-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα... φυσικά!
(γιατί όμως? )
Το κάνανε μαντάρα ε?
Όχι. Το σβήσανε.
Όσο σκέφτομαι την πληροφορία που ήταν γραμμένη εκεί μέσα
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μα... φυσικά!
(γιατί όμως? )
Το κάνανε μαντάρα ε?
Όχι. Το σβήσανε.
Όσο σκέφτομαι την πληροφορία που ήταν γραμμένη εκεί μέσα
... και το Mercedes forum.
Ο και-καλά-χακεράς για κάποιο λόγο δε γουστάρει γερμανία φαίνεται(εκεί μέσα κι αν είχε τόνους πληροφορίας... θυμάμαι πόστ του ΒΑΣΙΛΗΣ και του D-Jet, τον χρόνο και τον κόπο που είχαν αφιερώσει τόσα μέλη να σηκώσουν πολύτιμα πράγματα και μου γυρνάνε τ' άντερα )
-
Κρίμα πραγματικά κρίμα
-
Έλεγα και εγώ, είναι δυνατόν απλά να έσβησε τα νέα μέλη και τος οδηγίες για φώτο;
-
Ρε παιδιά backup δεν υπάρχει?
-
Καποια στιγμη παλιοτερα καποιος ειχε ποσταρει ενα λινκ που μπορουσες να βαλεις ημερομηνια και να δεις πως ηταν καποιο site εκεινη την ημερομηνια.. Δεν μπορουμε να το βρούμε αυτο το link και να κάνουμε copy/paste???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλεγα και εγώ, είναι δυνατόν απλά να έσβησε τα νέα μέλη και τος οδηγίες για φώτο;Αυτά τα έκανε πειραματικά. Άνοιξε την πρώτη ενότητα που βρήκε (ανακοινώσεις) και έσβησε τα 2 πρώτα θέματα που βρήκε (αυτά που είπες).
Αφού είδε ότι δουλεύει, μπήκε να σβήσει και αυτά που πραγματικά ήθελε
Σόρι παίδες, δεν μπορούμε να είμαστε 24/24 online
Καθίκια...
-
Και το Audi forum νομίζω πήρε μαζί του ο τρόμπας. Να τον ανακοινώσετε όταν τον βρείτε.
-
Πάντως είναι απαραίτητο να κρατάτε backup κάθε λίγες μέρες έστω, όσο μεγάλη και να ειναι η βάση. Αν όντως το κάνετε είναι εφικτό να ανακτηθούν τα χαμένα ποστ.
Αν όχι είνα απαραίτητο να το κάνετε απο εδώ και πέρα, το κόστος ενός σέρβερ μόνο για backup αποσβαίνεται με ένα banner σε τέτοια σελίδα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως είναι απαραίτητο να κρατάτε backup κάθε λίγες μέρες έστω, όσο μεγάλη και να ειναι η βάση. Αν όντως το κάνετε είναι εφικτό να ανακτηθούν τα χαμένα ποστ.Αν όχι είνα απαραίτητο να το κάνετε απο εδώ και πέρα, το κόστος ενός σέρβερ μόνο για backup αποσβαίνεται με ένα banner σε τέτοια σελίδα.
Θα ξέρω αύριο πότε ήταν το τελευταίο backup που πάρθηκε.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καποια στιγμη παλιοτερα καποιος ειχε ποσταρει ενα λινκ που μπορουσες να βαλεις ημερομηνια και να δεις πως ηταν καποιο site εκεινη την ημερομηνια.. Δεν μπορουμε να το βρούμε αυτο το link και να κάνουμε copy/paste??? Ηταν δηλαδή σαν ένα μπακαπ του ιντερνετ.. το ειχα δοκιμασει βαζωντας ημερομηνια αρκετη παλια και μου εδειξε πως ηταν τοτε το φορουμ μας -
Πολύ 'παλλικάρι' ο τύπος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως είναι απαραίτητο να κρατάτε backup κάθε λίγες μέρες έστω, όσο μεγάλη και να ειναι η βάση. Αν όντως το κάνετε είναι εφικτό να ανακτηθούν τα χαμένα ποστ.
Αν όχι είνα απαραίτητο να το κάνετε απο εδώ και πέρα, το κόστος ενός σέρβερ μόνο για backup αποσβαίνεται με ένα banner σε τέτοια σελίδα.
Θα ξέρω αύριο πότε ήταν το τελευταίο backup που πάρθηκε.
Ακόμα και ενός μηνός να είναι σίγουρα θα έχει πάρα πολλά τόπικ που μπορούν να ανακτηθούν. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι θα τα πούμε απο msn.
Όσο σκέφτομαι πως κάποιοι θα τρέχουνε για μέρες για να μαζέψουνε τα σκατά που δημιούργησε ένας μ@λάκας τσαντίζομαι, αλλά τι να κάνεις, αυτα συμβαινουν
Καλό κουράγιο
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πολύ 'παλλικάρι' ο τύπος...Με μεγάλα καρύδια τι να λέμε τώρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με μεγάλα καρύδια τι να λέμε τώρα
Σίγουρα μεγαλύτερα από το μυαλό του.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με μεγάλα καρύδια τι να λέμε τώρα
Σίγουρα μεγαλύτερα από το μυαλό του.....
Δεν είμαι τόσο σίγουρος
-
Καλό κουράγιο σε όσους αναλάβουν το δύσκολο έργο της επαναφοράς του forum στην αρχική φυσιολογική του κατάσταση! Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε...
-
το 'porsche forum'????......πάει και αυτό ε???
-
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ/ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...
_
-
Πάει ο κίντ, θα αυτοκτονήσει... πάω να τον προλάβω..
Μα καλα ποσο βλαμμενος μπορει να εινα καποιος για να σβησει καθε τι γερμανικο;; Αρρωστο ρε εντελως.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM