-
Ιαπωνία?
-
Αυστραλία, Μαλαισία, Ιαπωνία... Τελικά είμαστε μειοψηφία.
Sent from my SM-N9005
-
Μάλτα
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. ρε σεις για ποιο νησί μιλάτε; Αλγερία; Τι λέτε; Στην Θεσ/κη δεν μένεις;
Απο ποτε η Αλγερία είναι νησί;
-
Είναι φανερό ότι είναι η Σαμόα. Εκεί τα ΓΤΙ και Τάπερ είναι τυπικά αυτοκίνητα πόλης.
Για να κάνεις γρήγορα το γύρο του νησιού. -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
υ.γ. ρε σεις για ποιο νησί μιλάτε; Αλγερία; Τι λέτε; Στην Θεσ/κη δεν μένεις;
Απο ποτε η Αλγερία είναι νησί;
Ποιο πριν νόμιζα ότι γινόταν αναφορά στην Αλγερία και τελικά ήταν Αγγλερία...
-
114euro... φίλτρο AC, φίλτρο λαδιού, μπουζί, ροδέλα τάπας λαδιού, εργασία, ετήσιος έλεγχος και μία καλή βόλτα για να το δούμε στο δρόμο...
Καλά είναι; Μάλλον...
Άντε, και του χρόνου πάλι. -
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
114euro... φίλτρο AC, φίλτρο λαδιού, μπουζί, ροδέλα τάπας λαδιού, εργασία, ετήσιος έλεγχος και μία καλή βόλτα για να το δούμε στο δρόμο...
Καλά είναι; Μάλλον...
Άντε, και του χρόνου πάλι.Eύχομαι περισσότερα και χαρούμενα χιλιόμετρα φετος
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλοταξιδος DrDine... GTi το ελεγαν και στο νησι? Κατι ειχα διαβασει οτι σε αντιθεση με την υπολοιπη Ευρωπη εκει θα ονομαζοταν GT..Σαλάτα τα κάναν. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έρθει καν, μετά ήρθε ως GTi και στο facelift ήρθε ως GT.
Και μια φωτό της συλλογής μου
Είναι λοιπόν το GTi, φοράει τον EP6CDTX, όπερ σημαίνει 200 άλογα και 27μιση κιλά ροπής. Σε σχέση με τα άλλα THP, έχει κανονικό μεγάλο front mount intercooler, μεγαλύτερη τουρμπίνα και μεταβλητό χρονισμό/βύθισμα και στους δύο εκκεντροφόρους, σε αντίθεση με τα μικρότερα.
Τα 200αρια επίσης έχουν μπροστινά ρουλεμάν τροχών από την μεγαλύτερη κατηγορία καθώς και τα μεγαλύτερα φρένα, 340 χλστ διάμετρο μπροστά και 18αρες. Έχουν επίσης κι ένα γουφεράκι που συνδέει την καμπίνα με την εισαγωγή. Gimmick αλλά ομολογώ ότι ο ήχος που κάνει στα (βαθιά) πατήματα είναι αρκετά πορωτικός. Α, έχει και ένα αρκετά χόντρό δίμπουκο πίσω.
6αρι σασμάν (πάλι καλά, απορώ πώς το θυμήθηκαν ), κι αν δεν κάνω λάθος έχουν λίγο κοντότερο σασμάν από τα υπόλοιπα, αυτό θέλω να το επιβεβαιώσω όμως.
Είναι εντυπωσιακό, για τα δικά μου δεδομένα, το πώς ανεβάζει στις λωρίδες εισόδου στην εθνική. 50-120 (και φρένα) σε μερικά δευτερόλεπτα, και οι γύρω μένουν λίγο μαλάκες που ένα γαλλικό μπρίκι εκτοξεύτηκε έτσι. Μπορεί να μην είναι σαν το 'βιτεκ κικντ ιν γιόου' του μιράζ, αλλά εκεί που ροπιάζει και δίνει, φτάνεις τις 5000 και λες πως πάει καλά το ρημάδι, τρώς μια ακόμα δυνατή κλωτσιά από τον μεταβλητό και θέλει να στροφάρει παραπάνω. Στο μπαρόμετρο έχω δει 1+ bar στιγμιαία.
Το αμάξι είναι του 2011 κι είχε 20.000 χλμ περίπου όταν το πήρα, σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχει ηλιοροφή και νάβι, έχει όμως στριφτερά xenon τα οποία ΤΑ ΣΠΑΝΕ (ΓΚ aprooved ) και bluetooth, στο οποίο δουλεύει εξαιρετικά το στριμάρισμα με a2dp (corsair, άρπα την!), όπερ σημαίνει ότι μπορώ να στρίβω στα κυκλικά ακούγοντας 1055ροκ. Όντας το πιο πλούσιο σε εξοπλισμό, έχει διάφορες λεπτομέρειες, όπως ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, flat bottom τιμόνι (μιεχ), ραδιοφωνικό δέκτη με 2 κεραίες, ημιδερμάτινο σαλόνι με ρύθμιση μέσης και στις δύο θέσεις μπροστά, έλεγχο πίεσης ελαστικών, υπερκλείδωμα, αυτόματα φώτα/καθαριστήρες, πλυστικά κλπ κλπ. To deal περιελάμβανε ΚΤΕΟ, σέρβις, ένα χρόνο εγγύηση και 4 καινούρια PilotSport 3.
Αυτά τα λίγα, χαρά στο κουράγιο σας αν τα διαβάσατε όλα, εδώ θα είμαι για περισσότερη παπαρολογία και φωτογραφίες αν θέλετε.
-
Eνα είναι το ερώτημα που βασανιζει το φορουμζ.
Τα στήσατε?
-
Ναι, γιαυτό και χάλασε το μπρίκι του.
-
Μιεχ
Sent from Corsair's brick
-
δεν μας ειπες ποσο το πηρες
τι λαδι του βαζεις?
-
Kaloriziko boy...
tora pes mas giati to ekanes ayto
ston eayto sou....lol -
αλλά τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα του ? τι έπρεπε να πάρει ? δώσε μας τα φώτα σου γέροντα
-
νταξει... μπλε γαλλικο ειχες, παλι μπλε γαλλικο πηρες? Δλδ... πήγες στην χώρα του Clarcson για να παρεις ενα νεροβραστο κουβα με πολλα κουμπιά, διπλους δεκτες και a2dp? R u fuckin kidding me bro?
Δλδ... στην χώρα του
η του
η αυτού
εσυ θεωρησες καλό να παρεις ανθρωπομεταφορεα? Και μιλαμε για ανθρωπα με χρονια στην πλάτη του σε αυτο το φορουμ...
Is that the best u can do?
+1000 στον Pskasm... ειλικρινα δε σε καταλαβαινω καθολου... Τόσα αμάξια... κριμα τα φράγκα.. θα μπορουσες να χες παρει 15 ταμπλετες και ετησια συνδρομη σε fish n chips.... it would make sense...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλοταξιδος DrDine... GTi το ελεγαν και στο νησι? Κατι ειχα διαβασει οτι σε αντιθεση με την υπολοιπη Ευρωπη εκει θα ονομαζοταν GT..
Σαλάτα τα κάναν. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έρθει καν, μετά ήρθε ως GTi και στο facelift ήρθε ως GT.
Και μια φωτό της συλλογής μου
Χωράει ένα μπλε ακόμα!!!
-
Ωραίος Ντίνε
Ταιριάζει και το με το χρώμα του αυτοκίνητου
PEUGEOT FORUM