-
Το astra-κι το πήρα κάτι ανάμεσα στο γαλάζιο και στο ασημί. Το χρώμα λέγεται mirage στην αντιπροσωπεία, και γκρί στην ασφάλεια
-
άσπρο, κάνω τα πάντα να μοιάζει σε rally!!!
-
Όταν το πλένω είναι μαύρο , μετά από 2 μέρες άστα.....
-
Αλλο ένα,από τά παλιά.
-
Ασημι το κλιο(Ω τι πρωτοτυπια)
και Σαμπανιζε το ΓΑΒ4. -
Το σάξο μου είναι γκρί του γραφίτη,ενώ το κλιό της μητέρας μου(το αναφέρω γιατί το χρησιμοποιώ όσο και το δικό μου)είναι μπλέ μη μεταλλικό
-
Πολύ ανοιχτό χρυσαφί (ας πούμε)... Oyster silver το δίνει η εταιρία...
-
Γκρι πέρλα είναι το χρώμα του αυτοκινήτου. Silver Ligthning το ονομάζει η Οπελ και μαζί με το μαύρο είναι τα πιο ωραία χρώματα για εμένα.
-
Το saxo που οδηγώ εγώ είναι ασημί και το Α4 του πατέρα μου μπλέ σκούρο.
-
Κόκκινη φεράρι enzo και lotus exige στο χρώμα του ουράνιου τόξου. Και mercedes a class στο χρώμα της σάπιας λάσπης.
-
Κοκκινο το RX-8 και σκουρο μπλε το XEDOS του πατερα μου.
-
Μαύρο το Avensis & μπλέ το Alto.
-
Μαύρο!Μαύρο κλασικό!Μπορεί να λερώνει εύκολα(μετά από κάθε acropolis είναι για πολλά γέλια απ'την σκόνη)αλλά χαλάλι!Το γουστάρω το χρώμα πολύ!Λίγα αμάξια θα τα έπαιρνα σε κάτι άλλο εκτός από μαύρο!
-
Σκούρο πράσινο της ζούγκλας!!!
Όμορφο αλλά σε θέλει μες ένα κουβά και ένα σφουγγάρι συνέχεια. Βρε δεν σφάξανε!!!! -
Το corsa ασημένιο ή star silver (μαυρο το ηθελα αλλα μονο το ασημι ηταν ετοιμοπαραδοτο) και το zafira του πατερα μου polar sea blue!
-
Ουφ προβληματίστηκα βραδιάτικα (ούτε η ίδια δεν μπορώ να πω τι χρώμα είναι με σιγουριά κ με ιστορία μικρότερη των 200 λέξεων ). Λοιπόν το puntaki είναι ας το πούμε γκρι σκούρο μεταλλικό (σχεδόν μοιάζει με μαύρο) η φιατ το λέει Grigio Fumo.
Αν και τελευταία το κυκλοφορώ σε καφετί απόχρωση. -
Σκουρο μπλε.
Ειναι ομως μονιμως σκονισμενο οποτε το επομενο θα ειναι ανοιχτοχρωμο (οχι ομως ασημι) -
Πάνω από το Πασαλιμάνι (πλατεία Αλεξάνδρας).
(και αυτό ΔΕΝ είναι γκρίζο, είναι ανθρακί. Γι'αυτό ψήφισα 'Άλλο')
-
κιτρινο rallye 16V με μαυρα σιδερα γυμνο ξεδιαντροπο και ασε τον gatony να μιλαει για το χρωμα που εχουν τα υποθετα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΣ(ΕΛΕΓΕ Η ΕΡΕΥΝΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?Φίλε Hunter κι' εγώ είχα διαβάσει άλλη έρευνα, όπου αναφέρονταν το μαύρο (επειδή δεν ξεχωρίζει εύκολα το σούρουπο, την αυγή κλπ) και το κόκκινο (δηλώνει επιθετικότητα)
Τι χρώμα αυτοκίνητο οδηγάτε;