-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Όσο για την οδηγική απόλαυση εννοείς αυτή:
Ακριβώς, να σαι καλά...αν ξέρετε πάντως άλλες παρόμοιες μη διστάσετε...έχουν πολύ γέλιο
-
Αν μπορούσα να επισυνάψω αρχείο, θα σας σκάναρα τίποτα απίστευτες παλιές εγγλέζικες που ξεθάβουν περιοδικά κλασσικού αυτοκινήτου. Εκεί να δείτε χαζομάρα που έπεφτε...
-
Και αυτή η διαφήμιση καλή είναι!!!
-
σπουδαία η διαφήμιση των Βαυαρών!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σπουδαία η διαφήμιση των Βαυαρών!Νομίζω ότι είναι από τη BMW USA.
-
i diafimisi tou 206 me ton indo!!!!
poly kali kai me apisteyto humor!!!!! -
Toyota Avensis
-
Όταν ήμουν στην Αγγλία έπαιζε μια διαφήμιση στην τηλεόραση που έδειχνε μια BMW να ανεβαίνει στροφιλίκια και φυσικά να κρατάει σαν τρένο...
Έβγαινε ο τύπος και έλεγε 'Unfashionable as it may seem, BMW has yet to produce an off-road vehicle'
Βέβαια, μετά ήρθε η Χ5 και δεν ξανάπαιξε το σποτάκι
-
Ο χρήστης giginthesky έγραψε:
Toyota AvensisΧμμμ, δεν θα το έλεγα. Για τον εξής λόγο:
Στην διαφήμιση όλοι λένε τα κατορθώματά τους και ο τύπος με το Avensis δεν λέει τίποτα. Οπότε τον ρωτάει ένας:
-What did you say you did?
-I didn't
Και λέω εγώ: Didn't say or didn't do(και γι'αυτό πήρε το Avensis, επειδή ήταν το χειρότερο που μπορούσαν να του δώσουν)???????Ή μήπως δεν λέει επειδή δεν έκανε τίποτα και αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να έχει (και γι' αυτό και οι άλλοι έμειναν άφωνοι-τον είχαν συνηθίσει με Jaguar )Προσοχή, δεν λέω ότι το Avensis είναι κακό αμάξι, προς θεού. Απλά επισημαίνω αδυναμίες της διαφήμισης...
Βέβαια, μετά ήρθε η Χ5 και δεν ξανάπαιξε το σποτάκι
Που ξέρεις... σε λίγο μπορεί να βγει και BMW ταξί, αν και κάποιος είπε ότι έχει δει. Προσωπικά δεν έχω δει. Πιθανό να ήταν προσωπική μετατροπή ταξιτζή που ήθελε το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και αυτή η διαφήμιση καλή είναι!!!
Αν σου ειναι ευκολο πες μου τη σελιδα που βρηκες τη φωτογραφια!
-
Και εγώ έχω δει μια BMW 525d (την προηγούμενη σειρά) ΤΑΧΙ και μάλιστα αυτόματη και με ζάντες αλα Μ5!! Αναφέρομαι στην Ελλάδα.
-
Απόσο ξέρω η BMW δεν έχει τμήμα ταξί, δηλαδή δεν αγοράζεις ταξί(με ό,τι αυτό συνεπάγεται-σχεδόν μισή τιμή, χαμηλά φορολογία), τώρα αν κάποιος πήρε μια diesel και την έβαψε ταξί(αν ήταν M θα μπορούσε να τη βρει και κίτρινη ), δεν νομίζω να μη γίνεται!
-
Εδώ στα Χανιά κυκλοφορεί Mazda 6 ταξί.
-
Εδώ στα Χανιά κυκλοφορεί Mazda 6 ταξί.
Το είδα, το πιο μούρικο ε?
-
Εθεάθη Mazda 6 ταξί και στην Πάτρα. Προκάλεσε αρκετα κεφαλογυρίσματα στην παρέα μου, έχει πολύ σπορ σχήμα δεν περιμένεις να το δεις ταξί.
-
Εγώ πάλι θυμήθηκα μια διαφήμιση του Saxo.
Ήτανε ένας νεαρός που χόρευε σε ενα μπαράκι μαζί με καμιά δεκαριά γυναίκες γύρω του. Μόλις ομως το εκρεμές σήμανε την 12ην νυχτερινήν τα γκομενάκια γίνανε δρακουλίνες και πήγαν να τον 'φάνε'. Τότε όρμιξε μέσα στο μπαράκι το Saxo όπως ο ΚΙΤ και σώζει τον τυπά.
Πλάκα είχε.
-
H äéáöçìéóç ìå ôïí ôï ÓïõìÜ÷åñ ðïõ ðáñÜôçóå ôçí F1 Ýîù áðï áíôéðñïóùðåßá ôçò Fiat ,êáé ôçí þñá ðïõ ãåñáíüò ðáßñíåé ôçíF1 kïéôÜåé áðáèÞò êáé ñùôÜ ôïí íôÞëåñ áí ôï Ceicento âãáßíåé êáé óå êüêêéíï
-
Πολύ καλή διαφήμηση του Golf με την ευφερετικότητα του πιτσιρικά. Εχει πολύ συναίσθημα. Απο την άλλη η διαφήμηση του Avensis που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αυτό της ανταγωνιστικότητας και την προσωπικής επιτυχίας και προβολής. Θα έλεγα ότι και οι δύο διαφημήσεις είναι απο τις καλύτερες του είδους.
-
Λοιπόν παιδιά πιστεύω οτι άπαιχτη διαφήμηση είναι αυτή με τα corsa-κια που παίζουν κρυφτό. Ιδίως αυτό το χρυσαφί corsa που πέφτει στον κάδο με τα σκουπίδια για να κρυφτεί , (οι 'κακές' γλώσσες να το αφήσουν ασχολίαστο ) είναι όλα τα λεφτά!!!!!!
-
Ο χρήστης chris1 έγραψε:
Λοιπόν παιδιά πιστεύω οτι άπαιχτη διαφήμηση είναι αυτή με τα corsa-κια που παίζουν κρυφτό. Ιδίως αυτό το χρυσαφί corsa που πέφτει στον κάδο με τα σκουπίδια για να κρυφτεί , (οι 'κακές' γλώσσες να το αφήσουν ασχολίαστο ) είναι όλα τα λεφτά!!!!!!Ολα τα λεφτά είναι τό corsa πού είναι πίσω από τήν πόρτα τής μάντρας!!!
Είναι ο ζαβολιάρης τής παρέας!!!
ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?