-
Ετσι ημουν απο την πρωτη μερα εδω μεσα και εχω το θαρρος να ειμαι ο μοναδικος μαζι με τον Realzeus ακομα εδω με νεα διαχειριση και αλλα ενδιαφεροντα σα χωρος . Θα το κοιταξω παντως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι ημουν απο την πρωτη μερα εδω μεσα και εχω το θαρρος να ειμαι ο μοναδικος μαζι με τον Realzeus ακομα εδω με νεα διαχειριση και αλλα ενδιαφεροντα σα χωρος . Θα το κοιταξω παντωςΤο ξέρω ότι είσαι έτσι από την πρώτη μέρα. Δεν πρόκειται για καμία περίπτωση για μπηχτή ή κάτι τέτοιο. Μια φιλική συμβουλή δίνω, γιατί είσαι πραγματικά από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαιτέρως στο φόρουμ.
Οι γνώσεις σου πάνω στα, γαλλικά κυρίως, αυτοκίνητα είναι κορυφαίες στο φόρουμ και η άποψή σου μετράει πολύ. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι ημουν απο την πρωτη μερα εδω μεσα και εχω το θαρρος να ειμαι ο μοναδικος μαζι με τον Realzeus ακομα εδω με νεα διαχειριση και αλλα ενδιαφεροντα σα χωρος . Θα το κοιταξω παντωςΕπ κύριος
-
Γατάκια
2002...
ΥΓ: Πλάκα κάνω...μην παρεξηγηθώ!
-
Νταξει πασο..
-
-
Καλησπερα,
Παρατηρησα σημερα οτι ενας φιλος μου αλλαζει τα κλειδια του αυτοκινητου του για να φθειρονται ομοιομορφα. Οταν πηγα σπιτι συγκρινα τα δικα μου και ειδα οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ρεζερβα και αυτο που χρησιμοποιω καθημερινα.πρεπει να χρησιμοποιουμε και τα δυο μας κλειδια; -
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Καλησπερα,
Παρατηρησα σημερα οτι ενας φιλος μου αλλαζει τα κλειδια του αυτοκινητου του για να φθειρονται ομοιομορφα. Οταν πηγα σπιτι συγκρινα τα δικα μου και ειδα οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ρεζερβα και αυτο που χρησιμοποιω καθημερινα.πρεπει να χρησιμοποιουμε και τα δυο μας κλειδια;Στο ατος ειχα σε καποια φαση προβλημα με τις κλειδαριες και τη μιζα........σκαλωνε καποιες φορες. Εβαζα σπρευ αλλα μικρη βελτιωση. Οταν χρησιμοποιησα μια μερα το 2ο κλειδι,διαπιστωσα οτι ολα ηταν οπως την πρωτη μερα! Στο παλιο κλειδι εχουν φαγωθει οι κορυφες και αυτο αρκει......
-
Εγω στο Citroen που εχω 250.000 χιλιομετρα παντως τα δυο κλειδια αντε να εχουν μια 5% διαφορά που αν δεν τη προσεξεις δε φαινεται. Το ενα δουλεψε 4χρονια και το σπαστό τα υπολοιπα 12. Εχει σημασια φανταζομαι ο τροπος που χειριζεσαι το κλειδι, δηλαδη αν το πετας μαζι με αλλα στην τσεπη, αν ειναι σπαστό κλπ.
-
Σε μενα υπαρχει αισθητη διαφορα..οι κορυφες εχουν μικρυνει πολυ και ενα σκαλωμα που υπαρχει εξαφανιζεται οταν χρησιμοποιησω το δευτερο. Να αρχισω να χρησιμοποιω το δευτερο ή να παραγγειλω ενα καινουριο ωστε να υπαρχει παντα ενα καλο ρεζερβα. Παντως μου εκανε εντυπωση γιατι οταν ειναι στη μιζα ειναι μονο του, μονο στην τσεπη ακουμπαει και αλλα κλειδια.
-
Σε μενα υπαρχει αισθητη διαφορα..οι κορυφες εχουν μικρυνει πολυ και ενα σκαλωμα που υπαρχει εξαφανιζεται οταν χρησιμοποιησω το δευτερο. Να αρχισω να χρησιμοποιω το δευτερο ή να παραγγειλω ενα καινουριο ωστε να υπαρχει παντα ενα καλο ρεζερβα. Παντως μου εκανε εντυπωση γιατι οταν ειναι στη μιζα ειναι μονο του, μονο στην τσεπη ακουμπαει και αλλα κλειδια.Τι τυπος ειναι το κλειδι? Ειναι με immobiliser ή και τηλεχειρισμο?
-
Ειναι χωρις τηλεχειρισμο και χωρις immobilizer αφου εχει κωδικο.
Αυτο με τον τηλεχειρισμο εχει χαθει και η peugeot το εχει καταργησει. Μπορω να βρω πομπο και δεκτη πουθενα; -
Ειναι χωρις τηλεχειρισμο και χωρις immobilizer αφου εχει κωδικο.
Αυτο με τον τηλεχειρισμο εχει χαθει και η peugeot το εχει καταργησει. Μπορω να βρω πομπο και δεκτη πουθενα;Δυσκολο να μην εχει immobiliser. Εκτος και δεν καταλαβα κατι. Μπορεις να ποστερεις μια φωτο απο google του κλειδιου. Ενδεχομενως να μπορεις να κοψεις αλλο ιδιο σε ενα απο τα πολλα εξειδικευμενα μαγαζια με λογικο κοστος.
-
Το immobilizer απενεργοποιειται μεσω ενος πληκτρολογιου. Το κλειδι ειναι αυτο https://www.google.gr/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
-
Αρα πηγαινεις σε καποιον που κοβει κλειδια αυτοκινητων και σου κοβει ενα ιδιο και τελος με πολυ λογικο κοστος.
-
Καλησπέρα, γνωρίζετε αν στο 208 του 16 γίνεται τα μικρά και μεγάλα φώτα να αντικαταστάθουν από Led?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Καλησπερα,
Τον τελευταιο καιρο ειχα την υποψια οτι η βενζινη μου κατεβαινει πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε. Κοιτωντας κατω απο το αυτοκινητο ειδα μια κοιλιδα και σταγονες να σταζουν απο το αυτοκινητο.τι λετε να ειναι;
Αυτη ( http://i1244.photobucket.com/albums/gg5 ... cs924o.jpg ) ειναι μια φωτο που τραβηξα. Στον κυκλο φαινεται το σημειο απο το οποιο τρεχουν οι σταγονες. Δεν μπορω ομως να καταλαβω αν οι σταγονες προερχονται απο εκει ή αν τρεχουν απο καπου ψηλοτερα. Επισης αμα σκυψω κατω απο το πορτ μπαγκαζ μυριζει βενζινη. Ευχαριστω εκ των προτερων -
Καλησπερα,
Τον τελευταιο καιρο ειχα την υποψια οτι η βενζινη μου κατεβαινει πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε. Κοιτωντας κατω απο το αυτοκινητο ειδα μια κοιλιδα και σταγονες να σταζουν απο το αυτοκινητο.τι λετε να ειναι;
Αυτη ( http://i1244.photobucket.com/albums/gg5 ... cs924o.jpg ) ειναι μια φωτο που τραβηξα. Στον κυκλο φαινεται το σημειο απο το οποιο τρεχουν οι σταγονες. Δεν μπορω ομως να καταλαβω αν οι σταγονες προερχονται απο εκει ή αν τρεχουν απο καπου ψηλοτερα. Επισης αμα σκυψω κατω απο το πορτ μπαγκαζ μυριζει βενζινη. Ευχαριστω εκ των προτερωνη φωτο δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση για να δούμε το κάτι παραπάνω,συνήθως η διαρροή είναι απο κάποια ένωση στη σωλήνα που καταλήγει στο ντεπόζιτο.Πάνε σήκωσέ το για να δεις τι ακριβώς γίνεται.
-
Σημερα πηγα και το σηκωσα. Αυτο που εσταζε δεν ηταν βενζινη,αλλα ο καυτος υγροποιημενος αερας που εβγαινε απο μια τρυπουλα της εξατμισης. Ευτυχως το μονο που εχω να κανω ειναι να την κολλησω. Η αυξημενη καταναλωση ομως μπορει να ειναι και εικονικη. Μου εχει τυχει σε φαναρι σε ισχιο δρομο ο δεικτης μου να τρεμοπαιζει αρκετες φορες και μεχρι να ξεκινησω να εχω δυο- τρεις διαφορετικες ενδειξεις. Επισης οταν παρκαρω και την αλλη μερα παω βολτα ο δεικτης δεν ειναι ποτε στο ιδιο σημειο. Ξερω οτι ο δεικτης σε zx-306 δεν ειναι ακριβειας αλλα μηπως υπαρχει τροπος να καταλαβω αν αλλαζει η βενζινη που εχω στο ντεποζιτο; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
-
Γνωρίζει κάποιος γιατί το 208 στην έκδοση gt line έρχεται μόνο σε έκδοση με τα 100 άλογα. Γίνεται να έρθει και με τα 120?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
PEUGEOT FORUM