-
Εδω θα γραφουμε τις γνωμες , αποψεις μας και οτι νεο κυκλοφορει γυρω απο το αυτοκινητο σε μορφη παιχνιδιου στους υπολογιστες !!!
Αν ειναι δυνατον και να μαθενουμε τους χρονους ο ενας του αλλου οτι καινουριο cheat ανακαλυπτει ο καθενας για καποιο παιχνιδι κλπ .
Φυσικα και αν μπορουμε να δημιουργησουμε και καποιο εσωτερικο πρωταθλημα !!!
**ΠΡΟΣΟΧΗ **: Το θεμα ειναι αρκετα ευαισθητο και δε θα αναφερετε κανεις για αντιγρ@φες και σπ@σμενα παιχνιδια. ΜΟνο νεα και χρονους !!
-
Εδω θα γραφουμε τις γνωμες , αποψεις μας και οτι νεο κυκλοφορει γυρω απο το αυτοκινητο σε μορφη παιχνιδιου στους υπολογιστες !!!
Αν ειναι δυνατον και να μαθενουμε τους χρονους ο ενας του αλλου οτι καινουριο cheat ανακαλυπτει ο καθενας για καποιο παιχνιδι κλπ .
**ΠΡΟΣΟΧΗ **: Το θεμα ειναι αρκετα ευαισθητο και δε θα αναφερετε κανεις για αντιγρ@φες και σπ@σμενα παιχνιδια. ΜΟνο νεα και χρονους !!
-
-
Η νέα έκδοση του Netkar θα έχει και multiplayer.
Εκεί προβλέπω να γίνεται χαμός!!!
Δεν αρχίζουμε να λέμε χρόνους για σοβαρά κατά την γνώμη μου παιχνίδια ... όπως GPL?
Για το πρωτάθλημα η ιδέα ακούγεται πολύ καλή!!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
**ΠΡΟΣΟΧΗ **: Το θεμα ειναι αρκετα ευαισθητο και δε θα αναφερετε κανεις για αντιγρ@φες και σπ@σμενα παιχνιδια. ΜΟνο νεα και χρονους !!Γιατί, ποιος απαράδεκτος τύπος έχει αντιγραφές και/ή σπασμένα παιχνίδια; Εγώ πέταξα και το αντιγραφικό μου για να μην μπαίνω καν σε πειρασμό!!! Τώρα πλέον αγοράζω όλα μου τα παιχνίδια, όλο το λογισμικό, τη μουσική, τα πάντα...
-
Ποιο ηταν για σας το καλητερο παιχνιδι
που βγηκε το τελευταιο 3μηνο ? -
Μην ακούσω CMR3!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μην ακούσω CMR3!!!κι εμένα με ψιλοαπογοήτευσε...
άκου εκεί να μην έχει multiplayer!!!Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην ακούσω CMR3!!!
κι εμένα με ψιλοαπογοήτευσε...
άκου εκεί να μην έχει multiplayer!!!Σπύρος
Αυτό είναι το λιγότερο!
Πας με 170, τραβάς χειρόφρενο, το αυτοκίνητο δεν χάνει την ευθεία του γυρνάει μέχρι και 90 μοίρες και μόλις πας να το γυρίσεις έρχεται πάλι στην ευθεία του!
-
ΑΣΧΕΤΟ αλλα για lookarete λιγο εδω !!!
http://www.clubcalibra.com/index_frameset.html
πηγαιντε Gallery / calibra galeries / foreign calibra galeries και μετα στα τελευταια τρια !!!
Γαμω τις φασεις εχει και γελιο !!
-
Έχετε παίξει το καινούργιο F1 της EA?
-
Για το 2002 λες, ή βγήκε καινούριο;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Για το 2002 λες, ή βγήκε καινούριο;http://www.easports.com/exphat.jsp?dest ... ortsf1.com
έμαθα ότι είναι SUPER!!!!!
-
Είχα διαβάσει γι αυτό πολύ καλά σχόλια.
Αλλά δεν είχα πάρει είδηση ότι κυκλοφόρησε. Πάω να το αγοράσω!!! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Είχα διαβάσει γι αυτό πολύ καλά σχόλια.
Αλλά δεν είχα πάρει είδηση ότι κυκλοφόρησε. Πάω να το αγοράσω!!!Το πήρα σήμερα
Θα το δω και θα σας πω εντυπώσεις...Αντε να αρχίσουμε κανένα online πρωτάθλημα!!!!!
-
Το πήρα σήμερα...
Θα το δώ και θα σας πώ εντυπώσεις....
(Δεν είναι quote φίλε sirgus , αλλά δεν πιστεύω να με χρεώσεις με πνευματικά δικαιώματα για τη φράση ) -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το πήρα σήμερα...
Θα το δώ και θα σας πώ εντυπώσεις....
(Δεν είναι quote φίλε sirgus , αλλά δεν πιστεύω να με χρεώσεις με πνευματικά δικαιώματα για τη φράση )Αυτό είναι όμως!
Το παιχνίδι το είδα λίγα λεπτά
Καλό για αρχή!
Δύσκολο πολύ βέβαια ... -
Λοιπόν, απογοήτευση μεγάλη ..... (Όχι για το παιχνίδι, για τη συγκεκριμένη έκδοση)
Κατ΄ αρχάς, ουσιαστικά είναι το f1 2000 με τέσσερεις 'χρονιές' ταυτόχρονα και μια-δυο μικρές αλλαγές (σημαντικές εν μέρει)- Τα λάστιχα σφυρίζουν στο όριο οπότε έχεις μια αίσθηση του πότε αρχίζει η ολίσθηση.
- Στο cockpit view, στρίβοντας το τιμόνι, αλλάζει το οπτικό πεδίο προς την κατεύθυνση αυτή και έτσι βλέπεις λιγο παραπάνω το εσωτερικό της στροφής.
Δικαιολογούν αυτά καινούρια έκδοση; ΟΧΙ!
Και κάτι ακόμα... Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε έκδοση για κονσόλες και ονομάζεται F1 Career challenge. Για PC ονομάζεται απλά F1 Challenge. Η διαφορά είναι ότι στις κονσόλες έχει ένα career mode, που ξεκινάς από πιλότος υπο δοκιμή και με διάφορα tests παίρνεις super-license και σιγά-σιγά, ανάλογα με τα αποτελέσματα 'χτίζεις' καριέρα, με μεταγραφές κ.λ.π. Το κακό είναι ότι εγώ το πήρα γι' αυτό το mode ....
-
Σε σχέση με ρεαλισμό οδηγ. συμπεριφοράς τι προτείνετε για αγώνες πίστας? Κάτι που ν' αξίζει για 'προπόνηση' και να μην είναι μόνο εντυπωσιακά γραφικά...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Σε σχέση με ρεαλισμό οδηγ. συμπεριφοράς τι προτείνετε για αγώνες πίστας? Κάτι που ν' αξίζει για 'προπόνηση' και να μην είναι μόνο εντυπωσιακά γραφικά...STCC 2 : Παρτο ! Ψαξε και παρτο μιλαμε για ανωτερο παιχνιδι με το καλητερο ρεαλισμο που εχω νοιωσει ποτε! Για πολυ ψαχμενους !!
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ