-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν νομίζω ότι εννοούσαν πως θα καλέσουν αστυνομία
Το δεν θα το βρεις εδώ ήταν με την έννοια δεν θα το βρεις** όπως το άφησες **εδώ
Σε τέτοια μαγαζιά δεν σε παίρνει να κάνεις φασαρία... μια συμφοιτήτριά μου δουλεύει σε ένα από αυτά και κάθε Σάββατο επιστρέφει με νέες εμπειρίες να μας διηγηθείΛες να ήμουν τυχερός? ...το βρήκα όπως το άφησα πάντως
Βεβαίως αν έβγαινε 'ο μαγαζάτορας' τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν νομίζω ότι εννοούσαν πως θα καλέσουν αστυνομία
Το δεν θα το βρεις εδώ ήταν με την έννοια δεν θα το βρεις** όπως το άφησες **εδώ
Σε τέτοια μαγαζιά δεν σε παίρνει να κάνεις φασαρία... μια συμφοιτήτριά μου δουλεύει σε ένα από αυτά και κάθε Σάββατο επιστρέφει με νέες εμπειρίες να μας διηγηθείΛες να ήμουν τυχερός? ...το βρήκα όπως το άφησα πάντως
Βεβαίως αν έβγαινε 'ο μαγαζάτορας' τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά.
μαλλον τυχερος ησουν ή δεν ειχαν χρονο/ορεξη να ασχοληθουν παραπανω...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η...Κράτος δεν υπάρχει ρε γαμώτο; Αστυνομία; Κάτι τέλος πάντων;
Πολλά ζητάς.
Κάλεσε τη τέταρτη εξουσία (star channel κατά προτίμηση) ταυτόχρονα την αστυνομία. Ίσως έτσι γίνει κάτι, προσωρινά πάντα, γιατί μόνιμα δεν... . -
τσαμπουκάδες στη μαφία;
-
Παιδιά μακρυά από πάρε - δωσε με νυχτόβιους. Δεν σταματάνε πουθενά αυτοί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τσαμπουκάδες στη μαφία;Παιδιά μακρυά από πάρε - δωσε με νυχτόβιους. Δεν σταματάνε πουθενά αυτοί.
Ακριβώς αυτό.
Κάθε φορά που με καλούν να πάω σε τέτοιο μαγαζί με πιάνει μια υποβόσκουσα φοβία μήπως δεν την βγάλω καθαρή Η συμφοιτήτρια που έλεγα πριν... μου έχει πει περιστατικό για άνθρωπο που τις έφαγε επειδή ήθελε να καλέσει την αστυνομία ως μάρτυρας για ξυλοδαρμό ενός άλλου
Αν θες να πας σε τέτοιο μαγαζί παίζεις το παιχνίδι τους και κάνεις την πάπια. Αφού άκρη δεν θα βγει αν το παλέψεις μόνος σου, μακρυά κι αγαπημένοι -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τσαμπουκάδες στη μαφία;Εχεις απολυτο δικιο. Εγω δεν θα εκανα τπτ απο ολα αυτα.
Πριν 5-6 χρονια εχει κλησει φιλος για τα γενεθλεια του τραπεζι στο Εξω, απεναντι απο τις στηλες Ολ. Διος. στριβω στο στενακι απεναντι απο την εισοδο του μαγαζιου και βρισκω θεση, στο πεζοδρομειο ακριβως στο απεναντι πεζοδρομιο απο την εισοδο. Βρισκω μια θεσαρα για 4-5 αμαξια (στο πεζοδρομιο κορδελα σαν αυτην τψν εργων την κοκκινη) παρκαρω και σκαει παρκαδορος, θα πρεπει να μου αφησετε τα κλειδια σας. Γιατι τον ρωταω, γιατι εδω εινα ιθεσεις του μαγαζιου. Και εγω στο μαγαζι παω του λεω. Ναι αλλα δεν μπορειται να παρετε τα κλειδια σας, και οι κλασικες ατακες. Αν και 22 ετων τοτε, και γενικα πολυ ανωριμος και μαγκακος (και καλα) μπηκα μεσα στο αμαξι (ενα φιεστα 1000ρι του 1991) το πηρα και παρκαρα 100 μετρα πιο πανω. Ζημια δεν ειχα μετα. Το αμαξι ακριβο δεν ηταν, ουτε καν γρηγορο να πεις οτι κατι θα εκαναν. απλα δεν γουσταρα να αφησω τα κλειδια. Αν μου ελεγε απλα να τον πληρωσω θα το εκανα (εστω και για μια θεση σε δημοσιο δρομο που την βρηκα και μονος μου) αλλα κλειδια δεν δινω. Σκεψου να κανει καμια μαλακια και να σκοτωσει και καναν ανθρωπο. Γενικα δεν γουσταρω να οδηγαει αλλος το αμαξι μου, και πραγματικα δεν ειχα ψωνιο με των 1000 € σαπακι μου.....απλα δνε γουσταρω. Ακομη και στα παρκιν που παρκαρω εχουν συστημα self service. Αλλιως δεν το αφηνω.
Τελος 2-3 σκηνικα που εχω ακουσει απο φιλους.
Φιλςο με μεγκαν κουπε πριν 4-5 χρονια εχει παει σε καποιο μαγαζι στην συγγρου αν θυμαμαι καλα, και του παρκαρουν το αμαξι ψιλοκαθετα και του σπανε η τ οπροβολακι ή του βαζουν μεσα το πισω φτερο (δεν μπορω να θυμηθω ρε γμτ πιο απο τα δυο το εκανε μονος του και ποιο του εκαναν οι παρκαδοροι ) ευτυχως το ειδε οταν πηγε να το παρει, και παρα τις παπαριες που του λεγανε, μιλησε με τον μαγαζατορα ο οποιος και του πληρωσε τη ζημια, αν και οπως μου το περιεγραψε το σκηνικο οταν πηγε με τις αποδηξεις να παρει τα λεφτα του ειχε χεστει πανω του.
Σκηνικο δευτερο αλλος φιλος με αλμερα, παει σε μαγαζι στην συγγρου και αυτος (και οι 2 πηγαν σε μπουζουκερι οχι σε κολαδικο...ισως παιζει ρολο και αυτο, μιας και οι δευτεροι μαλλον εινα ιπιο μαφια ακομα απο τους πρωτους) και οταν πηγε να φυγει ειχαν παρει κληση ολα τα αμαξια που ειχαν παρκαρει στον παραδρομο οι μπατσοι (απο οτι ακουστηκε δεν ειχαν σταξει το λαδι οι υπευθυνοι του μαγαζιου στους προστατες μπατσους και επεσε ο πελεκης) ο μαγαζατορας πληρωσε ΟΛΕΣ τις κλησεις. Παλι καλα. σκεψου να ειχαν πεταξει τις κλησεις και ξαφνικα μετα απο κανα χρονο να σου σκαγε η κληση σπιτι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παιδιά μακρυά από πάρε - δωσε με νυχτόβιους. Δεν σταματάνε πουθενά αυτοί.Και γω συμφωνω,δεν ειναι να τα βαζεις με αυτους εχουν παντου κονε ακομη και μεσα στην αστυνομια οποτε δεν προκειτε με τιποτα να βρεις το δικιο σου.Η καλυτερη περιπτωση ειναι να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια.Παντως εμενα στην Θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει παρκαδορος,τουλαχιστων σε μπουζουκομαγαζα που εχω παει απλα ειναι καποιος που λεει που να βαλει ο καθενας το αυτοκινητο του ωστε να μην παρκερνουν οπου να ναι.Τετοιον ειχε και ο πατερας μου στο μαγαζι του(κεντρο διασκεδασης).Για Αθηνα(δεν εχω κατεβει ποτε) καταλαβαινω οτι θα γινεται χαμος αλλα θα προτειμουσα να βαλω το αυτοκινητο σε αποσταση 20 λεπτα με τα ποδια,παρα να το δωσω σε παρκαδορο η να το βαλω σε δικια τους reserve θεση και να εχουμε αντιδικια η να με παρουν με στραβο ματι,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και γω συμφωνω,δεν ειναι να τα βαζεις με αυτους εχουν παντου κονε ακομη και μεσα στην αστυνομια οποτε δεν προκειτε με τιποτα να βρεις το δικιο σου.Η καλυτερη περιπτωση ειναι να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια.Παντως εμενα στην Θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει παρκαδορος,τουλαχιστων σε μπουζουκομαγαζα που εχω παει απλα ειναι καποιος που λεει που να βαλει ο καθενας το αυτοκινητο του ωστε να μην παρκερνουν οπου να ναι.Τετοιον ειχε και ο πατερας μου στο μαγαζι του(κεντρο διασκεδασης).Για Αθηνα(δεν εχω κατεβει ποτε) καταλαβαινω οτι θα γινεται χαμος αλλα θα προτειμουσα να βαλω το αυτοκινητο σε αποσταση 20 λεπτα με τα ποδια,παρα να το δωσω σε παρκαδορο η να το βαλω σε δικια τους reserve θεση και να εχουμε αντιδικια η να με παρουν με στραβο ματι,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται.
Φίλε μου και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να υπάρχουν παρκαδόροι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και την τάξη στο παρκάρισμα και ΟΧΙ να σου επιβάλλουν τι θα κάνεις και να παρκάρουν οι ίδιοι το αυτοκίνητό σου, να κρατάνε τα κλειδιά σου και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους δώσεις φιλοδώρημα 5ευρω και πάνω.
Αν ήταν σωστοί όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες-καταστηματάρχες και ήθελαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που πάει να διασκεδάσει στα μαγαζιά τους, θα είχαν και τους παρκαδόρους να αμοίβονται κανονικά όπως το υπόλοιπο προσωπικό και απλά θα διευθετούσαν την κατάσταση στο παρκάρισμα. Ούτε μαγκιές ούτε νταβατζιλίκια να σπάνε τα νεύρα των πελατών τους.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και γω συμφωνω,δεν ειναι να τα βαζεις με αυτους εχουν παντου κονε ακομη και μεσα στην αστυνομια οποτε δεν προκειτε με τιποτα να βρεις το δικιο σου.Η καλυτερη περιπτωση ειναι να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια.Παντως εμενα στην Θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει παρκαδορος,τουλαχιστων σε μπουζουκομαγαζα που εχω παει απλα ειναι καποιος που λεει που να βαλει ο καθενας το αυτοκινητο του ωστε να μην παρκερνουν οπου να ναι.Τετοιον ειχε και ο πατερας μου στο μαγαζι του(κεντρο διασκεδασης).Για Αθηνα(δεν εχω κατεβει ποτε) καταλαβαινω οτι θα γινεται χαμος αλλα θα προτειμουσα να βαλω το αυτοκινητο σε αποσταση 20 λεπτα με τα ποδια,παρα να το δωσω σε παρκαδορο η να το βαλω σε δικια τους reserve θεση και να εχουμε αντιδικια η να με παρουν με στραβο ματι,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται.
Φίλε μου και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να υπάρχουν παρκαδόροι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και την τάξη στο παρκάρισμα και ΟΧΙ να σου επιβάλλουν τι θα κάνεις και να παρκάρουν οι ίδιοι το αυτοκίνητό σου, να κρατάνε τα κλειδιά σου και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους δώσεις φιλοδώρημα 5ευρω και πάνω.
Αν ήταν σωστοί όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες-καταστηματάρχες και ήθελαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που πάει να διασκεδάσει στα μαγαζιά τους, θα είχαν και τους παρκαδόρους να αμοίβονται κανονικά όπως το υπόλοιπο προσωπικό και απλά θα διευθετούσαν την κατάσταση στο παρκάρισμα. Ούτε μαγκιές ούτε νταβατζιλίκια να σπάνε τα νεύρα των πελατών τους.
+1
-
Μια απορία που έχω για τους Σαλονικούς
Στο Kitchen Bar ο χώρος που χρησιμοποιούν για στάθμευση είναι δικός τους?Τελευταία φορά και χωρίς να ξέρω (μα καλά που ζω? ) μπαίνω στο λιμάνι, τσουπ κάνω αριστέρα και παρκάρω με τη μία σε ελέυθερη θέση, μέσα στη διαγράμμιση! Το πολύ να υπήρχαν 4 αμάξια όλα και όλα στις θέσεις!
Έρχεται ένα παληκάρι τρέχοντας και μου λέει ότι 'πρέπει να το παρκάρει αυτός'! Ζαλίζομαι για μερικά κλάσματα και προς στιγμήν σκέφτηκα να του δείξω το δίπλωμα μου για να τον πείσω ότι και Εγώ μπορώ να παρκάρω το αμάξι Μου! Έπειτα αφού τον διαβεβαίωσα ότι πηγαίνουμε στο μαγαζί μου ζήτησε τα κλειδιά που φυσικά δε του τα έδωσα αλλά δεν κάθησα και να το συζητήσουμε, τουλάχιστον τα αυτονόητα ρε παιδιά δε χρειάζεται να τα λέμε και να τα ξαναλέμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλώ, εάν όμως τύχει έρχεσαι και μου το λες, στο μαγαζί σου είμαι και μπορείς άνετα να με βρεις!
Νταβατζιλίκια του στυλ, θα στο παρκάρω αλλά ο μόνος λόγος που θα το κάνω είναι επειδή θα κρατήσω το κλειδί, το οποίο κατά την έξοδο σου θα θελήσεις να πάρεις και έτσι θα μου σκάσεις το 5 ευρώ δεν μπορώ να τα χωνέψω!Το να σκάς 5 ευρώ σε μαγαζί για να το παρκάρεις μόνος σου το έχω ακούσει αρκετές φορές απο φίλους, αλλά ακόμα αδυνατώ να το καταλάβω
-
Παντως εμενα στην Θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει παρκαδορος,τουλαχιστων σε μπουζουκομαγαζα που εχω παει απλα ειναι καποιος που λεει που να βαλει ο καθενας το αυτοκινητο του ωστε να μην παρκερνουν οπου να ναι.Τετοιον ειχε και ο πατερας μου στο μαγαζι του(κεντρο διασκεδασης).
Πλάκα κάνεις τώρα...
Δεν υπάρχει μπουζουκομάγαζο χωρίς παρκαδόρο στην Θεσσαλονίκη....
Εγώ έχω φωνάξει 2 φορές αστυνομία για μπουζούκια...
Ειδικά στο παλιό το Ρόδον στο αεροδρόμιο η κατάσταση τραγική...ΔΕΝ σε αφήναν να παρκάρεις αν δεν τους έδινες τα κλειδιά και ενώ είχαν τεράστια πινακίδα που έλεγε ότι το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό, εκβιαστικά σου ζητούσαν 5€ αλλιώς σε βρίζαν μπροστά στον κόσμο.... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Παντως εμενα στην Θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει παρκαδορος,τουλαχιστων σε μπουζουκομαγαζα που εχω παει απλα ειναι καποιος που λεει που να βαλει ο καθενας το αυτοκινητο του ωστε να μην παρκερνουν οπου να ναι.Τετοιον ειχε και ο πατερας μου στο μαγαζι του(κεντρο διασκεδασης).
Πλάκα κάνεις τώρα...
Ειδικά στο παλιό το Ρόδον στο αεροδρόμιο η κατάσταση τραγική...ΔΕΝ σε αφήναν να παρκάρεις αν δεν τους έδινες τα κλειδιά και ενώ είχαν τεράστια πινακίδα που έλεγε ότι το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό, εκβιαστικά σου ζητούσαν 5€ αλλιώς σε βρίζαν μπροστά στον κόσμο....ποσο μαζοχας πρεπει να ειναι καποιος που ξαναπαει σε τετοιο μαγαζι?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πλάκα κάνεις τώρα...
Ειδικά στο παλιό το Ρόδον στο αεροδρόμιο η κατάσταση τραγική...ΔΕΝ σε αφήναν να παρκάρεις αν δεν τους έδινες τα κλειδιά και ενώ είχαν τεράστια πινακίδα που έλεγε ότι το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό, εκβιαστικά σου ζητούσαν 5€ αλλιώς σε βρίζαν μπροστά στον κόσμο....Σε αυτα του αεροδρομιου δεν ξερω γιατι δεν εχω παει,αλλα μεσα στη Θεσσαλονικη(πυλη αξιου,fix,astra,ροδον) δεν μου εχει τυχει.
ποσο μαζοχας πρεπει να ειναι καποιος που ξαναπαει σε τετοιο μαγαζι?
Ε και τι να κανει????Αν η παρεα θελει να παει μπουζουκια δεν θα παει γι αυτο τον λογο???
-
Τι να λέμε τώρα..
Στην Ανδρέου Γεωργιου (ο δρόμος που είναι ο Μύλος, η Βίλκα, η Πύλη Αξιού και μερικά παρακμιακά μπουζουκια) είναι κάθε βράδυ κλεισμένες όλες οι νόμιμες θεσεις στάθμευσης στα πεζοδρόμια από κορίνες που βάζουν τα μαγαζιά. Όλες όμως. Και φυσικά οι παρκαδόροι τα βάζουν στα πεζοδρόμια, τα βάζουν διπλο-τριπλο σειρά και με το ζόρι χωράει να περάσει ένα αμάξι.Κάθε φορά που περνάω εξοργίζομαι
-
Ε και τι να κανει????Αν η παρεα θελει να παει μπουζουκια δεν θα παει γι αυτο τον λογο???
εγω ΔΕΝ θα παω.
θεωρω οτι με βλεπουν σα ζωο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω ΔΕΝ θα παω.
θεωρω οτι με βλεπουν σα ζωο.+1 στον Σπύρο! Panos2171 είσαι μαζόχας; Δηλ όταν στα συνεργεία δεν σας εξυπηρετούν γιατί δεν ξαναπάτε;
Αρα βρίσκουν κ κάνουν ... με αυτά τα κ@λομπουζούκια πια έλεος...μαμώ τα βαλκάνια μου.
-
Ακρως αγχωτικο τοπικ...
Σχετικα με το να το βρεις λακουβιασμενο , σχεδον παντα οταν το παραλαβω (εκτος απο καμια φορα που το ξεχναω) κανω ενα check. Τωρα στο θεμα που τα παιρνουν και κανουν βολτες πιστευα οτι ειναι αστικος μυθος για τον απλουστατο λογο του οτι δεν προλαβαινουν λογω του φορτου εργασιας. Τωρα αν μιλαμε για τπτ παρακμιακα χωμενα μαγαζια ή για δευτερο-τριτες που ειναι πεσμενη η κινηση ισως και να γινεται.
Επισης τι γινεται αν βγει ο πελατης νωριτερα οπως εγω που συχνα ξεχναω το κινητο μου μεσα??? Ελαχιστα ειναι τα παρκιν που δικαιολογει το μεγεθος τους 15λεπτη πες αναμονη μεχρι να στο φερουν.Αλλα αν προκειται για καλο-ακριβο αμαξι και εκτος παρκιν να το αφησεις στον δημοσιο δρομο παλι ρισκο ειναι γιατι το βραδυ σε τετοιους χωρους λογω ποτου ή γενικοτερης 'διαθεσης' ειναι πιο ευκολες οι κακοβουλες ενεργειες... Ενω στο παρκιν εχει ο αλλος την ψευδαισθηση οτι τον παρακολουθουν οι πορτιερηδες και οι παρκαδοροι.
Το να προπληρωνεις και να παιρνεις τα κλειδια ειναι καλη μεση λυση αλλα στα περισσοτερα μαγαζια δεν γινεται γιατι πρεπει να τα μπαζοβγαζουνε συνεχως. Απο δω και περα ομως θα το ζηταω , εστω και για να καταλαβαινουν οτι εχουν να κανουν με ψειρα.
ΥΓ σε αντιστοιχη περιπτωση μου παλιωτερα στο ακρωτηρι που το εβαλα στον δημοσιο δρομο και μου ζητησανε λεφτα με το που κατεβηκα ,τους λεω αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω θα το βαλω στο κανονικο παρκιν και ξαναμπηκα το πηρα και πηγα στο παρκιν διπλα στο μαγαζι. Επισης λογω της συγκεκριμενης συμπεριφορας ελαχιστες φορες εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο μαγαζι.
-
...Ε και τι να κανει????Αν η παρεα θελει να παει μπουζουκια δεν θα παει γι αυτο τον λογο???Ε ναί βρε Πάνο...ΔΕΝ θα πάει...!!!
Είναι δυνατόν να σας πηδ@νε στα τέσσερα και να το ανέχεστε με χαρά κιόλας χάριν της διασκέδασης;;;Ε ρε ξεφτίλα που σηκώνει η καμπούρα του Νεοέλληνα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω ΔΕΝ θα παω.
θεωρω οτι με βλεπουν σα ζωο.+1
Λες και δεν έχει άλλα μέρη για διασκέδαση...αυτό λέγεται μαζοχισμός...
Αλλά,αφού υπάρχουν άτομα που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές,θα υπάρχουν και αυτές
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων