-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
θα μπορουσε αυτος που εκανε τη ζημια να σβησει τα παντα στο φορουμ μας?
Σε οποιοδήποτε Φόρουμ! Υπάρχει backup όμως!!
καλα σιγουρα.
με το backup τι γινεται? Ειναι προσφατο? -
Δεν ξέρω πόσο πρόσφατο είναι Σπύρο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα έχει πολύ από το υλικό που σβήστηκε...
-
παλι καλα...
ας ελπισουμε να ενδυναμωθει και λιγο η ασφαλεια του συστηματος.
-
Οσο και να δυναμώσεις την άμυνα Σπύρο, το ξέρεις, ότι αν θέλει κάποιος μπορεί να το κάνει.
Το πρόβλημα είναι γιατι να ξεκινήσει κάποιος να κάνει όλη αυτή την ιστορία.
Και να συνεχίσει παίζοντας με λογαριασμούς όπως του Θέμη (silencer).
Καλά με τους mods και τα διάφορα θέματα. Μπορεί να έχει κόλλημα ο άλλος.
Οι υπόλοιποι τι είναι?
Πιόνια για να πετύχει τον μέγιστο στόχο του?! -
Τα προφίλ μας είναι ασφαλή ή όχι? Μήπως πρέπει να τα τσεκάρουμε?
Ο χάκερ μπορεί να είχε πρόσβαση και στους κωδικούς? Αν ναι μήπως θα ήταν καλό να αλλάξουμε όλοι τον κωδικό εισόδου? -
Οχι, δεν έχει πρόσβαση στους κωδικούς των χρηστών ή των mods.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι, δεν έχει πρόσβαση στους κωδικούς των χρηστών ή των mods.λές ?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
λές ?
Ναι, δεν γίνεται μέσω των κωδικών η απατεωνιά...Σίγουρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
λές ?
στάνταρ. και με τί γίνεται δλδ ?
phpbb2 bug exploit ?
μήπως να το γυρίσουμε λέω εγώ σε phpnuke πως λέγεται ..
-
λές ?
στάνταρ. και με τί γίνεται δλδ ?
phpbb2 bug exploit ?
μήπως να το γυρίσουμε λέω εγώ σε phpnuke πως λέγεται ..
-
ρε σεις απο τη στιγμη που ειναι ανοιχτου κωδικα το φορουμ οποιαδηποτε στιγμη ειναι πιθανο να γινει κατι τετοιο..
μονο αν φτιαχτει ενα custom θα μειωθουν στο ελαχιστο οι πιθανοτητες, χωρις να σημαινει οτι και παλι δε θα υπαρχουν τρυπες, απλα θα μπορουν να κανουν λιγοτερα πραγματα αν δεν ειναι τιποτα καλα χακερια ξερω γω (δηλαδη να 'παιξουν' με κανα html ή κατι)
αλλα και παλι δε νομιζω οτι αξιζει τη δουλεια και τον κοπο που χρειαζεται για κατι τετοιο...
εξ'αλλου αν ειναι πυροβολημενος ο αλλος (που ειναι για να κατσει να επιτεθει σε ενα φορουμ επειδη τσαντιστηκε προφανως με τις αποψεις καποιων) μπορει να κανει αλλες βλακειες (flooding κλπ)
μαλακιες.. εμεις δειχνουμε κατανοηση στα προβληματα τους και ονειρευομαστε μια κοινωνια που τετοια ατομα θα εχουν τη στοργη και την αγαπη που τους αξιζει
(Α) αντιφα -
Παίδες κάτι χοντρό έχει γίνει...Απ' ότι φαίνεται έχουν γίνει μπάχαλα και σε άλλο φόρουμ οπου κάποιος έστειλε υβριστικά/εμπριστικά π.μ. απο το account μου...
Δηλώνω εδώ πως ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχω με τα διάφορα π.μ. και ζητώ απο άλλα μέλη αν έχουν λάβει περιέργου περιεχομένου π.μ. απο το account μου να μην τους δίνουν σημασία...
Τωρα μπαινω στο Αλφιστι και βλεπω να υπαρχουν ποστ με το δικο μου λογαριασμο Ολοκληρο διαλογο εχει ανοιξει με το δικο μου ονομα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παίδες κάτι χοντρό έχει γίνει...
Απ' ότι φαίνεται έχουν γίνει μπάχαλα και σε άλλο φόρουμ οπου κάποιος έστειλε υβριστικά/εμπριστικά π.μ. απο το account μου...
Δηλώνω εδώ πως ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχω με τα διάφορα π.μ. και ζητώ απο άλλα μέλη αν έχουν λάβει περιέργου περιεχομένου π.μ. απο το account μου να μην τους δίνουν σημασία...
Τωρα μπαινω στο Αλφιστι και βλεπω να υπαρχουν ποστ με το δικο μου λογαριασμο Ολοκληρο διαλογο εχει ανοιξει με το δικο μου ονομα .
Ήταν προφανες ότι δεν είσαι εσύ Βασίλη. Έχουν κρατηθεί οι ΙΡ και μιλάμε με τα παιδιά που διαχειρίζονται το αλφίστι. Το πρόβλημα είναι το ίδιο και στα δύο φόρουμ, όποιος 'παίζει' εδώ, 'παίζει' κι εκεί. Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί η άκρη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έστω πως όντως του εστάλησαν τα πμ αυτά, δεν θα ήταν πιο λογικό αν και εφόσον είναι κάποιος καλοπροαίρετος και με δεδομένο το τρανταχτά ύποπτο του περιεχομένου να ρωτησει να μάθει τι έγινε αντί να τα εκλάβει σαν αφορμή για το συγκεκριμένο ποστ?Το ότι το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας όπου ισχύει πολλές φορές το 'φωνάζει ο κλέφτης' το βλέπουμε καθημερινά.
τωρα τι θες?
να σου στειλω ως screenshots τα πμ αυτα?
σε λιγο θα με βγαλετε οτι εγω τα δημιουργησα,που απο υπολογιστες δεν ξερω γρι.
Τι θα πρεπε να κανω δλδ?που να παει το μυαλο μου οτι ειναι δυνατο να κλεβονται λογαριασμοι χρηστων?
για προσεξε λιγο πως μιλας -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες κάτι χοντρό έχει γίνει...
Απ' ότι φαίνεται έχουν γίνει μπάχαλα και σε άλλο φόρουμ οπου κάποιος έστειλε υβριστικά/εμπριστικά π.μ. απο το account μου...
Ήταν προφανες ότι δεν είσαι εσύ Βασίλη. Έχουν κρατηθεί οι ΙΡ και μιλάμε με τα παιδιά που διαχειρίζονται το αλφίστι. Το πρόβλημα είναι το ίδιο και στα δύο φόρουμ, όποιος 'παίζει' εδώ, 'παίζει' κι εκεί. Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί η άκρη.
Επι τρεις μηνες γραφει με το δικο μου ονομα!!!!Τουλαχιστον δεν εβρισε καποιον.Το 'ωραιο' ειναι καποια πμ που εστειλε υποδαυλίζοντας την κατασταση.Μολις βρω χρονο θα διαβασω ολα οσα εχει γραψει.
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Έστω πως όντως του εστάλησαν τα πμ αυτά, δεν θα ήταν πιο λογικό αν και εφόσον είναι κάποιος καλοπροαίρετος και με δεδομένο το τρανταχτά ύποπτο του περιεχομένου να ρωτησει να μάθει τι έγινε αντί να τα εκλάβει σαν αφορμή για το συγκεκριμένο ποστ?
Το ότι το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας όπου ισχύει πολλές φορές το 'φωνάζει ο κλέφτης' το βλέπουμε καθημερινά.
τωρα τι θες?
Τι θα πρεπε να κανω δλδ?που να παει το μυαλο μου οτι ειναι δυνατο να κλεβονται λογαριασμοι χρηστων?
για προσεξε λιγο πως μιλαςdjpetros, ναι, βάλτα τα screenshots ή στείλε τα σε κάποιον με email.
Ηρεμα όμως. Ο ΙΚΕ είπε μια περίπτωση για να απαντήσει σε κάτι που ειπώθηκε πριν...
Και είπε ότι μπορούσες να στείλεις ένα pm σε έναν Mod και να διαμαρτυρηθείς. Αλλά καλύτερα, τελικά, που τα δημοσίευσες. Βγήκανε άκρες που δεν θα έβγαιναν αλλοιώς.
Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία...είναι θέμα ημερών να βρεθεί ο 'ένοχος' ή οι 'ένοχοι'!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έστω πως όντως του εστάλησαν τα πμ αυτά, δεν θα ήταν πιο λογικό αν και εφόσον είναι κάποιος καλοπροαίρετος και με δεδομένο το τρανταχτά ύποπτο του περιεχομένου να ρωτησει να μάθει τι έγινε αντί να τα εκλάβει σαν αφορμή για το συγκεκριμένο ποστ?
Το ότι το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας όπου ισχύει πολλές φορές το 'φωνάζει ο κλέφτης' το βλέπουμε καθημερινά.
τωρα τι θες?
για προσεξε λιγο πως μιλαςdjpetros, ναι, βάλτα τα screenshots ή στείλε τα σε κάποιον με email.
Ηρεμα όμως. Ο ΙΚΕ είπε μια περίπτωση για να απαντήσει σε κάτι που ειπώθηκε πριν...
Και είπε ότι μπορούσες να στείλεις ένα pm σε έναν Mod και να διαμαρτυρηθείς. Αλλά καλύτερα, τελικά, που τα δημοσίευσες. Βγήκανε άκρες που δεν θα έβγαιναν αλλοιώς.
Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία...είναι θέμα ημερών να βρεθεί ο 'ένοχος' ή οι 'ένοχοι'!
Ανασκαλοπισμος του πρεπει
-
ο τυπος που εκανε τη δουλεια, στο αλλο φορουμ εγραψε:
*'Εννοείται όλη η βάση(username/pass) του 4Τ υπάρχει γι' αυτό προβείται στα απαραίτητα μέτρα, δεν πρόκεται να ξανασχοληθούμε άλλο μαζί σας'. *
μηπως πρεπει να αλλαξουμε τα password μας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο τυπος που εκανε τη δουλεια, στο αλλο φορουμ εγραψε:*'Εννοείται όλη η βάση(username/pass) του 4Τ υπάρχει γι' αυτό προβείται στα απαραίτητα μέτρα, δεν πρόκεται να ξανασχοληθούμε άλλο μαζί σας'. *
μηπως πρεπει να αλλαξουμε τα password μας?
Σε ποιο φορουμ γραφτηκε αυτο Σπυρο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τωρα τι θες?
μα απαντησα με πμ στον εναν ''υποτιθεμενο'' μοντερειτορ...τον ρωτησα τι προβλημα εχει μαζι μου και με βριζει στα καλα καθουμενα...φυσικα απαντηση δεν πηρα...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM