-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Είμαι ελεύθερος με συνειδητή επιλογή.Λόγω ιδιοσυγκρασίας πιστεύω ό,τι πολύ δύσκολα μπορώ να λειτουργήσω σε καθεστώς γάμου δηλαδή καθεστώς ημιελευθερίας.
**ΗΜΙ-**ελευθερίας??? ο γάμος;
Όχι Θοδωρή, όχι ημί, αλλά ΜΗ-ελευθερίας...
Σωστά αν σκεφτούμε ό,τι η απάντηση που πρέπει να δώσει κάποιος, για να κάνει γνωστή την οικογενειακή του κατάσταση, σε τυχόν ερώτηση γι' αυτή, είναι αν είναι παντρεμένος ή ελεύθερος
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια. Εχω δύο αγόρια 7 και 4 ετών
Γειά σου , μέλλοντα δίς-συμπέθερε
(όπως ήδη 'δήλωσα') βλέπεις , σάν πατέρας δύο κοριτσιών , 5 και 3 ετών,
ήδη απο τώρα ....ψάχνω για γαμπρούς .
Τί λές , επειδή οι ηλικίες των παιδιών είναι ... ότι πρέπει , νομίζω πώς
πρέπει να το συζητήσουμε ..... σοβαράΣοβαρά τώρα , να σου ζήσουνε και τα δύο τα αντράκια σου !
Αποστόλης.
Επίσης
Θα μπορούσαμε να θέσουμε τις βάσεις μιας μεσο - μακροπρόθεσμης επικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα έχει τις προϋποθέσεις να αποβεί ευνοική και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη -
Εγω ειπα στην δικια μου οτι ολοι οι αρσενικοι,αργα η γρηγορα μετα απο καποια χρονια γαμου (αλλοι 5,αλλοι 10 αλλοι μερεs κλπ) εχουν γκομενα.Εγω τηs ειπα δεν εχω παρα μονο την μπεμπα μου (και ειναι αληθεια) οποτε ειναι φυσικο να μου τρωει καποια χρηματα.Το δεχτηκε και ειμαστε ολοι happy χωρισ γκρινιεσ κλπ.
Ωραιεs ειναι οι γκομενεs αλλα οι γρηγορεs μπεμπεs ειναι καλυτερεs εφ οσον υπαρχει ξηγημενο θηλυκο στο σπιτι.
Bimmer -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Εγω ειπα στην δικια μου οτι ολοι οι αρσενικοι,αργα η γρηγορα μετα απο καποια χρονια γαμου (αλλοι 5,αλλοι 10 αλλοι μερεs κλπ) εχουν γκομενα.Εγω τηs ειπα δεν εχω παρα μονο την μπεμπα μου (και ειναι αληθεια) οποτε ειναι φυσικο να μου τρωει καποια χρηματα.Το δεχτηκε και ειμαστε ολοι happy χωρισ γκρινιεσ κλπ.
Ωραιεs ειναι οι γκομενεs αλλα οι γρηγορεs μπεμπεs ειναι καλυτερεs εφ οσον υπαρχει ξηγημενο θηλυκο στο σπιτι.
Bimmerδεν εισαι και ασχημα
καλη φαση -
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια. Εχω δύο αγόρια 7 και 4 ετών
Γειά σου , μέλλοντα δίς-συμπέθερε
(όπως ήδη 'δήλωσα') βλέπεις , σάν πατέρας δύο κοριτσιών , 5 και 3 ετών,
ήδη απο τώρα ....ψάχνω για γαμπρούς .
Τί λές , επειδή οι ηλικίες των παιδιών είναι ... ότι πρέπει , νομίζω πώς
πρέπει να το συζητήσουμε ..... σοβαράΣοβαρά τώρα , να σου ζήσουνε και τα δύο τα αντράκια σου !
Αποστόλης.
Επίσης
Θα μπορούσαμε να θέσουμε τις βάσεις μιας μεσο - μακροπρόθεσμης επικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα έχει τις προϋποθέσεις να αποβεί ευνοική και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρηΦίλε Σταύρο,
χαίρομαι για το ότι με χιούμορ απάντησες στο χιούμορ μου , σημαίνει
ΠΟΛΛΑ !Κοίτα να δείς , μην συμβεί στ' αλήθεια .
Πάντως , να ξέρεις , και γυναικάρες με τα όλα τους θα είναι , και προίκα θα δώσω .
Αρκεί να αντέξετε Γιαννιώτισες νύφες και Γιαννιώτες συμπεθέρους .Να είσαστε όλοι καλά !
Φιλικά
Αποστόλης. -
Παντρεμενος,και εγω εναν γιο 17 μηνων που ελπιζω να μου βγει και γρηγορος.Οσο αναφορα την γυναικα,αν εχεις την τρελα την δικη μας με τους αγωνες δεν υπαρχει θυληκο που αργα η γρηγορα να μην γρινιαζει,να φανταστειτε οτι την γνωρισα και στο ακροπολις,και στην αρχη γουσταρε κιολας(τοτε ετρεχα και ασφαλτο,και ερχοταν να με δει με τρελα).τωρα πολεμος οταν φευγω!Συμβουλη,ξεκαθαριςμα απο την αρχη,αυτο με σωνει τωρα!
κουραγιο παιδες
12 ακομα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να δούμε και πόσοι απο εμάς είμαστε υπο ζυγόν ( ) και πόσοι όχι!
Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε και post,αν και προβλέπω οτι εδω θα ειπωθούν αλήθειες!!!Παρεμβαίνω λίγο στη συζήτηση με ένα άσχετο θέμα, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο γιά να ενημερώσω τους moderators: Kouk και mm55.
Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και καιρό δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα ενώ μπορώ να λάβω. Εχω στείλει e-mail στο site και δυστυχώς δεν πήρα καμμία απάντηση. Το μήνυμα που βγαίνει όταν προσπαθώ να στείλω ή να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα είναι ότι οι moderators σας έχουν απαγορεύσει να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, και δεν έχω βέβαια ενημερωθεί ποτέ γιά κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως έχει γίνει κάποιο λάθος.
Θα παρακαλούσα τους moderators Kouk και mm55 να κάνουν κάτι αν μπορούν γιά το παραπάνω πρόβλημα.
Ευχαριστώ
-
Αποστόλη
Εμείς είμαστε μείγμα Μανιατο - Βολιοτο - Κρητικο - Αλεξανδριανοπουλιτών
Χε - Χε
Εδώ σε θέλω κάβουρα!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Για να δούμε και πόσοι απο εμάς είμαστε υπο ζυγόν ( ) και πόσοι όχι!
Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε και post,αν και προβλέπω οτι εδω θα ειπωθούν αλήθειες!!!Παρεμβαίνω λίγο στη συζήτηση με ένα άσχετο θέμα, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο γιά να ενημερώσω τους moderators: Kouk και mm55.
Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και καιρό δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα ενώ μπορώ να λάβω. Εχω στείλει e-mail στο site και δυστυχώς δεν πήρα καμμία απάντηση. Το μήνυμα που βγαίνει όταν προσπαθώ να στείλω ή να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα είναι ότι οι moderators σας έχουν απαγορεύσει να στέλνετε προσωπικά μηνύματα, και δεν έχω βέβαια ενημερωθεί ποτέ γιά κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως έχει γίνει κάποιο λάθος.
Θα παρακαλούσα τους moderators Kouk και mm55 να κάνουν κάτι αν μπορούν γιά το παραπάνω πρόβλημα.
Ευχαριστώ
Αν έχεις γεμίσει το box σου μπορεί τα πμ να μην έρχονται? Διέγραψε τότε κάποια!
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
ΑποστόληΕμείς είμαστε μείγμα Μανιατο - Βολιοτο - Κρητικο - Αλεξανδριανοπουλιτών
Χε - Χε
Εδώ σε θέλω κάβουρα!
Τώρα ...ήρθε κι' έδεσε
Εκτός από το ότι το δικό μας .... product mix είναι Γιαννιώτικο,Αρτινό και
Μικρασιάτικο (Αϊβαλί) , ... δώσε βάση :
Οι κάτοικοι της Νήσου Ιωαννίνων (του νησιού της Λίμνης μας) έχουν
καταγωγή απο την Μάνη !
Στο Βόλο μένουν μόνιμα δεύτερα ξαδέρφια μου !
Στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο δύο αυτοκόλλητοι και,
αν μου ξεκαθαρίσεις άν πρόκειται περί Αλεξάνδρειας ή Αλεξανδρούπολης,
όλο και ...κάτι θα βρεθεί{.... κάβουρα !} ... περπατώ στα κάρβουνα !
Νά' σαι καλά !!!
Αποστόλης. -
Αλεξάνδρεια βέβαια!!!!
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Αλεξάνδρεια βέβαια!!!!Φίλε Σταύρο,
Εάν πρόκειται για την της Ημαθίας , ήδη ψάχνω για επαφές !!!! ,
όμως η άλλη , η της Αιγύπτου , μου πέφτει μακρυά και κομματάκι δύσκολο!
Και πάλι , νά' σαι καλά !!!
Αποστόλης. -
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 9 ΜΗΝΩΝ. ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ IMPREZA (ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ) ΠΗΓΑΙΝΑ...FORESTER (ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ) ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ. AN ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ THN ΜΑΘΩ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ
-
11 χρόνια παντρεμένος, μία κόρη και τρείς υιοί. . . . . . .
Και ο Θεός βοηθός. . . . . . . . -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και ο Θεός βοηθός. . . . . . . .Ηλία......κουράγιο βρέ,ο θεός είναι μεγάλος!!!
Καλωσήρθες στό φόρουμ μάς -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και ο Θεός βοηθός. . . . . . . .Ηλία......κουράγιο βρέ,ο θεός είναι μεγάλος!!!
Καλωσήρθες στό φόρουμ μάςΕυχαριστώ για το καλωσόρισμα. Κατά τα άλλα, μπά . . . . Είμαι ψύχραιμος (ακόμα).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και ο Θεός βοηθός. . . . . . . .'
Hλία καλως ήρθες...κατέχεις το ρεκόρ πολύτεκνου στο φόρουμ... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και ο Θεός βοηθός. . . . . . . .'
Hλία καλως ήρθες...κατέχεις το ρεκόρ πολύτεκνου στο φόρουμ...Και πάλι ευχαριστώ. Εάν δείτε κάποιον να με πλησιάζει, παρακαλώ ενημερώστε με έγκαιρα να πάω για το πέμπτο. . .
-
αρχης γενομενης απο την ψηφοφορια αυτη ακολουθησαν και αλλες [θα τις ανασυρω παραυτα] με χρησιμα στοιχεια για τα μελη του φορουμ.
επειδη λοιπον καθε μερα ''μεγαλωνουμε'' και νεα μελη προστιθενται ας αφιερωσουν λιγο χρονο για να απαντησουν [εαν το επιθυμουν] στις ερωτησεις των σχετικων ψηφοφοριων.
λυπαμαι που δεν εχουν θεσπιστει δωρα για τους απαντησαντες ομως ειναι ισως μια καλη ευκαιρια για την πρωτη σας δημοσιευση.
-
Μπορούμε να δεσμευτούμε όλοι ότι στο μεγαλύτερο πολύτεκνο (περισσότερα παιδιά) θα του στείλουμε όλοι από ένα κουτί γάλα. 3500 κουτιά γάλα είναι σημαντική υπόθεση.
Οικογενειακή κατάσταση των Φορουμάδων!