-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ερώτηση, λοιπόν για (γενναίους) άνδρες: Θα τα φτιάχνατε με μια γυναίκα αν:- Είχε καλύτερο αυτοκίνητο από εσάς;
- Ήταν καλύτερη οδηγός από εσάς;
Ειδικά το 2ο έχει πολύ ενδιαφέρον...
-
1.500% ναι. Για 2 λόγους. α) Όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο τόσο πιο μεγάλη η προίκα (και μετά λέμε τις γυναίκες )
β) Ε, δεν θα με άφηνε να το οδηγήσω κι εγώ λιγουλάκι;;; -
Αυτό σοβαρά δεν με πειράζει. Ίσα ίσα, με έναν καλύτερο οδηγό στο πλάι σου βελτιώνεσαι κι εσύ καθημερινά.
Το εννοώ...Πιστέψτε με
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
2) Ήταν καλύτερη οδηγός από εσάς;Πολύ καλές οι ερωτήσεις!! Υπάρχει όμως άντρας που θα παραδεχτεί ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα καλύτερη οδηγός? Με τίποτα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δύσκολα πάντως θα το πουλήσεις χωρίς προφυλακτήρα. Εκτός κι αν είναι να το δώσεις σε κάποιον από αυτούς που έχεις περάσει στο στροφιλίκι...
'Είδες πως πάει... Τώρα που του έβγαλα και τον προφυλακτήρα'
Κοίτα όταν έρθει εκείνη η μαύρη ώρα, θα βάλω την αγγελία στα 'Τεχνικά - Βελτιώσεις' που τους αρέσει να τα 'γδύνουν' ούτως ή άλλως! Εδώ ούτε τον καθαριστήρα του συνοδηγού δεν αφήσαν προκειμένου να ελαφρύνει!
Φοβερό θέμα!! Δεν ψάχνει κάποιος να το βρεί και να το 'ξαναζωντανέψει'?
Χεχε, αν πω στο θείο μου ότι βρήκα άνθρωπο να αγοράσει το αμάξι που έχει παρατημένο στην αυλή του, θα με περάσει για τρελό... για να μην πω και για αυτόν που θα το πάρει
Εγώ πάντως το καταλαβαίνω απόλυτα. Αν είχε χρόνο και (το κυριότερο) χρήμα θα ήθελα να ασχοληθώ με ένα κλασσικό... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φοβερό θέμα!! Δεν ψάχνει κάποιος να το βρεί και να το 'ξαναζωντανέψει'?Eίχα ρίξει απίστευτο γέλιο!!! Αλλά νομίζω οτι δεν έμεινε και τίποτε άλλο να βγει!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πολύ καλές οι ερωτήσεις!! Υπάρχει όμως άντρας που θα παραδεχτεί ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα καλύτερη οδηγός? Με τίποτα!!!
ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχει όμως άντρας που θα παραδεχτεί ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα καλύτερη οδηγός? Με τίποτα!!!Εγώ παραδέχομαι πως η ...Μισέλ Μουτόν ήταν ίσως καλύτερη οδηγός από μένα. Αλλά πάλι δεν έχω οδηγήσει Audi Quattro.
Σοβαρά τώρα, έχω πετύχει γυναίκες να πηγαίνουν προκλητικά γρήγορα σε ανοιχτό δρόμο με ακριβά αυτοκίνητα αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ γυναίκα να στρίβει. Αν πετύχαινα πάντως θα προσπαθούσα να τη ρίξω με κάθε τρόπο, ακόμη και με τη 'μέθοδο του προφυλακτήρα'!
Επίσης μια φαντασίωσή μου είναι βρω με γυναίκα με μεγάλη μηχανή και να με πηγαίνει με διακοσοπενηντάρες! Ξέρετε καμμία εκτός από τη γνωστή;
-
Εγώ λίγες γυναίκες έχω δει να οδηγούν καλά. Αλλά υπάρχουν κάποιες που είναι όντως ικανές.
-
μα τον Δια εγω θα μουν ο πρωτος που θα το παραδεχοταν!!!
και μετα θα την αφηνα να με μαθει.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ερώτηση, λοιπόν για (γενναίους) άνδρες: Θα τα φτιάχνατε με μια γυναίκα αν:- Είχε καλύτερο αυτοκίνητο από εσάς;
Ειδικά το 2ο έχει πολύ ενδιαφέρον...
Προσθέτω και ένα τρίτο...
- Να μην πίνει αλκοόλ.
και έκλεισε η δουλειά.
Έχεις όνομα και τηλέφωνο; Τα θέλω.
-
πλακα πλακα το σειτσεντο το οδηγει και κανας αλλος εδω μεσα γιατι μια φορα που επιχειρησα να μπω επρεπε να οδηγω απο το πισω καθισμα...πραγματικα μικρο!
κατα τα αλλα γυναικα οδηγος-πειρασμος!!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υπάρχει όμως άντρας που θα παραδεχτεί ποτέ ότι υπάρχει γυναίκα καλύτερη οδηγός? Με τίποτα!!!
Εγώ παραδέχομαι πως η ...Μισέλ Μουτόν ήταν ίσως καλύτερη οδηγός από μένα. Αλλά πάλι δεν έχω οδηγήσει Audi Quattro.
Σιγά την οδηγό μωρέ
Την περνάω χαλαρά με το ένα χέρι Και το άλλο να κρέμεται από το ανοιχτό παράθυρο του 206 Και να ακούγεται η κατάλληλη oriental μουσικήΠάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι καλύτερη οδηγός από έναν άνδρα. Η Μισέλ Μουτόν το έχει αποδείξει.
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Åñþôçóç, ëïéðüí ãéá (ãåííáßïõò) Üíäñåò: Èá ôá öôéÜ÷íáôå ìå ìéá ãõíáßêá áí:
- Åß÷å êáëýôåñï áõôïêßíçôï áðü åóÜò;
- ¹ôáí êáëýôåñç ïäçãüò áðü åóÜò;
ÅéäéêÜ ôï 2ï Ý÷åé ðïëý åíäéáöÝñïí...
ÐñïóèÝôù êáé Ýíá ôñßôï...
- Íá ìçí ðßíåé áëêïüë.
êáé Ýêëåéóå ç äïõëåéÜ.
¸÷åéò üíïìá êáé ôçëÝöùíï; Ôá èÝëù.
KáëÜ ðéóôåýåéò üôé èá óïõ ôá äþóåé ?
Áí Ý÷åé êÜðïéï èá óöõñßæåé áäéÜöïñá ,áí äåí ôçò Ý÷åé êÜíåé Þäç ðñüôáóç ãÜìïõ
Áò îÝñåé íá ïäçãÜ óùóôÜ êáé ãñÞãïñá êáé êÜðïõ áëëïý (óôñïöÝò)ôüôå íá õðïêëéèþ ìðñïóôÜ ôçò ,áëëÜ ãõíáßêá åßíáé ç áéôßá ãéá ôéò ðñþôåò Üóðñåò ôñß÷åò óôï óêáëð ìïõ -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επίσης μια φαντασίωσή μου είναι βρω με γυναίκα με μεγάλη μηχανή και να με πηγαίνει με διακοσοπενηντάρες! Ξέρετε καμμία εκτός από τη γνωστή;
Έχω γνωρίσει εγώ κοπέλα να πηγαίνει όχι με 250άρες αλλά και 280-290άρες με R1 .Βέβαια δεν μπορεί να πάρει 2ο άτομο να με πήγαινε βόλτα,αλλά το έχω δει πραγματικά την ακολουθούσαμε με άλλη μηχανή σε αυτά τα χλμ.
'Οταν κατεβήκαμε για καφέ και σταματήσαμε να σας πω πως δεν θα ήθελα να είμαι με τέτοιο αντρογύναικο και στη συμπεριφορά και στην παρουσία όπως ήταν αυτή
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια φορα που επιχειρησα να μπω επρεπε να οδηγω απο το πισω καθισμα...πραγματικα μικρο!Είναι όντως μικρούλι αλλά το πρόβλημα το έχουν αυτοί που κάθονται στα πίσω καθίσματα!
Τι ύψος έχεις μωρε και δεν χώραγες? Μεχρι 1.83 το οδηγούν άνετα παντως
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
3) Να μην πίνει αλκοόλ.Mήπως εννοείς Να πίνει? Γιατί γενικά οι γυναίκες δεν πίνουν πολύ!
Εσύ δεν θέλεις να πίνει καθόλου?! Ψάξε στον αθλητικό χώρο! Θα βρεις πολλές!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Έχω γνωρίσει εγώ κοπέλα να πηγαίνει όχι με 250άρες αλλά και 280-290άρες με R1 .Βέβαια δεν μπορεί να πάρει 2ο άτομο να με πήγαινε βόλτα,αλλά το έχω δει πραγματικά την ακολουθούσαμε με άλλη μηχανή σε αυτά τα χλμ.
(Καλά... εσείς είστε τελείως παλαβοί!!!!!!
Δεν παίζεστε
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το να πας με 280-290 με μοτοσυκλέτα πρέπει να είναι καλύτερο από το sex... Τι να σου κάνει η Αντριάνα ή η Νικόλ αν στα έχει κάνει όλα η R1;;;;; -
Ο χρήστης salome έγραψε:
- Να μην πίνει αλκοόλ.
Mήπως εννοείς Να πίνει? Γιατί γενικά οι γυναίκες δεν πίνουν πολύ!
Μην το λες... Μην το λες...
Εσύ δεν θέλεις να πίνει καθόλου?! Ψάξε στον αθλητικό χώρο! Θα βρεις πολλές!
Πάντως εγώ δεν πίνω πολύ. Μ' αρέσει, αλλά όχι πάνω από 1-2 ποτηράκια κρασί... Παραπάνω.... δεν θα πάρω. Ιδίως εάν έχω να οδηγήσω (όπως συνήθως).
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το να πας με 280-290 με μοτοσυκλέτα πρέπει να είναι καλύτερο από το sex... Τι να σου κάνει η Αντριάνα ή η Νικόλ αν στα έχει κάνει όλα η R1;;;;;Ααααα, εσύ το πήγες πολύ μακριά!
Είπαμε, λίγη αδρεναλίνη δε βλάπτει αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κι όλας! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ααααα, εσύ το πήγες πολύ μακριά!
Είπαμε, λίγη αδρεναλίνη δε βλάπτει αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κι όλας!ΛΙΓΗ αδρεναλίνη να ρίχνεις 300αρες με μηχανή σε δημόσιο δρόμο!!!!!!
Καλά είπα πριν ότι είστε τελείως παλαβοί
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΛΙΓΗ αδρεναλίνη να ρίχνεις 300αρες με μηχανή σε δημόσιο δρόμο!!!!!!Έλα μωρέ Μάρκο, αυτά αν τα κάνεις μια φορά μετά δε σου κάνουν πια αίσθηση!
Αντίθετα η ενασχόληση με τις γυναίκες έχει πάντα κάτι καινούργιο να σου δώσει (αν και τις περισσότερες φορές είναι απλά καινούργιο ...φίδι! )
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II