-
ο τιτλος τα λεει ολα
ηρθε λοιπον η ωρα της αληθειας.
και δεν θελω απαντησεις του τυπου 'το δικο μου ειναι τελειο'
-
ο τιτλος τα λεει ολα
-
ο τιτλος τα λεει ολα
-
Που ειναι μπροστοκινητο!!!
-
Που δεν είναι ...Golf ή Ibiza!
-
Που του λείπουν άλογα. Έπρεπε να'χα πάρει το 1400άρι.
-
Που είναι SUV (ΗRV)! ΒΑΡΕΘΗΚΑ να πηγαίνω αργά και δεξιά!!!
-
θα συμφωνησω με τον scullone, κριμα που δεν εχω διλιτρο κλιο...
-
Που δεν παιρνει πανω απο 3 ατομα... Δικη μου επιλογη βεβαια και το εχω μετανιωσει.
-
H ορατότητα προς τα πίσω στο παρκάρισμα. Ή θα αφήνω ένα μέτρο από τους άλλους ή θα προσεύχομαι να μην ακόυσω το μπαμ.
-
Σοβαρά τώρα: Η μεγάλη ακτίνα στροφής. Η αναστροφή με Άλφα Ρομέο είναι 'για δυνατούς λύτες'. Ευτυχώς δεν χρειάζεται συχνά.
Δεν μπορώ να πιστέψω πάντως ότι η Άλφα Ρομέο δεν μπορεί να διορθώσει αυτό το μειονέκτημα. Πιστεύω ότι το αφήνει επίτηδες για 'ιστορικούς' λόγους. (Σε όλες τις Άλφα δεν 'έκοβε' το τιμόνι).
-
Σοβαρά τώρα: Η μεγάλη ακτίνα στροφής. Η αναστροφή με Άλφα Ρομέο είναι 'για δυνατούς λύτες'. Ευτυχώς δεν χρειάζεται συχνά.
H ορατότητα προς τα πίσω στο παρκάρισμα. Ή θα αφήνω ένα μέτρο από τους άλλους ή θα προσεύχομαι να μην ακόυσω το μπαμ.
Αυτα τα 2 και η ελλειψη ABS... (αλφα 33)
-
Τι δεν μας αρεσει στο αυτοκινητο μας
Tότε γιατί το πήρατε.?????
Πλάκα κάνω, απλά εμένα μου αρέσει. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σοβαρά τώρα: Η μεγάλη ακτίνα στροφής. Η αναστροφή με Άλφα Ρομέο είναι 'για δυνατούς λύτες'. Ευτυχώς δεν χρειάζεται συχνά.Δοκιμασε με το hilux και θα εισαι τριςευτυχισμενος μετα!!!
-
Και εγώ θα ήθελα 20 αλογάκια ακόμα και άλλα 200 κυβικά
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σοβαρά τώρα: Η μεγάλη ακτίνα στροφής. Η αναστροφή με Άλφα Ρομέο είναι 'για δυνατούς λύτες'. Ευτυχώς δεν χρειάζεται συχνά.Δεν μπορώ να πιστέψω πάντως ότι η Άλφα Ρομέο δεν μπορεί να διορθώσει αυτό το μειονέκτημα. Πιστεύω ότι το αφήνει επίτηδες για 'ιστορικούς' λόγους. (Σε όλες τις Άλφα δεν 'έκοβε' το τιμόνι).
Μάζεψε σε όρθια θέση το υποβραχιόνιο (μου'θελες και υποβραχιόνιο...) και μάθε να κάνεις χειρόφρενα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα συμφωνησω με τον scullone, κριμα που δεν εχω διλιτρο κλιο...Ε ρε και να'χα τα ευρώπουλα να το τροπετίσω...
-
Λοιπόν... για να δούμε...
Δεν μ'αρέσει που ο αναπτήρας είναι σε σημείο που μπορεί κανείς άνετα να τον πειράξει, δεν μ'αρέσει που όταν έχω το handsfree στο κινητό δεν έχω που να ακουμπήσω το τηλέφωνο και τέλος η θέση οδήγησης, αλλά μετά από λίγα χλμ την έχω συνηθίσει...
Α, και δεν μ'αρέσει κι εμένα που δεν πήρα το δίλιτρο
ή το ΜΧ-5 -
δεν μου αρεσει που τριζει σαν κουδουνιστρα και που ρυθμιζω συχνοτερα βαλβιδες απ οτι αλλαζω μπουζι
-
Στο mirafiori το ότι έχει πέσει λίγο η μηχανή του, αν και μας καλύπτει ακόμα. Τα πλέον αισχρά του φρένα, που όμως δεν λέει να πάω να βάλω σωληνάκια αεροπορικού τύπου. θα γελάει ο κόσμος και εγώ μαζί. ΚΑι το ότι δεν του έχω βάλει ακόμα δεύτερο WEBBER.
Στο Rallye ότι είναι μπροστά κίνηση.
Αλήθεια, υπάρχουν στη Ελλάδα οίκοι που τους πας ένα mirafiori του 80, και στο κάνουν καινούριο;
Τι δεν μας αρεσει στο αυτοκινητο μας