-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπορούμε να δεσμευτούμε όλοι ότι στο μεγαλύτερο πολύτεκνο (περισσότερα παιδιά) θα του στείλουμε όλοι από ένα κουτί γάλα. 3500 κουτιά γάλα είναι σημαντική υπόθεση.ή τι θα λεγατε για ενα ερανο με ενα ή και περισσοτερα ευρω απο καθε μελος για καθε αλλο μελος που θα κανει ας πουμε τριτο παιδι ετσι για να βοηθησουμε λιγο στην λυση του δημογραφικου προβληματος της χωρας μας
προβλεπω οσοι ειναι στα δυο να ψαχνουν για πειστικες δικαιολογιες για την [τον] συζυγο ωστε να ''ενδωσει''!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Μπορούμε να δεσμευτούμε όλοι ότι στο μεγαλύτερο πολύτεκνο (περισσότερα παιδιά) θα του στείλουμε όλοι από ένα κουτί γάλα. 3500 κουτιά γάλα είναι σημαντική υπόθεση.
ή τι θα λεγατε για ενα ερανο με ενα ή και περισσοτερα ευρω απο καθε μελος για καθε αλλο μελος που θα κανει ας πουμε τριτο παιδι ετσι για να βοηθησουμε λιγο στην λυση του δημογραφικου προβληματος της χωρας μας
προβλεπω οσοι ειναι στα δυο να ψαχνουν για πειστικες δικαιολογιες για την [τον] συζυγο ωστε να ''ενδωσει''!!!!!!
Σε χαιρετώ. Ξεκινάω αμέσως. Έχω βλέπεις πολύ δουλειά, έχω μόνο ένα για να φτάσω στα τρία χρειάζονται υπερορίες.
-
Εργατικό παιδί ό Μανώλης!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:lol:
Εργατικό παιδί ό Μανώλης!!!Άστα και με αυτή τη ζέστη. Αποφάσισα να βάλω κλιματισμό.
-
:lol:
Εργατικό παιδί ό Μανώλης!!!Άστα και με αυτή τη ζέστη. Αποφάσισα να βάλω κλιματισμό.
Να σέ δώ τί θά κάνεις,άν σού κόψουνε....ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!
-
Θα στήσω μια σκηνή στο Ψηλορείτη, υπάρχουν και αρκετές σπηλιές. Γα...σι και επιστροφή στη φύση.
Με την απαραίτητα άδεια από τη δουλειά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. -
Êßíçôñá ãéá áíýðáíôñïõò èá äïèïýí ?
-
Επειδή δε βλέπω να απειλούμαι ως πολύτεκνος από κανέναν, άρχισα ήδη τα κονέ για να πουλήσω το γάλα. Έχω μάλιστα ήδη κλείσει νταλίκα για τη μεταφορά....
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Κίνητρα για ανύπαντρους θα δοθούν ?...κίνητρα για να παντρευτούν?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κίνητρα για ανύπαντρους θα δοθούν ?
...κίνητρα για να παντρευτούν?
Οχι..για να παραμείνουν ανύπαντροι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κίνητρα για ανύπαντρους θα δοθούν ?
...κίνητρα για να παντρευτούν?
Οχι..για να παραμείνουν ανύπαντροι!!!
Είναι η πρώτη προτεραιότητα στα σχέδια της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Êßíçôñá ãéá áíýðáíôñïõò èá äïèïýí ?
...êßíçôñá ãéá íá ðáíôñåõôïýí?
Ï÷é..ãéá íá ðáñáìåßíïõí áíýðáíôñïé!!!
Ù÷ ôá ðñÜãìáôá åßíáé ÷åéñüôåñá áðï üôé öáíôáæüìïõí ÔåëéêÜ ðñåðåé íá ôåëåéïðïéÞóù ôéò ïäçãéêÝò ìïõ éêáíüôçôåò üôáí åíôïðßæù èõëçêü ðïõ ìå èÝëåé ãéá ãáìðñü .Êáé áí ìðïñÝóù íá ôï êáôáöÝñù áõôü ,íá æçôÞóù êáé ìéá èÝóç óôçí Ðåæþ Óðïñ ãéá Ýíá ìðÜêåô óôï 206WRC ???
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Ωχ τα πράγματα είναι χειρότερα απο ότι φανταζόμουν Τελικά πρεπει να τελειοποιήσω τις οδηγικές μου ικανότητες όταν εντοπίζω θυληκό που με θέλει για γαμπρό .Και αν μπορέσω να το καταφέρω αυτό ,να ζητήσω και μια θέση στην Πεζώ Σπορ για ένα μπάκετ στο 206WRC ???Λέγε τέτοια, λέγε τέτοια. Μην ανησυχείς θα έρθει η ώρα που θα στα θυμίζουμε αυτά που λες τώρα.
-
Ù÷ ôá ðñÜãìáôá åßíáé ÷åéñüôåñá áðï üôé öáíôáæüìïõí ÔåëéêÜ ðñåðåé íá ôåëåéïðïéÞóù ôéò ïäçãéêÝò ìïõ éêáíüôçôåò üôáí åíôïðßæù èõëçêü ðïõ ìå èÝëåé ãéá ãáìðñü .Êáé áí ìðïñÝóù íá ôï êáôáöÝñù áõôü ,íá æçôÞóù êáé ìéá èÝóç óôçí Ðåæþ Óðïñ ãéá Ýíá ìðÜêåô óôï 206WRC ???
ËÝãå ôÝôïéá, ëÝãå ôÝôïéá. Ìçí áíçóõ÷åßò èá Ýñèåé ç þñá ðïõ èá óôá èõìßæïõìå áõôÜ ðïõ ëåò ôþñá.
ÄçëáäÞ ðéï åýêïëá ðáßñíù ìðÜêåô óôçí Ðåæþ ðáñÜ áðïöåýãù ôïí ãÜìï
-
Αν όσοι έλεγαν ότι δεν θα παντρευτούν ποτέ έριχναν και ένα χαλίκι στο Αιγαίο, θα ερχόμουνα στις συναντήσεις μας με το αυτοκίνητο μου οδικός.
-
Αν όσοι έλεγαν ότι δεν θα παντρευτούν ποτέ έριχναν και ένα χαλίκι στο Αιγαίο, θα ερχόμουνα στις συναντήσεις μας με το αυτοκίνητο μου οδικός.Μανώλη,εγώ έριξα!!!
-
Οι άλλοι 10.000.000.000............ το ξέχασαν.
-
Με τους κλινικώς παντρεμένους (π.χ. salome) τι γίνεται;
Οικογενειακή κατάσταση των Φορουμάδων!