-
Ωραίος ως πρωτοπόρος!
Πες μας και τιμές όταν μπορέσεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Εγώ άλλαξα ημίμπαρο και ακρόμπαρο αριστερά...Γιατί;
Άκουγες ή ένιωθες κάτι; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Εγώ άλλαξα ημίμπαρο και ακρόμπαρο αριστερά...
Γιατί;
Άκουγες ή ένιωθες κάτι;οι αριστερες στα σερρας σε φαγανε Ντινο?
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ωραίος ως πρωτοπόρος!Πες μας και τιμές όταν μπορέσεις...
Θα τελειώσω την εγκατάσταση και θα κάνω ποστ-απολογισμό, ίσως και κόλαφο.
Γιατί;
Άκουγες ή ένιωθες κάτι;kickback στο τιμόνι με τροχούς υπό γωνία και λακκούβες... Το ακρόμπαρο ήταν ύποπτο εδώ και αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα καθώς είχα δει ταλαιπωρημένη την φούσκα του.
οι αριστερες στα σερρας σε φαγανε Ντινο?
Έλα ντε... Ίσως το παρκάρω πιο συχνά αριστερά σε πεζοδρόμιο (Λαχανά)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
kickback στο τιμόνι με τροχούς υπό γωνία και λακκούβες... Το ακρόμπαρο ήταν ύποπτο εδώ και αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα καθώς είχα δει ταλαιπωρημένη την φούσκα του.
μαλλον το ιδιο φαινομενο εχω στο 406, αλλα μονο οταν εχω τερμα κομμενο το τιμονι,
και κατι σαν kickback μου κανε σε παρατεταμενες στροφες, συνηθως Εγνατια Οδο (Καβαλα)
το ειχα αποδωσει στο υδραυλικο και απλως το αφησα
-
Τα ΠΙΣΩ φαναρια απο το 307 facelift ταιριαζουν με το 307 του 2001??
δηλαδη εχω αυτα : http://1.bp.blogspot.com/_PieUbt3MqFM/S ... 07rear.jpg
και θελω να βαλω αυτα : http://auto.in.gr/assets/Content6/Photo ... _46147.jpg
γινεται?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίος ως πρωτοπόρος!
Πες μας και τιμές όταν μπορέσεις...Θα τελειώσω την εγκατάσταση και θα κάνω ποστ-απολογισμό, ίσως και κόλαφο.
Άντε, καλή επιτυχία στο project!
Γιατί;
Άκουγες ή ένιωθες κάτι;kickback στο τιμόνι με τροχούς υπό γωνία και λακκούβες...
Μάλιστα...
Εγώ ακούω ένα κλονκ-κλονκ εμπός δεξιά, μόνο σε κατσαρή άσφαλτο. Σκέφτηκα το αμορτισέρ αλλά δείχνει να δουλεύει καλά.
Έβαλα τον υπεύθυνο του συνεργείου να το κάνει μια βόλτα όταν πήγα να αλλάξω το καταραμένο com2000.
Πιθανόν αρχές κρεμαγιέρας ή ημίμπαρο είπε, αλλά έπρεπε να το σηκώσει, δεν υπήρχε άδειο αναβατόριο, βιαζόμουν, και θα το δούμε στο επόμενο service... -
Παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο φορουμ,και θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει για ενα προβλημα που παρουσιαστηκε σημερα και χωρις προειδοποιηση,στο αμαξι μου,ενα peugeot 307,montelo 2001.
στα καλα καθουμενα και χωρις καποια ενδειξη,η μηχανη εσβησε καθως οδηγουσα.δοκιμασα αρκετες φορες να το βαλω μπροστα μα τιποτα.
η μιζα εδινε ,ρευματα ειχα κανονικα αλλα τιποτα.
το παλλικαρι απο την οδικη μου ειπε πως ειναι μαλλον τρομπα βενζινας.
μηπως καποιος γνωριζει κατι επ αυτου?
ευχαριστω για την φιλοξενια. -
Πολύ πιθανό να είναι αντλία βενζίνης.
Σήκωσε το πίσω κάθισμα και χτύπα την μια-δυό φορές. Πιθανόν να δουλέψει για λίγες ώρες ή και μέρες.
Να υπολογίζεις γύρω στα 250 € μαζί με τα εργατικά, αν πράγματι είναι αυτό το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης xeli21 έγραψε:
Παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο φορουμ,και θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει για ενα προβλημα που παρουσιαστηκε σημερα και χωρις προειδοποιηση,στο αμαξι μου,ενα peugeot 307,montelo 2001.
στα καλα καθουμενα και χωρις καποια ενδειξη,η μηχανη εσβησε καθως οδηγουσα.δοκιμασα αρκετες φορες να το βαλω μπροστα μα τιποτα.
η μιζα εδινε ,ρευματα ειχα κανονικα αλλα τιποτα.
το παλλικαρι απο την οδικη μου ειπε πως ειναι μαλλον τρομπα βενζινας.
μηπως καποιος γνωριζει κατι επ αυτου?
ευχαριστω για την φιλοξενια.Aυτό που σου είπε ο Τάκης. Όταν γυρνάς το κλειδί στην 2η σκάλα την ακούς να δουλεύει; Στήσε αυτί...
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Τα ΠΙΣΩ φαναρια απο το 307 facelift ταιριαζουν με το 307 του 2001??δηλαδη εχω αυτα : http://1.bp.blogspot.com/_PieUbt3MqFM/S ... 07rear.jpg
και θελω να βαλω αυτα : http://auto.in.gr/assets/Content6/Photo ... _46147.jpg
γινεται?
Ναι, το έχουν κάνει αρκετοί στην Γαλλία. Σου αρέσουν περισσότερο του μκ2;
-
Δηλαδή, έχουν διαφορές;
-
τα συνεμπλοκ για 307 ποσο κοστιζουν?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δηλαδή, έχουν διαφορές;Ναι, οπτικές στο σχήμα και στη διαρρύθμιση των διαφόρων φώτων...
Εντιτ: έχεις δίκιο που ρωτάς, ο Παύλος έβαλε τα ίδια, αυτά του μκ2.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή, έχουν διαφορές;
Ναι, οπτικές στο σχήμα και στη διαρρύθμιση των διαφόρων φώτων...
Εντιτ: έχεις δίκιο που ρωτάς, ο Παύλος έβαλε τα ίδια, αυτά του μκ2.
παιδια να πω, να πω???
εμαθα τελικα οτι δεν εχουν διαφορα στο σχημα (δλδ μπαινουν). Χρειαζεται ομως κ να αλλαχτουν κ οι λαμπιτσες κ αυτα που στηριζουν τις λαμπες. Η ολη διαδικασια γινεται με ενα 10αρακι κλειδι και ειναι πολυ ευκολο!
-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2000654#p2000654
Part 2
O αντάπτορας ήρθε.Ουσιαστικά κουμπώνεις την εργοστασιακή φύσα πάνω του και αυτός σου δίνει μια iso για να κοτσάρεις την φύσα του ηχοσυστήματος και ένα μαύρο κουτάκι το οποίο παίρνει τα σήματα VAN A και VAN B της BSI και τα μεταφράζει στο σήμα που μπορεί να αντιληφθεί η aftermarket πηγή. Επίσης δουλεύει και μια χαρά το κλείσιμο της πηγής όταν κλείνουμε την μίζα.
Φωτοζ από την τοποθέτηση:
Έχω βγάλει την κεντρική κονσόλα (2 κομμάτια) και περνάω τις διάφορες πλεξούδες από πίσω.
Καλώδια usb/ipod/gps τυλίχτηκαν με μονωτικό αφρολέξ ώστε να μην ακούγονται και βγαίνουν στο ντουλαπάκι. Οι διάφορες φύσες κλπ ντύθηκαν και αυτές με αφρολέξ και σφηνώθηκαν πίσω και χαμηλά ώστε να μην κουνιούνται. Μπόλικα tie-wrap έπεσαν ηρωικά στη διαδικασία αυτή.
Μετά σειρά είχε το μεταλλικό πλαίσιο...
Για να σφηνωθεί καλά και να μην ακούγεται, στα σημεία επαφής με το ταμπλώ μπήκε μονωτική ταινία.Μερικές γρατζουνιές στα χέρια αργότερα:
Έχει μπει και μασκάκι πλαίσιο, αλλά:
-αυτό που είχε ο κινέζος μέσα είναι generic και αφήνει ένα κενό από πάνω, μεταξύ αυτού δλδ και της επένδυσης του ταμπλό.
-το κιτ τοποθέτησης είχε ένα μασκάκι το οποίο ταιριάζει απόλυτα αλλά η οθόνη είναι 1 χλστ μεγαλύτερη ως προς το ύψος της οπότε πρέπει να το φάω λίγο σε εκείνο το σημείο.Η κεραία του gps με προβληματίζει λίγο, στο ντουλαπάκι μέσα θαρρώ πως δεν έχει το ιδανικότερο σήμα. Σκέφτομαι να την περάσω από την τάπα στο firewall μπροστά και να την βάλω στη βάση του παρμπριζ, κάτω από την πλαστική γρίλια.
Αυτά, ό,τι απορίες έχετε ρωτάτε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η κεραία του gps με προβληματίζει λίγο, στο ντουλαπάκι μέσα θαρρώ πως δεν έχει το ιδανικότερο σήμα. Σκέφτομαι να την περάσω από την τάπα στο firewall μπροστά και να την βάλω στη** βάση του παρμπριζ**, κάτω από την πλαστική γρίλια.
Ακριβώς.
-
Κάμερα για να βλέπεις πίσω έβαλες;
-
Όχι, έβαλα όμως FLIR και RWR
-
Τους Sidewinders να μη ξεχάσεις...
PEUGEOT FORUM