-
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αλλά με το φουσκωτό όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά. Παρεπιπτόντως πριν απο 2 χρόνια με βάση τη Σκιάθο ρουφίξαμε στην κυριολεξία τις Σποράδες για 20 μέρες
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Παρεπιπτόντως πριν απο 2 χρόνια με βάση τη Σκιάθο ρουφίξαμε στην κυριολεξία τις Σποράδες για 20 μέρεςΣκιαθο λεω να παω το καλοκαιρι κατα Αυγουστο μερια.
Αν εχεις κανα τηλεφωνο για κανα ξενοδοχειακι στειλτο με ρm.
Οχι τιποτα κυριλε,απλα κατι της προκοπης με λογικες τιμες. -
Meta apo 8 xronia erxomai piso sthn patrida paidia. Otan patiso to podi mou 8a filiso to xoma. Pola taleiporimena xronia ezisa makria apo thn patrida.
Frappe, Tablh kai 8alassa. den 8elo tipota allo.
-
Λοιπόν , έχουμε και λέμε ,
Οι σαδιστικές τάσεις , ορισμένων , ονόματα δέν λέμε , δέν έχουν όρια .
Σά δεν ντρέπονται , λέω εγώ , και μας ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!
Τί σας χρωστάμε , βρέ παιδιά ???Αλλά , έτσι , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΡΕ ,
ΚΑΠΑΚΙ , μετά τους ΒΩΞΙΤΕΣ , θα φορτίζω για 17 (ΔΕΚΑΕΠΤΑ !)
ημέρες μπαταρίες με .... αλατόνερο του ΙΟΝΙΟΥ .
Και , έτσι , για να σας ΠΡΟΛΑΒΩ , όταν θα έχετε γυρίσει όλοι σας ,
θα ξαναφορτίσουμε ... μπαταρίες , ΠΡΩΤΟ 15ήμερο Σεπτέμβρη !
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΥΤΟ ΧΡΟΝΟ .Τί νομίσατε δηλαδή , θα σας 'πέρναγε' έτσι , απλά κι' ανώδυνα ?
.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !Αποστόλης.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Frappe, Tablh kai 8alassa. den 8elo tipota allo.8eleis, 8eleis, synanthsh se tavernio me tous forumades, ayto eleipe na mhn 8eleis
ante me to kalo na mas er8eis... -
egw eimai hdh sthn kw gia 7 hmeres [gia douleia leme twra ] alla gia kanonikes diakopes akoma to vlepw ligo nwris, alla vlepw kati apo kefalonia, kati apo xalkidikh, kati apo kyklades, rodo kai volo opwsdhpote, kai mallon kai krhth, pw pw twra pou ta diavazw einai polla, pote 8a prolavw???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Frappe, Tablh kai 8alassa. den 8elo tipota allo.
8eleis, 8eleis, synanthsh se tavernio me tous forumades, ayto eleipe na mhn 8eleis
ante me to kalo na mas er8eis...haha eise mistikos practoras re?
Pantos kati tetoio 8a paiksi sigoura me tous redliners thn proth bradia otan skaso mith sthn A8hna. Ean kapios allos apo edo 8elh na er8h einai kalodexoumenos na mas timhsh me thn parousia tou. The more the better.
-
Για διακοπές είναι νωρίς ακόμα, πιθανόν αρχές Σεπτεμβρίου στο Πήλιο. Πάντως η θάλασσα και οι υπόλοιπες ομορφιές του καλοκαιριού δεν θα μας λείψουν. Μερικά ΠΣΚ ίσως και Δ στις παραλίες μας θα φροντίσουν για αυτό. Σίγουρα η μια θα είναι στο Λουτρό, οι άλλες θα δούμε, ίσως Φαλάσσαρνα και Ελαφόνυσο. Πάντως για όσους αποφασίσουν να μας επισκεφτούν στη Κρήτη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε. Φτάνει ένα μήνυμα και όλα κανονίζονται.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αίγινα???? Οταν έρθεις με το καλό και πας στείλε μου ένα Pm να έρθω να σε βρωΟΚ, όταν πάω θα ενημερώσω!! Μάλλον θα μείνω Κυψέλη.
-
Με το καλό να μας έρθεις OUZO!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
alla vlepw kati apo kefaloniaΠτουσου γαμωτο με ξετρυπωσε!!!
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Σκιαθο λεω να παω το καλοκαιρι κατα Αυγουστο μερια. Αν εχεις κανα τηλεφωνο για κανα ξενοδοχειακι στειλτο με ρm.
Οχι τιποτα κυριλε,απλα κατι της προκοπης με λογικες τιμες.Σκιάθος και λογικές τιμές; χα, χα, χα, χα, χα. Και μάλιστα τον Αύγουστο;
Το μόνο νησί ακριβότερο από τη Σκιάθο είναι η Μύκονος!
Έχει πάρα πολλές και ωραίες παραλίες, αλλά η παροχή υπηρεσιών είναι γενικά κάτω του μετρίου. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !Η τελευταία φορά που έκανα πραγματικές διακοπές ήταν το 1995: 18 μέρες στην Κρήτη. Από τότε άστα να πάνε. Ας πούμε μόνο ότι τώρα τελειώνει ο Μάιος δεν έχω ακόμα πάρει όλη την περσυνή μου άδεια...
Πάντως ένα είναι σίγουρο. Μετά το περσινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπενήσι, δεν ξαναπάω σε νησί τον Αύγουστο. 17 βαθμοί θερμοκρασία (ήθελε κουβέρτα το βράδι), λιακάδα, συννεφιά, βροχή, ομίχλη, και ξανά λιακάδα. Πισίνα αν θέλεις σώνει και καλά να κολυμπήσεις και εξαιρετικά στροφιλίκια με ελάχιστη κίνηση (αλλά πολλές κατολισθήσεις βρε παιδάκι μου) και κοψίδια για μετά!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πάντως για όσους αποφασίσουν να μας επισκεφτούν στη Κρήτη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε. Φτάνει ένα μήνυμα και όλα κανονίζονται.Θα είμαι σίγουρα κάτω αρχες Αυγούστου και να είσαι σίγουρος ότι θα επικοινωνήσουμε.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μετά το περσινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπενήσι, δεν ξαναπάω σε νησί τον Αύγουστο.Το Καρπενήσι δεν είναι νησί?????
Εγώ δεν έχω αποφασίσει, ημερήσιες εκδρομές στη Χαλκιδική για μπάνιο είναι standard, για κυρίως διακοπές το 'all time classic' Ποσείδι (camping του πανεπιστημίου) θέτει και πάλι σοβαρή υποψηφιότητα, ενώ δουλειάς επιτρέπουσας το σκέφτομαι και για κανένα interrail, αλλά λίγο χλωμό.
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
alla vlepw kati apo kefalonia
Πτουσου γαμωτο με ξετρυπωσε!!!
xi-xi-xi-xixixixixixixixixixixixi!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
xi-xi-xi-xixixixixixixixixixixixi!!!!!!!!!!!!!!!
Ωχ μπλεξαμε να εσκασε μυτη και η αλλη !!!!
ΩχΩχΩΧΩχ!!!
Κοιτα γελιοοοοοο!!! -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
nomizes oti 8a glytwnes??? paidi mou exw myth egw...
-
plaka-plaka mhpws na organwsoume kamia tournee gia na gnwristoume oloi meta3y mas
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
plaka-plaka mhpws na organwsoume kamia tournee gia na gnwristoume oloi meta3y masRena mou ti spaei na grafeis γριγκλις. Alliws se exoume synithisei. Etsi ua paei oli i bdomada?
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !