-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Το HONDA S2000. Οταν το βλεπω, κατι παθαινω ρε παιδι μου. Ισως να ειναι και το βιτσιο μου.
Δεν εισαι και ο μονος πιστευω!!!
εγώ παθαίνω το ίδιο με την Modena...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
περνάω μετά με το αυτοκίνητο της γυναίκας μου και νομίζω ότι πατάω σε μαγικό χαλί.Χχχχμμμμ να κανω μια αδιακριτη?
Τι αμαξι εχει η γυναικα σου? -
Μ3 μήπως?
-
Ναι αμέ ,τι ωραία που θα ήταν!Αφού να σκεφτείτε δεν θα την ξανα άφηνα να απλώσει μπουγάδα
Ένα απλό POLO 75 ίππων έχει! -
ότι είναι 1.1 και όταν θέλω να κάνω μια προσπέραση μου βγάζει το λάδι...
πρέπει να κατεβάσω ταχύτητα και να σπρώχνει και κάποιος από πίσω (χιχιχιχιχιχιχι!!! )
εκτός από αυτό δεν έχω άλλο πρόβλημα -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Που του λείπουν άλογα. Έπρεπε να'χα πάρει το 1400άρι.Ακριβώς αυτό!Αν όχι το 1800άρι,το 1400.Βέβαια με τόσα χρήματα,θα έπαιρνα ίσως κάτι καλύτερο.Σαν σουλούπι μου αρέσει πολύ,αλλά η ποιότητα κατασκευής του θέλει ακόμα βελτίωση,που δεν την έχει ακόμα και το νέο.Αφρώδες ταπλό και καλύτερης ποιότητας ταπετσαρίες στις πόρτες(όσοι το έχουν κατάλαβαν τι εννοώ!),κρίνονται απαραίτητα για βελτιωθεί η συνολική του εικόνα.
Μιλάμε για seat ibiza 1.0 -
1800άρι; Μήπως εννοείς το 1600άρι με τα 110 άτια; Ή μήπως το δίλιτρο με τα 172;
-
As poume kai merika thetika mazi kai me ta arnitika tou...
Ego milaga yia to car-ouli mou to
Lotus Elise S1 (2000), 130hp, Nitron Shocks, Cross drilled + grooved discs, Pagid Pads, ITG Filter, Sports exatmisi + cat pipe...
THETIKA....
- To agapo poli
- Sthn Agglia piyena se pola track days
- Ths Agglia gnorisa to Lotus community to opio prosferei para pola.(ekthromes etc)
- Exei fovera kratimata...
- Einai pexnithi..
- Einai poli omorfo
- Den einai sinithismeno
- Piyeni ga...ondas...
- Exei anoixi tous orizondes mou..exo gnorisi pola meri ta opia den tha piyena pote me allo aftokinito..logou ths agaphs mou yia th othiyish kai na thelo na to othigao pandou kai oloi thn ora..
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
1800άρι; Μήπως εννοείς το 1600άρι με τα 110 άτια; Ή μήπως το δίλιτρο με τα 172;Αναφέρθηκα για το 1800 20V.Aν θυμάμαι καλά,έβγαινε σε 1000(8ν),1400(8ν),1400(16ν),1800(20ν) και δίλιτρο.Εψαξα λίγο πρόχειρα και βρήκα αυτό http://www.in.gr/auto/parousiaseis/SEAT ... A_R_TX.htm
Αν κάνω λάθος,διόρθωσέ με.Έχει περάσει ήδη ενάμιση χρόνος... -
δεν ειμαι ακομα βεβαιος 100% ομως θα το επιβεβαιωσω συντομα αυτο που σημερα διαπιστωσα.
που νομιζετε ειναι τοποθετημενος ο εγκεφαλος στο astra g;;;;;;;
εαν ειναι πραγματι εκει που νομιζω [δεν το γραφω ακομα μην γινω και ρεζιλι εαν κανω λαθος ] τοτε οι γερμανοι δεν μας τα λενε καθολου καλα!!!!!!!!
-
1.Ðïõ äåí åßíáé Ìodena Spider
2.Ðïõ åßíáé ðñïóèéïêßíçôï
3.¸÷åé ìáëáêÝò áíáñôÞóåéò
4.Å÷åé ðïëýóôñïöï ôéìüíé
5.Åßíáé áäýíáìï -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
δεν ειμαι ακομα βεβαιος 100% ομως θα το επιβεβαιωσω συντομα αυτο που σημερα διαπιστωσα.που νομιζετε ειναι τοποθετημενος ο εγκεφαλος στο astra g;;;;;;;
εαν ειναι πραγματι εκει που νομιζω [δεν το γραφω ακομα μην γινω και ρεζιλι εαν κανω λαθος ] τοτε οι γερμανοι δεν μας τα λενε καθολου καλα!!!!!!!!
Δεν ξέρω που είναι ο εγκέφαλος πάντως οι Γερμανοί δεν μας τα λένε καθόλου καλά. Ακούστε τι μου συνέβη. Πριν δέκα μέρες περίπου έμεινα από δυναμό, έχω 60.000 χλμ. Όταν το αφαιρέσαμε διαπίστωσα ότι ήταν ανώνυμος και ογδοντάρης. Σε τηλέφωνο που έκανα στην αντιπροσωπία, γνωστός μου που δουλεύει εκεί μου συνέστησε να βάλω μεγαλύτερο γιατί ο ογδοντάρης δεν σηκώνει την επιβάρυνση και καίγεται. Υπάρχει σχετική οδηγία μου είπε, γιατί το φαινόμενο είναι συχνό. Έβαλα λοιπών ένα 120 Α και ελπίζω να ξεμπέρδεψα. Αυτά για την ποιότητα των Γερμανών. Α, ρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται. Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Συν του ότι στην αντιπροσωπία έκανε 230 ευρό χωρίς τοποθέτηση και εγώ έβαλα BOSCH με 190 μόνο!
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
citastak για να διωξεις την ουρα απο Χantia 1.6 ειναι κομματακι δυσκολο. Το αυτοκινητο δεν ειναι αρκετα δυνατο. Ενας τροπος ειναι να μπεις με πολλα χιλιομετρα σε μια στροφη και καθως στριβεις να πατησεις φρενο. Το προσπαθησα μια φορα χωρις ακριβως τα αναμενομενα αποτελεσματα.Παντως μια φορα μου πεταξε την ουρα στην εθνικη τοτε με τα πολλα χιονια.
Ειχα αλυσιδες και πηγαινα με καμια 50 χιλιομετρα και τσακ γυρισε εκει που δεν το περιμενα. Ευτηχως ομως το επανεφερα πριν βρω στη διαχωριστικη.Αυτο ειναι που λενε επιτελους ασπρη μερα
Καλα κι εγω εχω ενα ΒΧ 1.4 και εχω κανει ολες τις υπερβολες για να διωξω την ουρα.Δεν ειναι θεμα δυναμης(μπροστινη κινηση) ειναι θεμα πολυ ασφαλους και πολυ καλα μελετημενης αναρτησης (για οικογενειαρχες ομως ).Μπαινεις με πολλα πολλα στις στροφη τσιμπας φρενο και εκει που ενα αλλο αυτοκινητο θα πλαγιαζε το citroen βραχος.Παντως το εχω καταφερει με βροχη σε χαλια ασφαλτο και σε μια φουρκετα με πολυ αναποδη κλιση, γλυτωνοντας την πολλη υποστροφη του αυτοκινητου αρχικα.
Και για να μαστε και στο θεμα, αυτο δε μ'αρεσει στο ΒΧ, αν και πραγματικα σε ανοιχτες καμπες το αυτοκινητο ειναι μαγικο. -
Ειπα και γω να παρω ενα μεγαλυτερο αμαξι απο το ΑΧακι, με κυριο κριτηριο να μην χασω το παιχνιδι που εχω με το ΑΧ.
Μαλλον τα καταφερα!
ΣΕΑΤ: τριξιματα στο ταμπλο που περιοριστικαν με προσωπικες επεμβασεις στις 5500-6000στρ
τριξιματα στο πισω αριστερο καθισμα (κουμπωμα)-εφυγε με σπρευ σιλικονης
με το αιρκοντισιον ο κινητηρας απλα δεν υπαρχει κατω απο 4000στρ
για να πας οπισθεν σε ΚΑΛΗ ανηφορα καις το μισο συμπλεκτη
...δεν την εκαναν λιγο πιο κοντη;Παντως ειναι τρενο με οσα και να μπαινεις, και το TCS σωζει οταν γλυστραει παραπανω απο οσο υπολογιζεις.
...Αν ειχε και υστερουντες πισω...ΣΙΤΡΟΕΝ:μετα απο 8 χρονια ειναι ταχυτατο, τριζατο και φασαριοζικο
παρολα τα ΚΟΝΙ γερνει, γερνει, γεεερνειειει..., στριβει, ντριφταρει, σε απιθανες γωνιες!!! (θελει λαστιχα...)
αν μαθεις στο υδραυλικο του ΛΕΟΝ, εχει βαρυ τιμονι στο παρκαρισμα και ελαφρυ στα πολλα. αλλα μετα τα 150χμ/ω ΒΡΑΧΟΣ.
αυτα.
P.S.:Ξερει κανεις θετικα, για βελτιωσεις στο ΛΕΟΝ 1600;;;
-
Στο αυτοκίνητο μου δεν μου αρέσει:
Που έχει πολύ μικρό πορτ μπαγκάζ
Που γκρινιάζουν οι πίσω επιβάτες για περιορισμένους χώρους
Που στην αρχή δεν μπορούσα να συνηθίσω τη θέση οδήγησης και τη γωνία του τιμονιού
Το τιμόνι που είναι λίγο πιο μεγάλο από όσο θα ήθελα
Ο φωτισμός στον πίνακα οργάνων δεν είναι επαρκής το σούρουπο (όταν νυχτώνει είναι καλά)
Που μου αδειάζει το νερό για τους καθαριστήρες όταν ακριβώς το χρειάζομαι (μάλλον φταίω εγώ που δεν το γεμίζω ποτέ)
Που μέσα στην πόλη οι αναρτήσεις του μερικές φορές ενοχλούν με τη σκληρότητά τους
Που για να αλλάξει ο μηχανικός ιμάντα εκκεντροφόρου πρέπει να λύσει όλη τη μηχανή και τελικά το σέρβις πάει 'ο κούκος - αηδόνι' -
- Καίει πολύ
- Καίει πολύ
- Καίει πολύ
... αλλά τι να κάνω αφού μ' αρέσει.
-
Που παλιωσε
-
- Που απο χαζομαρα και βαριεστημαρα αυτοι οι αθανατοι ιταλοι βαλανε το ρεζερβουαρ πισω απο τα πισω καθισματα, καθιστοντας τα πρακτικα αχρηστα και μειονοντας τον χωρο αποσκευων απιστευτα
- που το κανανε προσθιοκινητο
- που εχει ψυχη το ατιμο και καταλαβε οτι θα το πουλησω... εβγαλε λοιπον ολο των χαρακτηρα της και με αφησε χωρις κλιματισμο αυτες τις μερες που εχουμε 39 βαθμους και 80% υγρασια... και περιμενω τον εγκεφαλο του κλιματισμου ανταλακτικο...
χαλαλι της ομως
Τι δεν μας αρεσει στο αυτοκινητο μας