-
Καλά ρε Νίκο, μια ερώτηση έκανα. Χαλάρωσε.
-
Ποιος είναι ο Νίκος?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ποιος είναι ο Νίκος? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά ρε Χαίτε, μια ερώτηση έκανα. Χαλάρωσε. -
Μην κάνετε chat κι αυτό το θέμα ρε σεις
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βγάλτε και τα λινκ με τα ονόματα των συντονιστών απο την πρώτη σελίδα, είναι πολύ κουραστικό.καλό κουράγιο με το συμμάζεμα
όντως, είναι κουραστικό. Απλώς να δημιουργηθεί μια νέα κλειστη ομάδα με συντονιστή τον admin και στη συνέχεια να ενσωματωθούν τα μέλη-moderators στην ομάδα της οποίας θα της έχουν δοθεί τα αντίστοιχα permissions στα forums και αντί να βλέπεις ένα κατεβατό από ονόματα θα βλέπεις ένα απλό 4tf moderators team. Αν είναι και κρυφή δε θα φαίνεται καθόλου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του συγκεκριμένου χρήστη από τον Krus, διότι στο μήνυμα του στο θέμα με τα quotesΕννοείται πως ούτε εγώ, ούτε ο cmarin είναι δυνατό να έχουμε στείλει τέτοια πμ. Ψάχνουμε το θέμα, και ελπίζω να μην είναι κανένα 'αστείο' που έχεις σκαρώσει, γιατί αλλιώς θα φύγεις δια παντός. O μόνος λόγος που δεν το πιστεύω (ακόμα) είναι ότι κάτι δεν πάει ΓΕΝΙΚΑ καλά σήμερα με το φόρουμ.
[moderator]
Γιατί τόση καχυποψία; Πιστεύω ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ασχέτως της προηγούμενης συμπεριφοράς του.
+1
Απλά απαράδεκτο.
Οπως φαίνεται το φόρουμ είναι μικρογραφία της κενωνίας και του κόσμου μας (σας). Τάλε κουάλε.
-
Και το λιγότερο θα ήταν να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη (στην περίπτωση που δεν το έκαμε ο πέτρος ε).
Ψιλά γράμματα βέβαια αλλά νταξ... Τουλάστιχον ας γίνει μια νέα αρχή στην συμπεριφορά ορισμένων. Ποτέ δεν αργά
-
Έστω πως όντως του εστάλησαν τα πμ αυτά, δεν θα ήταν πιο λογικό αν και εφόσον είναι κάποιος καλοπροαίρετος και με δεδομένο το τρανταχτά ύποπτο του περιεχομένου να ρωτησει να μάθει τι έγινε αντί να τα εκλάβει σαν αφορμή για το συγκεκριμένο ποστ?
Το ότι το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας όπου ισχύει πολλές φορές το 'φωνάζει ο κλέφτης' το βλέπουμε καθημερινά.
-
Εγώ θεωρώ λογική ως ένα μαθμό την αντίδρασή του, όταν μπαίνοντας στο φόρουμ του έρχονται στην μάπα τα πμ αυτά. Απο κει και πέρα, καλύτερα να ανάφερε απλά τι έγινε και να περίμενε να δει εξελιξεις.
-
Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν...απο τη στιγμή που βλέπετε τόσο σάπια την κοινωνία εδω μέσα γιατί συνεχίζετε και ασχολειστε?
-
Ολοι στις σπηλιές λοιπόν να τρέξουμε.
-
Ρε συ δεν έχει να κάνει με σπηλιές, δεν είναι ότι δεν σου αρέσει η Αθήνα και σου είπα γιατί γκρινιάζεις και προσπαθεις να την αλλάξεις, μιλάμε για το forum, που απο την στιγμή που δεν σου κάνει σταματάς να ασχολήσε ή ασχολήσε ελάχιστα, άδικο έχω?
-
Δλδ ποια λογική βλέπεις εσύ τώρα σε αυτό?
-
CARυοθραύστης, σε παρακαλώ άφησε τις παραινέσεις. Και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Αν ενοχλείσαι εδω μέσα, μπορείς να μην έρχεσαι.....αλλά, όσο θα είσαι, άσε τις συνεχείς 'διαμαρτυρίες'!ΦΤΑΝΕΙ!!!
-
Φτάνει φτάνει σ'αγαπώ κι έχω πεθάνει
Τα φτάνει και τα άλλα τα τραγελαφικά σας να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας.
Τα αποτελέσματα φαίνονται άλλωστε.
Και τα συμπεράσματα δεν τα έβγαλα εγώ. Δείξε πού το είπα αυτό και θα το ανακαλέσω άμεσα. Για πες
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Και το λιγότερο θα ήταν να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη (στην περίπτωση που δεν το έκαμε ο πέτρος ε).Ψιλά γράμματα βέβαια αλλά νταξ... Τουλάστιχον ας γίνει μια νέα αρχή στην συμπεριφορά ορισμένων. Ποτέ δεν αργά
Δηλαδή τώρα το ότι δεν φρόντισε ο εν λόγω χρήστης να μάθει πρώτα τι συνέβη, να στείλει ένα πμ βρε αδερφέ και μετά να διαμαρτυρηθεί, αν υπάρχει λογος και χωρίς βιασύνες, σου φαίνεται σωστή συμπεριφορά?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ 'παλλικάρι' ο τύπος...
Με μεγάλα καρύδια τι να λέμε τώρα
Σίγουρα μεγαλύτερα από το μυαλό του.....
Δεν είμαι τόσο σίγουρος
ναι, θελει φοβερα μεγαλα καρυδια και μυαλο να επιτεθεις σ'ενα φορουμ ανοιχτου κωδικα
ειναι απιστευτα δυσκολο, θελει ενα ολοκληρο google search να κανεις για να βρεις τροπο/τροπους..
μαλακιες...
και το χειροτερο ειναι οτι αυτοι που το εκαναν, δεν το εκαναν για χαβαλε, το εκαναν απο εκδικηση/συμφερον..
τελειως σαπια πραγματα.. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και το λιγότερο θα ήταν να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη (στην περίπτωση που δεν το έκαμε ο πέτρος ε).
Ψιλά γράμματα βέβαια αλλά νταξ... Τουλάστιχον ας γίνει μια νέα αρχή στην συμπεριφορά ορισμένων. Ποτέ δεν αργά
Δηλαδή τώρα το ότι δεν φρόντισε ο εν λόγω χρήστης να μάθει πρώτα τι συνέβη, να στείλει ένα πμ βρε αδερφέ και μετά να διαμαρτυρηθεί, αν υπάρχει λογος και χωρίς βιασύνες, σου φαίνεται σωστή συμπεριφορά?
τσαμπα τσακωνεστε γιατι και οι δυο λαθος εχετε και δεν ξερετε τι εχει παιχτει απλα υποστηριζετε τα 'συμφεροντα' σας..
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM