-
10' λεπτά είναι υπεραρκετά για να διορθώνονται τυχόν λάθη. Μετά κλείδωμα.
Μερικά φόρα δεν επιτρέπουν καθόλου αλλαγές μετά την υποβολή της δημοσίευσης αλλά εκεί βλέπεις κάθε τόσο δεύτερη δημοσίευση που διορθώνει τη πρώτη.
Θα έχουν περισσότερη δουλειά οι μοντεράτορες (και πρήξιμο από τα πμ) αλλά καλό θα είναι να μην αλλάζουν τις δημοσιεύσεις ότι και να γράφουν.
-
ένα ωραίο που είδα στο φόρουμ του adslgr είναι που μπορείς να γράψεις σχόλιο σημασμένο ως offtopic σαν το quote ώσστε να ξεχωρίζει (σωτήριο για εδώ μέσα ) και ένα άλλο που αυτόματα το φόρουμ όταν κάνεις 2 συνεχόμενο ποστ κάνει auto merge και στο γράφει κιόλας ανάμεσα στα ποστς.
αλλά από όσο θυμάμαι δεν είναι ίδιο φορμάτ το φόρουμ που χρησιμοποιεί.
-
Δηλαδή είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα καθυστερημένα edit; Χιλιάδες ποστ διορθώνονται καθε μέρα και αλλοιώνουν τις συζητήσεις
-
εεεεετσι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εεεεετσι...http://www.netdisaster.com/go.php?mode= ... 4tforum.gr' target='_blank' target='_blank
-
Βρε ουρτ.
-
Ρε παιδιά αποσυνδέομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το forum (σήμερα πχ έχω αποσυνδεθεί 6-7 φορές σε 1/2 ώρα ) και δεν βλέπω τις photos μέσω xs κλπ : τίποτα, κενό εκεί που υπάρχει το ποσταρισμένο link για τη φωτο...Επίσης φυσικά δεν γίνεται πλέον ΠΟΤΕ αυτόματη σύνδεση αν και έχω τσεκάρει 100δες φορές το γ@μ@κουτάκι
Τι έχει γίνει? -
Δεν ρίχνεις ενα del στα μπισκοτάκια του φόρουμ για αρχή;
-
Ρε παιδια,
Τι τρεχει με το φορουμ?
Χθες και σημερα δυσκολευεται να κατεβει η σελιδα. Η συνδεση μου ειναι μια χαρα. -
Και εγώ το έπαδα 1-2 φορες αυτές τις μέρες. Μήπως είναι φορτωμένος ο server;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ρε παιδιά αποσυνδέομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το forum (σήμερα πχ έχω αποσυνδεθεί 6-7 φορές σε 1/2 ώρα ) και δεν βλέπω τις photos μέσω xs κλπ : τίποτα, κενό εκεί που υπάρχει το ποσταρισμένο link για τη φωτο...Επίσης φυσικά δεν γίνεται πλέον ΠΟΤΕ αυτόματη σύνδεση αν και έχω τσεκάρει 100δες φορές το γ@μ@κουτάκι
Τι έχει γίνει?Και εγω το ιδιο προβλημα εχω.
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι έχει γίνει?κάποιος προσπαθεί να σου πει ευγενικά ότι δεν σε θέλουν στο φορουμ
-
Κάνετε κάποια αλλαγή? Στο φόρουμ έχει απενεργοποιηθεί το αρχείο css μάλλον και φαίνονται όλα χάλια .
-
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει (μόνο σε εμένα?!), σε firefox δεν δουλεύει σχεδόν κανένα style και σε IE δεν ανοίγει καθόλου η σελίδα του φόρουμ.
-
Και εγω ανεφερα το προβλημα σε καποιο ποστ μου στο Alfa Romeo forum.
Μου εμφανιζεται το φορουμ σαν αυτα που ηταν πριν 10 χρονια.
Ολα οσα επιλεγονται ειναι με μπλε γραμματα και υπογραμμιση. -
και σε εμενα με firefox 3 τα πραγματα ειναι ''ασχημα'', οποτε δεν ειναι σε εσενα το προβλημα
-
Με το Safari δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά από περιέργεια μετά από αυτό που γράψατε δοκίμασα να μπω μέσω firefox και το 4TF δεν ανοίγει καθόλου. Τα ίδια και με opera.
-
Σε μένα μόνο με τον Opera μπορώ να μπω στο forum αλλά και στο site.Και φαίνονται έτσι όπως είπαν οι προηγούμενοι.
Ούτε με Firefox ούτε με IE μπαίνω. -
και σε μένα με ff2.κατι φαίνεται με αυτην την περίεργη μορφή
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM