-
Ευχαριστώ πολύ !!! Δηλαδή το κλειδί +χειριστήριο συναγερμού πάντα μόνα τους ; Ούτε ένα μπρελοκακι ;
-
Κατι υφασματινο, ελαφρυ επιβαλλεται.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ... Έχω ακούσει ότι τα 306 ειναι επιρρεπή στην σκουριά στο εσωτερικό του πίσω φτερου στο ύψος των ζωνών ασφαλείας . Ισχύει κάτι τέτοιο ; Γιατί παρόλο που ανησύχησα φοβήθηκα να βγάλω την ταπετσαρία ! Επίσης (χωρίς να ξέρω αν το zx σου έχει πληκτρολόγιο και συναγερμό ) θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα ! Απο τότε που έβαλα τον cobra g193 όταν τον χρησιμοποιώ τρελαίνεται το πληκτρολόγιο . Μέχρι που δοκίμασα και άλλο . Μπερδεύεται κάθε φορά που κλειδώνω απο τον συναγερμό και υπολειτουργεί . Μόλις βγάλω τον πόλο καο τον ξαναβαλω όλα δουλεύουν τέλεια ...υπάρχει καμια ιδέα ;
Πάντως λέω να πάω και να αποσυνδεσω το κλείδωμα και να αφήσω μόνο τα ραντάρ και το αντικραδασμικο σε λειτουργεια . -
Χεστον συναγερμο.. αποσυνδεδεμενος ειναι απο τον προηγουμενο κιολας ιδιοκτητη.. Σκουρια ποτε και πουθενα τα zx-306.
-
Πολύ καθησυχαστικό αυτο για τις σκουριες! Δηλαδή δεν έχεις κάποιο αντικλεπτικό ; Μόνο κλείδωμα και immobilizer ?
-
Αποκάλυψη αύριο του νέου 3008 .
-
Ξέρει κάποιος αν το peugeot 307 1400cc μοντέλο 2001 έχει στον κινητήρα από κάτω ποδιά;Ή αν μπορώ να βάλω κάποια.Όταν το πήρα δεν είχε,και δεν το έψαξα,και δεν έχω ρωτήσει στο συνεργείο,αλλά επειδή μπαίνω κάποιες φορές σε χωματόδρομο με ανησυχεί μη σπάσει τίποτα από κάτω...
-
Έχετε καμια πρόταση για βελτίωση του Peugeot 306 style 1995 (TU3MC)? δεν μιλάω για turbisma γιατι θα ανοίξω νέες πληγές . Αναφέρομαι σε βελτίωση πιο οικονονικη και πιο φιλική προς το αυτοκίνητο . Το αυτοκίνητο ειναι 75 άλογα και θα ήθελα να του δώσω κάποια παραπάνω άλογα και ροπή . Ποια ειναι η γνώμη σας;
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Έχετε καμια πρόταση για βελτίωση του Peugeot 306 style 1995 (TU3MC)? δεν μιλάω για turbisma γιατι θα ανοίξω νέες πληγές . Αναφέρομαι σε βελτίωση πιο οικονονικη και πιο φιλική προς το αυτοκίνητο . Το αυτοκίνητο ειναι 75 άλογα και θα ήθελα να του δώσω κάποια παραπάνω άλογα και ροπή . Ποια ειναι η γνώμη σας;Φίλε μου δεν μπορείς να κάνει πολλά πράγματα και δεν αξίζει κιόλας..άντε μία σκούπα και ένα τελικό...
-
Δεν έχω σκοπό να το πουλήσω οποτε δεν με νοιάζει αν το κόστος ανεβαίνει αφού δεν πρόκειται να χάσω τα λεφτά μου. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτε και το στήσιμο του δείχνει να αντέχει και άλλο .
-
Επικεντρωσου σε φρενα και πισω αξονα απο ανωτερη εκδοση.. Αυτο ναι αξιζει γιατι οντως σηκωνει παραπανω και θα ευχαριστηθεις...
-
Ευχαριστώ! Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη που δεν θα έχω τα έξοδα των διακοπών. Μιας και οι αποδράσεις άρχισαν τι θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αλμύρα ?
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Ευχαριστώ! Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη που δεν θα έχω τα έξοδα των διακοπών. Μιας και οι αποδράσεις άρχισαν τι θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αλμύρα ?Το προφανες........οσο πιο μακρια απο τη θαλασσα τοσο καλυτερα! Στο τελος των διακοπων ενα καλο πλυσιμο ΚΑΙ απο κατω!
-
+1 αλλά αν χρειαστεί και πιο συχνά για το κάτω. Το αυτοκίνητο μια φορά την εβδομάδα καλό είναι να περνάει ένα πλύσιμο. Επίσης τώρα στην αρχή του καλοκαιριού ένα καλό κέρωμα δεν θα έβλαπτε.
-
Έχω ένα ασημί Peugeot 206 σε μέτρια κατάσταση. Έχετε μια εικόνα πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης xristosbasileidis έγραψε:
Έχω ένα ασημί Peugeot 206 σε μέτρια κατάσταση. Έχετε μια εικόνα πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω?Ευχαριστώ
Δεν λες χρονολογία...Δεν λες κυβικα..Δεν λες χιλιόμετρα..Και θέλεις να σου απαντήσει σοβαρά κάποιος;
-
Από κάτω πού πας για να στο πλύνουν; Το κάνουν σε πλυντήριο αυτοκινήτων με ανυψωτικό ή το παλεύεις μόνος σου με αρκετή υπομονή και... πολύ σκύψιμο;
-
Εγώ πάλι θα έλεγα να μην πολύ αγχώνεσαι.
Είχα στην Χίο το Citroen Saxo τέσσερα χρόνια και το ξέπλενα μια φόρα το μήνα από τα αλάτια της θάλασσας με το νερό της βρύσης το οποίο δεν το έπιναν γιατί είχε..... πολλά άλαταΜόνο όταν γύρναγε Αθηνα τα καλοκαίρια έφευγε τελείως το αλάτι!!
Και σημειωτέον το χειμώνα πολλές φορές το έβρισκα καλυμμένο με αλάτια όταν το άφηνα κοντά στη θάλασσα και είχε αέρα....Δεν είχε ίχνος σκουριάς
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Από κάτω πού πας για να στο πλύνουν; Το κάνουν σε πλυντήριο αυτοκινήτων με ανυψωτικό ή το παλεύεις μόνος σου με αρκετή υπομονή και... πολύ σκύψιμο;Φίλε μου πάντα το πλένω μόνος. Με βοηθά πολύ και ο χώρος του γκαραζ του σπιτιου μου! Οι φίλοι μου το λένε και 'δωμάτιο των αυτοκινήτων' .
-
Σύμφωνοι αλλά εννοείς ότι πέφτει σκύψιμο έτσι; Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο. Ο χώρος του γκαράζ σε βοηθάει υποθέτω υπό την έννοια ότι έχεις δικό σου χώρο ν' ασχοληθείς ή υπάρχει κάποιος εξοπλισμός; Έχεις και το Duster βέβαια που είναι ψηλό, με normal αυτοκίνητο δυσκολεύουν τα πράγματα.
PEUGEOT FORUM