-
Υπάρχει κάπου αυτή η λίστα ;
-
Λογικά κάπου στο site θα είναι.
-
-
Ιδού και η λίστα του Σίντλερ (δεν την βρηκα στο φόρουμ):
http://www.peugeot-hellas.gr/dl/PeugeotList.pdf -
-
Προς diesel-άτους:
Επειδή διαβάζω/ακούω συχνά για θέματα με το dpf, υπάρχουν κάποιες γενικές οδηγίες προς ναυτιλωμένους; -
Τι είδους προβλήματα ακούγονται για το dpf? Έχω το 208 λίγο περισσότερο από δύο χρόνια και δεν υπάρχουν, προς στιγμή, κάποια προβληματα.
-
Γενικά διαβάζω σε φόρα ότι τα dpf παρουσιάζουν θέματα (όχι απαραίτητα σε PSA group, αλλά σε πολλές εφαρμογές τους από κατασκευαστές) που σημαίνουν αντικατάσταση και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη χρήση, ειδικά αν το αυτοκίνητο κάνει πολλά χλμ σε πόλη.
Πχ. λένε ότι πρέπει να το ανοίγεις αρκετά σε αυτοκινητόδρομο για να κάνει regeneration αν κάνεις πολλά χλμ σε πόλη κλπ. (όχι ότι με χαλάει να το ανοίγω )Γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχουν κάποιες κάποιες γενικές οδηγίες προς ναυτιλωμένους.
-
Πάντως εγώ δύο χρόνια με C4 δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε έχω ακούσει διαβάσει κάτι. Αντίθετα διαβάζω κάποια ευαισθησία στα ελληνικά πετρέλαια για τα του ομίλου Fiat, Opel, αλλά χωρίς σοβαρές συνέπειες περα από κάποια αναμενα λαμπάκια, κλπ..
Sent from my Z10 using Tapatalk
-
Αυτό που διαβάζω είναι ότι θέλει συχνά πυκνά να κινείσαι με ταχύτητες πάνω από 60χαω για κανένα συνεχόμενο 10λεπτο τουλάχιστον.Αν έχεις ένδειξη το ίδιο μέχρι να σβήσει. Τίποτε το ιδιαίτερο λοιπόν.
Ευχαριστώ Dasimo. -
Αν κανεις μεικτες διαδρομες δεν υπαρχει προβλημα, στη mito εδω και ενα χρονο παιζει να μην εχει αναψει καν ενδειξη, το προβλημα το εχουν κυριως αυτοι που τα πηραν και λιωνουν στην κινηση χωρις να 'ανοιγουν' που και που...
-
-
-
Αντε καλόστριφτος Ντίνε (αν καταλαβα καλα)
Να το χαίρεσαι το θηριάκι -
Καλοστριφτο Κωνσταντίνε, πάλι καλά που δεν πήρες ταπερ, χαλανε !! :lol:
-
They do, don't they?
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
They do, don't they?Sent from Corsair's brick
Δεν έχεις κανα φίλο μηχανικό να στο σενιάρει;
-
Θα στείλω πμ στον Μαστρο Αντώνη να βάλουμε και μερικά χορσα. Oh wait
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα στείλω πμ στον Μαστρο Αντώνη να βάλουμε και μερικά χορσα. Oh waitSent from Corsair's brick
-
#tinaytare
Θα πάω να πιάσω της μανάδες σας -να τους τα πω ολα- που αμφιβάλω αν ξέρουν για τον ξεπεσμό σας εκεί στα ξένα.
Να σας τάξουν στους αγιους μΠάντες μπας και μπείτε στο σωστό το δρόμο.
PEUGEOT FORUM