-
Τι? ναζια...?
Τι ? γλυκες...?
Τι ειναι ολα αυτα ? Θυμαστε μηπως να τα κανετε η' τα εχετε ξεχασει?Salome παντα εκανα σχεση γιατι οπως ειπα και πριν
'υπαρχει ομως κατι που δε το λεμε.......' -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
συνέχισε έτσι και δεν θα έχεις ποτέ!!!
Αυτό πιστεύω και εγώ!
-
....................Üíåôá???
÷ùñßò åìÜò???
Üíôå êáé æåéò êáé ìéá åâäïìÜäá Üíôå êáé äýï êáé Ýíá ìÞíá
ìåôÜ Üñ÷ßæåé íá óïõ ëåßðåé áðü ôç æùÞ óïõ áõôÞ ç ãëõêéÜ ãêñßíéá êáé óêÝöôåóáé üôé êÜôé åßíáé Üíïóôï óôç æùÞ óïõ ãéáôß åêôüò áðü ôçí ãêñßíéá õðÜñ÷ïõí êáé ôá íÜæéá êáé ïé ãëýêåò êáé ðïëëÜ ðïëëÜ Üëëá ðïõ äåí åðéôñÝðåôáé íá ôá ðïýìå åäþ!!!!!!ãëõêéÜ ãêñßíéá
Ôï áêïýù ðñþôç öïñÜ êáé ìéá áíÜëõóÞ ôïõ èá Þôáí éäáßôåñá êáôáôïðéóôéêÞ ôþñá áí åßíáé âáóéóìÝíï êáé óå ëïãéêÜ åðé÷åéñÞìáôá íá ôï äå÷ôïýìå ,,,áëëÜ ðñïôéìþ ôá íÜæéá ,ôá ÷Üäéá êáé ôá óôéãìéüôõðá ìéáò ó÷Ýóçò áðï ôçí ãêñßíéá ïðïéáóäÞðïôå ìïñöÞò..... -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Τι? ναζια...?
Τι ? γλυκες...?
Τι ειναι ολα αυτα ? Θυμαστε μηπως να τα κανετε η' τα εχετε ξεχασει?Salome παντα εκανα σχεση γιατι οπως ειπα και πριν
'υπαρχει ομως κατι που δε το λεμε.......'μάλλον θα έχεις πέσει σε εξαίρεση
συνήθως όλες οι κοπέλες κάνουν γλύκες και ναζάκια, άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο άλλα όλες χρησιμοποιούμε αυτό το 'όπλο' που μας χάρισε η φύση......... -
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα
Ναι αλλά μόνος σου το είπες! Ξαναέκανες σχέση!!!!
που σημαίνει οτι χωρίς τα κακόβουλα, γκρινιάρικα και υστερικά πλάσματα δεν μπορείτε!!!!!
μπράβο salome!!!!
1-0Ναι οντως δε μπορουμε!!
Ποιος θα πλενει ποιος θα μαγειρευει ποιος θα καθαριζει το σπιτι ποιος θα απλωνει τα ρουχα ποιος θα στρωνει το κρεβατι?
Γιαυτο λοιπον περνουμε μια υπηρετρια και εχουμε το κεφαλι μας υσηχο ουτε μας ζαλιζει ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα! Αμα λαχει τις δινουμε και κατι περισσοτερο και κανει κατι παραπανω....... για μας!!!!Υ.Γ. 1-1
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ναι αλλά μόνος σου το είπες! Ξαναέκανες σχέση!!!!που σημαίνει οτι χωρίς τα κακόβουλα, γκρινιάρικα και υστερικά πλάσματα δεν μπορείτε!!!!!
Τελικά εμείς οι άντρες είμαστε πολύ μαζόχες...
Γιατί δυστυχώς έχεις δίκιο...Πάντως κι εγώ έχω βρει το κουμπί της ευτυχίας: 'Ναι αγάπη μου, ότι πεις...'
Το αν θα γίνει βέβαια είναι μια άλλη ιστορία.
Π.χ.: 'Καλέ, μην τρέχεις'
'Ναι αγάπη μου. Κάτσε μόνο να δω, πάω όντως με 200 ή κλέβει το κοντέρ. Να εδώ πιο κάτω έχει συνήθως ραντάρ...'Και μετά έχει όντως ραντάρ και...
-
άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο
Ναι αυτες που το κανουν πιο πολυ ειναι μια φορα το μηνα και αυτες που το κανουν πιο λιγο ειναι καθε φορα που κλεινουν χρονο και οποτε εχουν τη γιορτη τους!!
-
μάλλον θα έχεις πέσει σε εξαίρεση
συνήθως όλες οι κοπέλες κάνουν γλύκες και ναζάκια, άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο άλλα όλες χρησιμοποιούμε αυτό το 'όπλο' που μας χάρισε η φύση.........Εμάς πάλι η άτιμη η φύση μας χάρισε μόνο ένα όπλο για να σας καταφέρνουμε... το πορτοφόλι...
Παντού αδικίες...Εσείς μας ρίχνετε τζάμπα...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
....................άνετα???
χωρίς εμάς???
άντε και ζεις και μια εβδομάδα άντε και δύο και ένα μήνα
μετά άρχίζει να σου λείπει από τη ζωή σου αυτή η γλυκιά γκρίνια και σκέφτεσαι ότι κάτι είναι άνοστο στη ζωή σου γιατί εκτός από την γκρίνια υπάρχουν και τα νάζια και οι γλύκες και πολλά πολλά άλλα που δεν επιτρέπεται να τα πούμε εδώ!!!!!!γλυκιά γκρίνια
Το ακούω πρώτη φορά και μια ανάλυσή του θα ήταν ιδαίτερα κατατοπιστική τώρα αν είναι βασισμένο και σε λογικά επιχειρήματα να το δεχτούμε ,,,αλλά προτιμώ τα νάζια ,τα χάδια και τα στιγμιότυπα μιας σχέσης απο την γκρίνια οποιασδήποτε μορφής.....λοιπόν σκέψου να τα είχες με μια κοπέλα η οποία δεν θα σου έφερνε ποτέ αντίρρηση σε τίποτα (ξέρω το βρίσκεις καταπληκτικό!!!!), θα υπήρχε μια ηρεμία στην σχέση σας, θα βγαίνατε έξω αγκαλίτσα ή χεράκι χεράκι θα σου μίλαγε γλυκά τρυφερά και θα ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω σου λέγοντας σου πόσο πολύ σ'αγαπάει τι θα έκανε χωρίς εσένα κλπ.
αυτό βέβαια δεν θα γινόταν μια δύο εβδομάδες αλλά συνέχεια.
πες την αλήθεια τώρα!!!!!!
θα το άντεχες????
χωρίς να υπάρχει λίγο ένταση στη σχέση, χωρίς μια ζήλια χωρίς τίποτα???
να σου πώ εγώ
θα βαριόσουνα και θα ήθελες και λίγη ένταση και λίγο πάθος και λίγη **γλυκιά γκρίνια
ε??? τι λές??? ** -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
που σημαίνει οτι χωρίς τα κακόβουλα, γκρινιάρικα και υστερικά πλάσματα δεν μπορείτε!!!!!
Τελικά εμείς οι άντρες είμαστε πολύ μαζόχες...
Γιατί δυστυχώς έχεις δίκιο...Πάντως κι εγώ έχω βρει το κουμπί της ευτυχίας: 'Ναι αγάπη μου, ότι πεις...'
Το αν θα γίνει βέβαια είναι μια άλλη ιστορία.
Π.χ.: 'Καλέ, μην τρέχεις'
'Ναι αγάπη μου. Κάτσε μόνο να δω, πάω όντως με 200 ή κλέβει το κοντέρ. Να εδώ πιο κάτω έχει συνήθως ραντάρ...'σκέψου και το άλλο!!!
δεν τρέχω αγάπη μου με 200 πηγαίνω!!!!!Και μετά έχει όντως ραντάρ και...
-
Μη διαφωνεις καθολου !
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλητερη η ζωη σου!Ξερεις ποσες φορες εχω ξανακανει σχεση και μετα απο 1 βδομαδα λεω παλι ρε καλα ημουνα μονος μου!
Βεβαια υπαρχει και κατι που δε το λεμε.......Έχει απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος! Υπάρχει μία ηλικία (στον καθένα διαφορετικής διάρκειας) κατά την οποία ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλει να έχει σχέση, είναι 'το ζουμί' που συζητάμε. Γι αυτό κατά τη γνώμη μου, ευτυχισμένος είναι αυτός που μπορεί να 'πίνει το ζουμί' χωρίς όμως να αναγκάζεται να τρώει και ολόκληρη την κότα. Μόνο κανένα μπουτάκι, στηθάκι με ένα ωραίο πιλάφι, ενίοτε. Γλιτώνεις πάρλα, γκρίνιες, δώρα, περιορισμούς (τιιιι, πάλι με τους φίλους σου θα πας να μπεκροπίνεις, και να γυρίσεις να βρωμάς μπύρα;;; ή Μα καλά, είσαι σοβαρός; Θα ξυπνήσεις στις 5 τα ξημερώματα για να δεις Formula 1 και θα με αφήσεις μόνη στο κρεβάτι;;; ) και πολλά άλλα!!! Πάρτε το χαμπάρι, κούκλες, αντέχουμε πολύ περισσότερο χωρίς εσάς, από ότι εσείς χωρίς εμάς, απλούστατα γιατί ο ρόλος σας στη ζωή μας είναι μικρότερος! Και ας μην ξεχνάμε και την υπερπροσφορά, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέγουμε το 'μοντέλο' που παίρνουμε ώστε να έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα!
(Ελπίζω να μη φάω ξύλο, έτσι; Εεεε, ναι μωρό μου, ό,τι πεις εσύ, σηκώνομαι αμέσως από τον υπολογιστή, ΝΑΙ, ΘΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΩ ΤΟ Γ*** ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!!!)
-
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα
μπράβο salome!!!!
1-0Ναι οντως δε μπορουμε!!
Ποιος θα πλενει ποιος θα μαγειρευει ποιος θα καθαριζει το σπιτι ποιος θα απλωνει τα ρουχα ποιος θα στρωνει το κρεβατι?
Γιαυτο λοιπον περνουμε μια υπηρετρια και εχουμε το κεφαλι μας υσηχο ουτε μας ζαλιζει ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα! Αμα λαχει τις δινουμε και κατι περισσοτερο και κανει κατι παραπανω....... για μας!!!!Υ.Γ. 1-1
και αντίστοιχα ποιος θα μας βοηθάει στις μετακομίσεις, ποιος θα φτιάχνει τα υδραυλικά, ποιος τα υδραυλικά, ποιος θα μας αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο!!!!
άμα λάχει του κάνουμε και καμία γλύκα και τον αφήνουμε να κάνει και κάτι παραπάνωΥ.Γ. 2-1
-
και αντίστοιχα ποιος θα μας βοηθάει στις μετακομίσεις, ποιος θα φτιάχνει τα υδραυλικά, ποιος τα υδραυλικά, ποιος θα μας αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο!!!!
Υ.Γ. 2-1
Μα εσεις φυσικα !!
Δεν εχεις δει γυναικα να αλλαζει λαστιχο ?
Χανεις, γαμω τα γελια!! -
άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο
Ναι αυτες που το κανουν πιο πολυ ειναι μια φορα το μηνα και αυτες που το κανουν πιο λιγο ειναι καθε φορα που κλεινουν χρονο και οποτε εχουν τη γιορτη τους!!
ξέχασες τα γενέθλια!!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μη διαφωνεις καθολου !
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλητερη η ζωη σου!Ξερεις ποσες φορες εχω ξανακανει σχεση και μετα απο 1 βδομαδα λεω παλι ρε καλα ημουνα μονος μου!
Βεβαια υπαρχει και κατι που δε το λεμε.......Έχει απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος! Υπάρχει μία ηλικία (στον καθένα διαφορετικής διάρκειας) κατά την οποία ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλει να έχει σχέση, είναι 'το ζουμί' που συζητάμε. Γι αυτό κατά τη γνώμη μου, ευτυχισμένος είναι αυτός που μπορεί να 'πίνει το ζουμί' χωρίς όμως να αναγκάζεται να τρώει και ολόκληρη την κότα. Μόνο κανένα μπουτάκι, στηθάκι με ένα ωραίο πιλάφι, ενίοτε. Γλιτώνεις πάρλα, γκρίνιες, δώρα, περιορισμούς (τιιιι, πάλι με τους φίλους σου θα πας να μπεκροπίνεις, και να γυρίσεις να βρωμάς μπύρα;;; ή Μα καλά, είσαι σοβαρός; Θα ξυπνήσεις στις 5 τα ξημερώματα για να δεις Formula 1 και θα με αφήσεις μόνη στο κρεβάτι;;; ) και πολλά άλλα!!! Πάρτε το χαμπάρι, κούκλες, αντέχουμε πολύ περισσότερο χωρίς εσάς, από ότι εσείς χωρίς εμάς, απλούστατα γιατί ο ρόλος σας στη ζωή μας είναι μικρότερος! Και ας μην ξεχνάμε και την υπερπροσφορά, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέγουμε το 'μοντέλο' που παίρνουμε ώστε να έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα!
Εγραψες !!
Σωστος!!!!
Εισαι αρχηγος!!!!
Τα πες ολα!!! -
Υ.Γ. 2-1
Μα εσεις φυσικα !!
Δεν εχεις δει γυναικα να αλλαζει λαστιχο ?
Χανεις, γαμω τα γελια!!με την ίδια λογική θα στρώνετε το κρεβάτι θα πλένετε θα σφουγγαρίζετε κλπ!!!
δεν έχεις δει άντρα να μαγειρεύει???
α!!! χάνεις!!!! είναι λες και έπεσε βόμβα στην κουζίνα!!! -
λοιπόν σκέψου να τα είχες με μια κοπέλα η οποία δεν θα σου έφερνε ποτέ αντίρρηση σε τίποτα (ξέρω το βρίσκεις καταπληκτικό!!!!), θα υπήρχε μια ηρεμία στην σχέση σας, θα βγαίνατε έξω αγκαλίτσα ή χεράκι χεράκι θα σου μίλαγε γλυκά τρυφερά και θα ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω σου λέγοντας σου πόσο πολύ σ'αγαπάει τι θα έκανε χωρίς εσένα κλπ.
αυτό βέβαια δεν θα γινόταν μια δύο εβδομάδες αλλά συνέχεια.
πες την αλήθεια τώρα!!!!!!
θα το άντεχες????
χωρίς να υπάρχει λίγο ένταση στη σχέση, χωρίς μια ζήλια χωρίς τίποτα???
να σου πώ εγώ
θα βαριόσουνα και θα ήθελες και λίγη ένταση και λίγο πάθος και λίγη **γλυκιά γκρίνια
ε??? τι λές??? **δικιο εχεις...
πως μπορουσαν να ζουνε οι παλιοι χωρις να εχουν την γυναικα τους να τους πρηζει...???
γιαυτο τωρα μειωθηκαν και τα διαζυγια και χωριζουν μονο 9 στους 10, διοτι φροντισαν οι γυναικες να εμπλουτισουν την σχεση με πριξημο -
Μη διαφωνεις καθολου !
Εγραψες !!
Σωστος!!!!
Εισαι αρχηγος!!!!
Τα πες ολα!!!τις παρενθέσεις τις διάβασες????
χι-χι!!!! -
Ναι οντως δε μπορουμε!!
άμα λάχει του κάνουμε και καμία γλύκα και τον αφήνουμε να κάνει και κάτι παραπάνωΥ.Γ. 2-1
και ετσι επανερχεται το θεμα των ρολων των δυο φυλων....
-
Εσυ τις διαβασες?
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)