-
Λοιπον επειδη περα απο την οικογενειακη κατασταση και το επαγγελμα μας η ηλικια μας ειναι και αυτη σημαντικη.....οσο και αν προσπαθουν ισως [λεω ισως] πολλοι να την ξεχασουν........ ας ψηφισουμε και εδω ωστε να δουμε ποιος ο μικροτερος [το τζοβενο] ποιος ο μεγαλυτερος [ο παππους] και ποιος ο μεσος ορος ηλικιας μας [μουαγιεν]!!!!!
οσοι δεν θελουν να δηλωσουν επωνυμως τουλαχιστον ας ψηφισουν με ειλικρινια για να βγαλουμε τον μεσο ορο και στα σχολια τους ειναι ελευθεροι να δηλωσουν ειτε την πραγματικη τους ηλικια ειτε την ηλικια που θα ηθελαν να ειχαν
Η δική μου παντως ειναι 41!!!!
-
Λοιπον επειδη περα απο την οικογενειακη κατασταση και το επαγγελμα μας η ηλικια μας ειναι και αυτη σημαντικη.....οσο και αν προσπαθουν ισως [λεω ισως] πολλοι να την ξεχασουν........ ας ψηφισουμε και εδω ωστε να δουμε ποιος ο μικροτερος [το τζοβενο] ποιος ο μεγαλυτερος [ο παππους] και ποιος ο μεσος ορος ηλικιας μας [μουαγιεν]!!!!!
οσοι δεν θελουν να δηλωσουν επωνυμως τουλαχιστον ας ψηφισουν με ειλικρινια για να βγαλουμε τον μεσο ορο και στα σχολια τους ειναι ελευθεροι να δηλωσουν ειτε την πραγματικη τους ηλικια ειτε την ηλικια που θα ηθελαν να ειχαν
-
-
εγω ειμαι 21! χεχε
στο άνθος της ηλικίας μου !!! -
ΕΓΩ 34.
ΑΛΕΞΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ(ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΨΗΦΟΦΩΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ)ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ 'ΦΑΚΕΛΩΝΕΙΣ'?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,34 ΕΤΩΝ-ΚΥΝΗΓΟΣ-ΜΠΑΚΑΛΗΣ-ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!! -
- Μόλις ....
-
Α ρε Αλέξη!! Τι μας κάνεις..τι μας κάνεις!! Ολα τα είχαμε,αυτό μας έλειπε!!!........
42...και μεγαλώνουμε!!! -
21
-
21 epishs
Oi gunaikes parakalounte na poune thn pragmatikh hlikia xwris fovo kai pa8os
-
22 ετων και 72 μηνων.
Κατι σαν προκαταβολη και ατοκες δοσεις δεν ακουγεται; -
25 kai ligon imeron!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΓΩ 34.
ΑΛΕΞΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ(ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΨΗΦΟΦΩΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ)ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ 'ΦΑΚΕΛΩΝΕΙΣ'?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,34 ΕΤΩΝ-ΚΥΝΗΓΟΣ-ΜΠΑΚΑΛΗΣ-ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!λοιπον οι ψηφοφοριες που εχω σε ολη μου την ''θητεια'' βαλει ειναι μολις δυο!!!!!
και οι δυο σε μια μερα ομως και με σκοπο περαν της στατιστικολογιας να κανουμε και λιγο χιουμορβεβαια δεν εχουν αμεση σχεση με την αυτοκινηση αλλα με τους χρηστες αυτους καθεαυτους του φορουμ και νομιζω οτι θα βγαλουμε ολοι χρησιμα συμπερασματα αλλα και θα βοηθησουν [οι ψηφοφοριες και τα σχολια μας σχετικα] στο να ''γνωριστουμε'' καλυτερα και οσοι για διαφορους λογους δεν μπορουν να παρευρεθουν σε συναντησεις μελων!!
εγω ηδη για αρκετους απο εσας γνωριζοντας το επαγγελμα σας[και το λεω καλοπιστα αυτο] εχω μια αλλη ''αισθηση''...... πιο πληρη για το ατομο και την προσωπικοτητα σας [με μεγαλη πιθανοτητα σφαλματος βεβαια]!
παντως δηλωνω υπευθυνα και εν γνωση των συνεπειων του νομου οτι δεν προτιθεμαι να χρησιμοποιησω τα προσωπικα αυτα δεδομενα σας για καμμια παρανομη ή ανηθικη χρηση
και οτι ποτε δεν προκειται να βαλω ψηφοφοριες αλλες στο μελλον του τυπου.............''ποσο εισοδημα βγαλατε τον περασμενο χρονο;;;;;;''
''απο ποια πλευρα του κρεβατιου κοιμωσαστε;;;;;''
''ποιος εχει το ''πανω χερι'' στην οικογενεια σας;;;;;;
''αγαπατε την ......πεθερα σας;;;;;
κλπ κλπ
-
ΜΟΛΙΣ.....29 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!!
-
37 και κατι. Να τ' αφησω?
-
15 Ιουνιου 2003 εχω τα 25α μου γεννεθλεια! Δυδυμακι!!!
-
23+1 χρόνο ακόμα στη καμπούρα μου...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
κλπ κλπ
Αγαπώ την πεθερά μου, αλλά αν την αγαπά παραπάνω ο θεός δεν θα του πάω κόντρα!
Τριάντα τεσσάρων με γυναίκα, παιδί και πεθερά. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
κλπ κλπ
Αγαπώ την πεθερά μου, αλλά αν την αγαπά παραπάνω ο θεός δεν θα του πάω κόντρα!
Τριάντα τεσσάρων με γυναίκα, παιδί και πεθερά.κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου οταν μιλαγα για χιουμορ νωριτερα!
-
24,5 και ας τους 4τροχούς να γράφουν25!!Το παρατήρησε μια φίλη μου όταν διάβαζε το σχετικό άρθρο Γυναίκες..
-
40 και κατι μηνες.
Ν.
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;