεν είναι και λίγα.Προτιμώ πάντως τη Suzuka και τη Laguna Seca.
-
είναι μικρός τελικά ο κόσμος, καλώς σας βρίσκω και εδώ παίδες..
Θέμη γιατί χάθηκες? Το πρότζεκτ ΜΙΑΤΑ το άφησες?
Ναι πήγα ξανά Roadtrip στην Ευρώπη, αλλά αυτη την φορά είχε και Ring
Dog το MX5 μας έβγαλε ασπροπρόσωπους ειδικά στα κλειστά κομμάτια είχε και παιχνίδι με μια ΜοdenaΠήρα το PS2 μόνο και μόνο να μάθω οσο γίνεται καλύτερα γραμμές κτλ για την επόμενη επίσκεψη στο Ring
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Θέμη γιατί χάθηκες? Το πρότζεκτ ΜΙΑΤΑ το άφησες?Ναι, δυστυχώς δε με βλέπω για αυτοκίνητο ακόμα
Πήρα το PS2 μόνο και μόνο να μάθω οσο γίνεται καλύτερα γραμμές κτλ για την επόμενη επίσκεψη στο Ring
Σωστός
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το GT4 είναι ένα ΓΑΜΑΤΟ παιχνίδι, ειδικά με τιμονιέρα. Το θεωρώ το καλύτερο του είδους του.Είναι όμως...ΠΑΙΧΝΙΔΙ και όχι εξομοιωτής και άλλα τραγελαφικά που ακούω κατά καιρούς.
Χωρίς να θελω να μειωσω το νετκαρ που εχω διαβασει οτι θεωρεις αριστο εξομοιωτη, εχοντας περασει πολλες ωρες με αυτο διαπιστωσα πως δεν ειναι ιδιεταιρα υψηλου επιπεδου. Δεν εχω οδηγησει φεραρι 360 αλλα εχω οδηγησει μινι κουπερ S και η συμπεριφορα του στο νετκαρ απλως δεν εχει καμια σχεση. Δηλαδη το παιχνιδι απετυχε να εξομοιωσει τα χαρακτηρηστικα του συγκεκριμενου αυτοκινητου!!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Χωρίς να θελω να μειωσω το νετκαρ που εχω διαβασει οτι θεωρεις αριστο εξομοιωτη, εχοντας περασει πολλες ωρες με αυτο διαπιστωσα πως δεν ειναι ιδιεταιρα υψηλου επιπεδου. Δεν εχω οδηγησει φεραρι 360 αλλα εχω οδηγησει μινι κουπερ S και η συμπεριφορα του στο νετκαρ απλως δεν εχει καμια σχεση. Δηλαδη το παιχνιδι απετυχε να εξομοιωσει τα χαρακτηρηστικα του συγκεκριμενου αυτοκινητου!!Απ' όσα γνωρίζω, το netKar είναι ένα sim με πολύ καλοφτιαγμένο engine που όμως ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί και ποτέ η ομάδα που το εξέλιξε δεν είχε στα χέρια της επαρκή δεδομένα.
Το netKar το εκθείαζα επειδή αν η ομάδα υλοποιούσε τις υποσχέσεις της, το engine έδειχνε φοβερό για να αποδώσει τα μέγιστα, κάτι το οποίο ποτέ όμως δεν έγινε (να δούμε με το εμπορικό version).
Η 250GTO είναι λάθος, το MG έχει τρελλά bugs (έχει δύο κινητήρες) και η Modena του version 1 με το beta 2 είναι δυο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα.
Δικαιολογημένο το σχόλιό σου και ίσως το λάθος δικό μου που δεν εξήγησα περισσότερα. Κι εγώ τις προάλλες που ξανάπιασα το netKar, μου φάνηκε λάθος σε πολλά του σημεία.
Και τέλος, άριστο sim δεν είναι κανένα. Υπάρχουν όμως αυτά που -συγκριτικά με την εκάστοτε εποχή - είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα από άλλα.
Το πότε κάποιος τίτλος ξεπερνά τα όρια του παιχνιδιού για να το χαρακτηρίσεις sim είναι και λίγο υποκειμενικό υποθέτω.
Ελπίζω να σε κάλυψα...
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ