-
Πάντως μιας και είσαι της μουσικής στο αυτοκίνητο, υπάρχουν ωραίες λύσεις για το 206 όπως αυτη
https://i.ebayimg.com/00/s/NzQxWDEwMDA=/z/WvMAAMXQDnpTX32x/$_1.JPG
Ή σαν αυτήν
https://www.carnaviplayer.com/images/ref/C7086P2.jpg
Για να βλέπεις άνετα την οθόνη
Απλά ενημερώνω, να ξέρεις ότι υπάρχουν ωραίες λύσεις.
Και καλά κάνεις και ενημερώνεις, αλλά ρε φίλε έχω έτοιμη λύση στην αποθήκη... Βγαίνει το παλιό JVC και μπαίνει το άλλο που περιμένει στο κουτί του: https://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-jvc-kd-pdr61_p-23327.htm
Το JVC αυτό το έχω από το 2007, το είχα στο 207GT και μετά στο Panda. Είναι η ώρα του να ξαναμπεί σε Γαλλικό...
-
Να σας πάρω βόλτα με την 22 ετών ΧΑΝΤΙΑ μου , να δείτε χλίδα...
-
Storm, η οθόνη λογικά θέλει αλλαγή στα λαμπάκια, μετά απο χρόνια καίγονται. Μόνο προσοχή αν τα βγάλεις, τα πλαστικά ντουί σκληραίνουν και είναι εύθραυστα. Τα αμορτισέρ στην πόρτα αλλάζουν εύκολα και με μικρό κόστος.
-
Χεχε.. να το χάρεις καταιγιδα είναι πολύ κομψό και ωραίο αυτοκίνητο πόλης.
Είναι και Peugeot
@Ρε ταξιδευτή ακόμα την εχεις;;;
@καταιγίδα, ωραία έχεις πηγή, σίγουρα θα ναι πολύ καλή και ισως καλύτερη από τα no name.
Τίποτα, δεν εχει το 206. Τσιλικο είναι.
20 ευρω τα αμορτισέρακια, 5 ευρώ η κόκκινη λαμπιτσα πίσω από την οθόνη, πάρε δώσε και άλλο ενα 50-80αρι να στο κάνουν με αυτές τις σκούπες με τα νερά και τον βιολογικό σε καθισμαρα και μοκετες και θα γίνει σαν να βγήκε από το εργοστάσιο.
-
Εντάξει, εσύ το ανέβασες πολύ το επίπεδο τώρα...
-
Τον Απρίλιο/Μάιο θα το πάω για ετήσιο σέρβις εδώ στο Χαλάνδρι ή στο Μαρούσι και θα τους πω να τα φτιάξουν. Από ότι βλέπω στο car.gr υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε τιμή χώμα.
Αν ξέρει κανείς κανένα συνεργείο της προκοπής στο Χαλάνδρι ή στο Μαρούσι ας το αναφέρει.
Σκεφτόμουν τον Κωσταρή στο Χαλάνδρι. Διαβάζω καλές αξιολογήσεις στο google.
-
Δεχόμαστε και με τη C5 πάντως, άμα προσφέρεσαι!
-
Τον Απρίλιο/Μάιο θα το πάω για ετήσιο σέρβις εδώ στο Χαλάνδρι ή στο Μαρούσι και θα τους πω να τα φτιάξουν. Από ότι βλέπω στο car.gr υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε τιμή χώμα.
Αν ξέρει κανείς κανένα συνεργείο της προκοπής στο Χαλάνδρι ή στο Μαρούσι ας το αναφέρει.
Σκεφτόμουν τον Κωσταρή στο Χαλάνδρι. Διαβάζω καλές αξιολογήσεις στο google.
Ο Κωσταρης έχει όντως καλό όνομα. Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να το πηγαίνεις στο Νικόλα, αλλά σου πέφτει μακριά. Για ανταλλακτικά κλπ μπορείς να απευθυνθείς και στο Μιχάλη τον Κοζωνακη στο κάτω Χαλάνδρι, και για σέρβις επίσης.
-
Ενα υπεροχο οχημα απο το μακρινό πλεον 1998.
Πιο επίκαιρο από ποτέ. Μικρό suv πόλης με μήκος 3,90μ και μάλιστα πενταμορφο.
Όπως ήταν χωρίς καμία αλλαγή, παρα καμια μεγαλη οθονη ή digital cluster αν έβγαινε σήμερα μια χαρά θα στεκόταν και με αυτούς τους χρωματισμούς.
Ετσι φτιάχνονται εσωτερικά αυτοκινήτων πόλης το 1998, γατακια
-
Ο Κωσταρης έχει όντως καλό όνομα. Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να το πηγαίνεις στο Νικόλα, αλλά σου πέφτει μακριά. Για ανταλλακτικά κλπ μπορείς να απευθυνθείς και στο Μιχάλη τον Κοζωνακη στο κάτω Χαλάνδρι, και για σέρβις επίσης.
Τον Κοζωνάκη δεν τον ήξερα. Είναι καλός;; Φέρνει ανταλλακτικά σαν αυτά που θέλω; Είναι κανονικό συνεργείο;
Στο Κωσταρή έχω πάει δύο φορές 4.10 το απόγευμα για να τον ρωτήσω για ανταλλακτικά και τις δύο φορές ήταν κλειστός. Μόλις πάει 4 το απόγευμα το μαγαζί έχει κλείσει. Λουκέτο.
-
Ο Κοζωνακης ναι, συνεργείο είναι, απλά δουλεύει κυρίως μικρά μοντέλα, 2cv και κυρίως ανταλλακτικά. έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο 207 φίλου. Δίσκο πλατώ σε εξαιρετική τιμή με γνήσια ανταλλακτικά κ όχι κινεζιες. Επίσης προς τιμήν του όταν πήγα για έκτακτη βλάβη με το Ξανθια, δεν την ανέλαβε γιατι είναι ιδιαίτερο όχημα. Τίμιος τύπος, δε θα σου φάει λεφτά ούτε θα υπερκοστλογησει. Τώρα για τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά που ψάχνεις, δεν ξέρω, κάνε του μια ερώτηση, δε χάνεις κάτι.
-
Δεχόμαστε και με τη C5 πάντως, άμα προσφέρεσαι!
Την μεθεπόμενη εβδομάδα , αν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που περιμένω ...
-
Ενα υπεροχο οχημα απο το μακρινό πλεον 1998.
Πιο επίκαιρο από ποτέ. Μικρό suv πόλης με μήκος 3,90μ και μάλιστα πενταμορφο.
Όπως ήταν χωρίς καμία αλλαγή, παρα καμια μεγαλη οθονη ή digital cluster αν έβγαινε σήμερα μια χαρά θα στεκόταν και με αυτούς τους χρωματισμούς.
Ετσι φτιάχνονται εσωτερικά αυτοκινήτων πόλης το 1998, γατακια
Καταπληκτικο concept. Εχασαν μεγαλη ευκαιρια που δεν το κυκλοφορησαν. Οπως αποδείχτηκε, ο κοσμος διψούσε για crossover/αστικα SUV.
Τοτε επαιζε μπαλα μονο του το Ignis. Πολυ μπροστα η Suzuki.
Ειναι ενας καταπληκτικος μαστορας Citroen-ακιας, καπου μοντα στις σιδηροδρομικες γραμμες Κατω Σεπολια ή κατι τετοιο. Θελει κανεις λεπτομερειες να ψάξω; κυριως ειναι αστερι για ποιο παλια βεβαια (60/70/80/90) αλλα ξερει και τα σημερινά.
-
Πάντως όπως τοτε στο συγκεκριμένο ετσι και σήμερα στο 2008 το εσωτερικό είναι έτη μπροστά από τους άλλους, τουλάχιστον ως εμφάνιση. Το δικό σου αν το καλοσκεφτείς είναι σαν concept car το οποίο εν τέλη βγήκε στην παραγωγή. Αυτό που δεν έκαναν τότε και φοβήθηκαν, το έκαναν όμως σήμερα.
-
Ο Κοζωνακης ναι, συνεργείο είναι, απλά δουλεύει κυρίως μικρά μοντέλα, 2cv και κυρίως ανταλλακτικά. έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο 207 φίλου. Δίσκο πλατώ σε εξαιρετική τιμή με γνήσια ανταλλακτικά κ όχι κινεζιες. Επίσης προς τιμήν του όταν πήγα για έκτακτη βλάβη με το Ξανθια, δεν την ανέλαβε γιατι είναι ιδιαίτερο όχημα. Τίμιος τύπος, δε θα σου φάει λεφτά ούτε θα υπερκοστλογησει. Τώρα για τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά που ψάχνεις, δεν ξέρω, κάνε του μια ερώτηση, δε χάνεις κάτι.
Ok! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Σίγουρα θα πάω από εκεί, άλλωστε μένω κοντά.
Έχω βρει και την ADAM SERVICE, θα περάσω και από εκεί να δω τι παίζει.
Το παλιό μου 206 το πήγαινα στον ΝΤΑΣΙΟ που το είχα πάρει και από εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είχα μείνει ικανοποιημένος. Ήταν ένας από τους λόγους που έδωσα πολύ γρήγορα το 206 τότε. Μετά άλλαξα συνεργείο και το πήγαινα στον Κρασούλη στην Παπαδά. Πλέον όμως το συνεργείο έχει περάσει στον Χιονίδη και δεν ξέρω τίποτα για αυτόν.
Το 207 το πήγαινα στα αδέλφια Αρβανίτη στην Πεύκη που ήταν εξουσιοδοτημένο. Τίποτα το φοβερό σαν συνεργείο. Ένας μηχανικός αξίζει εκεί, αλλά από τιμές είναι φαρμακείο. Ακολουθούν ακόμη τις τιμές εξουσιοδοτημένου.
-
Ρε συ ο κρασουλης κάπου είναι ακόμη. Είμαι σχεδον σίγουρος!
-
Στον Γέρακα; Power Boost Service; Μάλλον...
-
Α να γεια σου. Αυτό!
-
Καταιγίδα, εύχομαι καλοτάξιδο το 206! Το αμάξι είναι εξαιρετικό για την κατηγορία του.
Σε μάστορα εξειδικευμένο σε Peugeot, Citroen έχω να συστήσω τον Κώστα Γεωργακόπουλο στη Μεταμόρφωση, οδό Βάρναλη. Τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια και εκεί πήγαινα και το Saxo και το 308 μου.
-
harisma σε ευχαριστώ. Καλά να είσαι. Ευχαριστώ και για το συνεργείο!
Storm, η οθόνη λογικά θέλει αλλαγή στα λαμπάκια, μετά απο χρόνια καίγονται. Μόνο προσοχή αν τα βγάλεις, τα πλαστικά ντουί σκληραίνουν και είναι εύθραυστα. Τα αμορτισέρ στην πόρτα αλλάζουν εύκολα και με μικρό κόστος.
Σήμερα ασχολήθηκα με το 206 γιατί τόσες μέρες δεν είχα προλάβει να το 'ψαχουλέψω' και να το τακτοποιήσω εσωτερικά.
**bsg2050 **τελικά έχεις δίκιο με τα λαμπάκια. Υπάρχουν τέτοια λαμπάκια στην Ελλάδα;
Βρήκα την διαδικασία και για την αλλαγή στα παρακάτω βίντεο.
PEUGEOT FORUM