-
Και χωρις turbo για μεγαλυτερη αξιοπιστια φιλε hunter. Το διαβασα 'Στο Καρφι'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί ένα δικό μού,καί πιστέψτε μέ ότι το πιστέψανε:Η νέα Murcielago,έχει κινητηρα DIESEL,καί αυτό για να μή ρυπαίνει τό περιβάλον!!!
Πώς σας φάνηκε;εγω παντως αν δεν την ειχα... θα σε πιστευα !!!
η μαζερατι εβγαλε ντιζελ με την αποδοση και αισθηση που ηθελε και δεν τον χρησιμοποιησε τελικα διοτι αδυνατουσε να πετυχει την απαραιτητη ηχητικη υποκρουση
και αυτο δεν ειναι φιδι
ειναι γεγονος -
Απορω γιατι κανενας δεν εχει πει το κλασικο, δηλαδη κλασικος τυπος με παπι, λιμανακια, στροφη, εχει παρει τοσο μεγαλη κλιση που ακουμπαει το σκουλαρικι στην ασφαλτο, πεταγεται σπινθηρας και αναβει το τσιγαρο που 'χει στο στομα!!!!!
-
Τώρα που μιλάμε για παπιά, θυμάμαι κάτι ιστορίες από τα παιδικά μου χρόνια... Η πιο φοβερή ήταν για έναν τύπο που είχε ...τουρμπίσει το παπί του (ναι, καλά διαβάσατε), αλλά δεν είχε βάλει ...intercooler (πού να χωρέσει, βλέπετε!) και σε μία κόντρα λέει έσκασε ο κινητήρας ανάμεσα στα πόδια του και του τα έκοψε...
-
Óå ãõíáéêåßï ðåñéïäéêü :
Ç äõíáìÞ ôïõ êéíçôÞñá åßíáé 1.585 ÇÑ êáé ï êõâéóìüò 78 ê.åê
èá ìðïñïýóå íá åßíáé ôõðïãñáöéêü ëÜèïò ìÝ÷ñé ðïõ ôï îáíÜêáíáí ........ -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Êáé ôï intercooler ôé ó÷åóç åé÷å; Äåí ìáò åéðå...ÅñùôéêÞ ìå ôï ôïýñìðï ,ãéá áõôüÝóêáóå ôïí êéíçôÞñá áðï ôï êáêü ôïõ ðïõ ôá ÷þñéóáí
-
Τurbo σε παπι με ανεμιστηρακι σαν αυτο που κρατανε οι γιαγιαδες συην εκκλησια εχετε δει; Παντα σε παπι...
-
Åêåßíï ôï Ïðåë áëá ÅíôåñðñÜéæ ,ôï åß÷å äåßîåé êáé ï Á.ÓôáèÜêçò -ôï åßäá óôçí ÊáëëéèÝá óôï ýøïò ôçò Ð.ÄáâÜêç,ôï Ý÷åôå äåß ?
Éóùò åíÝðíåå ç ðåñéï÷Þ ãéáôß åß÷á äåé êáé ìéá Corrola ôïõ 70 âáììÝíç óôá ÷ñþìáôá ôïõ Óôñáôçãïý ËÇ (áðï ôïõò Íôéïýêò ,Þôáí ìéá Ìáóôáíãê áí èõìÜìáé êáëÜ) . -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Εκείνο το Οπελ αλα Εντερπράιζ ,το είχε δείξει και ο Α.Σταθάκης -το είδα στην Καλλιθέα στο ύψος της Π.Δαβάκη,το έχετε δεί ?
Ισως ενέπνεε η περιοχή γιατί είχα δει και μια Corrola του 70 βαμμένη στα χρώματα του Στρατηγού ΛΗ (απο τους Ντιούκς ,ήταν μια Μαστανγκ αν θυμάμαι καλά) .πραγματικο ανεκδοτο και η αποθεωση του κιτς!!!!!
το ειχα δει πριν χρονια στην χαμοστερνας κοντα στην στροφη για καλλιθεα-πετραλωνα!!!!
πολλα γελια φανταζεστε τι μπορει να εχει [αν εχει ] μεσα στο μυαλο του αυτος που το οδηγουσε και πως θα ''καμαρωνε'' οταν ολοι σταματαγαν για να ''θαυμασουν'' το τερατουργημα του!!!
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου και απυθμενη ενιοτε η........ βλακεια του ............δυστυχως!!!!!!!!
-
Εκείνο το Οπελ αλα Εντερπράιζ ,το είχε δείξει και ο Α.Σταθάκης -το είδα στην Καλλιθέα στο ύψος της Π.Δαβάκη,το έχετε δεί ?
Ισως ενέπνεε η περιοχή γιατί είχα δει και μια Corrola του 70 βαμμένη στα χρώματα του Στρατηγού ΛΗ (απο τους Ντιούκς ,ήταν μια Μαστανγκ αν θυμάμαι καλά) .ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ,είχε ο Νίκος Δήμου σε κάποιο παλιό τεύχος των 4τροχοί,αλλά εκείνο ήταν ενα παλιό(πολύ παλιό)SKODA.
Scotty,Beam Me Up!!! -
εγω δεν θυμαμαι την μαρκα ... σιγουρα παντως ηταν παλιο, ασπρο και πολυ μα πολυ γελοιο !!!!!
-
Ισως ενέπνεε η περιοχή γιατί είχα δει και μια Corrola του 70 βαμμένη στα χρώματα του Στρατηγού ΛΗ (απο τους Ντιούκς ,ήταν μια Μαστανγκ αν θυμάμαι καλά) .το ειχα δει και εγω μια φορα στο Θησειο!!!
Καλα ο τυπος πρεπει να ειναι πολυ 'out of space'!!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πλαϊνό αυτοκόλλητο 'RACING TEAM':+4 hp
Αυτοκόλλητο στο πορτ μπαγκάζ 'TURBO (ή όπως έχω δει και αυτό:TOURMPO!!!!!): +2 hp (αλλά δίνει και ροπή χαμηλά)
Καρώ σημαία και οτιδήποτε με κατάληξη '-TUNING' στο πάνω μέρος του παρμπρίζ:+5 hp και +30 χλμ τελικής.
Αυτοκόλλητο στον πίσω προφυλακτήρα 'How's my driving?Dial 1-800-EAT-SHIT' +10 hp.(Πολύ Getaway in Stockholm βλέπω )Ο συνδιασμός 316ι και Μ3 πίσω πόσα δίνει ? Κυκλοφορούν πολλά γι'αυτό. Επίσης όσα πιο πολλά σηματάκια Μ3 έχει τόσο πιο πολλοί οι ιπποι. Έχω δει και στο πλάι, όχι σε γρίλιες όπως η αυθεντική αλλά πάνω στο φτερό αφού η 316 δεν έχει γρίλιες.
-
Σε γυναικείο περιοδικό :
Η δυναμή του κινητήρα είναι 1.585 ΗΡ και ο κυβισμός 78 κ.εκ
θα μπορούσε να είναι τυπογραφικό λάθος μέχρι που το ξανάκαναν ........ :lol:Αυτοί είναι χρόνια μπροστά, κοιτα τεχνολογία...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ισως ενέπνεε η περιοχή γιατί είχα δει και μια Corrola του 70 βαμμένη στα χρώματα του Στρατηγού ΛΗ (απο τους Ντιούκς ,ήταν μια Μαστανγκ αν θυμάμαι καλά) .το ειχα δει και εγω μια φορα στο Θησειο!!!
Καλα ο τυπος πρεπει να ειναι πολυ 'out of space'!!!
εμμ... πως να το πω, ο τύπος ήταν ο δάσκαλος μου στο σκάκι πριν 9 χρόνια στο σχολείο!!! μιλάμε για πολύ άρρωστια με το Star Trek. Είχε ΟΛΑ τα επεισόδια σε κασσέτα και τα ξανάβλεπε κάθε μεσημέρι...
-
Γνήσιος Trekkie δηλαδή, ε;
-
Στρατηγού ΛΗ (απο τους Ντιούκς ,ήταν μια Μαστανγκ αν θυμάμαι καλά) .Όχι, ήταν ένα (μάλλον πολλά) Dodge Charger με κινητήρα Hemi αν δεν κάνω λάθος.
-
Ξαδερφος της κοπελιας μου καραψωναρα του κερατα εχει ενα punto και διατυμπανιζει οτι ειναι to gt και τετοια !! Μια μερα λοιπον που ετυχε και ανοιξα το καπο τι να δω?
Καλα του λεω ρε Γιωργο το turbo που ειναι ?
Εεεε μου λεει το εχω κρυψει!!!
Εεε μετα τι να πω απο κει και περα του λεω απλα ενα 'ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Åêåßíï ôï Ïðåë áëá ÅíôåñðñÜéæ ,ôï åß÷å äåßîåé êáé ï Á.ÓôáèÜêçò -ôï åßäá óôçí ÊáëëéèÝá óôï ýøïò ôçò Ð.ÄáâÜêç,ôï Ý÷åôå äåß ?
Éóùò åíÝðíåå ç ðåñéï÷Þ ãéáôß åß÷á äåé êáé ìéá Corrola ôïõ 70 âáììÝíç óôá ÷ñþìáôá ôïõ Óôñáôçãïý ËÇ (áðï ôïõò Íôéïýêò ,Þôáí ìéá Ìáóôáíãê áí èõìÜìáé êáëÜ) .ÅÍÔÅÑÐÑÁÉÆ,åß÷å ï Íßêïò ÄÞìïõ óå êÜðïéï ðáëéü ôåý÷ïò ôùí 4ôñï÷ïß,áëëÜ åêåßíï Þôáí åíá ðáëéü(ðïëý ðáëéü)SKODA.
Scotty,Beam Me Up!!!Ióùò ãéáôß Ý÷ù êÜðïõ óôá 2 ÷ñüíéá íá ôï äþ
-
Βέβαια αυτά τα τελευταία έπρεπε να πάνε στο 'Ό,τι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους'!
ΦΙΔΙΑ!