-
Δηλαδή εγώ τι 'συμφέροντα' έχω..?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή εγώ τι 'συμφέροντα' έχω..?που να ξερω εγω;
παντως ο τροπος που υποστηριζετε και οι δυο τις αποψεις σας -εφοσον ειδικα δεν εχετε ιδεα τι εχει γινει δειχνει τελειως μονοπλευρη αντιμετωπισησ'αυτη την κουβεντα μιλαει ο καρυοθραυστης που θελει να κλεισει το φορουμ και να πεθανουν οι mods και εσυ που βγαινεις μαζι τους καθε μερα για καφε ξερω'γω
νταξ.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δηλαδή εγώ τι 'συμφέροντα' έχω..?
που να ξερω εγω;
παντως ο τροπος που υποστηριζετε και οι δυο τις αποψεις σας -εφοσον ειδικα δεν εχετε ιδεα τι εχει γινει δειχνει τελειως μονοπλευρη αντιμετωπισησ'αυτη την κουβεντα μιλαει ο καρυοθραυστης που θελει να κλεισει το φορουμ και να πεθανουν οι mods και εσυ που βγαινεις μαζι τους καθε μερα για καφε ξερω'γω
νταξ..Όχι κάθε μέρα...
μέρα παρά μέρα ίσως...
Νταξ...
Τεσπα...
Whatever...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καποια στιγμη παλιοτερα καποιος ειχε ποσταρει ενα λινκ που μπορουσες να βαλεις ημερομηνια και να δεις πως ηταν καποιο site εκεινη την ημερομηνια.. Δεν μπορουμε να το βρούμε αυτο το link και να κάνουμε copy/paste??? Ηταν δηλαδή σαν ένα μπακαπ του ιντερνετ.. το ειχα δοκιμασει βαζωντας ημερομηνια αρκετη παλια και μου εδειξε πως ηταν τοτε το φορουμ μας
Εγώ το είχα δώσει το λίνκ.Εμφάνιζε τήν αρχική σελίδα του φόρουμ,αλλά άν έκανες εγγραφή για να διαβάσεις τα θέματα,τότε σε ξανάφερνε στήν σημερινή ημερομηνία
-
Πραγματικά κρίμα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με αυτούς τους τύπους είναι πού βρίσκουν την ευχαρίστηση...ειλικρινά!!
Καταστρέφεις μια δουλειά, ε και;
Εύχομαι να βρεθούν, αν και λίγη σημασία έχει πλέον.
Κι όσα χάθηκαν, δε πειράζει! Εδώ είμαστε, να γράψουμε άλλα, καλύτερα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι κάθε μέρα...
μέρα παρά μέρα ίσως...
Νταξ...
Τεσπα...
Whatever...ρε συ μη θυμωνεις.. δικαιωμα σου ειναι δεν ειπα κατι..
απλα λεω οτι η κριση σου λογικο ειναι να μην ειναι και τοσο αντικειμενικη..
τεσπα.. το πηρες τελειως στραβα.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όχι κάθε μέρα...
μέρα παρά μέρα ίσως...
Νταξ...
Τεσπα...
Whatever...ρε συ μη θυμωνεις.. δικαιωμα σου ειναι δεν ειπα κατι..
απλα λεω οτι η κριση σου λογικο ειναι να μην ειναι και τοσο αντικειμενικη..
τεσπα.. το πηρες τελειως στραβα..Μα ποιος σου είπε ότι έχω κολλητάρια με τους mods? Απλά λέω αυτά που βλέπω... πιο λογικό είναι να έχω διαφορετικό οπτικό πεδίο, από το να μην είναι η κρίση μου αντικειμενική... Αυτό είναι και το νόημα μιας συζήτησης.
-
Ρε τους $@_>&@!(&&^!^@#&^#*&!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε τους $@_>&@!(&&^!^@#&^#*&!Πέσ'τα ρε!!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε τους $@_>&@!(&&^!^@#&^#*&!Βασιλη επειδη δεν καταλαβα ολα τα λογια σου,εκεινο το 'Ρε τους' σημαινει: %^* ;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε τους $@_>&@!(&&^!^@#&^#*&!
Βασιλη επειδη δεν καταλαβα ολα τα λογια σου,εκεινο το 'Ρε τους' σημαινει: %^* ;
Τι γραμματοσειρα εχετε,γιατι εμενα μου βγαζει κατι αστρακια,αγκυλες,παπακια και δολλαρια?.....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πολύ 'παλλικάρι' ο τύπος...
Με μεγάλα καρύδια τι να λέμε τώρα
Σίγουρα μεγαλύτερα από το μυαλό του.....
Δεν είμαι τόσο σίγουρος
ναι, θελει φοβερα μεγαλα καρυδια και μυαλο να επιτεθεις σ'ενα φορουμ ανοιχτου κωδικα
ειναι απιστευτα δυσκολο, θελει ενα ολοκληρο google search να κανεις για να βρεις τροπο/τροπους..
μαλακιες...
και το χειροτερο ειναι οτι αυτοι που το εκαναν, δεν το εκαναν για χαβαλε, το εκαναν απο εκδικηση/συμφερον..
τελειως σαπια πραγματα..Απίστευτα σάπια....Τι να πεί κανείς
-
Τελικά υπάρχει περίπτωση να ανακτηθούν τα χαμένα τόπικ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά υπάρχει περίπτωση να ανακτηθούν τα χαμένα τόπικ?Σε λίγο θα ξέρουμε...
-
Παιδες πως εγινε αυτο ???
-
Κρίμα ρε γμτ, ειδικά για τα καλά θέματα που χάθηκαν, ελπίζω προσωρινά και τις πληροφορίες που κάποιοι από εδώ μέσα είχαν κοπιάσει να τις γράψουν.
Οι αφορισμοί και κατάρες για τους δράστες δε χρειάζονται. Ότι έγινε έγινε και μακάρι να βρεθεί τρόπος να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.
-
Παίδες κάτι χοντρό έχει γίνει...
Απ' ότι φαίνεται έχουν γίνει μπάχαλα και σε άλλο φόρουμ οπου κάποιος έστειλε υβριστικά/εμπριστικά π.μ. απο το account μου...
Δηλώνω εδώ πως ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχω με τα διάφορα π.μ. και ζητώ απο άλλα μέλη αν έχουν λάβει περιέργου περιεχομένου π.μ. απο το account μου να μην τους δίνουν σημασία...
-
Εντάξει Θέμη. Ήταν προφανές ότι δεν ήσουν εσύ...
-
θα μπορουσε αυτος που εκανε τη ζημια να σβησει τα παντα στο φορουμ μας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα μπορουσε αυτος που εκανε τη ζημια να σβησει τα παντα στο φορουμ μας?Σε οποιοδήποτε Φόρουμ! Υπάρχει backup όμως!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM