-
συμφωνω με τους παραπανω
και θεωρω οτι οσοι συνηθιζουν να πηγαινουν σε μπουζουκερι και τετοιου ειδους κλαμποειδη τα θελουν και τα παθαινουν και οτι ειναι αυτονοητο οτι γνωριζουν απο πριν περι τεινους προκειται.ειναι σαν να πηγαινεις διακοπες στη βαγδατη και να αγανακτεις με την ελλειψη ασφαλειας.
εδω σε αυτα τα μερη σε κοροιδεουν και σου πιανουν τον λοκο με την υποτιθεμενη 'διασκεδαση' την οποια προσφερουν,την τιμη που την προσφερουν,μιλαμε για μερη στα οποια υπαρχουν ντουλαποειδης υπαλληλοι και φεις κοντρολ....περιμενατε στον τομεα της εξυπηρετισης του αυτοκινητου και των παρκαδορων να κανουν 'εκπτωση' ? -
Μακριά από τέτοια πρωκτομάγαζα. Αν είχαμε λίγη καταναλωτική συνείδηση θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
ΥΓ σε αντιστοιχη περιπτωση μου παλιωτερα στο ακρωτηρι που το εβαλα στον δημοσιο δρομο και μου ζητησανε λεφτα με το που κατεβηκα ,τους λεω αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω θα το βαλω στο κανονικο παρκιν και ξαναμπηκα το πηρα και πηγα στο παρκιν διπλα στο μαγαζι. Επισης λογω της συγκεκριμενης συμπεριφορας ελαχιστες φορες εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο μαγαζι.
ειχαμε 'παει' τις προαλες απο σποντα εκει, ειχαμε 2 αμαξια φιλων , εγιναν τα εξης:
μπαινουμε μεσα στο παρκιν , σκανε 5 ευρο εκαστος.
ενα 10λεπτο μεχρι το ακροτηρι.
ηταν 2:30 φυσικα και ΔΕΝ μπηκαμε.
10 λεπτα πισω.
30 λεπτα ξεπαρκαρισμα.δηλαδη μια ωρα και 10 ευρο μειον
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ΥΓ σε αντιστοιχη περιπτωση μου παλιωτερα στο ακρωτηρι που το εβαλα στον δημοσιο δρομο και μου ζητησανε λεφτα με το που κατεβηκα ,τους λεω αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω θα το βαλω στο κανονικο παρκιν και ξαναμπηκα το πηρα και πηγα στο παρκιν διπλα στο μαγαζι. Επισης λογω της συγκεκριμενης συμπεριφορας ελαχιστες φορες εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο μαγαζι.
ειχαμε 'παει' τις προαλες απο σποντα εκει, ειχαμε 2 αμαξια φιλων , εγιναν τα εξης:
μπαινουμε μεσα στο παρκιν , σκανε 5 ευρο εκαστος.
ενα 10λεπτο μεχρι το ακροτηρι.
ηταν 2:30 φυσικα και ΔΕΝ μπηκαμε.
10 λεπτα πισω.
30 λεπτα ξεπαρκαρισμα.δηλαδη μια ωρα και 10 ευρο μειον
Τι εννοείς δεν μπήκατε; Πόρτα;
-
Μάλλον δε βρήκαν να κάτσουν...Ακόμα χειρότερα...
-
Δύο αστείες ιστορίες, μια παλιά και μια πιο πρόσφατη.
Πριν χρόνια είχα ένα παλιό Volvo, δεξιοτίμονο, που το είχε φέρει Ελλάδα ένας φίλος από Σκωτία. Πισωκίνητο σαραβαλάκι που δε μ' ένοιαζε και να φάει καμιά αδέσπωτη. Μια φορά, προτού περάσει στα χέρια μου το αμάξι, το οδηγούσε ο ίδιος φίλος και και είχαν πάει με την κοπέλα του σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Μπαίνουν στο πάρκινγκ να βρουν θέση και τσούπ τους ανοίγει την αριστερή πόρτα ένας παρκαδόρος, ο οποίος δεν είχε προσέξει ότι ήταν δεξιοτίμονο. Βγαίνει έξω η κοπελιά, μπαίνει αυτός μέσα και μένει μαλ@κας, αφού το τιμόνι ήταν απ' την άλλη! 'Άντε, κλείσε την πόρτα και πες μου που να το βάλω, να τελειώνουμε!' (ή κάτι τέτοιο) ήταν τα λόγια του φίλου μου.
Κσι μια πιο πρόσφατη ιστορία που συνέβει πριν λίγο καιρό στον αδερφό μου: Είχε δώσει ραντεβού στου Ψυρρή για φαγητό με μια παρέα κι αφού είχε περάσει κανένα τέταρτο ή 20λεπτο ψάχνοντας να παρκάρει βρίσκει μια θέση σ' ένα δρόμο που ούτε ν' ανέβει σε πεζοδρόμιο ήταν ανάγκη (κατά το παραδοσιακό στην Ελλάδα...) ούτε ενοχλούσε κανένα, ούτε ήταν μόνο με κάρτα, ούτε απαγορευόταν - τέλος πάντων, όλα ΟΚ. Με το που παρκάρει και κάνει να κλειδώσει να φύγει, έρχεται από διπλανό μαγαζί παρκαδόρος.
- Φίλε μου, ξέρεις, αν το αφήσεις εδώ θα σε κλείσουν και δε θα μπορείς να βγεις.
- Γιατί? Μια χαρά έχω παρκάρει, ούτε ανήκει σε κανένα η θέση, ούτε απαγορεύεται ούτε τίποτα.
- Ναι, αλλά θα σε κλείσουν. Εγώ για το καλό σου το λέω.
- Ε, αν με κλείσουν πολύ απλά θα φέρω την αστυνομία να τους μαζέψει.
...και πάει να φύγει
Τον σταματάει δεύτερος παρκαδόρος στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
- Θα έχετε πρόβλημα αν το αφήσετε εκεί. Θα σας κλείσουν και δε θα μπορείτε να βγείτε, ακούστε που σας λέω. Πάτε αφήστε το σε κανένα στενάκι παραδίπλα, να είσαστε ήσυχος.
- Κοίτα φίλε μου, κάνω βόλτες σχεδόν 20 λεπτά και δεν έχω βρει ούτε μια θέση. Τώρα βρήκα αυτή, που είναι μια χαρά. Δεν πρόκειται να φύγω και να κόβω βόλτες επί άλλα 20 λεπτά μπας και βρω καμιά άλλη.
...και πάει και πάλι να φύγει
Έρχεται ο αρχι-παρκαδόρος (?) που παρακολουθούσε τη συζήτηση και τον σταματάει.
- Έτσι και το αφήσετε εκεί το αμάξι θα κάνετε 2 ώρες να φύγετε. Ο δρόμος γεμίζει αυτοκίνητα και θα σας κλείσουν 100%. (Τι γινόταν? Ε, κλασικά, το δρόμο οι τύποι τον έκλειναν και τον έκαναν πάρκινγκ για το μαγαζί τους!)
- Είπαμε, αν με κλείσουν θα φέρω την αστυνομία και θα τους μαζέψει έναν-έναν.
- Μμμμμμ, δεν πρόκειται να έρθει η αστυνομία, ακούστε που σας λέω.
- Ε, κι εγώ σου λέω ότι θα έρθει. Δε θέλω να παίξουμε 'ποιός έχει το μακρύτερο και ποιος ξέρει ποιον', αλλά άκου με που σου λέω, κάτι ξέρω κι εγώ. Και αλοίμονό σας αν το βρω γρατζουνισμένο.
- Θα έχετε πρόβλημα αν το αφήσετε εκεί. Να το ξέρετε. Έχει ένα σωρό θέσεις εδώ στα γύρω στενάκια.
- Ωραία. Αφού επιμένεις, θα κάνουμε το εξής. Θα μου βρεις εσύ μια θέση να το βάλω, θα μου τη φυλάξεις, κι εγώ θα πάω να το φέρω.
- Πάμε μαζί να σας δείξω.
- ΟΚ, πάμε.
Τον πάει από κάτι στενάκια που υποτίθεται θα είχαν θέσεις. Όλες πιασμένες. Ο τύπος να έχει αρχίσει να εκνευρίζεται, να χτυπάει συνέχεια και το κινητό του και να βρίζει, ο δε αδερφός μου να έχει αρχίσει ν'αργεί στο ραντεβού του...
- Κοίτα φίλε μου, εγώ πρέπει να φύγω, με ψάχνουν από τη δουλειά
- Δεν πας πουθενά αν δε βρούμε θέση, άσε που έχω αργήσει επειδή σε άκουσα.
- ....
- Τι '...'? Αυτό είναι που έχει ένα σωρό θέσεις στα γύρω στενάκια?
Ο τύπος βγάζει 10 Ευρώ και του τα άφήνει
- Στρίψε εδώ δεξιά, βάλτο στο πάρκινγκ, και πες του σε στέλνει ο Κώστας ο Δικηγόρος. Πρέπει να φύγω....
...και την κάνει τρέχοντας!
Αυτά τα ωραία.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
........Ο τύπος βγάζει 10 Ευρώ και του τα άφήνει- Στρίψε εδώ δεξιά, βάλτο στο πάρκινγκ, και πες του σε στέλνει ο Κώστας ο Δικηγόρος. Πρέπει να φύγω....
Αυτά τα ωραία.
-
Άιντε άιντε, δεν πάμε καθόλου καλά!! Καλά του έκανε πάντως!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
........Ο τύπος βγάζει 10 Ευρώ και του τα άφήνει
- Στρίψε εδώ δεξιά, βάλτο στο πάρκινγκ, και πες του σε στέλνει ο Κώστας ο Δικηγόρος. Πρέπει να φύγω....
Αυτά τα ωραία.
Το καλύτερο είναι να το βάλεις στην τσέπη και να πας στη δουλειά/ραντεβού σου
Και να τους ξαναπροτιμήσεις εννοείται!Αντί να τους δώσεις και 5-10€ για να σου προσέξουν το αμάξι κτλ, σου δίνουν και λεφτά για να στο προσέχουν. -
'Ελευθερο parking δήμου Βουλας' ελεγε η ταμπελα, 2 παρκαδοροι ομως ειχαν πιασει θεση,φυσικα εκανα αναστροφη χαλαρα,οταν θα βγαζω λεφτα κλεβοντας ή πουλωντας ναρκωτικα δεν θα κανω αναστροφη
-
Τον Οκτωβριο που μας περασε,παμε στο bachelor του κουμπαρου μου στην Ιερα οδο στο μαγαζι που τραγουδουσε ο Τερζης.
Ηταν Παρασκευη βραδυ ή Σαββατο κ οπως καταλαβαινετε χαμος στο ισιωμα με τα αυτοκινητα κ τους παρκαδορους.
Πανω στα πεζοδρομια δεκαδες αυτοκινητα(κυριως ακριβα jeep και mercede-bmw- 1-2 ferrari κτλ κτλ)Ψαχναμε για παρκινγκ,αλλα ηταν ματαιο.Μας σταματαγαν παρκαδοροι για να τους το αφησουμε,αλλα δεν ηθελα και ετσι αποφασιζω(εγω οδηγουσα) να το βαλω απεναντι απο το κεντρο σε ενα παρκινγκ.Το αφηνω,πληρωνω και κρατω εγω τα κλειδια(ολα ωραια μεχρι στιγμης).
Παμε στο κεντρο,περναμε μια χαρα και κατα τις 4 αποφασιζουμε να συνεχισουμε αλλου τη διασκεδαση μας.
Βγαινοντας εξω,βλεπουμε ενα χαος!Οι παρκαδοροι των κεντρων να τρεχουν αλαφιασμενοι.Αυτοκινητα να πεταγονται απο παντου!Πιο πισω βλεπουμε 3 ομαδες αστυνομικους,απο 2 ατομα η καθε μια που ειχαν κανει «πεσιμο» και εγραφαν ασυστωλα.Ο ενας υπαγορευε τον αριθμο του καθε αυτοκινητου και ο αλλος εγραφε σαν τρελος.Οι παρκαδοροι να κατεβαζουν αυτοκινητα απο τα πεζοδρομια,απο την Ιερα οδο,απο τα στενακια γυρω,χαμος λεμε Οι αστυνομικοι να κυνηγουν τα αυτοκινητα και να γραφουν κλησεις ασταματητα.
Το γελοιο ηταν οτι πανω στα αυτοκινητα δεν αφηναν κλησεις,αφου οι παρκαδοροι τα επαιρναν και ετσι οι ταλαιπωροι ιδιοκτητες,θα το εμαθαν απο την εφορια τους.
-
5-Ο Guys, 5-)!!
(Σκηνη που επαναλαμβανεται συχνα στη πρωτη σεζον της σειρας The Wire, οπου σε μια γειτονια υπαρχουν οι ντιλερ και οι τσιλιαδοροι φωναζουν 5-Ο οταν βλεπουν αστυνομικους..) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πριν λίγο καιρό συζητούσαμε το θέμα αυτό με ένα γνωστό ενός φίλου μου ο οποίος έχει μια Porsche Boxster 3.2 .Ένα βράδυ λοιπόν αποφάσισε με τη γυναίκα του να πάνε σε ένα μαγαζί της παραλιακής (στη Γλυφάδα νομίζω). Πάρκαρε το αυτοκίνητο κάπου κοντά και κατευθύνθηκαν προς το μαγαζί. Εκεί συνάντησαν ουρά (είχε αρκετό κόσμο). Μόλις έφτασε η σειρά τους, τον ρωτάνε αν έχει κάνει κράτηση ή κάτι τέτοιο και μετά άρχισαν τα 'λυπούμαστε' και άλλες τέτοιες τζατζικίλες.
Τσαντίζεται εκείνη τη στιγμή (σιγά μην καθόταν να τους παρακαλάει) και φεύγει. Όπως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, όπως έφευγαν πέρασαν μπροστά από το μαγαζί. Τα 'σαΐνια' του μαγαζιού τους είδαν και μόλις περνούσαν με την Porsche μπροστά τους, πήγαν τρέχοντας και του ζητούσαν συγγνώμη, ελάτε να την παρκάρετε εδώ μπροστά κτλ. Αλλά ήταν πολύ αργά...
Πραγματικά είναι ηλιθιότητα να κρίνεις τους ανθρώπους ανάλογα από το γεγονός με τι μάρκα αυτοκίνητο καταφθάνει κανείς στα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα-clubs-καφετέριες. Αλοίμονο αν η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα του καθενός κρίνεται από τα χρήματα ή το αν κυκλοφορεί με ένα ακριβό αυτοκίνητο. Εκτός και αν όλους αυτούς τους βλέπουν σαν τα 'θύματα' που θα τους σκάσουν καλό φιλοδώρημα. Για αυτό και αρνούμαι πεισματικά να τους δώσω αξία...
φιλε επειδη εχω φαει πολυ τη γλυφαδα στη μαπα και μου χε δημιουργηθει κομπλεξ απο το γυμνασιο με το θεμα 'να ντυθω καλα για να παω για καφε' και αλλα κουλα εχω να σου πω τα εξης...
η βλαχια και ο νεοπλουτισμος που παιζει εδω δεν υπαρχει πουθενα στην ελλαδα...και αλλου εχουν λεφτα(κηφισια,κολωνακι) αλλα εδω θελουν να το δειχνουν κιολας...ειναι ολοι αξιοι της μοιρας τους που ντυνονται σα χριστουγεννιατικα δεντρα για να πανε ενα απλο καφε με τους φιλους τους,και μαζι τους και εγω που για χρονια επαιζα το παιχνιδι τους...
ειμαστε ολοι μαλακες που ανεχομαστε αυτες τις συμπεριφορες να μας περναει απο ελεγχο ο καθε ξεπλενης καγκουρας(με μεροκαματο 30-40 ευρω τη μερα),ο οποιος στη τελικη κανενα γουστο δε μπορει να εχει(που το βρηκε στο γυμναστηριο ή οταν τον εστειλαν μια φορα στη ζωη του να παρει κουστουμι??)
οταν πηγαινα λυκειο ειχα φαει πορτα απο καφετερια του κωλου τοτε(corte,τωρα μου γινανε γλαμουρες που εγιναν lis) επειδη φορουσα βερμουδα!!!(τα υπολοιπα ρουχα μου ηταν ακριβα,αλλα ο καγκουρας ειχε εντολη μαλλον να μη φαινονταιοι γαμπες!!)την ιδια στιγμη εμπαινα στο egomio που ηταν το πιο αυστηρο υποτιθεται με σαγιοναρες,απλα γιατι με ψιλοηξεραν!!!
τωρα που μεγαλωσα δεν περνανε και τοσο αυτα τα καραγκιοζιλικια,παρολα αυτα μεσα μου μου χει μεινει ενα υποχθονιο αγχος..
αλλα και παλι σε ολα αυτα τα μαγαζια(μαζι και τα νυχτερινα) παιζουν ρολο, οπως σε ολα τα πραγματα στην ελλαδα,οι γνωριμιες...
αν σε ξερουν δε πα να σαι και το τελευταιο ξεφτιλισμενο ατομο του συμπαντος???θα εξυπηρετηθεις,θα περασεις μια χαρα και θα σου κανουν και αγαπες..
επισης οταν ολοι οι μαλακες θα πληρωνουν εσυ θα τη βγαζεις τσαμπα...επειδη εχω φιλους που εχουν δουλεψει ή τα'χουν ακουμπησει εκει χοντρα βλεπω πως διαφοροποιειται η συμπεριφορα τους(των μαγαζιων γενικοτερα) απεναντι σε καποια ατομα,τα οποια κανονικα θα χαν παει σπιτι τους...το τζαμπατζιλικι δινει και παιρνει την ωρα που ζητανε απο τους υπολοιπους να ξεφραγκιαστουν για να πιουν πετρελαια...οι υπαλληλοι σε καθε μαγαζι προσπαθουν να κλεψουν τα αφεντικο τους,καποιοι χρεωνουν ο,τι θελουν τους πελατες και τα τσεπωνουν,τα αφεντικα με τη σειρα τους ξεσκιζουν στη δουλεια (10+ ωρες σταντε) τους υπαλληλους με μισθο της πλακας και ΦΥΣΙΚΑ χωρις καμια ασφαλεια και καλυψη(ακομα και στα πιο μεγαλα μαγαζια) και τους αναγκαζουν να πηγαινουν να πληρωνονται 2 το βραδυ σε μερα που κανονικα θα χαν ρεπο για να φαινεται το μαγαζι γεματο...
οπως ειπα πριν ο πελατης που φυσικα θα τα σκασει,φυσικα και θα πιει καποιου ειδους πετρελαιο για να κερδισουν μερικες χιλιαδες ευρω ακομα(γιατι 90 ευρω απο το μπουκαλι δε φτανουν,πρεπει να βγαλουν 96!!!),φυσικα και θα τον μεταχειριστουν σκατα και θα τον στριμωξουν μαζι με αλλους κακομοιρηδες,φυσικα και θα του παιζουν αθλια μουσικη !!!
και αν πλακωθει και κανεις εκει γυρω θα φαει και κανα αδεσποτο μπουκαλι στο κεφαλι...εγω προσωπικα αν και βρισκω καποια καλα σε αυτη τη διασκεδαση,με εχει κουρασει πολυ,δε θεωρω πλεον οτι 24 χρονων μορφωμενο ανθρωπο θα μου φερονται τα καθε τσογλανια πο δε μπορουν να μιλησουν, σαν τριχα απο τα @@@@@ια τους και για αυτο εδω και δυο χρονια απεχω απο το σπορ και παω μονο εκει που πρεπει(γενεθλια και λοιπα)..
δεν παω ακομα και στα μαγαζια που μπορω να μπω και τσαμπα...παραπονιουνται φετος οτι δεν πανε καλα..μια χαρα πανε,αλλα οχι οπως καποτε..τωρα που τα λεφτα λιγοστεψαν ανακαλυπτουμε πως υπαρχουν καλυτεροι τροποι να τα ξοδεψουμε,απο το να μας κοιτανε απο πανω μεχρι κατω,να στριμοχνομαστε ο ενας πανω στον αλλο και να μεθυσουμε για να ξυπνησουμε την αλλη μερα σκατα...
οταν αυτοι μαθουν να μας σεβονται,θα τους σεβαστουμε και μεις(και οχι φοβηθουμε)..το θεμα ειναι πως υπαρχουν και αυτοι που ανεχονται τις βλαχογκλαμουριες και αυτοι θα συνεχισουν να τις συντηρουν...αντε λοιπον να βαλουμε και στις χεστρες πορτιερη να κοιταζει αν φοραμε ακριβο σωβρακο και παρκαδορο για να μας βοηθαει να μην κατουραμε εξω απο τη λεκανη!!!
η βλαχια που φερανε καποιοι απο το χωριο τους με τη βοηθεια των χρηματων εγινε η Γλυφαδα/Βουλα Παραλιακη και λυπαμαι πολυ που το λεω,γιατι μου αρεσει πολυ το μερος που μεγαλωσα και ευτυχως υπαρχουν μαγαζια που και δεν ειναι τοσο γελοια,και μια χαρα κοσμο εχουν....
οσο για το αυτοκινητο που,ποτε δεν το ειδανε και ποτε δε θα το δουνε...και 5 χλμ μακρια αν χρειαστει ,σε ασφαλη θεση για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο....
-
@QsisVTS: Απλά άψογο πόστ!!! Μια από τα ίδια και εγώ...στα 33 μου έχω βαρεθεί όλα αυτά τα Club και δήθεν γλάμουρ μαγαζιά της παραλιακής και του κέντρου. Πλέον πάω 1-2 φορές τον χρόνο (σε γεννέθλια που δεν μπορώ να αποφύγω!)...αλλιώς προτιμώ μαγαζιά που μου φέρονται σωστά, και ας είναι μικρά και συνοικιακά.
-
Όντως πολύ ωραίο post του φίλου QsisVTS !!!!!
-
Γλυφάδα, Μπουρνάζι, Πασαλιμάνι, κλπ κλπ κλπ....
Στο ίδιο έργο θεατές που λέει και το τραγούδι, μαγαζιά που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια διασκέδασης και εξυπηρέτησης.
Μακρυά και αγαπημένοι...
-
Στη Γλυφάδα υπήρχε το Barmacy που ήταν η προτίμησή μου για καφέ , μέχρι που έκλεισε και άνοιξε ως Rich ή πως διάβολο το λένε... Εχω να πιω καφέ πλέον στην Γλυφάδα ούτε κι εγώ ξέρω από πότε! Μπορώ ν'ανεχτώ και λίγη επίδειξη (πρέπει να μαμήσει κάποιος κόσμος, δεν γίνεται διαφορετικά, ό,τι έχεις δείχνεις...), αλλά πόρτα και νταηλίκι και πάσα άλλη παρόμοια ηλιθιότητα, ΟΧΙ!
Ασε που τα άτομα χαλιούνται αν δουν το Y μου και προτιμούν κανέναν πιο μουράτο, που για να εξοφλήσει τις ...δόσεις, μπορεί να περιμένει να πάει στο Venue πχ και να το παίξει άτομο μήπως...τον κεράσουν!QsisVTS, εξαιρετικό ποστ και δεν σε είχα, ομολογουμένως!
-
ευχαριστω ρε παιδια...απλα τα εχω παρει τοσα χρονια με αυτα που βλεπω...καταλαβαινω το καθε μαγαζι(οχι καφετερια βεβαια) να εχει ασφαλεια για αποφυγη φασαριων,η για να αποφευγεται να μπαινει ο καθε τυπος που ψαχνεται για μαπες,αλλα ο απλος ηρεμος κοσμος τι φταιει αν δεν εχει η δε θελει να διαθεσει μια περιουσια να παρει ολες τις ακριβες μαρκες που κυκλοφορουν...
πως ειναι δυνατον να μην αφηνουν τον πατερα μου,εναν καθως πρεπει ανθρωπο, να παει για ενα απλο καφε στη γειτονια του,μονο και μονο επειδη δεν εσκασε με σακακι(το οποιο φοραει καθε μερα στη δουλεια του) αλλα με τζιν για να ειναι ντυμενος χαλαρα...????επειδη ολα τα τοπικα νουμερα της ηλικιας του φορανε σακακι ακομα και τωρα που χει 40 βαθμους!!!!
πως ειναι δυνατον να κανουν τεμεναδες σε καθε μαλακισμενο πλουσιοπαιδο 21 χρονων επειδη σκαει στο μαγαζι με carrera 4s και να το γλειφουν και να του λενε καλησπερα σας κυριε 'χλουφιν' (ξερω τετοιο παιδι για αυτο μιλαω!!!) και να κοιτανε ολους τους υπολοιπους απαξιωτικα και να τους λενε 'δε μπορεις να μπεις γιατι φορας millenium(nike) και το μαγαζι απαγορευει τα αθλητικα' ναι ρε φιλε,τα πηρε οταν τα πηρε 2 κατοσταρικα και τωρα να τα πεταξει γιατι τα απαγορευει το μαγαζι!!!!!
τα παραπανω εγιναν στο opening του ακρωτηριου....
επειδη ομως τα παιδια με τα millenium ηξεραν καποιον απο τους ιδιοκτητες μπηκαν τελικα(τσαμπα!) λεγοντας παραληλλα στον πορτιερη 'πιπωθηκες???' για αυτο λεω ειναι θεμα ποιον ξερεις...ποιον εχεις γλειψει και τα λοιπα...και γω προσωπικα δεν εχω ορεξη να παιρνω γνωστους,να τους παρακαλαω και να πεφτω στα ποδια τους,να υποχρεωνομαι για να μπαινω στο καθε γιδομαγαζο(γιατι φυσικα να πληρωσω αυτες τις αηδιες δεν υπαρχει περιπτωση!!!) και να βλεπω παραλληλα τον καθε 'κουκλο' της εγχωριας showbiz(?),καθε κακομαθημενο κωλοπαιδι να μου λεει οτι οι γονεις του βγαζουν 2 mil το χρονο και οτι θα μου αγορασει το σπιτι και θα με πεταξει εξω(αυτο το επαθα μια φορα που τσακωθηκα με μια 'παρεα' κολλεγιοπαιδων στο ακρωτηρι πριν χρονια )
ή τον καθε ηλιθιο κοκακια bisexual με ξανθιες ανταυγες να μου χτυπιεται πανω κατω και να μου ξεκιναει φασαριες με τις πλατες του μπαμπα και των μπραβων....πουλο ολοι,καλες κοκες και κακο ψοφο τους ευχομαι....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
QsisVTS, εξαιρετικό ποστ και δεν σε είχα, ομολογουμένως!
οχι ρε φιλε ειμαι καλο ατομο!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
QsisVTS, εξαιρετικό ποστ και δεν σε είχα, ομολογουμένως!
οχι ρε φιλε ειμαι καλο ατομο!!
Says who???
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων