-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα πιο ψηλοτάκουνα που έχω δει στη ζωή μου:
ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ......
......ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.....ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΑ!!!Καλά HUNTER,μιλάμε εδω και ενα μήνα..είσαι απίστευτος στις ατάκες!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ Ο Mr.Hide...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο 'ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ' ΕΤΣΙ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχει κι άλλος λόγος... Της προσέβαλα τον Αντώνη Μπανιέρα.
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙ ΤΑ LAY'S ΜΕ ΓΕΥΣΗ TZATZIKI!!!
Ή τη νέα Nivea με γεύση γιαούρτι...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Το ρωτησε βρε γιατι ακονιζει τα μαχαιρια μετα το ανοιγμα που εκανεςόχι ακριβώς! Ρώτησα για να γράφω κακίες όσο θα λείπει. Οταν γυρίσει θα έχει να διαβάσει τόσα πολλά που δεν θα τις πάρει χαμπάρι!
Οσο για τον Μπαντέρας μπορείτε να γραφετε ότι θέλετε Είναι κλασσική περίπτωση αντρικής ζήλειας!! Οταν λεει μια γυναίκα οτι της αρέσει καποιος όλοι οι υπόλοιποι τον βγάζουν αδερφή.
Και επειδή με συγχίσατε παω μια βόλτα από τον Χόντο και μετά από την Cosmote να πάρω το καινούργιο κινητό μου! (σσ. δεν θα είναι το 3360 γιατί αποφάσισα οτι ΔΕΝ είναι γκ@@@κινητό)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
όχι ακριβώς! Ρώτησα για να γράφω κακίες όσο θα λείπει. Οταν γυρίσει θα έχει να διαβάσει τόσα πολλά που δεν θα τις πάρει χαμπάρι!Κάποιος άλλος επίσης θα κάνει πάρτι όσο θα λείπει ο skullone. Έτσι 'G';
Οσο για τον Μπαντέρας μπορείτε να γραφετε ότι θέλετε Είναι κλασσική περίπτωση αντρικής ζήλειας!! Οταν λεει μια γυναίκα οτι της αρέσει καποιος όλοι οι υπόλοιποι τον βγάζουν αδερφή.
Μα καλά, κι εσύ αυτόν βρήκες να αναφέρεις; Θα δεχόμουν τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνι, μέχρι και τον Τομ Κρουζ ή τον Πιρς Μπρόσναν, αλλά .... ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ;!!!!
Και επειδή με συγχίσατε παω μια βόλτα από τον Χόντο και μετά από την Cosmote να πάρω το καινούργιο κινητό μου! (σσ. δεν θα είναι το 3360 γιατί αποφάσισα οτι ΔΕΝ είναι γκ@@@κινητό)
Χα! Κλασσική γυναικεία αγχολυτκή θεραπεία: SHOPPING!!!!
Καλορίζικο!Δε μας είπατε όμως, υπάρχει κανένα γυναικείο 'γκάτζετ' που να θεωρείτε 'ανδροπαγίδα'; Και δεν μιλάμε για στοιχεία ενδυμασίας, έτσι (σχιστά φορέματα, δικτυωτά καλσόν, γόβες στιλέτο κτλ.)
-
Εδώ ρε συ υπάρχουν άλλες που σκίζουν τα στρινγκ τους για το Ρουβά! Πόσο μάλλον για το Μπανιέρα, που τουλάχιστον δεν είναι S2000.
-
pm to everyone by antonio banderas (el diavolo)
i'm not a fag!!! who is this scullone anyway?
i love nivea and lays with a flavour of tzatziki...don't you? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μα καλά, κι εσύ αυτόν βρήκες να αναφέρεις; Θα δεχόμουν τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνι, μέχρι και τον Τομ Κρουζ ή τον Πιρς Μπρόσναν, αλλά .... ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ;!!!!'Γούστα' είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι!
Δε μας είπατε όμως, υπάρχει κανένα γυναικείο 'γκάτζετ' που να θεωρείτε 'ανδροπαγίδα'; Και δεν μιλάμε για στοιχεία ενδυμασίας, έτσι (σχιστά φορέματα, δικτυωτά καλσόν, γόβες στιλέτο κτλ.)
Οι άντρες δεν χρειάζονται γκάτζετ. Αρκεί να εμφανισούμε! Αντε αν το παίζει δύσκολος να εμφανιστούμε γυμνές!
Kαλή ερώτηση παντως!! Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Xbox ή Playstation. Ξέρεις του λες με στυλάκι 'Θα έρθεις σπίτι να παίξουμε ColinMacRay?'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε μας είπατε όμως, υπάρχει κανένα γυναικείο 'γκάτζετ' που να θεωρείτε 'ανδροπαγίδα'; Και δεν μιλάμε για στοιχεία ενδυμασίας, έτσι (σχιστά φορέματα, δικτυωτά καλσόν, γόβες στιλέτο κτλ.)Οτιδήποτε πωλείται στα Vefa's House (και χρησιμοποιείται κατάλληλα για το σκοπό για τον οποίο πωλείται)
(Ωχ τώρα θα φάω βρίσιμο, ή θα μου φέρουν το μισό Vefa's House στο κεφάλι)
-
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 'ΜΑΣ'.
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ.Τ.Λ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΒΡΕ!!!
-
σιγα μη πουνε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΒΡΕ!!!εεε! Κι εμείς τόσα έχουμε γράψει!!! Και τα παράπονά μας και για τα μπουζούκια, και για τον Μπαντέρας ... Tι αναλογίες μωρε!! Αφού μας έχετε δει. Και όσοι δεν μας έχετε δει υπάρχουν και οι φωτογραφίες!
Τώρα σορρυ αλλά αναλογίες στήθους δεν σου λέω!
-
ελα μωρε και ποιος θα το παρει χαμπαρι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελα μωρε και ποιος θα το παρει χαμπαρι?ποιο?
-
τιποτα...κατι για αναλογιες που λεγατε...
-
NO MASSING salome!!!
ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ 'ΑΕΡΑ' ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?)ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!!! -
ας πει καποιος τις αναλογιες του μη τις πω εγω και σοκαριστουν πολλοι εδω μεσα!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ας πει καποιος τις αναλογιες του μη τις πω εγω και σοκαριστουν πολλοι εδω μεσα!!!ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ!!!
-
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση και στους αντρες αλλα και στις γυναικες.
Πολλες φορες μου τυχαινει να περπαταω μονος μου στο δρομο και ξαφνικα βλεπω μια γυναικα, ας πουμε πολυ εμφανησιμη. Σαν αντρας που πιστευω οτι ειμαι (κατσε να ψαχτω ), φυσικα αρχιζω και την κοιταζω επιμονα κανοντας διαφορες σκεψεις για το τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη τη γυναικα... Τοτε παρατηρω, οτι η γυναικα αυτη θα με κοιταξει με ενα βλεμμα στα ματια της που μεταφραζεται σε 'αντε ρε πεινασμενε, dream on ποιος νομιζεις οτι εισαι ο Μπαντερας? (που λεει και η Salome).
Αλλες φορες ομως, συμβαινει το εξης παραδοξο. Περπαταω στο δρομο, χερι χερι με την κοπελα μου, παλι βλεπω γυναικα η και γυναικες, (κανω του κοσμου τις απιστιες με το μυαλο μου μαζι τους) οι οποιες ομως με κοιταζουν με ενα βλεμμα που λεει 'σε θελω, παρε με σε γουσταρω, γιατι σε εχει αυτη κλπ κλπ...
Τωρα βεβαια αυτα δεν γινονται συνεχεια και με ολες τις γυναικες που βλεπω στο δρομο, αλλα ενταξει ειμαι σε τετοια ηλικια που εχω μια εμπειρια απο τη 'γλωσσα του σωματος και των ματιων' στις γυναικες.
Ειμαι ο μονος που το παθαινει ρε παιδια, η μηπως εχει πεσει στην αντιληψη και σε κανενα απο εσας???
Καλες μου κυριες, θελετε να μας τρελανετε? -
Καλημέρα σας...
Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει;;;;; Από την Πέμπτη έχω να μπω και τι να δω... Μόνο 2 σελιδούλες παραπάνω...
Είναι δυνατό;;;;;
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλες μου κυριες, θελετε να μας τρελανετε?
Ε, καλά αυτό μετά από τόσες σελίδες δεν το κατάλαβες;;;
Ειμαι ο μονος που το παθαινει ρε παιδια, η μηπως εχει πεσει στην αντιληψη και σε κανενα απο εσας???
Σε μένα όχι, αλλά θυμάμαι ότι το είχαμε συζητήσει πιο παλιά...
Είπαμε, είναι τρελές αυτές οι γυναίκες... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Åãù èåëù íá êáíù ìéá åñùôçóç êáé óôïõò áíôñåò áëëá êáé óôéò ãõíáéêåò.
Ðïëëåò öïñåò ìïõ ôõ÷áéíåé íá ðåñðáôáù ìïíïò ìïõ óôï äñïìï êáé îáöíéêá âëåðù ìéá ãõíáéêá, áò ðïõìå ðïëõ åìöáíçóéìç. Óáí áíôñáò ðïõ ðéóôåõù ïôé åéìáé (êáôóå íá øá÷ôù ), öõóéêá áñ÷éæù êáé ôçí êïéôáæù åðéìïíá êáíïíôáò äéáöïñåò óêåøåéò ãéá ôï ôé èá ìðïñïõóá íá êáíù óå áõôç ôç ãõíáéêá... Ôïôå ðáñáôçñù, ïôé ç ãõíáéêá áõôç èá ìå êïéôáîåé ìå åíá âëåììá óôá ìáôéá ôçò ðïõ ìåôáöñáæåôáé óå 'áíôå ñå ðåéíáóìåíå, dream on ðïéïò íïìéæåéò ïôé åéóáé ï Ìðáíôåñáò? (ðïõ ëååé êáé ç Salome).
Áëëåò öïñåò ïìùò, óõìâáéíåé ôï åîçò ðáñáäïîï. Ðåñðáôáù óôï äñïìï, ÷åñé ÷åñé ìå ôçí êïðåëá ìïõ, ðáëé âëåðù ãõíáéêá ç êáé ãõíáéêåò, (êáíù ôïõ êïóìïõ ôéò áðéóôéåò ìå ôï ìõáëï ìïõ ìáæé ôïõò) ïé ïðïéåò ïìùò ìå êïéôáæïõí ìå åíá âëåììá ðïõ ëååé 'óå èåëù, ðáñå ìå óå ãïõóôáñù, ãéáôé óå å÷åé áõôç êëð êëð...
Ôùñá âåâáéá áõôá äåí ãéíïíôáé óõíå÷åéá êáé ìå ïëåò ôéò ãõíáéêåò ðïõ âëåðù óôï äñïìï, áëëá åíôáîåé åéìáé óå ôåôïéá çëéêéá ðïõ å÷ù ìéá åìðåéñéá áðï ôç 'ãëùóóá ôïõ óùìáôïò êáé ôùí ìáôéùí' óôéò ãõíáéêåò.
Åéìáé ï ìïíïò ðïõ ôï ðáèáéíåé ñå ðáéäéá, ç ìçðùò å÷åé ðåóåé óôçí áíôéëçøç êáé óå êáíåíá áðï åóáò???
Êáëåò ìïõ êõñéåò, èåëåôå íá ìáò ôñåëáíåôå?Ç ôñåëá ìáò åéíáé ï äåõôåñïò óêïðïò ôïõò áðï ôçí óôéãìç ðïõ åìöáíéóôçêáí óôçí åðéöÜíåéá ôçò ãçò êáé ãéáõôï ôéò áãáðáìå ,ôéò óé÷ôéñéæïõìå( ìáæß äåí êáíïõìå êáé ÷ùñéá äåí ìðïñïõìå)
Ïóï ãéá ôï áí åßóáé ï ìïíïò ðïõ ôï ðáèáéíåé Ýíá èá óïõ ðù:
ÊÁËÙÓ ÇÑÈÅÓ ÓÔÏ CLUB
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II