-
Θυμάμαι κάποτε είχε πέσει στα χέρια μου ένα 'χιουμοριστικό' βιβλίο με τίτλο 'Όσα κρύβουν οι άνδρες από τις γυναίκες' ή κάτι τέτοιο. Το βιβλίο υποστήριζε ότι υπάρχει μια άτυπη συνωμοσία μεταξύ των ανδρών που τους κάνει να συμμαχούν αυτόματα μεταξύ τους όταν πρέπει να στηρίξουν έναν ομόφυλό τους που προσπαθεί να κοροϊδέψει μια γυναίκα.
Απ'ό,τι φαίνεται η αντίστοιχη συνομωσία των γυναικών είναι πολύ πιο οργανωμένη...
-
Ένας σούπερ-ντούπερ κομμουνιστής φίλος μου έχει τονίσει πάμπολλες φορές το ρόλο και τη σημασία της παγκόσμιας συνωμοσίας των γυναικών.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ένας σούπερ-ντούπερ κομμουνιστής φίλος μου έχει τονίσει πάμπολλες φορές το ρόλο και τη σημασία της παγκόσμιας συνωμοσίας των γυναικών.Δεν καταθέτεις εδώ την άποψή του να κάνουμε παιχνίδι; Φαντάζομαι ότι θα έχει πολλά κοινά με το 'Πρωινό Ξύρισμα' του Ν.Δ.
-
Θα του πω να μου γράψει ένα άρθρο γι'αυτό!
-
ωχ!!! μπράβο του κυριούλη!!! Συνήθως δεν ασχολούνται
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Εαν είχατε ενα ακριβό αμάξι και σας την έπεφτε μία κοπέλα, πολύ όμορφη και σας έλεγε: 'Να το πάω μία βόλτα'? (κι εσείς μέσα, σαν συνοδηγός)
Θα της το δίνατε?
και ας το γενικέψω. Θα της δίνατε το αμάξι σας εστω και αν ήταν παλιό?
Εγώ πάντως εδώ και 26 χρόνια το έδωσα (ενα LADA 1500) μετά απο 2 μέρες γνωριμίας και αφού την είχα δει πως αντιδρούσε στο τρόπο που οδηγούσα σε ορεινό δρόμο στην Ιθάκη. Τελικά αυτό το τέστ οδήγησε σε γάμο που κρατάει ακόμη παρόλο που τώρα πιά δεν έχει την ιδια ψύχρεμη αντιμετώπηση με τον τρόπο που οδηγώ την Μαζερατι, γιατι έχει παιδιά λέει!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πείτε μου τι θα κάνατε χωρίς εμάς τις γυναίκες;;;; ΤΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;
E, βρε kamil...τι τις θες τις ερωτήσεις... Ιδίως αυτές που έχουν αυτονότητες απαντήσεις... Τι θα κάναμε χωρίς γυναίκες;;;
ΠΑΡΤΥ
Προλαβαίνω την πτήση για την Ουγκάντα;;;;
Απ'ό,τι φαίνεται η αντίστοιχη συνομωσία των γυναικών είναι πολύ πιο οργανωμένη...
Εμ βέβαια...
Κι αυτός ο Αδάμ τσιγκουνεύτηκε. Πήγε κι έδωσε ένα πλευρό... Δώσε ρε θείο κάτι περισσότερο...κανένα χέρι, πόδι κάτι τέλοσπάντων... Αλλά αυτή η τσιγγουνιά μας μας τρώει.Έχετε ακούσει κανέναν που να δίνει στη γυναίκα του όσο λεφτά του ζητάει και να έχει προβλήματα;;; Καλά ξέρω...δεν ξέρετε κανέναν με τόσα λεφτά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχετε ακούσει κανέναν που να δίνει στη γυναίκα του όσο λεφτά του ζητάει και να έχει προβλήματα;;; Καλά ξέρω...δεν ξέρετε κανέναν με τόσα λεφτά...
Εμένα πάντως η πρώην κοπέλα μου, μου είχε πει πολλές φορές (!!!) οτι της κάνω πολλά δώρα και πληρώνω συνέχεια εγώ και ΔΕΝ αισθανότανε καθόλου καλά!
Τί να πω....? Ή έπεσα στην εξαίρεση (ΔΕΝ Νομίζω) ή όντως έλεγε αλήθεια!
-
Το συγκεκριμένο ζωάκι ήταν 'τράβα με κι ας κλαίω' στο θέμα αυτό. Μήπως είχε και αλλού την ίδια συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τί να πω....? Ή έπεσα στην εξαίρεση (ΔΕΝ Νομίζω) ή όντως έλεγε αλήθεια!είμαι σίγουρη οτι έλεγε αλήθεια, η κοπέλα είχε αρχές παιδί μου
-
Εμένα μου λες...
-
Εμένα μου λες...χρυσό μου σε τρώει ο κ@@@ς για καυγά ε???
είπαμε και παλαιότερα οτι υπάρχουν και εξαιρέσεις...δεν είναι απαραίτητο να το τονίζουμε συνέχεια....
γιατι δηλαδή η κοπέλα να μην ήταν η εξαίρεση? επειδή μπορεί να μην σου έχει τύχει εσένα??? δες το λίγο πιο σφαιρικά -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Εμένα μου λες...
χρυσό μου σε τρώει ο κ@@@ς για καυγά ε???
Άααααντε ρε παιδιά, πλακωθείτε και λιγάκι! Έχει πέσει πολύ το θέμα τώρα τελευταία και βαριέμαι...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άααααντε ρε παιδιά, πλακωθείτε και λιγάκι! Έχει πέσει πολύ το θέμα τώρα τελευταία και βαριέμαι...kyan θέλεις να παίξουμε σφαλιάρες
[που έλεγε και ο λαζόπουλος στους μήτσους] -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kyan θέλεις να παίξουμε σφαλιάρεςΝαι, εσύ με τον SkullOne. Στο μεταξύ εγώ ετοιμάζω ποπ-κορν!
-
Κάτσε να μου φέρει και το σκονάκι μου για το φοβερής θεαματικότητος debate (επιπέδου Jerry Springer Show) ο θεωρητικός μου ινστρούχτορας για την Παγκόσμια Συνωμοσία Των Γυναικών...
Α και να ξέρεις:
Δείξε μου μια γυναίκα με αρχές και κάπου εκεί κοντά θα σου δείξω κι εγώ ένα ροζ ελέφαντα με κίτρινα πουά.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δες το λίγο πιο σφαιρικάΕννοείς όπως τα οπίσθια της Γωγώς Μαστροκώστα;
-
Εννοείς όπως τα οπίσθια της Γωγώς Μαστροκώστα;δεν ξέρω, δεν έχουμε γνωριστεί απο κοντά
εσύ έχεις προσωπική άποψη και τα αναφέρεις σαν παράδειγμα; -
Απ'όσο τα έχω δει στην Του-Βου είναι σκέτος πειρασμός... Πάντως, έχει τη φήμη της ιδιαιτέρως καλλιπύγου, όπως και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
-
Απ'όσο τα έχω δει στην Του-Βου είναι σκέτος πειρασμός... Πάντως, έχει τη φήμη της ιδιαιτέρως καλλιπύγου, όπως και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.και πώς είσαι σίγουρος οτι δεν είναι μονταζ.... εδώ ολόκληρη JLo και δεν είναι σίγουρο οτι στα video clip είναι τα δικά της οπίσθια, αφού σε φωτόγραφίες φαίνεται οτι έχει κυταρίτιδα σαν κοινή θνητή...[τσάμπα η ασφάλεια που έκανε ]
αχχχχ μικρέ κωνσταντίνε πότε θα μάθεις οτι 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός' -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Απ'όσο τα έχω δει στην Του-Βου είναι σκέτος πειρασμός... Πάντως, έχει τη φήμη της ιδιαιτέρως καλλιπύγου, όπως και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
και πώς είσαι σίγουρος οτι δεν είναι μονταζ.... εδώ ολόκληρη JLo και δεν είναι σίγουρο οτι στα video clip είναι τα δικά της οπίσθια, αφού σε φωτόγραφίες φαίνεται οτι έχει κυταρίτιδα σαν κοινή θνητή...[τσάμπα η ασφάλεια που έκανε ]
αχχχχ μικρέ κωνσταντίνε πότε θα μάθεις οτι 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός'αχ μικρη kamil , ποτε θα καταλαβεις οτι οσο υπαρχουν ηλιθιοι (αντρες + γυναικες) που πληρωνουν για να βλεπουν ή να νομιζουν οτι βλεπουν τα οπισθια της καθε και του καθε JLo αυτοι δεν ενδιαφερονται αν τελικα τα εχουν διοτι απολαμβανουν δικαιωματα ωσαν να τα ειχαν
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II