-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
Peugeot είσαι άψογη!!!!!!
thanks!!
έτσι πρέπει να συμμαχούμε όλες μαζί ενάντια στον εχθρό!!!!!Συγνωμη αλλα ο εχθρος ποιος
ΕΙΝΑΙ ? -
ÊÁÉ ÃÉÁ ÍÁ ÁÑ׺ÓÅÉ ÐÁËÉ Ï
ÐÁÑÁÈÅÔÙ ÌÅÑÉÊÁ ......Ðùò äßíåéò ìåãáëýôåñç åëåõèåñßá óå ìéá ãõíáßêá;
Ç ìåãáëþíåéò ôï ëïõñß Þ ìåãáëþíåéò ôçí êïõæßíá .Ðïéü åßíáé ôï ÷åéñüôåñï ðñÜãìá ðïõ ìðïñåßò íá êÜíåéò óå êÜðïéïí ðïõ óïõ ðÞñå ôçí ãõíáßêá ;
Ôïõ ôçí áöÞíåéò ......Ãéáôß åßíáé óçìáíôéêü íá ãíùñßóåéò ôçí ðåèåñÜ ðïëý íùñßò ;
Åßíáé ç êüñç 20 ÷ñüíéá ìåôÜ .ÐïéÝò åßíáé ïé äýï ðñþôåò óêÝøåéò ìéáò ãõíáßêáò ìüëéò ãíùñßóåé Ýíá áíôñá;
1.Ðùò åßíáé ãõìíüò
2.Áí ôïõ ðÜåé ôï ãáìðñéÜôéêï êïõóôïõìé . -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Peugeot είσαι άψογη!!!!!!
thanks!!
έτσι πρέπει να συμμαχούμε όλες μαζί ενάντια στον εχθρό!!!!!Συγνωμη αλλα ο εχθρος ποιος
ΕΙΝΑΙ ?επειδή ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ο εχθρός είναι αυτός ....... που έχει αντίθετη γνώμη από μας............
-
Δηλαδη για να καταλαβω αν η Salome ειχε διαφορετικη αποψη απο σενα θα ηταν εχθρος σου?
-
Δηλαδη για να καταλαβω αν η Salome ειχε διαφορετικη αποψη απο σενα θα ηταν εχθρος σου?είπα οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εμας τις γυναίκες είναι εχθρός!!!
αν η salome ή η kamil είχε διαφορετική άποψη από μένα θα ήταν απλά μια προέκταση της δικής μου ή και αντίστροφα
-
Äçëáäç ãéá íá êáôáëáâù áí ç Salome åé÷å äéáöïñåôéêç áðïøç áðï óåíá èá çôáí å÷èñïò óïõ?
åßðá ïðïéïóäÞðïôå Ý÷åé äéáöïñåôéêÞ Üðïøç áðü åìáò ôéò ãõíáßêåò åßíáé å÷èñüò!!!
áí ç salome Þ ç kamil åß÷å äéáöïñåôéêÞ Üðïøç áðü ìÝíá èá Þôáí áðëÜ ìéá ðñïÝêôáóç ôçò äéêÞò ìïõ Þ êáé áíôßóôñïöá
Êáé ïé Üíôñåò Ý÷ïõí äéáöïñåôéêÞ Üðïøç áëëÜ äåí åßíáé å÷èñïß óáò éäáéôåñá üôáí åßíáé üìïñöïé ãëõêïýëçäåò êôë
-
Δηλαδη για να καταλαβω αν η Salome ειχε διαφορετικη αποψη απο σενα θα ηταν εχθρος σου?
είπα οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εμας τις γυναίκες είναι εχθρός!!!
αν η salome ή η kamil είχε διαφορετική άποψη από μένα θα ήταν απλά μια προέκταση της δικής μου ή και αντίστροφα
Δηλαδη οι εχθροι σας ειναι οι αντρες? Α ρε να δω τι θα κανατε χωρις εμας ! Διοτι εμεις μπορουμε ανετα να ζησουμε χωρις εσας , εσεις ομως......?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Και οι άντρες έχουν διαφορετική άποψη αλλά δεν είναι εχθροί σας ιδαιτερα όταν είναι όμορφοι γλυκούληδες κτλ
βοήθεια δεν έχω από πουθενά????
κοίταξε όταν ο άλλος είναι όμορφος γλυκούλης κτλ στην αρχή τον αφήνουμε να **νομίζει ** ότι δεν μας πειράζει που έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας. Στη συνέχεια κάνουμε κάνουμε τις γλύκες μας τα ναζάκια μας και τον 'πείθουμε' ότι η δική μας άποψη είναι η σωστή
αυτόματα παύει να είναι εχθρός και γίνεται σύμμαχός μας!!! -
Διοτι εμεις μπορουμε ανετα να ζησουμε χωρις εσας , εσεις ομως......?Εδώ θα διαφωνήσω!
-
βοήθεια δεν έχω από πουθενά????
κοίταξε όταν ο άλλος είναι όμορφος γλυκούλης κτλ στην αρχή τον αφήνουμε να **νομίζει ** ότι δεν μας πειράζει που έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας. Στη συνέχεια κάνουμε κάνουμε τις γλύκες μας τα ναζάκια μας και τον 'πείθουμε' ότι η δική μας άποψη είναι η σωστή
αυτόματα παύει να είναι εχθρός και γίνεται σύμμαχός μας!!!Πολύ Σωστό αυτό!
Και όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε εμείς οι άντρες, τόσο το καλύτερο για εμάς......γιατί αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουμε με τον ένα (καλό) η τον άλλο (άσχημο) τρόπο!!
-
.........
âïÞèåéá äåí Ý÷ù áðü ðïõèåíÜ????
êïßôáîå üôáí ï Üëëïò åßíáé üìïñöïò ãëõêïýëçò êôë óôçí áñ÷Þ ôïí áöÞíïõìå íá **íïìßæåé ** üôé äåí ìáò ðåéñÜæåé ðïõ Ý÷åé äéáöïñåôéêÞ Üðïøç áðü ôç äéêÞ ìáò. Óôç óõíÝ÷åéá êÜíïõìå êÜíïõìå ôéò ãëýêåò ìáò ôá íáæÜêéá ìáò êáé ôïí 'ðåßèïõìå' üôé ç äéêÞ ìáò Üðïøç åßíáé ç óùóôÞ
áõôüìáôá ðáýåé íá åßíáé å÷èñüò êáé ãßíåôáé óýììá÷üò ìáò!!!Êáé áêüìá ðéï áõôüìáôá øÜ÷íåôå ãéá áõôüí ðïõ èá öÝñåé áíôéññÞóåéò êáé èá åßíáé å÷èñüò óáò ãéáôß äåí ìðïñåßôå ôçí áðüëõôç óõìöùíßá
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Διοτι εμεις μπορουμε ανετα να ζησουμε χωρις εσας , εσεις ομως......?
Εδώ θα διαφωνήσω!
Μη διαφωνεις καθολου !
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλητερη η ζωη σου!Ξερεις ποσες φορες εχω ξανακανει σχεση και μετα απο 1 βδομαδα λεω παλι ρε καλα ημουνα μονος μου!
Βεβαια υπαρχει και κατι που δε το λεμε....... -
Εδώ θα διαφωνήσω!
διακρίνω ότι το μέλλον σου θα είναι λαμπρό!!!!
-
Βεβαια υπαρχει και κατι που δε το λεμε.......
Και εδώ είναι το 'ζουμί'!!!
-
Ευχαριστώ!! Αν και δεν έχω παράπονω απο την ζωή μου μέχρι τώρα
-
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματαΝαι αλλά μόνος σου το είπες! Ξαναέκανες σχέση!!!!
που σημαίνει οτι χωρίς τα κακόβουλα, γκρινιάρικα και υστερικά πλάσματα δεν μπορείτε!!!!!
-
Δηλαδη οι εχθροι σας ειναι οι αντρες? Α ρε να δω τι θα κανατε χωρις εμας ! Διοτι εμεις μπορουμε ανετα να ζησουμε χωρις εσας , εσεις ομως......?
άνετα???
χωρίς εμάς???
άντε και ζεις και μια εβδομάδα άντε και δύο και ένα μήνα
μετά άρχίζει να σου λείπει από τη ζωή σου αυτή η γλυκιά γκρίνια και σκέφτεσαι ότι κάτι είναι άνοστο στη ζωή σου γιατί εκτός από την γκρίνια υπάρχουν και τα νάζια και οι γλύκες και πολλά πολλά άλλα που δεν επιτρέπεται να τα πούμε εδώ!!!!!! -
Εδώ θα διαφωνήσω!
Μη διαφωνεις καθολου !
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλητερη η ζωη σου!Ξερεις ποσες φορες εχω ξανακανει σχεση και μετα απο 1 βδομαδα λεω παλι ρε καλα ημουνα μονος μου!
Βεβαια υπαρχει και κατι που δε το λεμε.......συ είπας!!!!
-
Ευχαριστώ!! Αν και δεν έχω παράπονω απο την ζωή μου μέχρι τώρα
συνέχισε έτσι και δεν θα έχεις ποτέ!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αν κατ'επιλογην κανεις αποχη απο αυτο το επικυνδινο σπορ και κανεις αποχη απο αυτα τα κακοβουλα ,γκρινιαρικα ,οτι-λεω-εγω ,εγω-εχω-παντα-δικιο , και υστερικα πλασματα
Ναι αλλά μόνος σου το είπες! Ξαναέκανες σχέση!!!!
που σημαίνει οτι χωρίς τα κακόβουλα, γκρινιάρικα και υστερικά πλάσματα δεν μπορείτε!!!!!
μπράβο salome!!!!
1-0
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)