-
Δεν ξέρω πώς ακούγεται στο συγκεκριμένο αλλά δεν ακούω τίποτα που να θυμίζει το 'γκννννννννννν' που ακούω στο δικό μου όταν γυρίζω το κλειδί του...
Να παίρνει κανονικά ρεύμα και να έχει κολλήσει, ρε γμτ...? -
Αν δεν είχε πολλή βενζίνη μέσα, το πιο πιθανό είναι πως εξατμίστηκε. Είχα αποθηκεύσει αυτοκίνητο με 3-4 λίτρα για 6 μήνες. Με το που έβαλα την μπαταρία, πήρε αμέσως μπροστά και έσβησε κατευθείαν. Βενζίνη ήθελε...
-
Ο δειχτης ήταν στην κάτω παύλα αλλα το λαμπάκι δεν άναβε.
Του έβαλα 5 λιτρα με μπιτονι, δεν κουνήθηκε και μια απο τα ίδια στο μιζαρισμα.
Τρομπα δεν ακούω και αναβει ' economy mode active' στην κεντρικη οθόνη.
Δεν τσεκαρα ασφαλεια αντλίας, θα το δουμε αυριο με το φιλο που επιστρεφει...Μου γραφει 'Ελπίζω η ρήτρα 'use it or lose it' να μην ειναι απόλυτη και χωρίς έλεος. Ξεκινάω για το αεροδρόμιο σε 3 ώρες. Προσεύχομαι για το θαύμα. Αμήν'
-
Όχι, το γράφω πιο πάνω.
Μακάρι να είναι αυτό... Δεν είναι και τελείως απίθανο (να ζορίστηκε μετά τόσο καιρό, να τράβηξε παραπάνω ρεύμα και να έκαψε ασφάλεια ) και προφανώς είναι πολύ καλύτερο απ΄οτιδήποτε του στυλ κολλημένη αντλία... Δεν ξέρω κι αν τον καλύπτει και η εγγύηση, στο 207 νομίζω έδιναν 2 χρόνια με optional επέκταση σε 5 (μπορεί να κάνω και λάθος, ας μας πει όποιος το πήρε γύρω στο 2011). -
Καλησπέρα!
Αν δεν είναι καμμένη η ασφάλεια της αντλίας καυσίμου, σήκωσε το πίσω κάθισμα. Από κάτω είναι συνήθως η δεξαμενή καυσίμου. Βγάλε τη μεγάλη στρογγυλή τάπα - κάλυμμα της αντλίας και δώσε της μερικές 'φάπες' (2-3, της αντλίας ). Συνήθως ξεκολλάει.
-
Θενκς Τάκη, έτσι την είχαμε ξεκολλήσει 3-4 φορές στο Clio της αδερφής μου...
Ασφάλεια τσεκάραμε σήμερα (με το φιλο, που ήρθε) είναι ΟΚ, όπως και της αντλίας του μηχανισμού πλυσίματος τζαμιών που ούτε κι αυτός δουλεύει (ούτε ακούγεται κάτι σαν να προσπαθεί, ούτε τίποτα).
Η επόμενη λύση ήταν φάπα, μόνο που το μίνι-πίσω κάθισμα του 207CC δε φαίνεται να σηκώνεται όπως στο 206 μου που έχεις πρόσβαση στην αντλία σε 1 δευτερόλεπτο.... -
Δοκίμασε να μιζάρεις έχοντας 1η ή όπισθεν μέσα και να προλάβεις μετά να πατήσεις αμπραγιάζ πρίν σου σβήσει.
Επίσης μη ξεχάσεις να ελέγξεις αν έχεις άλλον παρκαρισμένο μπρός ή πίσω.
Δοκιμασμένη λύση άμα έχει κολλήσει ο αισθητήρας βολάν. -
Τρόμπα ήταν, ως αναμενόμενο. Αλλάχτηκε, κι όλα καλά.
Η βενζίνη που είχε μέσα είχε 'στεγνώσει' και είχε αρχίσει να γίνεται σα μέλι, η δε φρέσκια που βάλαμε δε βοήθησε.
Η τρόμπα δεν είχε τη μυρωδιά βενζίνης, αλλά μια μυρωδιά που θύμιζε ναφθαλίνη... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
αλλά μια μυρωδιά που θύμιζε ναφθαλίνη...Μπας και έβαζε τιποτα κόντρες ο φίλος σου;
-
Λες?
Κάτι μας κρύβει μου φαίνεται...Σχετικό-άσχετο:
Όταν ασχολούμουν με τηλεκατευθυνόμενα θερμικά buggy (2χρονα με μοτέρ 3.5cc) υπήρχε το 'After-Run' (κι άλλα αντίστοιχα) που έβγαζες το μπουζί μετά το παιχνίδι ή τον αγώνα, προτού το 'βάλεις για ύπνο', κι έσταζες μέσα μερικές σταγονίτσες που δεν άφηναν τα καστορέλαια (τέτοια είχαν τότε μέσα οι 'βενζίνες' τους) να πήξουν και να γίνουν μέλι και να κολλήσει το πιστόνι ώστε να μην παίρνει μπροστά την επόμενη φορά... Στα αμάξια τι κάνετε όταν είναι να τα αφήσετε σε αποθήκη για μεγάλο διάστημα? -
Οι βενζίνες και τα πετρέλαια όταν μείνουν για καιρό αναπτύσουν μήκυτες, μήκυτες είναι η λάσπη που βλέπεις, και όταν εξατμίζονται οι βενζίνες αφήνουν και κεραμικά κατάλοιπα που βουλώνουν τα μπέκ.
-
Θελω πληροφοριες σχετικα με το 407 1.8.
Συγκεκριμενα αν βγαζει καποιο συγκεκριμενο προβλημα και τι πρεπει να προσεξω στον ελεγχο που θα γινει..
Επισης απο πιο μηνα και ετος και μετα φορεσε το μοτερ με το μεταβλητο χρονισμο και τα 127 αλογα και ποτε μπηκε το 3ακτινο τιμονι.
Ευχαριστω -
Δεν ξέρω να σου πω, αλλά είναι πολύ όμορφο αμάξι
-
Κι εμενα μ αρεσει, αν και δεν προοριζεται για εμενα αλλα για στενο συγγενη.
Κανεις παιδες να βοηθησει? -
Θέλω ν'αλλάξω το φίλτρο καμπίνας στο 206.
Έχετε δει διαφορά όσοι έχετε βάλει ενεργού άνθρακα? Λέω να το δοκιμάσω, μια και δεν είναι πολύ πιο ακριβό.
Το ζητούμενο (γενικά) είναι να καθαρίσει το σύστημα εξαερισμού/ψύξης και να μη βγάζει τη γνωστή μυρωδιά υγρασίας για 1-2 λεπτά αφού κλείσω το A/C, οπότε θέλει κι άλλα.... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θελω πληροφοριες σχετικα με το 407 1.8.
Συγκεκριμενα αν βγαζει καποιο συγκεκριμενο προβλημα και τι πρεπει να προσεξω στον ελεγχο που θα γινει..
Επισης απο πιο μηνα και ετος και μετα φορεσε το μοτερ με το μεταβλητο χρονισμο και τα 127 αλογα και ποτε μπηκε το 3ακτινο τιμονι.
Ευχαριστωedit (greeklish) ξεχάσατε τους κανονισμούς της κοινότητας κιόλας? [MOD]
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θέλω ν'αλλάξω το φίλτρο καμπίνας στο 206.
Έχετε δει διαφορά όσοι έχετε βάλει ενεργού άνθρακα? Λέω να το δοκιμάσω, μια και δεν είναι πολύ πιο ακριβό.
Το ζητούμενο (γενικά) είναι να καθαρίσει το σύστημα εξαερισμού/ψύξης και να μη βγάζει τη γνωστή μυρωδιά υγρασίας για 1-2 λεπτά αφού κλείσω το A/C, οπότε θέλει κι άλλα....Καλησπέρα!
Φίλτρο άνθρακα είχα βάλει παλιά στο 106 που δεν είχε σχεδόν τίποτα (ένα κατάμαυρο αχνό αφρολεξάκι είχα βρεί - μεταχ.). Από το πριν (τίποτα) ήταν αρκετά καλύτερα - δεν είχε κλιματιστικό, στην είσοδο του αέρα της καμπίνας το είχα βάλει.
Στο 307 αλλάζω φίλτρο καμπίνας κάθε χρόνο με αυτό που δίνει η Peugeot (απλό χάρτινο).
Την μυρωδιά θα της εξαλείψεις με δυο τρόπους:
- Φτάνοντας στον προορισμό σου κλείνεις το κλιματιστικό λίγο νωρίτερα και το αφήνεις λίγο να δουλέψει 4-5 λεπτά μόνο ο ανεμιστήρας, και κυρίως
- Πάρε ένα καθαριστικό σπρέι κλιματιστικού και ρίξε μέσα σε όλους τους αεραγωγούς όσο πιο βαθειά μπορείς (έχει μακρύ σωληνάκι): Ταμπλό, πλαϊνούς, ποδιών ακόμα και κάτω από τα εμπρός καθίσματα αν έχει, που στέλνει αέρα στους πίσω επιβάτες.
Άφησέ το λίγη ώρα να δράσει (καταπολεμά τους μύκητες - αιτία οσμής) και μετά βάλε το κλιματιστικό να δουλέψει χωρίς να είσαι μέσα με ανοιχτές πόρτες - παράθυρα. (Διάβασε τις οδηγίες)
Το σύστημα δουλεύει ακόμα και αν δεν πάρεις σπρέι ειδικό για κλιματιστικά αυτοκινήτου (ακριβότερο) αλλά αυτό για κλιματιστικό σπιτιού. Χρησιμοποιώ όποιο βρω και το αποτέλεσμα είναι ... άοσμο!
-
Thanks Τάκη.
-
Μετά τις αλλαγές στην peugeot και επειδή παρατηρώ οτι κάποιες εκθέσεις-συνεργεία έχουν κλείσει, ποιά είναι τώρα η κεντρική έκθεση - συνεργείο της peugeot. Οπως κάποτε η lion hellas.
-
Όταν τους πήρα τηλέφωνο πριν από 3 μήνες μου είπαν ότι δεν υπάρχει συνεργείο του Γενικού Αντιπροσώπου (Συγγελίδη) και με παρέπεμψαν σε τρία συνεργεία της περιοχής Ψυχικού/Γαλάτσι/Αγία Παρασκευή. Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με το νέο δίκτυο και παραμένω στο παλιό...
PEUGEOT FORUM