-
Αυτό το 206 πόσες παραλλαγές έχει τελικά?
-
το c2 το κινεζικο τα σπαει μπροστα στο ευρωπαικο...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτό το 206 πόσες παραλλαγές έχει τελικά?206+οο
-
Tο θέμα είναι οτι πουλάει τα κομμάτια που περιμένουν να πουλήσει, το fl έγινε για να κρατηθεί κι άλλο στην παραγωγή, αφού υπάρχει η ανάλογη ζήτηση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:slap:
Μην τα βάζετε τόσο απότομα!
τουλάχιστον αυτοί τα βγάζουν για αναπτυσόμενες αγορές ....δεν τα φέρνουν από αυτές!
Τι πατάτα αυτοκίνητο, για να λέει κάποιος ότι έχει vw
-
Σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι ειναι πετυχημενη η ανανεωση του 206 αλλα αυτη η μουτσουνα...Ας ελπισουμε πως οι νεες παρτιδες δεν θα εχουν τα προβληματα των προηγουμενων.
-
ειναι τελειο !!!
Το 206 ειναι το ομορφοτερο αυτοκινητο που φτιαχτηκε ποτε.
Αν δε με εκραζε συσσωμο το οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον αλλο ενα 206 θα επαιρνα !! -
100.000χλμ συμπληρωσε το κουβαδακι μου σημερα και ειναι σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που το πηρα.Θα καταφερω αραγε να το αποχωριστω αυτο το αμαξι
-
Μπράβο! Να το χαίρεσαι!
-
Το 306 μπήκε για τσιμουχάκια βαλβίδων το Σάββατο...ΟΚ 15ετίας πλέον, περιμένεις κάτι τέτοια...
Αλλάχτηκε και η φλάτζα προληπτικά, η οποία είχε μεν φθορές αλλά τίποτα που να δημιουργεί πρόβλημα σε αυτή τη φάση...
Περαστικά μας!
-
Καλημέρα.Έχω ένα peugeot 307 1600 45000 του 2004.Έβαλα μπροστά έτρεμε η μηχανή και έσβησε.Προσπάθησα πάλι και δούλεψε κανονικά.Όλα αυτά προχθές.Σήμερα μου έκανε πάλι τα ίδια,άναψε η λυχνία αυτοδιάγνωσης κινητήρα και το μύνημα catalytic converter fault.Απο το συνεργείο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να το πάω από εκεί για να το δούνε.Από μια αναζήτηση που έκανα στο διαδύκτιο δεν έβγαλα άκρη.Μήπως είναι κάποιος γνώστης του προβλήματος για να ξέρω και εγώ περίπου πως θα κινηθώ?
Α! εκτός των άλλων έχει και έντονη μυρωδιά καυσαερίων. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης nikonphotogr έγραψε:
Καλημέρα.Έχω ένα peugeot 307 1600 45000 του 2004.Έβαλα μπροστά έτρεμε η μηχανή και έσβησε.Προσπάθησα πάλι και δούλεψε κανονικά.Όλα αυτά προχθές.Σήμερα μου έκανε πάλι τα ίδια,άναψε η λυχνία αυτοδιάγνωσης κινητήρα και το μύνημα catalytic converter fault.Απο το συνεργείο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να το πάω από εκεί για να το δούνε.Από μια αναζήτηση που έκανα στο διαδύκτιο δεν έβγαλα άκρη.Μήπως είναι κάποιος γνώστης του προβλήματος για να ξέρω και εγώ περίπου πως θα κινηθώ?
Α! εκτός των άλλων έχει και έντονη μυρωδιά καυσαερίων. Ευχαριστώ.Αν δεν ήμασταν στο φόρουμ της Peugeot, θα έλεγα πως περιγράφεις τα συμπτώματα που είχα στο Renault μου, όταν 'τέλειωσαν' οι πολλαπλασιαστές ...
-
με μια πρόχειρη σκέψη θα έλεγα καταλύτης ή αισθητήρας 'λ'.
Στο 106 του αδελφού μου παρουσίαζε κάποιες δυσκολίες κατά την εκκίνηση, έτρεμε και εν τέλει έσβηνε. Είχε καταστραφεί ο καταλύτης.
Μήπως έχει και πεσμένη απόδοση;;
-
Καταλύτης χλωμό. Εγώ θα έβαζα τα λεφτά μου στους πολλαπλασιαστές ή στον λάμδα στην χειρότερη. Στην καλύτερη, κάποια βλακεία παίζει με την βενζίνη σου. Όταν δούλευε, δούλευε κανονικά;
Έκλεισα τα 70k χθες εγώ με το καρούλι μου.
-
Από προχθές που μου πρωτοπαρουσίασε το πρόβλημα δεν το χρησιμοποίησα καθόλου παρά μόνο λίγο στην γειτονιά και δούλεψε κανονικά.Το έσβησα και το άναψα 2-3 φορές και δούλευε.Οπότε δεν έχω άποψη γενικά για την απόδοση.Πάντως με το τελευταίο γέμισμα δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στην απόδοση.Τώρα το ρεζερβουάρ είναι περίπου στην μέση.Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες διέκρινα μια ελάχιστη αρυθμία στο ρελαντί κάπου κάπου.Αυτό που φοβάμαι τώρα είναι να μην πάω στο συνεργείο και αρχίζουν τα πειράματα και πληρώνω ανταλλακτικά τα οποία δεν έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
που; Στο συνεργείο;
-
Κάτι αντοίστιχο που αναφέρεις είχα εγώ με το Renault, τελικά ήταν ένας αισθητήρας που βρίσκεται στην εισαγωγή της πολλαπλής, όχι της εξάτμησης.
Μπορεί να έχει και εσύ το ίδιο πρόβλημα. Πρίν πάς σε καταλύτες και 'λ' που στοιχίζουν περισσότερο κοίτα αυτό. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που; Στο συνεργείο;
Στο διαλυτήριο.
-
-
Κάπου στο planete-citroen είχα διαβάσει οτί για τον καταλύτη δίνουν εγγύηση 100.000 χλμ ανεξαρτητως εγγύησης και πόσα χρόνια έχουν περάσει. ισχύει?
PEUGEOT FORUM