-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε διακοπές δεν την ψάχνουν και πάρα πολύ. Δε γουστάρουν να ζορίζονται με smalltalk
Παει μια μέτρια γυναίκα ελεύθερη στην παραλία οκ? (Ουτε πολύ χοντρή, ούτε πολύ ψηλή ούτε υπερβολικά όμορφη. Μέτρια). Κοιτάει λοιπον για κατι ενδιαφέρον. Αντε να βρει εναν πολύ όμορφο ελεύθερο αντρα για τον οποιο σκίζει φλέβες και λιώνει κοιτάζοντας τον. (ενας και πολύ είναι, δεν κάνω πλάκα). Ερχεται λοιπον ενας μέτριος άντρας και με το που κάθεται δίπλα της, την πέφτει. Γεια σου κουκλα μου, είσαι για ενα γρήγορο και διάφορα άλλα παρόμοια.
Ερχεται και καποιος μέτριος άντρας ο οποιος της πιάνει μια απλη κουβεντα της στυλ 'γεια' και πως σου φαίνεται εδώ, είσαι καιρό, κλπ κλπ κλπ
Νομίζω πως περισσότερες πιθανότητες έχει ο δεύτερος.
Δεν μιλάω για κουβέντα υψηλού περιεχομένου ούτε για σχέση, μιλάω για παρέα η οποια έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.
Αν σου πω ότι εμένα περισσότερες πιθανότητες να με γοητέψει έχει μια 'μέτρια' παρά μια Barbie-I-want-a-sfichterman, θα το πιστέψεις;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το τρελό γέλιο όμως πέφτει όταν αποδεικνύεται ότι ο μπρατσαράς δεν ενδιαφέρεται για γυναίκες...
Κωνσταντίνε, αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που μου τη δίνει!!!!
Αν κάποιος έχει ωραίο σώμα, ή είναι αδελφή ή έχει μικρό εργαλείο, έτσι;
Αν ήτανε η ζήλεια ψώρα...
Δεν περίμενα τέτοιο κομπλεξισμό από εσένα.... και μάλιστα με δύο posts, λυπάμαι ειλικρινά.
-
Το τρελό γέλιο όμως πέφτει όταν αποδεικνύεται ότι ο μπρατσαράς δεν ενδιαφέρεται για γυναίκες...Χαχαχαχα! Αυτό θα ήταν ο ορισμός της Ποιητικής Δικαιοσύνης!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Το τρελό γέλιο όμως πέφτει όταν αποδεικνύεται ότι ο μπρατσαράς δεν ενδιαφέρεται για γυναίκες...
Δεν περίμενα τέτοιο κομπλεξισμό από εσένα.... και μάλιστα με δύο posts, λυπάμαι ειλικρινά.
Βρε Βασίλη!!??? Ψυχραιμία!!!
-
άρχισαν τα όργανααα
εσω έτοιμος πρόεδρε -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Βασίλη!!??? Ψυχραιμία!!!
Δε θύμωσα. Απογοητεύτηκα...
Εκείνο που θέλω να ξέρω είναι, γιατί αυτός που τα λέει αυτά δεν τα λέει καταπρόσωπο στην 'αδελφή'? Μήπως γιατί έχει αλλεργία στα κρεβάτια των Νοσοκομείων? Γιατί τέτοια σχόλια γίνονται συνήθως ψιθυριστά και από απόσταση ασφαλείας...
Φταίω μετά να πω ότι ο σχολιαστής δεν πρέπει να φοράει παντελόνια?
-
Αν κάποιος έχει ωραίο σώμα, ή είναι αδελφή ή έχει μικρό εργαλείο, έτσι;Βρε κουμπάρε, δεν εννοούσε αυτό το παιδί! Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε είναι ότι όταν εσύ χτυπιέσαι να ρίξεις μια κοπέλα και εκείνη σε αδειάσει με αγένεια και επιδεικτικό τρόπο μόλις δει έναν σφίχτη (δώσε όποιον ορισμό θέλεις) της αξίζει να της βγει αυτός αδερφή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βρε κουμπάρε, δεν εννοούσε αυτό το παιδί! Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε είναι ότι όταν εσύ χτυπιέσαι να ρίξεις μια κοπέλα και εκείνη σε αδειάσει με αγένεια και επιδεικτικό τρόπο μόλις δει έναν σφίχτη (δώσε όποιον ορισμό θέλεις) της αξίζει να της βγει αυτός αδερφή.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι... Και γιατί της 'αξίζει' δηλαδή; Επειδή υπάκουσε στο βασικό βιολογικό ένστικτο που λέει ότι το θηλυκό επιλέγει το αρσενικό με τα καλύτερα γονίδια; Και επειδή τα γονίδια που αφορούν τον εγκέφαλο αργούν να αποκαλύψουν την ποιότητά τους, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ όλες οι γυναίκες κοιτάνε σαν ξερολούκουμο τον Χ γυμναστή ή μοντέλο που θα βρεθεί κάπου κοντά. Και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ αδειάζουν (με αγένεια ή όχι, είναι θέμα ανατροφής) κάποιον 'άσχημο' που θα τις πλησιάσει.
Τα είπε όλα ο Δαρβίνος παιδιά... όλοι θα προτιμούσαν να είναι με κάποιον όμορφο σύντροφο (με την -κατά το δυνατόν- αντικειμενική έννοια του όρου 'όμορφος'), και απλώς συμβιβάζονται με αυτό που μπορούν να φτάσουν. Τέλος.
-
Εχμμ τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μια κοπέλα στην παραλία, το μόνο που θέλει είναι να βρει καποιον να της την πέσει στα 5 λεπτά που θα μιλήσουν?
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε διακοπές δεν την ψάχνουν και πάρα πολύ. Δε γουστάρουν να ζορίζονται με smalltalk. Και τις καλύτερες προθέσεις να έχει μια γυναίκα (γάμο, οικογένεια ) δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τον ...εσωτερικό σου κόσμο (κυριολεκτικά αυτή τη φορά) στην παραλία, όπου μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και άφθονος ανταγωνισμός. Αν λοιπόν την πρήξεις, με τον πρώτο σφίχτερμαν που θα εμφανιστεί εκεί κοντά θα σε αδειάσει, και μάλιστα με τον πιο 'θεαματικό' τρόπο, ώστε να ανέβουν και οι μετοχές της στις φίλες της και στον (ανδρικό) περίγυρο.
και κοιτάει τον κούκλο που έχεις δει από την αρχή στην παραλία......
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
Εχμμ τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μια κοπέλα στην παραλία, το μόνο που θέλει είναι να βρει καποιον να της την πέσει στα 5 λεπτά που θα μιλήσουν?
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε διακοπές δεν την ψάχνουν και πάρα πολύ. Δε γουστάρουν να ζορίζονται με smalltalk. Και τις καλύτερες προθέσεις να έχει μια γυναίκα (γάμο, οικογένεια ) δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τον ...εσωτερικό σου κόσμο (κυριολεκτικά αυτή τη φορά) στην παραλία, όπου μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και άφθονος ανταγωνισμός. Αν λοιπόν την πρήξεις, με τον πρώτο σφίχτερμαν που θα εμφανιστεί εκεί κοντά θα σε αδειάσει, και μάλιστα με τον πιο 'θεαματικό' τρόπο, ώστε να ανέβουν και οι μετοχές της στις φίλες της και στον (ανδρικό) περίγυρο.
και κοιτάει τον κούκλο που έχεις δει από την αρχή στην παραλία......
Game..Set...Match!!!
-
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι... Και γιατί της 'αξίζει' δηλαδή; Επειδή υπάκουσε στο βασικό βιολογικό ένστικτο που λέει ότι το θηλυκό επιλέγει το αρσενικό με τα καλύτερα γονίδια; Και επειδή τα γονίδια που αφορούν τον εγκέφαλο αργούν να αποκαλύψουν την ποιότητά τους, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ όλες οι γυναίκες κοιτάνε σαν ξερολούκουμο τον Χ γυμναστή ή μοντέλο που θα βρεθεί κάπου κοντά. Και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ αδειάζουν (με αγένεια ή όχι, είναι θέμα ανατροφής) κάποιον 'άσχημο' που θα τις πλησιάσει.Αυτό που μας διαχωρίζει από το σκύλο του Πάβλοφ ή τον πίθηκο του Δαρβίνου είναι η ευγένεια (για τη 'νοημοσύνη' παίζεται). Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για το άτομό σου και το τι θεωρείς ότι σου αξίζει, όμως το να φέρεσαι με αγένεια σε κάποιον που το μόνο κακό που έκανε είναι ότι είναι 'άσχημος' επειδή σε παίρνει γιατί δεν θα τον ξαναδείς δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Κατά τα άλλα είναι όντως φυσιολογικό να θέλεις το καλύτερο που μπορείς να έχεις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό που μας διαχωρίζει από το σκύλο του Πάβλοφ ή τον πίθηκο του Δαρβίνου είναι η ευγένεια (για τη 'νοημοσύνη' παίζεται). Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για το άτομό σου και το τι θεωρείς ότι σου αξίζει, όμως το να φέρεσαι με αγένεια σε κάποιον που το μόνο κακό που έκανε είναι ότι είναι 'άσχημος' επειδή σε παίρνει γιατί δεν θα τον ξαναδείς δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Κατά τα άλλα είναι όντως φυσιολογικό να θέλεις το καλύτερο που μπορείς να έχεις.
Ναι, αυτό που χαρακτηρίζει τον 'πολιτισμένο άνθρωπο' είναι η ευγένεια...
Ευτυχώς στα θέματα διαιώνισης του είδους, αναλαμβάνουν πιο αταβιστικά στοιχεία της προσωπικότητας...
-
To parakatw den xerw an exei ginei pragmati alla to sigouro einai oti kukloforei san anekdoto.
Akolou8ei o dialogos metaxu Sfixterman kai Kopelas se mia paralia.
S: s'aresei to swma mou??
K: Oxi
S: Oute kai 'mena m@@@@@@ tragoudi einai -
Ο χρήστης barout έγραψε:
To parakatw den xerw an exei ginei pragmati alla to sigouro einai oti kukloforei san anekdoto.Akolou8ei o dialogos metaxu Sfixterman kai Kopelas se mia paralia.
S: s'aresei to swma mou??
K: Oxi
S: Oute kai 'mena m@@@@@@ tragoudi einaiΈξυπνο.
Γιατί δεν λέμε και κανένα ανέκδοτο για Πόντιους, να έχω έναν ακόμα λόγο να παρεξηγηθώ;
-
ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! -
Ευτυχώς στα θέματα διαιώνισης του είδους, αναλαμβάνουν πιο αταβιστικά στοιχεία της προσωπικότητας...
δεν ειναι τοσο θεμα διαιωνισης οσο βελτιωσης
το ανθρωπινο ειδος φροντιζει απο μονο του να εκληπουν σιγα-σιγα μεσα απο τον κοινωνικο και αναπαραγωγικο ανταγωνισμο τα διαφορα κουσουρια (αρρωστιες, καχεχτικοτητα, κινητικα προβληματα, δοιανοητικα προβληματα, χαμηλες προδιαγραφες με λιγα λογια) και αυτοι που τα εχουν φυσικααπλα αυτο γινεται ασυμπτωτικα και καθε τοσο σου πεταγεται και κατι (τσερνομπιλ, χοιροσιμα, μπους) που φερνει τα πραγματα 100 χρονια πισω
ε αυτος ο μηχανισμος ειναι αυτοματος οταν κοιταμε το αντιθετο φυλο (ή τελωσπαντων αυτο που μας ενδιαφερει ) λειτουργει ομως αναστροφα οταν κοιταμε ανταγωνιστες και τουλαχιστον για ψυχολογικους λογους πρεπει να αποδειξουμε οτι θα επιβιωσουμε και εμεις και οι απογονοι μας (πολυ σημαντικο το τελευταιο) ειδικα οταν οι ανταγωνιστες μας ειναι αντικειμενικα πολλα επιπεδα πανω...
εκει ακριβως χρειαζονται τα ευελικτα κριτηριαοι κυριες θα μας πουνε τιποτα ουσιαστικο επι του θεματος(των θεματων για την ακριβεια) που συζηταμε ή το ειπαν και το εκαναν οτι δεν θα ξαναγραψουν ????
-
για πάμε λίγο απο την αρχή ποιο ήταν το θέμα μας???
ο ρατσισμός απέναντι στους φουσκωτούς του μοντέλους και τις μοντέλες...κοινώς όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια...
το οτι είμαστε όλοι ψώνια αλλά δεν το παραδεχόμαστε?
το πως θα ρίξουμε γκόμενο/α στην παραλία?
το αν χρησιμοποιούντε λανθασμένα τα καμπριο στην ελλάδα?
ή γενικότερα η εξέλιξη του ανθρώπου μέσα απο το πέρασμα των αιώνων???
για κάνε ένα sort με σειρά προτεραιότητας γα να αρχίσω να απαντάω...
πάλι δεν θα τελειώσω την δουλειά μου σήμερα -
Είδες τι παθαίνει όποιος μένει για πολλή ώρα off-line από αυτό το θέμα; Χάνει τη μπάλλα!
-
Βρε κάτι μου φαίνεται πως δεν κατάλαβες. Εννοώ ότι το γέλιο πέφτει όταν η τύπισσα που σε φτύνει για κάτι που νομίζει ότι είναι καλύτερο τελικά μένει με την όρεξη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να γελάς με τα χάλια της.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βρε κουμπάρε, δεν εννοούσε αυτό το παιδί! Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε είναι ότι όταν εσύ χτυπιέσαι να ρίξεις μια κοπέλα και εκείνη σε αδειάσει με αγένεια και επιδεικτικό τρόπο μόλις δει έναν σφίχτη (δώσε όποιον ορισμό θέλεις) της αξίζει να της βγει αυτός αδερφή.
Άμα σου πω μάλιστα ότι αυτό το έπαθε κάποια που με έφτυσε (πριν τρία χρόνια αυτό) για έναν σφίχτερμαν που ήθελε πολύ, αλλά τελικά αυτός της είπε (επί λέξει) 'φεύγα από δω χρυσή μου, εγώ δεν είμαι για μούντζες'!!!
Σημείωση: Στα καλιαρντά 'μούντζα' λέγεται η γυναίκα και 'μουντζό' αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια της...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II