-
Κυριοι το 90% των κεντρων-club με ιδιωτικο χωρο σταθμευσης δεν το εκμεταλευονται οι ιδιοι αλλα το νοικιαζουν σε μεγαλο εταιριες, αυτο παει να πει οτι η ταδε ομαδα παρκαδορων σκαει ενα Χ ποσο καθε μηνα στο εκαστοτε μαγαζι και εκμεταλευετε το παρκινγκ του, τωρα το πως θα λαβει πισω αυτο το Χ ποσο + το κερδος του εξαρτατε καθαρα απο τη συμφωνια που εχει γινει με το μαγαζι αλλα και απο την ομαδα που θα εργαστει, οταν πατε εσεις και λετε ομως στα 1-2 ευρω που θα δωσετε (οταν σου λενε ασε μας οτι θες) οτι θελετε και αποδειξη το θεωρω κοροιδια, γιατι στο κατω κατω, δεν μιλαμε που με νταβατζιλικι μας εχουν βαλει χαρατσια κλπ κλπ και σας πειραξε η αποδειξη των 2 ευρω? Εγω αυτο το λεω περιεργια, και εκτος ελαχιστων επριπτωσεων με παρκαδορους μαγκακια κλπ ολα τα αλλα παιδια εγω τα βλεπω ευγενικα που εργαζονται στη δυσκολη νυχτα, οσοι εχουνε εργαστει γνωριζουν, οπως καποιο μελος παραπανω ειρωνευτηκε περι των 20 ευρω, απαντω πως στη ζωη μου δεν παρακαλαω να πεθανει η κατσικα του γειτονα αλλα παρακαλαω να εχω και εγω κατσικα, οτι δεν κανεις εσυ δεν παει να πει οτι ειναι λαθος μεγαλε, εγω προσωπικα εχω δωσει πολλα για το αμαξι μου ειτε ειναι παρκινγκ ειτε το ενα ειτε το αλλο, γιατι μαζευα φραγκα απο τα 18 που πρωτο δουλεψα για να το παρω, και σεβομαι τον ιδρωτα μου. σορρυ για το off-topic αλλα η εξυπναδα καποιων στα φορουμ ειναι πολυ εκνευριστικη.
-
Οταν σου λενε 'ασε οτι θες' κ το εννοουν, ειναι φιλοδωρημα = δεν νομιζω κανεις μας να περιμενει αποδειξη
Οταν σου λενε 'το παρκινγκ κανει τοσο', ειναι χρεωσιμη υπηρεσια κ για να πληρωθουν θα φερουν αποδειξη. -
Ο χρήστης marios_eos_160ps έγραψε:
Κυριοι το 90% των κεντρων-club με ιδιωτικο χωρο σταθμευσης δεν το εκμεταλευονται οι ιδιοι αλλα το νοικιαζουν σε μεγαλο εταιριες, αυτο παει να πει οτι η ταδε ομαδα παρκαδορων σκαει ενα Χ ποσο καθε μηνα στο εκαστοτε μαγαζι και εκμεταλευετε το παρκινγκ του, τωρα το πως θα λαβει πισω αυτο το Χ ποσο + το κερδος του εξαρτατε καθαρα απο τη συμφωνια που εχει γινει με το μαγαζι αλλα και απο την ομαδα που θα εργαστει, οταν πατε εσεις και λετε ομως στα 1-2 ευρω που θα δωσετε (οταν σου λενε ασε μας οτι θες) οτι θελετε και αποδειξη το θεωρω κοροιδια, γιατι στο κατω κατω, δεν μιλαμε που με νταβατζιλικι μας εχουν βαλει χαρατσια κλπ κλπ και σας πειραξε η αποδειξη των 2 ευρω? Εγω αυτο το λεω περιεργια, και εκτος ελαχιστων επριπτωσεων με παρκαδορους μαγκακια κλπ ολα τα αλλα παιδια εγω τα βλεπω ευγενικα που εργαζονται στη δυσκολη νυχτα, οσοι εχουνε εργαστει γνωριζουν, οπως καποιο μελος παραπανω ειρωνευτηκε περι των 20 ευρω, απαντω πως στη ζωη μου δεν παρακαλαω να πεθανει η κατσικα του γειτονα αλλα παρακαλαω να εχω και εγω κατσικα, οτι δεν κανεις εσυ δεν παει να πει οτι ειναι λαθος μεγαλε, εγω προσωπικα εχω δωσει πολλα για το αμαξι μου ειτε ειναι παρκινγκ ειτε το ενα ειτε το αλλο, γιατι μαζευα φραγκα απο τα 18 που πρωτο δουλεψα για να το παρω, και σεβομαι τον ιδρωτα μου. σορρυ για το off-topic αλλα η εξυπναδα καποιων στα φορουμ ειναι πολυ εκνευριστικη.4 € έδωσες όμως την τελευταία φορά! viewtopic.php?f=5&t=3584&start=690#p2806646
-
Το Σαββατο πήγα σε ενα γαμο σε κτημα στα Μεσογεια
φτανω εκει , μου κανει σημα ενας απο τα παιδια εκει, σταματαω...
Κυριε αφηνετε τα κλειδια και φευγετε.
Δε νομιζω του λεω, δειξε μου που να το παω μονος μου
μου εδειξε, το πηγα, τελος.... -
Μολις γυρισα απο δεξιωση γαμου στο Island. Οταν αποφασισα να φυγω απο το χωρο της δεξιωσης, πηγα κ συνεχισα για ποτακι στο club. Οταν εφυγα ο παρκαδορος μου ζητησε 5ε για το παρκινγκ. Οταν τον ενημερωσα οτι ημουν καλεσμενος στη δεξιωση (οι οποιοι καλεσμενοι δεν πληρωνουν για παρκινγκ) μου ειπε 'ναι αλλα μετα πηγες και στο club οποτε πρεπει να πληρωσεις'.
Μεταφραση: οποιοι πηγαν μονο στο γαμο, ειχαν δωρεαν παρκινγκ. Οσοι πηγαν κ στο club = ακουμπησαν κ αλλα λεφτα στην εταιρια, χρεωθηκαν κ το παρκινγκ.
ΜΑΛΑΚΕΣ, για αυτο με βλεπετε μια φορα στα 5 χρονια.
-
Αποδειξη σου εδωσε?
-
Οταν λες 'πάρκινγκ στο Island' τι εννοείς ? Το χωράφι απέναντι ?
-
Kacey, περιμενα διαφορετικη σταση, μας απογοητευσες
-
Εννοείται πως δεν έδωσε το 5€, έβγαλε την ρακετα και τους έσκασε μια ψιλή
Απλα δεν το συνέχισε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εννοείται πως δεν έδωσε το 5€, έβγαλε την ρακετα και τους έσκασε μια ψιλήΑπλα δεν το συνέχισε
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Κοροιδευετε αλλα δεν καταλάβατε κάτι.... Εδώ δεν έκανε φασαρία γιατί στην ουσία είχαν δίκιο ασχετα με το αν ήταν γδύσιμο ή όχι ......
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kacey, περιμενα διαφορετικη σταση, μας απογοητευσεςπάει χάλασε ο κόσμος..
αυτός ο τόπος δεν έχει ελπίδα πλέον.. -
και σκεφτομουνα να παω,παλι καλα που μου το πες να μη περασω ουτε απ εξω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μολις γυρισα απο δεξιωση γαμου στο Island. Οταν αποφασισα να φυγω απο το χωρο της δεξιωσης, πηγα κ συνεχισα για ποτακι στο club. Οταν εφυγα ο παρκαδορος μου ζητησε 5ε για το παρκινγκ. Οταν τον ενημερωσα οτι ημουν καλεσμενος στη δεξιωση (οι οποιοι καλεσμενοι δεν πληρωνουν για παρκινγκ) μου ειπε 'ναι αλλα μετα πηγες και στο club οποτε πρεπει να πληρωσεις'.Μεταφραση: οποιοι πηγαν μονο στο γαμο, ειχαν δωρεαν παρκινγκ. Οσοι πηγαν κ στο club = ακουμπησαν κ αλλα λεφτα στην εταιρια, χρεωθηκαν κ το παρκινγκ.
ΜΑΛΑΚΕΣ, για αυτο με βλεπετε μια φορα στα 5 χρονια.
Αν δεν κάνω λάθος, το χωράφι που ισιώσανε και κάνανε χώρο στάθμευσης (είναι μέρος του βουνού από πάνω που λέγεται Φασκομηλιά και είναι προστατευόμενο...) ανήκει στην Εκκλησία...
-
Μα εχει και μεσα parking.
-
Εμένα μου ζήτησε λεφτά στο parking copa copana μεσημεριάτικα , όπου φυσικά και δεν έδωσα τίποτα.
-
1ον μλαω για ΜΕΣΑ στον ιδιωτικο χωρο του παρκινγκ αλλα:
2ον φυσικα κ δεν εκαναν καλα, νομιζω οτι το εξηγω μια χαρα πιο πανω το γιατι.
3ον δεν ειπα τι εκανα γιατι εχω βαρεθει εδω μεσα να με κοροιδευουν μερικοι. Οπως κ εκαναν απο πανω.Μια χαρα αντεδρασα παντως, για καποιον που εχει ξεκινησει τη μερα του στις 7 το πρωι κ τοτε ηταν 4 το επομενο πρωι, κ εχει κ τη γυναικα μαζι του κ δεν του χρωσταει τιποτα να τρεχει κ αυτη μαζι του. Του εσκισα ενα 5ε μπροστα του κ του το εδωσα. Ειχε το θρασος να μου πει 'δεν το παιρνω ειναι σκισμενο', του απαντησα 'βρες σελοτειπ'. Κατι μου ειπε για την 'ασφαλεια' του μαγαζιου, του απαντησα ας φωναξει οποιον θελει γιατι εγω 'θα ειμαι μεσα σε 1 τονο σιδερα κ ειμαι κ κοκκαλο οποτε θα γινει μακελειο εδω περα'*, κ εκει τελειωσε το θεμα.
*κ φυσικα το θεμα ειναι ΠΩΣ θα το πεις κ ΠΟΣΟ γυαλιζει το ματι σου οταν το λες...
-
θεουλης.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θεουλης.+1
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'θα ειμαι μεσα σε 1 τονο σιδερα κ ειμαι κ κοκκαλο οποτε θα γινει μακελειο εδω περα'*, κ εκει τελειωσε το θεμα.*κ φυσικα το θεμα ειναι ΠΩΣ θα το πεις κ ΠΟΣΟ γυαλιζει το ματι σου οταν το λες...
θελω να σε γνωρισω τελος.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων