-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
NO MASSING salome!!!
ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ 'ΑΕΡΑ' ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?)ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!!!α! ωστε δεν διαβάζουμε τα μηνύματα του forum ε???? Λοιπον έχεις 1 εβδομάδα καιρό για να βρεις τις φωτό. Αντε σαν βοήθεια σου λέω οτι είναι στο forum που αρχίζει από A.
Πάρε και αναλογίες τώρα αφού λύσσαξες:
Βάρος: 735 kg
Μήκος:3337 m
Πλάτος: 1508 m
Υψος: 1420 m
Χρώμα: Κίτρινο -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει;;;;; Από την Πέμπτη έχω να μπω και τι να δω... Μόνο 2 σελιδούλες παραπάνω...
Είναι δυνατό;;;;;Συγγνώμη αλλά με τετοιο θέμα και με συγγραφέα τον skullone τι περίμενες?
(χι χι άρχισα τις μπηχτές!!! Καλά που λείπει)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειμαι ο μονος που το παθαινει ρε παιδια, η μηπως εχει πεσει στην αντιληψη και σε κανενα απο εσας???Αν διαβάσεις το 'Γυναίκες Ι' θα δεις ότι δεν είσαι καθόλου ο μόνος. Συμβαίνει σε όλους μας!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Χρώμα: ΚίτρινοΜμμμμμμμ, να μαντέψω;;;;
Ceicento sporting στο σωστό χρώμα....Ενδιαφέρον..... -
Μμμμμμμμ, να μαντέψω;;;;
Ceicento sporting στο σωστό χρώμα....Ενδιαφέρον.....Βεβαίως στο σωστό χρώμα! Καθότι ψωνάρα ήθελα το κόκκινο sporting να φαίνεται πάνω στο κίτρινο. Ενώ αν έπαιρνα κόκκινο (το οποίο είναι εξίσου πολύ ωραίο χρώμα) δεν θα φαινόταν!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Καθότι ψωνάρα ήθελα το κόκκινο sporting να φαίνεται πάνω στο κίτρινο. Ενώ αν έπαιρνα κόκκινο (το οποίο είναι εξίσου πολύ ωραίο χρώμα) δεν θα φαινόταν!Επίσης το κόκκινο χρώμα 'κρύβει' τη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων. Είναι το μόνο μου παράπονο από το Alfa Romeo Rosso της 147, το οποίο κατά τα άλλα κολακεύει πολύ το αυτοκίνητο αν και δεν είναι μεταλλικό ούτε ιριδίζον.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
NO MASSING salome!!!
ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ 'ΑΕΡΑ' ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?)ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!!!α! ωστε δεν διαβάζουμε τα μηνύματα του forum ε???? Λοιπον έχεις 1 εβδομάδα καιρό για να βρεις τις φωτό. Αντε σαν βοήθεια σου λέω οτι είναι στο forum που αρχίζει από A.
Χρώμα: ΚίτρινοΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΠΑΜΕ???
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΠΑΜΕ???55
Τι λές? Καλές οι αναλογίες μου? Θα καταφέρω να ρίξω καναν άντρα?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι λές? Καλές οι αναλογίες μου? Θα καταφέρω να ρίξω καναν άντρα?Δεν ανέφερες ...μήκος προφυλακτήρα!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΠΑΜΕ???
55
ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΛΟΓΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΞΕΡΟΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ
ΟΡΜΑ salome
No Massing ΒΡΕΕΕΕΕ -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ανέφερες ...μήκος προφυλακτήρα!!!A όχι!!! Δεν σκοπεύω να ρίξω άντρα με τον προφυλακτήρα μου! Εχω κολλήσει ένα σωρό αυτοκολλητάκια και τον θέλω σώο!
Αφου σκέφτομαι αν αλλάξω αμάξι να ξεκολλήσω τον προφυλακτήρα και να τον βάλω στην κρεββατοκάμαρά μου!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΠΑΜΕ???
55
It' s not the size that counts. It' s how you use it
Εξάλλου 55 αλογατάκια σε ένα ελαφρύ (και στριφτερό) αμαξάκι είναι μια χαρά ... για να ... ρίξεις άντρα.
Ιδίως εάν μιλάμε για κάτι τύπους που οδηγούν πανάκριβα κάμπριο ή SUVλάκια χωρίς να ξέρουν που παν τα τέσσερα. Θα πέσουν σαν ξεροί μόλις τους περάσει το καναρινάκι σου Να επανέλθουμε και στο θέμα μας.... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν ανέφερες ...μήκος προφυλακτήρα!!!
A όχι!!! Δεν σκοπεύω να ρίξω άντρα με τον προφυλακτήρα μου! Εχω κολλήσει ένα σωρό αυτοκολλητάκια και τον θέλω σώο!
Αφου σκέφτομαι αν αλλάξω αμάξι να ξεκολλήσω τον προφυλακτήρα και να τον βάλω στην κρεββατοκάμαρά μου!
Ναι αλλά το συγκεκριμένο εχει και ειδικές θήκες για σπαθιά και πιατέλες! Αυτές θα τις αφήσεις?!!
-
ναι ναι ναι!!!!!
Στο φανάρι παντως τους τρώω όλους!!! Μετά με φτανουν!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Χεχεχε, κάποιοι άλλοι κρατάνε τα πιστόνια που τα φτύσανε από τα πιράκια...
Δύσκολα πάντως θα το πουλήσεις χωρίς προφυλακτήρα. Εκτός κι αν είναι να το δώσεις σε κάποιον από αυτούς που έχεις περάσει στο στροφιλίκι...'Είδες πως πάει... Τώρα που του έβγαλα και τον προφυλακτήρα'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι αλλά το συγκεκριμένο εχει και ειδικές θήκες για σπαθιά και πιατέλες! Αυτές θα τις αφήσεις?!!'Oχι όχι, αυτά πανε στον Ειδικό Αφαιρούμενο Εξοπλισμό! Δεν θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα!!
-
Δύσκολα πάντως θα το πουλήσεις χωρίς προφυλακτήρα. Εκτός κι αν είναι να το δώσεις σε κάποιον από αυτούς που έχεις περάσει στο στροφιλίκι...'Είδες πως πάει... Τώρα που του έβγαλα και τον προφυλακτήρα'
Κοίτα όταν έρθει εκείνη η μαύρη ώρα, θα βάλω την αγγελία στα 'Τεχνικά - Βελτιώσεις' που τους αρέσει να τα 'γδύνουν' ούτως ή άλλως! Εδώ ούτε τον καθαριστήρα του συνοδηγού δεν αφήσαν προκειμένου να ελαφρύνει!
-
Ιδίως εάν μιλάμε για κάτι τύπους που οδηγούν πανάκριβα κάμπριο ή SUVλάκια χωρίς να ξέρουν που παν τα τέσσερα. Θα πέσουν σαν ξεροί μόλις τους περάσει το καναρινάκι σου Να επανέλθουμε και στο θέμα μας....Ερώτηση, λοιπόν για (γενναίους) άνδρες: Θα τα φτιάχνατε με μια γυναίκα αν:
- Είχε καλύτερο αυτοκίνητο από εσάς;
- Ήταν καλύτερη οδηγός από εσάς;
Ειδικά το 2ο έχει πολύ ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κοίτα όταν έρθει εκείνη η μαύρη ώρα, θα βάλω την αγγελία στα 'Τεχνικά - Βελτιώσεις' που τους αρέσει να τα 'γδύνουν' ούτως ή άλλως! Εδώ ούτε τον καθαριστήρα του συνοδηγού δεν αφήσαν προκειμένου να ελαφρύνει!Πωλείται Datsun 120Y 'ελαφρώς' μεταχειρισμένο σε άθλια κατάσταση χωρίς πόρτες, παράθυρα, καθίσματα και με 'ελάχιστη' σκουριά. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για βελτιώσεις. Βέβαια η πρώτη και πιο σημαντική βελτίωση που θα μπορούσε να του κάνει κανείς είναι να το κάνει να πάρει μπρος...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δύσκολα πάντως θα το πουλήσεις χωρίς προφυλακτήρα. Εκτός κι αν είναι να το δώσεις σε κάποιον από αυτούς που έχεις περάσει στο στροφιλίκι...
'Είδες πως πάει... Τώρα που του έβγαλα και τον προφυλακτήρα'
Κοίτα όταν έρθει εκείνη η μαύρη ώρα, θα βάλω την αγγελία στα 'Τεχνικά - Βελτιώσεις' που τους αρέσει να τα 'γδύνουν' ούτως ή άλλως! Εδώ ούτε τον καθαριστήρα του συνοδηγού δεν αφήσαν προκειμένου να ελαφρύνει!
Φοβερό θέμα!! Δεν ψάχνει κάποιος να το βρεί και να το 'ξαναζωντανέψει'?
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II