-
Εγώ προσπαθούσα ένα πρωι να ξεκινήσω και δεν καταλάβαινα γιατί δεν κουνιόταν το αμάξι,αν και είχα βάλλει ταχύτητα και είχα λύσει το χειρόφρενο.Τελικά κατάλαβα ότι δεν το είχα βάλλει μπρος!
-
Εχω κανει ''πατατα'' στην οποια δεν μπορεσα να βρω εξηγηση για το τι σκεφτομουν..
Γυρνουσα σπιτι απο το Πανεπιστημιο με ενα τρακ τρακ τρακ συνεχες δυνατο στα αυτια μου να με εχει ζαλισει...
Μπροστα μου αυτοκινητα σταματημενα στο φαναρι.
Καθως τσουλαγα να τα φθασω και να σταματησω κ γω, ειπα να γυρισω το κεφαλι μου να ζουλιξω το σημειο της ζωνης πανω απο τον ωμο μου.
Προφανεστατα μεχρι να ξαναγυρισω τα αυτοκινητα ειχαν πλησιασει πολυ,εγω κοκκαλωνω (χωρις abs) χανω τον ελεγχο,αφηνω φρενα και ευτυχως υπηρχε χωρος δεξια μου που δεν καλυπτοταν απο την μπαριερα και το εριξα εκει.
Ευτυχως ηταν απλα ενα ομαλο χωραφι.
Το υφος μου μολις σταματησε το αυτοκινητο ηταν αυτο ενος ροφου, δεν ηξερα γιατι το εκανα!
Καλο ηταν! -
Το Σάββατο τελειώνουμε το μπάνιο μας στο Σχοινιά και μπαίνουμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε. Βάζω όπισθεν για να γυρίσω και ο αισθητήρας παρκαρίσματος χτυπάει σαν τρελός, αλλά αφού είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει τίποτε από πίσω (δεν βλέπω και τίποτε άλλωστε) τον αγνοώ (πολλές φορές όταν κάνω όπισθεν σε έντονα κατηφορικό δρόμο ή ράμπα ο αισθητήρας χτυπάει) και καβαλάω έναν κομμένο κορμό
κόστος επισκευής προφυλακτήρα: 380 ευρώ.......
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Εγώ προσπαθούσα ένα πρωι να ξεκινήσω και δεν καταλάβαινα γιατί δεν κουνιόταν το αμάξι,αν και είχα βάλλει ταχύτητα και είχα λύσει το χειρόφρενο.Τελικά κατάλαβα ότι δεν το είχα βάλλει μπρος! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δυο πατατες που οταν τις κανω, 100% μονο οταν ειμαι κουρασμενος, ψοφαω στα γελια.- Οδηγαω και οπως ο δρομος εχει ας πουμε μια αριστερη στροφη, χωρις διασταυρωση, εγω βγαζω αριστερο φλας.
- Το εχω κανει μονο μια φορα αλλα ειμουν 'τελειωμενος' απο την κουραση.
Παρκαρω το αμαξι εξω απο το σπιτι, σβηνω τη μηχανη, ανοιγω την πορτα. Κανω μια για να βγω απο το αμαξι αλλα δεν μπορω. Ξαναπροσπαθω, τιποτα. Ξαναπροσπαθω, παλι τιποτα. Τελικα βγηκα αφου ελυσα πρωτα τη ζωνη ασφαλειας.
Το πρώτο το έχω κάνει κι εγώ, όπως επίσης και το να βγάζω φλας μέσα στο υπόγειο γκαράζ...
Επίσης, στην Corolla έχω ένα αντικλεπτικό μπαστούνι, και από τα πολλά χρόνια που το βαζοβγάζω, το κάνω πια μηχανικά. Αρκετές φορές όταν είμαι πολύ κουρασμένος, σταματάω, σβήνω το αμάξι, βάζω το μπαστούνι και αμέσως μετά κάνω την κίνηση για να το βρω εκεί που το αφήνω (πάτωμα πίσω καθισμάτων). Φυσικά δεν το βρίσκω, αφού το έχω ήδη τοποθετήσει!
Άλλη μία πατάτα είναι όταν είμαι πεθαμένος στην κούραση και είναι μέρα, πχ. μετά από ξενύχτι+εξετάσεις, μπαίνω στο αμάξι, ανάβω τον κινητήρα αλλά και τα φώτα! Εγκεφαλικά είμαι σε mode νύχτας...
-
Ελαφρώς ανηφορική δεξιά στροφή, και φθάνοντας εκεί χθες το μεσημέρι είχα τη φαεινή ιδέα να στρίψω με όσα ερχόμουν ( 70κάτι km/h).
Αποτέλεσμα; Μόλις γύρισα λίγο το τιμόνι σκέφτομαι 'δε θα στρίψει' και αφήνω το γκάζι. Ακούω τα λάστιχα να σφυρίζουν και βρίσκομαι κάθετα στη στροφή, με το δεξί μέρος του μπρος προφυλακτήρα να χτυπάει, με ελάχιστη ταχύτητα ευτυχώς, σε ένα τσιμεντένιο πεζούλι που βρίσκεται στο εσωτερικό της στροφής.
Η μόνη ζημιά είναι τα τζαμάκια στο δεξί φανάρι και φλας.Η ειρωνία; Μερικά λεπτά πριν περνούσα έξω από το λαστιχά σκεφτόμενος 'πρέπει να έρθω αύριο να αλλάξω λάστιχα'
-
Μπλε λαστιχα?
-
Μαύρα είναι. Η φωτογραφική τα έβγαλε τέτοιο χρώμα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μαύρα είναι. Η φωτογραφική τα έβγαλε τέτοιο χρώμα.Ναι βρε το καταλαβα!!
-
σε χωματοδρομο κυκλοφορουσες?
-
Όχι πολύ τακτικά, αλλά ναι, πηγαίνει και σε χωματόδρομους.
-
Eπρεπε να τα άφηνες κι άλλο λίγο μωρε...
Το βγάζανε το χειμώνα... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπλε λαστιχα?Ναι ειναι τα ΚΟΥΚ edition!
-
Ενα πρωινο μιας αργιας μου ηρθε να παω να τακτοποιησω καποια εγγραφα που βρισκονταν στο αυτοκινητο πχ ληγμενα ασφαλιστηρια κλπ.
ετσι οπως ημουν μεσα μετα απο κανα πενταλεπτο και ενω ειχα περασει πλεον στη θεση του οδηγου(χωρις καποιο λογο) σηκωνομαι αποτομα (ειχα σκυψει στο ντουλαπακι)χτυπαω με το κεφαλι μου το καθρεφτη ο οποιος γυρισε και εσπασε το παρμπριζ..στην αρχη το ραγισμα ηταν περιπου 20 εκ αλλα μετα απο 2 ωρες και με μια μικρη μετακινηση που εκανα εφτασε ως την αλλη ακρη...
ευτυχως δε πληρωσα τπτ λογω ασφαλειας...
σ αυτο πιστευω οτι ισχυει το δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μ..τα παιδια του... -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
...σηκωνομαι αποτομα (ειχα σκυψει στο ντουλαπακι)χτυπαω με το κεφαλι μου το καθρεφτη ο οποιος γυρισε και εσπασε το παρμπριζ..στην αρχη το ραγισμα ηταν περιπου 20 εκ αλλα μετα απο 2 ωρες και με μια μικρη μετακινηση που εκανα εφτασε ως την αλλη ακρη...Τι κεφαλα ειναι αυτη ρε αδερφε...?
-
μασιφ!!!!
-
Να υποθέσω ότι είσαι κριός στο ζώδιο, ε;
-
οχι...λες ομως να με εχει κανει η γκομενα μου??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
οχι...λες ομως να με εχει κανει η γκομενα μου??Πιστευω εχει μια θεση στα funiest!
-
Ξημερώματα (5:00 περίπου) σήμερα...
Γυρνώντας από αεροπόρτο, στην στροφή από ΕΟ Χαλκιδικής για Περιφερειακή (ναι, εκείνη την ωραία και φαρδιά ανηφορική διαρκείας ), άλλαξα από μεσαία λωρίδα της ΕΟ αρκετά απότομα και τελευταία στιγμή μπροστά από έναν στη δεξιά* που νόμιζα ότι θα πάει και αυτός προς Περιφερειακή, μια που το να μη βγάζεις φλας σε εκείνο το σημείο είναι κλασσική τακτική πλέον.
Φυσικά ο άνθρωπος απλά κινούνταν στη δεξιά λωρίδα και πήγαινε ευθεία και φυσικά δεν είχε λόγο να ανάψει δεξί φλας. Πρέπει να έφαγα πολλά μπινελίκια, αν ήταν ξύπνιος στο τιμόνι!
Τι μαλακία Θεέ μου...
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?