-
Το δικό μου είναι μάυρο, με μαύρο δέρμα.
-
-
-
ΚΟΚΚΙΝΟ,ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ!
-
Ασημένιο το OCTAVIA , μαύρο και κακό το STARLET
-
Τα στατιστικά λένε ότι στην 10ετία του 80 το κόκκινο με 2ο το μαύρο κυριαρχούσε. Από τα μέσα του 90 μέχρι σήμερα τα ασημένια ανέβηκαν στην πρώτη θέση με το κοκινο να παραμένει πολύ ψηλά.Συγχρόνως νέα χρώματα κυκλοφόρησαν (λαχανί, βυσσινί, πορτοκαλί κλπ). Γενικά και ειδικά στις ζεστες χώρες, στρεφονται σε ανοιχτα χρώματα.
Η Αθήνα είναι γεμάτη κίτρινα και η Θεσ/νίκη μπλέΤα δικά μου είναι ασημί και γκρί (που είναι αυτή η επιλογή?).
Μερικά αυτοκίνητα είναι συνδεμένα με το χρώμα. Ferrari και Alfa κόκκινες ας πουμε. Τι άλλα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τα δικά μου είναι ασημί και γκρί (που είναι αυτή η επιλογή?).
Θα προσθέτω χρώματα αν υπάρχει ζήτηση....
-
Beige Metalic ...καταπληκτική απόχρωση απο την Suzuki σε όλη την γκάμα των GV απο το 2001 και μετά.
Τώρα έχει γίνει ανάρπαστο. -
[list:3ss74y9j]Βυσιναδα.....ξαναβαφηκε και ανακατευτηκε με μπριλαντι [/list:u:3ss74y9j]
-
Vert Vega συμφωνά με το χρωματολόγιο της Citroen για το Xsara ( πριν το facelift ) ή αλλίως σκούρο πράσινο μεταλικό. Οικολογικά πράγματα .
Κατά την γνώμη μου το ασημί είναι ένα χρώμα που πάει στο 99% των αυτοκινήτων γι αυτό και έχει γίνει τόσο σούπα τα τελευταία χρόνια. -
βυσνια θυελλα το κλιο...θαλασσι η πριμερα!
-
Eγω με μπλε ανοιχτό, αλλίως γαλαζιο της ΦΙΑΤ Κατα λάθος το πήρα σε αυτό το χρώμα... μεγάλη ιστορια! Νταξ, δεν με χαλάει μιας και ειναι ταιριαστό χρωμα, αλλά είμαι οπαδός του μαυρου και ασημί. Δυστηχώς ομώς επειδη ζώ στην Ελλάδα το μαύρο θεωρειται ΑΚΥΡΟ χρωμα, λογω ηλιοφάνειας-θερμοκρασιών τα οποιά θα καρβουνιάσουν το αμαξι
Χρώματα που γουστάρω:
- Mπλε σκουρο της ΦΙΑΤ
- Μπλε Electric της Peugeot
- Κοκκινο της Αλφα
- Περλε της Αλφα
- Ασημι της Ford-BMW (ασπροασημι που ειναι)
- Μπλε πετρολ της Αλφα (147)
- Χρυσαφι της BMW-Mercedes
Aυτα σε γενικές γραμμές
-
κοκκινο. (sedona red το λεει η Subaru)
το επομενο θα ειναι μαυρο
Ν.
-
Ασημι...Αμφιταλαντευομουν και με το Μαυρο αλλα σκεφθηκα πως ο Ηλιος θα με εκαιγε καπως περισσοτερο οποτε Silver Μetallic
Φιλικα
-
Το ασημι [αν και εχει πολυ φορεθει] ειναι το αγαπημενο μου.
κανενα σκουρο χρωμα δεν μου ερεσει ενω φαινεται αμεσως μολις το πλυνεις η παραμικρη σκονη που θα κατσει επανω και τα τελευταια χρονια η αθηνα εχει πολυ λογω εργων.......... αλλα και λογω ηλιοφανειας ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ''βραζουν''.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Το ασημι [αν και εχει πολυ φορεθει] ειναι το αγαπημενο μου.κανενα σκουρο χρωμα δεν μου ερεσει ενω φαινεται αμεσως μολις το πλυνεις η παραμικρη σκονη που θα κατσει επανω και τα τελευταια χρονια η αθηνα εχει πολυ λογω εργων.......... αλλα και λογω ηλιοφανειας ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες ''βραζουν''.
Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τα σκούρα χρώματα και το κατάλαβα για τα καλά με το,εδώ και ένα χρόνο,μαύρο μεταλλικό αυτοκίνητό μου.Από την άλλη όμως κρύβει...χρόνια
-
Μωβ, μελιτζανί για την ακρίβεια
-
Μαύρο
-
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΣ(ΕΛΕΓΕ Η ΕΡΕΥΝΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? -
Κόκκινο Lucifer μεταλλικό (κερασί) το 206
Μπλέ σκούρο μεταλλικό το AstraΜάγκες μακριά από μαύρο, εκτός αν διαθέτετε πάάάάρα πολύ καλό κλιματισμό. Το ραλλάκι ήταν πανέμορφο μαύρο, αλλά χωρίς κλιματισμό, σιχτίρισα πολύ άσχημα. Άσε τις γρατζουνιές... άμα δουν τα κ@λόπαιδα μαύρο τους πιάνει αμόκ.
Το ασημί, παρότι όμορφο χρώμα που τονίζει τις γραμμές του αυτοκινήτου, παραφορέθηκε. Πλέον είναι φαύλος κύκλος αφού οι περισσότεροι αντιπρόσωποι έχουν σχεδόν πάντα ετοιμοπαράδοτα ασημί (κλασική περίπτωση με το 206 που φαγώθηκαν να μου πουλήσουν το 204.444ο ασημί στην Ελλάδα... Προτίμησα να περιμένω τρεις εβδομάδες )
Τι χρώμα αυτοκίνητο οδηγάτε;