-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άσε... κολλημένος με τα πλήκτρα, κι ας μην γράφουν χρόνους...Κι εγώ... ένα περίεργο πράγμα... μόνο πετομηχανές βολεύομαι με joystick...
Μόλις τερμάτισα το GTA Vice City στο PC, ένα ιδιαίτερα ηθικοπλαστικό και παιδαγωγικό παιχνίδι!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μόλις τερμάτισα το GTA Vice City στο PC!ώρα να παίξεις και το ΜΑΦΙΑ τώρα!!! Ίδιο παιχνίδι σχεδόν, αλλά σε πάει 80 χρόνια πίσω.
(εκεί να δεις ηθικοπλασία )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόλις τερμάτισα το GTA Vice City στο PC!
ώρα να παίξεις και το ΜΑΦΙΑ τώρα!!! Ίδιο παιχνίδι σχεδόν, αλλά σε πάει 80 χρόνια πίσω.
(εκεί να δεις ηθικοπλασία )
ΟΚ! Αύριο θ'αρχίσω να ψάχνω το clopyright...
-
NIRBRUNGRING LAP RECORD ME M3 RACING GTR TOYMΠANO
00..7:03:00
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 35% ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GRAN TURISMO WORLD CHAMPIONSHIP ΣΤΟ PROFESSIONAL EVENTS?
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάνε κάπου 2 χρόνια που έπαιξα το GTA 3 και δεν θυμάμαι τη φάση που λες. Γενικά να αποφεύγεις να σκοτώνεσαι, είναι ανθυγιεινό και χάνεις τα όπλα σου. Καλύτερα reload.
Βρες τους χάρτες του παιχνιδιού (υπάρχουν στο νετ) και ειδικά τους χάρτες με τα αστεράκια bonus. Πριν προχωρήσεις το παιχνίδι κάτσε και βρες όσα περισσότερα αστεράκια μπορείς (είναι κρυμμένα σε σοκάκια, πάνω σε κτίρια, πίσω από μάντρες κλπ) χρησιμοποιώντας χάρτη που τα δείχνει (τσατσιά, αλλά στη συνέχεια είναι πολύτιμη βοήθεια). Κάθε 20-30 δεν θυμάμαι παίρνεις ΜΟΝΙΜΑ bonus (πχ η ενέργειά σου είναι περισσότερη, έχεις πάντα ασπίδα πέραν της ενέργειας, έξω από το γκαράζ σου υπάρχουν πάντα αφημένα ορισμένα όπλα κλπ.
Επίσης μάθε άριστα τους δρόμους, το χειρότερο είναι να χαθείς ενώ σε κυνηγάνε ή τους κυνηγάς ή έχεις χρονικό όριο να κάνεις κάτι.Όσο σκοτώνεις αστυνομικούς ή κάνεις παρανομίες τα αστεράκια του καταζητούμενου ανεβαίνουν. Στα 5 σου την πέφτει ο στρατός και κλάφτα. Αν ξεφύγεις για κάμποση ώρα από τα περιπολικά τα αστεράκια πέφτουν. Επίσης αν καταφέρεις να φτάσεις στο σπίτι σου και ξεκουραστείς-περάσει κάποια ώρα, οι αστυνομικοί την έχουν κάνει.
Χάρτα έχω αλλά γίνεται χαμός!!!!!
Αστεράκια βρίσκω αλά δεν μπορώ να τα σηκώσω ρε γαμώτο... πιο πλήκτρο να πατήσω για να το πάρω......Η φαση με τα ποδηλατα που λες ειναι στο σαν αντρεας,
ακολουθησε τους homies θα σε οδηγησουν στην καβατζα και θα γλιτωσεις, μην προσπαθησεις να τους αντιμετωπισεις.οσο για το GT4 ειναι φοβερο καμια απολυτως σχεση(σχεδον) με τα προηγουμενα, εχω παρει ολα τα διπλωματα εκτος του σπεσιαλ (ΤΟ πακετο) θελει απολυτους χρονους, στις περισσοτερες κανεις γυρο πιστας χωρις τα χρονικα περιθωρια που σου εδινε στα προηγουμενα διπλωματα για να παρεις εστω το χαλκινο.
Ρε συ αυτοί οι αλητάμπουρες με το αυτοκίνητο με κλείνουν και με ρίχνουν από το ποδήλατο και με πυροβολούν.... τα παλιόπαιδα οι homies εν τω μεταξύ συνεχίζουν και εγώ μένω πίσω και δεν μπορω να τους φθάσω
GYM φιλε GYM κανε τον ''τουμπανο τον CJ αν και αυτη την αποστολη την εβγαλα χωρις να εχει γυμναστει ποτε(ηταν η πρωτη νομιζω μανουρα στο παιχνιδι)
manosk ναι στο ps2
Υ.Γ
Ρε τι παθαμε με τις ''διαβολομηχανες'' τετοιο κολλημα ουτε στα 15 με τα wonder boy στα UFαδικα και 30ριζουμε
Υ.Γ2
κανενας ''πελατης'' για PES4? -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μόλις τερμάτισα το GTA Vice City στο PC, ένα ιδιαίτερα ηθικοπλαστικό και παιδαγωγικό παιχνίδι!
Εγω πέρσι .
Τώρα βασανίζομαι με το GTA4 San Andreas. Φοβερό, αλλά ξεπερνάει λιγο τις δυνατότητες του PS2. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα targets στο ραντάρ .
Λέω να πάρω το Gran Turismo 4 μετά το Μαϊο. Αν το κάνω πρίν, με βλέπω στο ταμείο ανεργίας σύντομα .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
[Τώρα βασανίζομαι με το GTA4 San Andreas. Φοβερό, αλλά ξεπερνάει λιγο τις δυνατότητες του PS2. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα targets στο ραντάρ .
.Και εγώ με αυτό βασανίζομαι!!!! ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ TARGETS....
Κοπανάω ότι βρω....Εκει στο betατζίδικο έχες κανά σίγουρο στον ιπποδρομο να βγάλω κανά χρήμα μέχρι τρίτα έρχονται τα μουλάρια που ποντάρω
Άλλο καλό πήγα στο bar..... στο μπιλάρδο και δεν μπορούσα να σπάσω να ξεκινησω το παιχνίδι ... είδα και απόειδα πήρα την στέκα και άρχισα να την σπάω στα κεφάλια των λοιπών θαμώνων (άλλα καλόπαιδα αυτοί)!!!!
-
Αυτό είναι! Παιχνίδια με περιεχόμενο! Σε προετοιμάζουν για τη ζωή...
-
Κατι πηρε το ματι μου για PES4.........
Ορισε μερος κ ωρα....
Το καλυτερο ποδοσφαιρακι μεχρι το επομενο PES.
-
PES4; Είστε έτοιμοι να βαρεθείτε να μαζεύετε τη μπάλα απο το 'πλεχτό';
-
Εχει βγει κ ενα patch για Ελληνικο πρωταθλημα(ομαδες,παικτες,γηπεδα κτλ κτλ) αλλα δεν εχω προσπαθησει ακομα να το κατεβασω ενεκα του οτι το εχω στο ΧΒΟΧ.
Το εχει δοκιμασει κανενας να μας πει την γνωμη του? -
Γνωρίζουμε που βρίσκεται αυτό το patch;
Για το PES 3: δεν μου άρεσε γιατί η μεταφορά στο PC ήταν χάλια μαύρα. Τόσο πρόχειρη που αντί να αναφέρονται στην εκμάθηση πλήκτρα, αναφέρονταν κουμπιά χειριστηρίου παιχνιδομηχανής.
Αν το PES 4 έχει βελτιωθεί σ'αυτό το θέμα, να το κατ... αγοράσω. -
http://www.syros.aegean.gr/USERS/DPSD00079/The_site.htm
Δεν το εχω ψαξει καλα το site αυτο.
-
Ηρεμα πελατες μου, μη βγαζετε γλωσσα...(pavlos23-clio)
Στο san andreas εχω μεινει πολυ πισω, το εχω ψιλοπαρατησει
cpp τη γλυτωσες ως ποδηλατης? -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GRAN TURISMO WORLD CHAMPIONSHIP ΣΤΟ PROFESSIONAL EVENTS?
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ..Group C ή Formula GranTurismo.
-
GT4 είμαι στο 30%, για τα 24ωρα events τι κάνετε; το αφήνετε ανοικτό όλη νύχτα; επίσης δεν μπορώ να βγάλω το slipstream event με τα skyline
καμιά ιδέα; το έχει βγάλει κανεις; και πώς;
-
Στο προφεσιοναλ supercar festival τί φτιαξατε? Το 911 τουμπανο μονιμως δευτερο. Να τα χωσω στο yellow bird που με τουρμπο φτανει τα 700+ ή εχετε καμια αλλη ιδέα?
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ..Group C ή Formula GranTurismo.
GROUP C...ΜΕ ΜΙΑ JAGUAR FORMULA GT ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 50% ΕΧΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΥΡΟ ΕΚΕΙ...))
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Στο προφεσιοναλ supercar festival τί φτιαξατε? Το 911 τουμπανο μονιμως δευτερο. Να τα χωσω στο yellow bird που με τουρμπο φτανει τα 700+ ή εχετε καμια αλλη ιδέα?Η yellowbird (η RUF που σου δίνει σαν βραβείο δεν είναι?) είναι πολύ δύσκολη στον χειρισμό της, αν μπορείς να την κουμαντάρεις go for it.
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Στο προφεσιοναλ supercar festival τί φτιαξατε? Το 911 τουμπανο μονιμως δευτερο. Να τα χωσω στο yellow bird που με τουρμπο φτανει τα 700+ ή εχετε καμια αλλη ιδέα?ΝΑΙ...ΜΕ RACING SOFT ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ RACING MEDIUM ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΙΣΩ...
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ