-
«Έφαγε» πόρτα, «έφαγαν» μολότοφ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009, 14:25Πολύ… προσωπικά πήρε ένας νεαρός την απόφαση των 'πορτιέρηδων' γνωστού club στα Γιάννενα, να μην του επιτρέψουν την είσοδο στο μαγαζί.
Μια ώρα αργότερα, ο νεαρός επέστρεψε με τη μοτοσικλέτα του και εκτόξευσε προς την πόρτα του club μια βόμβα μολότοφ…
Από την έκρηξη του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκε μικρή εστία φωτιάς, και λίγο έλειψε να τραυματιστεί μια νεαρή κοπέλα που βρισκόταν στην είσοδο του καταστήματος.
Ο νεαρός συνελήφθη και, όπως προέκυψε από την προανάκριση, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ήταν κλεμμένη. Το δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
-
Συνελήφθησαν οι παρκαδόροι και ο υπεύθυνος του Candy Bar
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009, 13:37
Στα κρατητήρια βρίσκονται από τα ξημερώματα ο υπεύθυνος καταστήματος του Candy Bar και οι δύο παρκαδόροι του μαγαζιού, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Τροχαίας Αττικής, στα πλαίσια ελέγχων έξω από κέντρα διασκέδασης.
Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομο παρκάρισμα και αυθαίρετη κατάληψη οδοστρώματος και πεζοδρομίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν θέσεις στάθμευσης στα οχήματα των πελατών τους.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.
-
Δεν είχαν πληρώσει τη 'συνδρομή' τους μάλλον...
-
'Δινεις το αμαξι στον παρκαδορο και μετα απο λιγες ωρες...δεν εχεις πινακιδες !!!'
'Βραδυ Παρασκευης κι αποφασιζουμε να παμε να ακουσουμε τον Παριο στο Fever. Απο τη μια το γεγονος οτι το αυτοκινητο μου ειναι καινουργιο και απο την αλλη το οτι ειχε αρκετο κρυο για να ψαξω καπου να παρκαρω και να περπατησω μεχρι το μαγαζι (παρ'ολο που πατερας και αδερφος μου με παροτρυνουν συνεχεια να μην το κανω λεγοντας μου οτι η πλειοψηφια ειναι παρανομοι) εδωσα το αυτοκινητο στον παρκαδορο. Αρκετες ωρες μετα βγηκα απο το μαγαζι, εδωσα στον παρκαδορο το καρτελακι με το νουμερο μου και απλα μου εδειξε εξ'αποστασεως που ηταν το αμαξι και δε μου ...
ζητησε καν λεφτα (παραξενο). Οσο πλησιαζα στην Λ. Συγγρου εβλεπα περιπολικα, αστυνομικους και καποιους αλλους πολιτες-πελατες να ειναι ολοι σε μια συγχυση. Τι ακριβως ειχε γινει ? Ειχε ξαμολυσει τα λαγονικα του ο Χρυσοχοίδης και ειχαν ξηλωσει τις πινακιδες των αυτοκινητων που ηταν παρανομα παρκαρισμενα γυρω απο το μαγαζι. Και το μαγαζι, για να τη βγαλει καθαρη, απλα ειχε βαλει καποιον “υπευθυνο” ο οποιος μοιραζε στους αφελεις πελατες που εμπιστευτηκαν το αυτοκινητο τους στους παρκαδορους απο 40 euro στον καθενα. Η κληση, μαζι με την αφαιρεση πινακιδων για 20 μερες , ηταν 80 euro, τα οποια πεφτουν στα 40 αν πληρωσεις εντος 10 ημερων. Αφου πληρωσα την κληση κι επικοινωνωντας με τον συνηγορο του πολιτη μου ειπαν πως αν εκανα καποια ενσταση οι πινακιδες, λογικα, θα επιστρεφονταν νωριτερα. Ετσι κι εγω απευθυνθηκα στον Διοικητη του αρμοδιου αστυνομικου τμηματος. Εκεινος μου ειπε απλα, δεν μπορω να κανω κατι...Μπορειτε ομως να κανετε μηνυση στο μαγαζι...Κι ερχομαι και σας ρωτω...
Εμενα ποιος θα μου βρει αυτοκινητο για να πηγαινω στη δουλεια μου τις απομενες 20 μερες?
Το οργανο, αφου ειδε ποιος εφταιγε, γιατι δεν συνελαβε απλα τους παρκαδορους και να προειδοποιησει τους πελατες?
Την επομενη φορα, γιατι να μην το παρκαρω στο πεζοδρομιο που ειναι ακριβως πριν το μαγαζι (το οποιο ειναι δημοσιο και δεν μπορει κανενας παρκαδορος να μου πει “ξερετε ειναι χωρος parking του μαγαζιου”) χωρις να δωσω αναφορα σε κανεναν ?
Ποια η σταση της αστυνομιας που ειναι εκει για να προστατευει τον πολιτη ???Το αποτελεσμα ειναι πως κι εγω, οπως ο αδερφος και ο πατερας μου, δεν προκειται να ξαναπληρωσω παρκαδορο, αν δεν ειναι ασφαλισμενο σε κλειστο χωρο το αμαξι...Θα το παρκαρω μονη μου, θα παιρνω τα κλειδια και θα αρνουμαι να πληρωσω. Αλλωστε δεν τους συμφερει να κληθει η αστυνομια εκεινη τη στιγμη...'
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-
Καλά να πάθει. Αφού την είχαν προειδοποιήσει κιόλας αδελφός και πατέρας. Τόσα χρόνια δεν έχει καταλάβει ότι οι παρκαδόροι τα αφήνουν όπου να'ναι;
-
Σε ότι αφορά το ότι δε συνελήφθη κάποιος παρκαδόρος, αν εκείνη τη στιγμή οι παρκαδόροι δεν έκαναν κάτι παράνομο (παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο, τοποθέτηση κορίνων, κτλ) και κανένας θαμώνας δεν έκανε καταγγελία, με ποια κατηγορία να συλληφθεί κάποιος;
-
-
Παλι καλα που μοιραζαν και τα 40αρια εχω να πω εγω..
-
Το φχαριστηθηκα και οπως καταλαβα πρεπει να ηταν γυναικα για να αναφερει το γεγονος οτι της το ανεφεραν πατερας και αδερφος
-
Ρε συ θωμα δεν εχει τυχει να δωσεις το αμαξι σε παρκαδορο ,επειδη αναγκαστηκες οχι εθελοντικα.. Αμα ετρωγες κληση επειδη το μαλακισμενο το αφησε οπου βρηκε τι θα ελεγες..
Η αστυνομια καλα κανει τη δουλεια της αλλα οι παρκαδοροι..? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε συ θωμα δεν εχει τυχει να δωσεις το αμαξι σε παρκαδορο ,επειδη αναγκαστηκες οχι εθελοντικα..το 'αναγκάστηκες' δεν καταλαβαίνω.
προσωπικά όχι.δεν έχει 'τύχει' ποτέ να δώσω γενικότερα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου σε άλλον.Και στο (εξουσιοδοτημένο) συνεργείο που πάω τα δίνω και είμαι από πάνω συνέχεια και μου βγάζουν και επίσημο χαρτί ότι παρέλαβαν το συγκεκριμένο αμάξι με πινακίδες τάδε και αριθμό πλαισίου τάδε.
Επίσης αν θέλουν να τους αφήσω μόνους τους με το αμάξι μου (και να μην είμαι από πάνω), ας μου κάνουν μία πλήρη καταγραφή τι έχει μέσα το αμάξι (5cd, 10 κατσαβίδια, 1 usb stick, 2 στυλούς, κτλ-κτλ) και μετά ας του βάλουν και φωτιά (αν τους βαστάει βέβαια ).Δεν καταλαβαίνω πώς με τόση ευκολία δίνουν κάποιοι κλειδιά της περιουσίας τους στους άλλους.Κλειδιά του σπιτιού σας δίνετε?
επίσης...το αμάξι μαζί το αγοράσατε και δέχεστε να σας ζητάνε τα κλειδιά και να σας οδηγούν το αμάξι σας και να σας το παρκάρουν (όπου αυτοί νομίζουν)?Αν πάτε να το πάρετε και το βρείτε γρατζουνισμένο-τρακαρισμένο κτλ, τι θα γίνει?ΤΟΤΕ θα θυμηθείτε το ότι αυτό που έγινε (να δώσετε 'έτσι' τα κλειδιά) ήταν ανεύθυνο?
Για να μην αναφερθώ σε περιπτώσεις κλοπής οχήματος...Όλοι αυτοί που δίνουν έτσι 'χαλαρά' κλειδιά του αυτοκινήτου τους σε ξένους, δεν τους λυπάμαι καθόλου και καλά κάνουν και τους κόβουν τον κώλο με κλήσεις κτλ αν το αμάξι είναι παράνομα παρκαρισμένο.Μην ξεχνάμε ότι αν πιάσουν το αμάξι σας με φωτογραφικό ρανταρ να πάει με 200km/h, πρώτο-πρώτο θα καλέσουν τον ιδιοκτήτη να επιβεβαιώσει αν οδηγούσε αυτός αλλιώς να τους καταδείξει ποιός οδηγούσε το όχημά του (που είναι υποχρεωμένος να ξέρει ποιός το παίρνει και πότε).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε συ θωμα δεν εχει τυχει να δωσεις το αμαξι σε παρκαδορο ,επειδη αναγκαστηκες οχι εθελοντικα.. Αμα ετρωγες κληση επειδη το μαλακισμενο το αφησε οπου βρηκε τι θα ελεγες..
Η αστυνομια καλα κανει τη δουλεια της αλλα οι παρκαδοροι..?Ναι ομως αν ειναι να παω σε νυχτερινο κεντρο για διασκεδαση θα προτιμησω το Ταξι ή ακομα καλυτερα τα ΜΜΜ. Θα προτιμησω να δωσω τα 5-10 € που θα παρει ο τσογλανος ο παρκαδορος να τα δωσω σε εναν ταριφα ή να πιω ενα ποτηρακι παραπανω. Αν δεν εχω χρηματα καθομαι στο σπιτι μου καλυτερα απο το να συνοστιζομαι με αλλα πχ 2000 ατομα ,παντως τα κλειδια του αυτοκινητου δεν θα τα δινα, θα ψαχνα να βρω μια θεσουλα. Αλλα επειδη ειναι σιγουρο οτι θα πιω και επειδη σεβομαι τον εαυτο μου αλλα και τους αλλους χρηστες του δρομου καλυτερα να το αφησω σπιτι. Μια φορα θα συμβει το κακο.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η αστυνομια καλα κανει τη δουλεια της αλλα οι παρκαδοροι..?Ναι ομως αν ειναι να παω σε νυχτερινο κεντρο για διασκεδαση θα προτιμησω το Ταξι ή ακομα καλυτερα τα ΜΜΜ. Θα προτιμησω να δωσω τα 5-10 € που θα παρει ο τσογλανος ο παρκαδορος να τα δωσω σε εναν ταριφα ή να πιω ενα ποτηρακι παραπανω. Αν δεν εχω χρηματα καθομαι στο σπιτι μου καλυτερα απο το να συνοστιζομαι με αλλα πχ 2000 ατομα ,παντως τα κλειδια του αυτοκινητου δεν θα τα δινα, θα ψαχνα να βρω μια θεσουλα. Αλλα επειδη ειναι σιγουρο οτι θα πιω και επειδη σεβομαι τον εαυτο μου αλλα και τους αλλους χρηστες του δρομου καλυτερα να το αφησω σπιτι. Μια φορα θα συμβει το κακο.
Ωραια εσυ καλα κανεις κι εγω αυτης της αποψης ειμαι..ο αλλος που για τον χ,ψ λογο πρεπει να το παρει μαζι του και επειδη δε βρισκει θεση πρεπει να το δωσει στο παρκαδορο φταιει και απο πανω γι αυτο που επαθε..?? να τον δουλευουμε κιολας..?
-
Εφόσον είναι υποψιασμένος/ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητό του θα παρκαριστεί παράνομα, προφανώς και φταίει. Με το να το παραδώσει στον (παράνομο) παρκαδόρο προφανώς και δε δικαιούται να 'νίπτει τας χείρας του'
Επίσης, είναι γενικότερα άξιος της μοίρας του από τη στιγμή που αποδέχεται να παραδώσει το αυτοκίνητό του άτυπα στον οποιονδήποτε. Προ διμήνου έκανα θέμα σε νόμιμο υπόγειο parking επειδή δε μού έδιναν χαρτί ότι το παρέλαβαν. Χαζός είμαι εγώ κι αυτοί που μοιράζουν τα κλειδιά αριστερά-δεξιά είναι έξυπνοι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εφόσον είναι υποψιασμένος/ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητό του θα παρκαριστεί παράνομα, προφανώς και φταίει. Με το να το παραδώσει στον (παράνομο) παρκαδόρο προφανώς και δε δικαιούται να 'νίπτει τας χείρας του'Εχει δικιο ο λοκατζης εδω. Κοινο μυστικο ειναι αλλωστε πλεον, μεχρι και στις ειδησεις εχουν παιξει ρεπορταζ, οποτε πως να μην το γνωριζει?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η αστυνομια καλα κανει τη δουλεια της αλλα οι παρκαδοροι..?Νονέ ελάχιστες φορές παίρνω το αμάξι μου για νυχτερινή διασκέδαση.
Από αυτές μόνο μια φορά πήγαν να μου πάρουν το αμάξι και πήραν τα @*****@ μου.
Και ήμουν με τον Χάρο. Ούτε καν με το miata. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Και ήμουν με τον Χάρο. Ούτε καν με το miata.
εκεί είναι που σκυλιάζουν περισσότερο.
'εδώ μας αφήνουν κλειδιά άλλοι με S-class και δε μας καταδέχεται αυτός με το κωλάμαξό του? ' (έχω τύχει μάρτυρας τέτοιας ανταλλαγής στοιχομυθίας ) -
Άστους να σκυλιάζουν...
Εξάλλου δεν είναι το ίδιο η S-Class με τον Χάρο. Που μπορεί να αποφασίσει να σου σβήσει και να τον παρακαλάς να πάρει μπροστά.
Δεν είναι πάντως χρημματικής αξίας (ποιος την έχει πιο μεγάλη την αξία), αλλά θέμα εμπιστοσύνης. Ποιος μου εγγυάτε ότι ο παρκαδόρος δε θα το παρκάρει παράνομα, δε θα το χτυπήσει ή θα είναι ασφαλές το περιεχόμενό του.
Εδώ σε φίλους και το σκέφτομαι, που γνωρίζω ακριβώς και το πως οδηγούν. Όχι στο κάθε άγνωστο. Εξάλλου το περπάτημα κάνει καλό, και έχω πάρει μερικά κιλάκια.
-
στοιχομυθια παρκαδορου με πατερα φιλου .
-θα μας δωσετε να παρκαρουμε το αυτοκινητο;
-Εχω οπλο στο ντουλαπακι, μπορεις να εγγυηθεις την ασφαλεια του, αν σου δωσω τα κλειδια;- Μπορειτε να παρκαρετε στη γωνια αν θελετε
(προφανως και δεν ειχε τιποτα στο ντουλαπακι )
-
R E S P E C T!!!!
-
Χθες το βράδυ η αστυνομία μάζεψε τις πινακίδες όσων είχαν θεωρήσει ότι το τμήμα της Βουλιαγμένης έξω από τα EDO/S είναι ιδιωτικό parking κι όχι δρόμος. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν παρκάρει μόνοι τους ή (το πιθανότερο) τα είχαν αφήσει σε παρκαδόρους, αλλά δε τους λυπάμαι καθόλου. Δεν είμαι χαζός που έψαχνα 10 λεπτά να παρκάρω στη γύρω περιοχή.
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ RULES στο συγκεκριμένο θέμα!!!
-
Χρυσοχοιδης θα rule σε αυτο το θεμα οταν θα αποκτησει τα @@ να παει να σκισει το Ακρωτηρι που εχει πιασει 1χλμ δημοσιου δρομου για την παρτη του...
-
Δεν νομίζω ότι θα τα βάλουν ποτέ με το Ακρωτήρι.
Οι τύποι που το έχουν κάνουν κουμάντο στην μισή παραλιακή. Παίζονται πάρα πολλά λεφτά, καθαρά και μαύρα.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων