-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στη Γλυφάδα υπήρχε το Barmacy που ήταν η προτίμησή μου για καφέ , μέχρι που έκλεισε και άνοιξε ως Rich ή πως διάβολο το λένε... Εχω να πιω καφέ πλέον στην Γλυφάδα ούτε κι εγώ ξέρω από πότε! Μπορώ ν'ανεχτώ και λίγη επίδειξη (πρέπει να μαμήσει κάποιος κόσμος, δεν γίνεται διαφορετικά, ό,τι έχεις δείχνεις...), αλλά πόρτα και νταηλίκι και πάσα άλλη παρόμοια ηλιθιότητα, ΟΧΙ!
Ασε που τα άτομα χαλιούνται αν δουν το Y μου και προτιμούν κανέναν πιο μουράτο, που για να εξοφλήσει τις ...δόσεις, μπορεί να περιμένει να πάει στο Venue πχ και να το παίξει άτομο μήπως...τον κεράσουν!QsisVTS, εξαιρετικό ποστ και δεν σε είχα, ομολογουμένως!
Εμενα μου αρεσει το rich και δεν ειχα ποτε προβλημα με εισοδο (εννοειται φοραω βερμουδες, αθλητικα, κλπ.)
Παντως αρκετα παλιοτερα εφαγα πορτα στο κορτε γιατι φορουσα αθλητικα! Και η πλακα ηταν οτι δεν ηταν και αθλητικα! Αν δε με θελουν αυτοι μια δεν ξαναπαταω εγω ποτε.
-
Πιστευω σιγα-σιγα θα εξανθρωπιστουμε,φαινομενα νεοβλαχιας ειναι αναμενομενα απο την στιγμη που εν μια νυκτι (σχεδον) απο Αλβανια γιναμε (και καλα) NY,τι να πουν και οι Ρωσοι δηλαδη που η επιδεξιομανία και το καραγκιοζιλίκι των νεοπλουτων ειναι εκτος παγκοσμιου συναγωνισμου.
-
σιγα μη παρακαλεσω για να με αφησουν να μπω για να τους δωσω τα λεφτα ΜΟΥ...
δε πανε να κουρεψουν κανα προβατο καλυτερα λεω εγω? Απειρα μαγαζια υπαρχουν που σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να μπεις μεσα.
-
ΟΛΑ τα μαγαζιά που το παίζουν αφ' υψηλού και δήθεν τα έχω αποκλείσει από τις εξόδους μου (εκτός ειδικών περιπτώσεων, βλ. Γεννέθλια φίλων). Ευτυχως υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά που είναι και καλά, και ωραία και έχουν ευγενικό προσωπικό. Βαρέθηκα και σιχάθηκα τα δήθεν μαγαζιά. Φοράω κουστούμι όλη μέρα, κάθε μέρα...στις εξόδους μου θέλω να είμαι με αθλητικά, τζίν και βερμούδες!
-
Μην τα βάθουμε κι ΟΛΑ μαύρα πάντως...
Αν φέρεται στο μυαλό σας αμερικάνικες ταινίες και ποιό παλιές και σύγχρονες θα δείτε ότι στις σκηνές έξω από τέτοια μαγαζιά τους έχουν σαν τα ζώα στο μαντρί με σχινάκι κλπ γύρω γύρω.
Και οι μπράβοι είναι κάτι περισσότερο από μαμαω και δέρνω...Στην κλασσική σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής αφού αφήσει τη μαούνα του ακριβώς μπροστά από μαγαζί στέκεται μπροστά στο σκοινάκι παρακάμπτωντας όλη την ουρά και ο φουσκωτός του ανοίγει για να περάσει.
Νομίζω ότι τέτοιες σκηνές δεν απέχουν από την πραγματικότητα εκεί πέρα.
-
Δεν νομίζω ότι περιγράφεις κάτι χειρότερο από αυτά που γίνονται εδώ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα μη παρακαλεσω για να με αφησουν να μπω για να τους δωσω τα λεφτα ΜΟΥ...δε πανε να κουρεψουν κανα προβατο καλυτερα λεω εγω? Απειρα μαγαζια υπαρχουν που σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να μπεις μεσα.
Ναι αλλά αυτά τα μαγαζιά δεν έχουν Parking.
-
και εγω ξερω ενα παιδι που ειναι ο μπαμπας του ιδιοκτητης στο ακρωτηρι και στην παρεα μας ηταν ενα παιδι που ειναι πολυ καλοι φιλοι με αυτον. αλλα οταν μου ειπε να τον παρουμε για να μας βαλει του ειπα οτι ειναι μαλακια να ενοχλησεις τετοια ωρα τον φιλο σου για να σου κανει μια χαρη του κωλου που στο κατω κατω μετα δεν εχεις ορεξη και ναμπεις.
ετσι παιζεις το παιχνιδι τους ,ειμαι ο ταδε του ταδε και σια.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ευχαριστω ρε παιδια...απλα τα εχω παρει τοσα χρονια με αυτα που βλεπω...καταλαβαινω το καθε μαγαζι(οχι καφετερια βεβαια) να εχει ασφαλεια για αποφυγη φασαριων,η για να αποφευγεται να μπαινει ο καθε τυπος που ψαχνεται για μαπες,αλλα ο απλος ηρεμος κοσμος τι φταιει αν δεν εχει η δε θελει να διαθεσει μια περιουσια να παρει ολες τις ακριβες μαρκες που κυκλοφορουν...πως ειναι δυνατον να μην αφηνουν τον πατερα μου,εναν καθως πρεπει ανθρωπο, να παει για ενα απλο καφε στη γειτονια του,μονο και μονο επειδη δεν εσκασε με σακακι(το οποιο φοραει καθε μερα στη δουλεια του) αλλα με τζιν για να ειναι ντυμενος χαλαρα...????επειδη ολα τα τοπικα νουμερα της ηλικιας του φορανε σακακι ακομα και τωρα που χει 40 βαθμους!!!!
πως ειναι δυνατον να κανουν τεμεναδες σε καθε μαλακισμενο πλουσιοπαιδο 21 χρονων επειδη σκαει στο μαγαζι με carrera 4s και να το γλειφουν και να του λενε καλησπερα σας κυριε 'χλουφιν' (ξερω τετοιο παιδι για αυτο μιλαω!!!) και να κοιτανε ολους τους υπολοιπους απαξιωτικα και να τους λενε 'δε μπορεις να μπεις γιατι φορας millenium(nike) και το μαγαζι απαγορευει τα αθλητικα' ναι ρε φιλε,τα πηρε οταν τα πηρε 2 κατοσταρικα και τωρα να τα πεταξει γιατι τα απαγορευει το μαγαζι!!!!!
τα παραπανω εγιναν στο opening του ακρωτηριου....
επειδη ομως τα παιδια με τα millenium ηξεραν καποιον απο τους ιδιοκτητες μπηκαν τελικα(τσαμπα!) λεγοντας παραληλλα στον πορτιερη 'πιπωθηκες???' για αυτο λεω ειναι θεμα ποιον ξερεις...ποιον εχεις γλειψει και τα λοιπα...και γω προσωπικα δεν εχω ορεξη να παιρνω γνωστους,να τους παρακαλαω και να πεφτω στα ποδια τους,να υποχρεωνομαι για να μπαινω στο καθε γιδομαγαζο(γιατι φυσικα να πληρωσω αυτες τις αηδιες δεν υπαρχει περιπτωση!!!) και να βλεπω παραλληλα τον καθε 'κουκλο' της εγχωριας showbiz(?),καθε κακομαθημενο κωλοπαιδι να μου λεει οτι οι γονεις του βγαζουν 2 mil το χρονο και οτι θα μου αγορασει το σπιτι και θα με πεταξει εξω(αυτο το επαθα μια φορα που τσακωθηκα με μια 'παρεα' κολλεγιοπαιδων στο ακρωτηρι πριν χρονια )
ή τον καθε ηλιθιο κοκακια bisexual με ξανθιες ανταυγες να μου χτυπιεται πανω κατω και να μου ξεκιναει φασαριες με τις πλατες του μπαμπα και των μπραβων....πουλο ολοι,καλες κοκες και κακο ψοφο τους ευχομαι....
και το προηγουμενο και αυτο το ποστ σου, με βρισκουν συμφωνω σε οτι αφορα τις καφετεριες στη γλυφαδα. Δεν παταω εκει περα, πιο μικρος που ολοι οι φιλοι οταν κατεβαιναν Νοτια (μενω κοντα στη γλυφαδα) να παμε για καφε, μου πρηζανε τα @@ να παμε γλυφαδα, ε να μην τους χαλασω το χατηρι, πηγαιναμε, αφου βλαστημουσα μεχρι να παρκαρω, με τσαντιζε το 'σκαναρισμα' στην πορτα, και ο ηλιθιος κοσμος μεσα στην καφετερια, εκτος απο τους πελατες ακομη και τα γκαρσονια ειχαν ενα σαπιο υφακι για πολλες μπατσες. Την εκοψα τελειως την γλυφαδα, με χαλουσε πραγματικα. Προβλημα με την πορτα δεν ειχα ποτε, δεν ντυνομαι με κουστουμι φυσικα, ενα τζινακι και ενα μπλουζακι φοραω (νομιζω και με βερμουδα εχω μπει 2-3 φορες), απλα προτιμω αργηρουπολη (και ας κανω την διπλασια ωρα να παω) που και πολυ πιο ευκολα παρκαρω και σκαω ακομη και με τη φορμα ή με τα ρουχα της δουλειας.
Ο κοσμος της γλυφαδας και της βουλας δεν ειναι ψωνια, ψωνια ειναι οι νεοπλουτοι που εχουν παιε σε αυτες τις περιοχες να μεινουν τα τελευταια 10-15 χρονια. Αυτοι τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους.
Γενικα γουσταρω απιστευτα το στυλακι των βουλιαγμενιωτων, μπορει να ειναι φραγκατοι και να σκανε με πορσικο αλλα ειναι ντυμενοι χυμα, και δεν δειχνουν να υπολογιζουν αν εχεις φραγκα ή οχι ή δεν προσπαθουν να το παιξουν ιστορια (σιγουρα υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις).
Το Σαββατο πηγα Fridays (ο μοναδικος λογως που παταω το ποδι μου γλυφαδα, και αυτο αν βαριεμαι να παω κεφαλαρι οπου εκεινο το μαγαζι ειναι πολυ καλητερο απο της γλυφαδας) εκει λοιπον ειδα ενα φλοκα που εχει ανοιξει, πολυ καλη μουσικουλα, νορμαλ κοσμος, και απλα ενας καλησπερακιας και οχι τυπακι να σε τσεκαρει απο πανω μεχρι κατω. Αυτο το μαγαζι αν δεν ειχα σκασει στο φαι, θα με εκανε να το σκεφτω να κατσω για ενα ποτακι.
-
Κατι ξερω που καποια χρονια τωρα ειχα κοψει τα νυχτερινα ΔΗΘΕΝ κωλομαγαζα.Καθομαστε κυριακη βραδακι 3 φιλαρακια σε παραλιακη καφετερια του λουτρακιου και πινουμε τις pulse μας.Κατα τις 2 το πρωι ειπαμε να παμε και μια βολτα απο γνωστο πανω στο κυμα clubακι του λουτρακιου.Μπαινουμε μεσα λοιπον,και ενω δεν ειχε πανω απο 30-40 ατομα μεσα και παμπολα τραπεζια αδεια,καθομαστε σε ενα τραπεζι.Ερχεται λοιπον ο σερβιτορος,ευγενικοτατος δεν μπορω να πω,και μας λεει να κατσουμε σε καποιο αλλο τραπεζι διοτι αυτο ηταν ρεζερβε,Μαλιστα κυριακη ξημερωματα στις 2+ και ηταν ρεζερβε.Επειδη δεν θελαμε να χαλαστουμε κατσαμε αλλου,καναμε και ενα λογαριασμο περι τα 50 ευρω και ρωταμε το παιδι (ξεροντας βεβαια την απαντηση) τι εγινε με το ρεζερβε.Το παιδι φυσικα μας ειπε οτι αυτα ειναι διαταγες του αφεντικου και φυσικα του ειπαμε οτι δεν εχουμε κατι με αυτον και οτι ξερουμε αυτα τα δηθεν ρεζερβε.Απλως του ειπαμε αν θελει να πει στο αφεντικο του οτι αυτα ηταν τα τελευταια χρηματα που θα εβλεπε ποτε απο εμας και φυσικα η παρεα μας συνηθως ειναι πιο μεγαλη
Στο λουτρακι εμεις δεν εχουμε τις παπαριες με τα παρκιν και τους παρκαδορους αλλα εχουμε τις παπαριες με τα δηθεν ρεζερβε τραπεζια ακομα και αν ειναι 3 τα μεσανυχτα και μεσοβδομαδα
-
και γω παω friday's (αν και προτιμω να ανεβω μεχρι το κεφαλαρι) και αν χρειαστει θα παω και για καφε και στο κωλο-ριτσ που αρεσει στη κοπελα μου...ουτε κανενα ιδιαιτερο προβλημα ειχα ποτε με την πορτα(αν εξαιρεσεις 1-2 περιστατικα μεχρι και το λυκειο)...το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσει αυτο το στυλ,ο καφες για μενα παντα ηταν χυμα φαση μεσα στο μυαλο μου και απλα δεν εχω καθε φορα την ορεξη να στολιζομαι...
και παντα υπηρχαν βεβαια οι αλλες λυσεις οπως καφε καφε,chocolat,starbucks(μεχρι που αρχισα να νιωθω πολυ μεγαλος )επισης μου τη σπαει και το γεγονος να βλεπω να δεχονται αλλοι τις διακρισεις,ακομα και αν δεν τις δεχομαι εγω...παλιοτερα καλοκαιρια που ηταν στα πανω του το venue και πηγαινα τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα εβλεπα πολυ ρατσισμο σε μια χαρα παιδακια και αυτο με χαλαγε...στο τελος πηραν τα α@@@δια μου που δεν παταγε κανεις και παρακαλουσαν μεχρι και πακιστανους να μπουν...κριμα,γιατι ηταν απο τα πιο ωραια μαγαζια...η ιδια ιστορια και με το galea και παει λεγοντας... φετος εισαι συ το πιο trendy μαγαζι και του χρονου ειναι αλλο...
και τα ιδια ατομα που στο παιζουν ιστορια μολις κανουν κρα για πελατες θα σκυψουν το κεφαλι και θα ριξουν τα μουτρα τους για να βγαλουν κανα φραγκο...
ολες αυτες οι ανακαινισεις,αλλαγες ονοματων και λοιπα σε στιγμες παρακμης ερχονται(εκτος αν εχουμε και τπτ φορολογικο ) και μετα,απλα αλλαξε ο Μανωλιος.... δηλαδη και κει δουλεμα μες στη μαπα...τεσπα,ολα αυτα ειναι κομματι της εληνικης πραγματικοτητας και κουλτουρας καποιων που νομιζουν οτι η Αθηνα ειναι monte carlo και πολλες φορες πρεπει να τα τρωμε στη μαπα...δεν ειναι και ευκολο να τα αποφυγουμε και δε μπορουμε ολη μερα να τη βγαζουμε σπιτι μας,απλα πολλα πρεπει να αλλαξουν σε πολλους τομεις, και κυριως να αλλαξει η νοοτροπια μας στο τι ειναι σημαντικο και ασημαντο,ποιος ειναι γ@ματος και ποιος μας το παιζει οτι ειναι, τι ειναι καλογουστο και τι οχι,τι μας πλασαρουν τα χαζομεσημεριανα,οι lifestyle εκπομπες με τους καρμιρηδες ελληνες κοσμικους και τα κωστοπουλοπεριοδικα,τα οποια εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο στον εγκεφαλο.....
οι ελληνες ειμαστε πολυ μπερδεμενος λαος σε ο,τι αφορα την ταυτοτητα μας...θελουμε να το παιζουμε αμερικανοι με το τεραστιο τζιπ,να βλεπουμε και καλα τις ψαγμενες ξενες σειρες, αλλα φυσικα δε δεχομαστε οτι ημαστε τοσο χαζοι σαν τους αμερικανους!!
να το παιζουμε οτι ακουμε ψαγμενη ροκ μουσικη μαζι με ραπ και rnb και στα καπακια να μπαινει και μια βανδη ή.... ενας πασχαλης,με μια πρωτοψαλτη σε 'εντεχνο' κλεψιμο μουσικης και 'εντεχνη' διαφημιση για δανεια...
Γουσταρουμε να σηκωνομαστε να χορευουμε τα τσιφτετελια μας,να πηγαινουμε απο δηθενισμο στα ρεμπεταδικα στη πλακα αφου προηγουμενως εχουμε πιει τα ρακομελα( ) ή ενα ποτακι στο κολωνακι και μετα να πηγαινουμε και εναν αστερα το αλλο πρωι να δειξουμε το μαγιω μας αφου πρωτα εχουμε φροντισει κλεισει ξαπλωστρα...
απο τη μια παραπονιομαστε οτι ολα στην ελλαδα δουλευουν σκατα,αλλα αν καποιος μας πει οτι καποια αλλη χωρα ειναι καλυτερη εμεσως θα του προβαλουμε τα εξης ατρανταχτα επιχειρηματα, οτι οι αλλοι δουλευουν περισσοτερο(=γιγαντιο ψεμα!!!),οτι ειναι ξενερωτοι(και μεις υπερμαγκες!!),οτι εδω εχουμε ηλιο(οχι πια με το global warming!,αλλα ποιος χεστηκε??),παραλιες(και αυτοι λεφτα να ερθουν μεχρι αυτες τις παραλιες!!) και τελος και πιο σημαντικο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ!!!!!μπραβο μας
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Κατι ξερω που καποια χρονια τωρα ειχα κοψει τα νυχτερινα ΔΗΘΕΝ κωλομαγαζα.Καθομαστε κυριακη βραδακι 3 φιλαρακια σε παραλιακη καφετερια του λουτρακιου και πινουμε τις pulse μας.Κατα τις 2 το πρωι ειπαμε να παμε και μια βολτα απο γνωστο πανω στο κυμα clubακι του λουτρακιου.Μπαινουμε μεσα λοιπον,και ενω δεν ειχε πανω απο 30-40 ατομα μεσα και παμπολα τραπεζια αδεια,καθομαστε σε ενα τραπεζι.Ερχεται λοιπον ο σερβιτορος,ευγενικοτατος δεν μπορω να πω,και μας λεει να κατσουμε σε καποιο αλλο τραπεζι διοτι αυτο ηταν ρεζερβε,Μαλιστα κυριακη ξημερωματα στις 2+ και ηταν ρεζερβε.Επειδη δεν θελαμε να χαλαστουμε κατσαμε αλλου,καναμε και ενα λογαριασμο περι τα 50 ευρω και ρωταμε το παιδι (ξεροντας βεβαια την απαντηση) τι εγινε με το ρεζερβε.Το παιδι φυσικα μας ειπε οτι αυτα ειναι διαταγες του αφεντικου και φυσικα του ειπαμε οτι δεν εχουμε κατι με αυτον και οτι ξερουμε αυτα τα δηθεν ρεζερβε.Απλως του ειπαμε αν θελει να πει στο αφεντικο του οτι αυτα ηταν τα τελευταια χρηματα που θα εβλεπε ποτε απο εμας και φυσικα η παρεα μας συνηθως ειναι πιο μεγαληΣτο λουτρακι εμεις δεν εχουμε τις παπαριες με τα παρκιν και τους παρκαδορους αλλα εχουμε τις παπαριες με τα δηθεν ρεζερβε τραπεζια ακομα και αν ειναι 3 τα μεσανυχτα και μεσοβδομαδα
μια φορα στο balux μου χε συμβει κατι εξισου ηλιθιο...πριν απο 3-4 χρονια ειχα σκασει μια μερα που δεν ειχε πανω απο 30 ατομα και γενικα το μαγαζι αξια θα μπορουσε να χαρακτηριστει αδειο!παω παιρνω το ποτακι μου και παω και αραζω σε καποιο απο τα αδεια τραπεζια...τσουπ,σκαει και ο servitor..!
-παιδια λεει για να καθησετε πρεπει να ανοιξετε μπουκαλι...τον κοιταζω καλα καλα και του λεω
-γιατι??αφου δεν καθεται κανεις!!!
-πολιτικη του μαγαζιου,απαντα
-ναι αλλα το μαγαζι ειναι αδειο,δεν ενοχλουμε κανενα εδω!!αλλα και να θελαμε να παρουμε δεν εχουμε λεφτα για μπουκαλι...
-τεσπα,λεει και φευγει μη θελοντας προφανως να διωξει και τους ελαχιστους που χαν απομεινει...αυτος μαλλον ονειρευοταν μπουκαλια και tips απο 3 ατομα
ασχετο φιλε bujinkan, κανεις και συ ninjutsu???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κατι ξερω που καποια χρονια τωρα ειχα κοψει τα νυχτερινα ΔΗΘΕΝ κωλομαγαζα.Καθομαστε κυριακη βραδακι 3 φιλαρακια σε παραλιακη καφετερια του λουτρακιου και πινουμε τις pulse μας.Κατα τις 2 το πρωι ειπαμε να παμε και μια βολτα απο γνωστο πανω στο κυμα clubακι του λουτρακιου.Μπαινουμε μεσα λοιπον,και ενω δεν ειχε πανω απο 30-40 ατομα μεσα και παμπολα τραπεζια αδεια,καθομαστε σε ενα τραπεζι.Ερχεται λοιπον ο σερβιτορος,ευγενικοτατος δεν μπορω να πω,και μας λεει να κατσουμε σε καποιο αλλο τραπεζι διοτι αυτο ηταν ρεζερβε,Μαλιστα κυριακη ξημερωματα στις 2+ και ηταν ρεζερβε.Επειδη δεν θελαμε να χαλαστουμε κατσαμε αλλου,καναμε και ενα λογαριασμο περι τα 50 ευρω και ρωταμε το παιδι (ξεροντας βεβαια την απαντηση) τι εγινε με το ρεζερβε.Το παιδι φυσικα μας ειπε οτι αυτα ειναι διαταγες του αφεντικου και φυσικα του ειπαμε οτι δεν εχουμε κατι με αυτον και οτι ξερουμε αυτα τα δηθεν ρεζερβε.Απλως του ειπαμε αν θελει να πει στο αφεντικο του οτι αυτα ηταν τα τελευταια χρηματα που θα εβλεπε ποτε απο εμας και φυσικα η παρεα μας συνηθως ειναι πιο μεγαλη
Στο λουτρακι εμεις δεν εχουμε τις παπαριες με τα παρκιν και τους παρκαδορους αλλα εχουμε τις παπαριες με τα δηθεν ρεζερβε τραπεζια ακομα και αν ειναι 3 τα μεσανυχτα και μεσοβδομαδα
μια φορα στο balux μου χε συμβει κατι εξισου ηλιθιο...πριν απο 3-4 χρονια ειχα σκασει μια μερα που δεν ειχε πανω απο 30 ατομα και γενικα το μαγαζι αξια θα μπορουσε να χαρακτηριστει αδειο!παω παιρνω το ποτακι μου και παω και αραζω σε καποιο απο τα αδεια τραπεζια...τσουπ,σκαει και ο servitor..!
-παιδια λεει για να καθησετε πρεπει να ανοιξετε μπουκαλι...τον κοιταζω καλα καλα και του λεω
-γιατι??αφου δεν καθεται κανεις!!!
-πολιτικη του μαγαζιου,απαντα
-ναι αλλα το μαγαζι ειναι αδειο,δεν ενοχλουμε κανενα εδω!!αλλα και να θελαμε να παρουμε δεν εχουμε λεφτα για μπουκαλι...
-τεσπα,λεει και φευγει μη θελοντας προφανως να διωξει και τους ελαχιστους που χαν απομεινει...αυτος μαλλον ονειρευοταν μπουκαλια και tips απο 3 ατομα
ασχετο φιλε bujinkan, κανεις και συ ninjutsu???
ma και στο παραδειγμα μου αυτο αφησε να εννοηθει,οτι το τραπεζι ηταν ρεζερβε για παρεα που θα ανοιγε μπουκαλι
Για το οφ τοπικ,ναι εκανα 3 χρονια αλλα δυστηχως η σχολη εκλεισε(Ο δασκαλος που ηταν και κολλητος μου αποφασισε να αφησει το λουτρακι και να μετακομισει αλλου) -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ευχαριστω ρε παιδια...απλα τα εχω παρει τοσα χρονια με αυτα που βλεπω...καταλαβαινω το καθε μαγαζι(οχι καφετερια βεβαια) να εχει ασφαλεια για αποφυγη φασαριων,η για να αποφευγεται να μπαινει ο καθε τυπος που ψαχνεται για μαπες,αλλα ο απλος ηρεμος κοσμος τι φταιει αν δεν εχει η δε θελει να διαθεσει μια περιουσια να παρει ολες τις ακριβες μαρκες που κυκλοφορουν...
πως ειναι δυνατον να μην αφηνουν τον πατερα μου,εναν καθως πρεπει ανθρωπο, να παει για ενα απλο καφε στη γειτονια του,μονο και μονο επειδη δεν εσκασε με σακακι(το οποιο φοραει καθε μερα στη δουλεια του) αλλα με τζιν για να ειναι ντυμενος χαλαρα...????επειδη ολα τα τοπικα νουμερα της ηλικιας του φορανε σακακι ακομα και τωρα που χει 40 βαθμους!!!!
πως ειναι δυνατον να κανουν τεμεναδες σε καθε μαλακισμενο πλουσιοπαιδο 21 χρονων επειδη σκαει στο μαγαζι με carrera 4s και να το γλειφουν και να του λενε καλησπερα σας κυριε 'χλουφιν' (ξερω τετοιο παιδι για αυτο μιλαω!!!) και να κοιτανε ολους τους υπολοιπους απαξιωτικα και να τους λενε 'δε μπορεις να μπεις γιατι φορας millenium(nike) και το μαγαζι απαγορευει τα αθλητικα' ναι ρε φιλε,τα πηρε οταν τα πηρε 2 κατοσταρικα και τωρα να τα πεταξει γιατι τα απαγορευει το μαγαζι!!!!!
τα παραπανω εγιναν στο opening του ακρωτηριου....
επειδη ομως τα παιδια με τα millenium ηξεραν καποιον απο τους ιδιοκτητες μπηκαν τελικα(τσαμπα!) λεγοντας παραληλλα στον πορτιερη 'πιπωθηκες???' για αυτο λεω ειναι θεμα ποιον ξερεις...ποιον εχεις γλειψει και τα λοιπα...και γω προσωπικα δεν εχω ορεξη να παιρνω γνωστους,να τους παρακαλαω και να πεφτω στα ποδια τους,να υποχρεωνομαι για να μπαινω στο καθε γιδομαγαζο(γιατι φυσικα να πληρωσω αυτες τις αηδιες δεν υπαρχει περιπτωση!!!) και να βλεπω παραλληλα τον καθε 'κουκλο' της εγχωριας showbiz(?),καθε κακομαθημενο κωλοπαιδι να μου λεει οτι οι γονεις του βγαζουν 2 mil το χρονο και οτι θα μου αγορασει το σπιτι και θα με πεταξει εξω(αυτο το επαθα μια φορα που τσακωθηκα με μια 'παρεα' κολλεγιοπαιδων στο ακρωτηρι πριν χρονια )
ή τον καθε ηλιθιο κοκακια bisexual με ξανθιες ανταυγες να μου χτυπιεται πανω κατω και να μου ξεκιναει φασαριες με τις πλατες του μπαμπα και των μπραβων....πουλο ολοι,καλες κοκες και κακο ψοφο τους ευχομαι....
και το προηγουμενο και αυτο το ποστ σου, με βρισκουν συμφωνω σε οτι αφορα τις καφετεριες στη γλυφαδα. Δεν παταω εκει περα, πιο μικρος που ολοι οι φιλοι οταν κατεβαιναν Νοτια (μενω κοντα στη γλυφαδα) να παμε για καφε, μου πρηζανε τα @@ να παμε γλυφαδα, ε να μην τους χαλασω το χατηρι, πηγαιναμε, αφου βλαστημουσα μεχρι να παρκαρω, με τσαντιζε το 'σκαναρισμα' στην πορτα, και ο ηλιθιος κοσμος μεσα στην καφετερια, εκτος απο τους πελατες ακομη και τα γκαρσονια ειχαν ενα σαπιο υφακι για πολλες μπατσες. Την εκοψα τελειως την γλυφαδα, με χαλουσε πραγματικα. Προβλημα με την πορτα δεν ειχα ποτε, δεν ντυνομαι με κουστουμι φυσικα, ενα τζινακι και ενα μπλουζακι φοραω (νομιζω και με βερμουδα εχω μπει 2-3 φορες), απλα προτιμω αργηρουπολη (και ας κανω την διπλασια ωρα να παω) που και πολυ πιο ευκολα παρκαρω και σκαω ακομη και με τη φορμα ή με τα ρουχα της δουλειας.
Ο κοσμος της γλυφαδας και της βουλας δεν ειναι ψωνια, ψωνια ειναι οι νεοπλουτοι που εχουν παιε σε αυτες τις περιοχες να μεινουν τα τελευταια 10-15 χρονια. Αυτοι τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους.
Γενικα γουσταρω απιστευτα το στυλακι των βουλιαγμενιωτων, μπορει να ειναι φραγκατοι και να σκανε με πορσικο αλλα ειναι ντυμενοι χυμα, και δεν δειχνουν να υπολογιζουν αν εχεις φραγκα ή οχι ή δεν προσπαθουν να το παιξουν ιστορια (σιγουρα υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις).
Το Σαββατο πηγα Fridays (ο μοναδικος λογως που παταω το ποδι μου γλυφαδα, και αυτο αν βαριεμαι να παω κεφαλαρι οπου εκεινο το μαγαζι ειναι πολυ καλητερο απο της γλυφαδας) εκει λοιπον ειδα ενα φλοκα που εχει ανοιξει, πολυ καλη μουσικουλα, νορμαλ κοσμος, και απλα ενας καλησπερακιας και οχι τυπακι να σε τσεκαρει απο πανω μεχρι κατω. Αυτο το μαγαζι αν δεν ειχα σκασει στο φαι, θα με εκανε να το σκεφτω να κατσω για ενα ποτακι.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-
Logw apoysias moy sto ekswteriko xa8hka ligo apo ena sygkekrimeno magazi poy htan to steki moy alla oi metr klp klp me 8ymoyntai.... Paw kai egw na mpw na piw ena potaki (otan hmoyn Ellada gia ta poseidonia) kai o new 'portas' paei na moy kanei thn 8rylikh erwthsh.... Exete kanei krathsh? gia na toy pw oxi kai na moy pei to klassiko paramy8i an den exete kanei krathsh klp.... Toy lew loipon egw..... Den xreiazomai krathsh gia na katsw sto bar, alla ama 8elw briskw trapezi twra (htan sabbato brady)..... kai mpainw mesa sto etsi pernontas dipla... Paei n a moy pei kati foyskwmenos kai neyriasmenos poy ton syndesa me Ka'i'ro kai toy leei enas allos palios.... Aston.... Einai gnwstos pelaths.... kai moy leei to 'gkaoy' apo deksia peraste.... apo ta eishthreia....
Ena blema moy moy eftase kai den ksanamilhse..... -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Για το οφ τοπικ,ναι εκανα 3 χρονια αλλα δυστηχως η σχολη εκλεισε(Ο δασκαλος που ηταν και κολλητος μου αποφασισε να αφησει το λουτρακι και να μετακομισει αλλου)
και γω 3 χρονια περιπου ασχοληθηκα,αν και με τους τραυματισμους που επαθα και εμεινα εκτος, στην ουσια ηταν 2...τελικα το αφησα(οπως και πολλα αλλα) για να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τη σχολη,αλλα κυριως γιατι δε μπορουσα να ακολουθησω τον υγιεινο τροπο ζωης που εκαναν ολοι εκει μεσα...καπνιζω τα κερατα μου!!!!
-
Στη 'φάκα' δώδεκα παρκαδόροι για κατάληψη δημόσιων χώρων
Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκανε η Τροχαία σε δυο νυχτερινά κέντρα, στη λεωφόρο Συγγρού και στο Φάληρο, στο πλαίσιο εξόρμησης που πραγματοποιεί για κατάληψη δημόσιων χώρων, πεζοδρομίων κλπ, που γίνεται παράνομα από τους παρκαδόρους για την εξυπηρέτηση των πελατών.Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν την Πέμπτη και Παρασκευή το βράδυ, συνελήφθησαν δέκα παρκαδόροι και οι δυο υπεύθυνοι των κέντρων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
-
'Πισίνα' στο Πασαλιμάνι-Ζέα.
Οι θέσεις στο δημόσιο πάρκινγκ πιασμένες, αρκετές όμως του μαγαζιού (στο ίδιο πάρκινγκ) κενές. Παρκάρω σε μια από αυτές (με γυναίκα και μωρό).
Έρχεται ο παρκαδόρος:- Ξέρετε, εδώ είναι θέση του καταστήματος.
- Το γράφει πουθενά;
- Ναι, δεν το είδατε;
- Σε χαρτί εννοώ. Σε χαρτί που να σας επιτρέπει να καταλάβετε τον χώρο για αποκλειστική χρήση του καταστήματος.
- Μα έχει διαγράμμιση κάτω.
- Ναι, για χώρο στάθμευσης όλων, όχι δικό σας. Έχεις χαρτί δημόσιας αρχής που να αναφέρει κάτι διαφορετικό;
- Μα τη διαγράμμιση την βάζει η τροχαία ή ο δήμος, όχι καθένας.
- Έβαλε η τροχαία ή ο δήμος διαγράμμιση που να λέει ότι είναι ο χώρος για δική σας χρήση;
- ....Κοιτάξτε, εγώ προσπαθώ να σας εξυπηρετήσω. Αν δεν βρισκόμουν εδώ, δεν θα βρίσκατε αυτή τη θέση.
- Ευχαριστώ πολύ ( ). Μήπως το ζαλίσαμε;
- Εντάξει, να ξέρετε όμως ότι δεν μπορείτε κανονικά να παρκάρετε εδώ.
-
Ναι ρε παιδιά, κι εγώ αυτή την απορία την έχω... Για ΟΛΑ αυτά που λένε, υπάρχει επίσημο χαρτί (καταστατικό, άδεια, οτιδήποτε) που να τα ορίζει? Πέρα από τα parking, που είναι καταφανέστατο νταβατζιλίκι, όταν λέει: 'πολιτική του μαγαζιού να ανοίξετε μπουκάλι', αυτό πού ορίζεται επισήμως?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ναι ρε παιδιά, κι εγώ αυτή την απορία την έχω... Για ΟΛΑ αυτά που λένε, υπάρχει επίσημο χαρτί (καταστατικό, άδεια, οτιδήποτε) που να τα ορίζει? Πέρα από τα parking, που είναι καταφανέστατο νταβατζιλίκι, όταν λέει: 'πολιτική του μαγαζιού να ανοίξετε μπουκάλι', αυτό πού ορίζεται επισήμως?υπαρχει ενας νομος εδω στο Ελλαντα που λεει: 'στα κοροιδα θα συμπεριφερεσαι αναλογα'.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων