-
το κομματι αυτο της ''εθνικης οδου'' αθηνων θεσσαλονικης που ειναι μαλιστα τμημα του Π.Α.Θ Ε. [πατρων-αθηνων-θεσσαλονικης-ευζωνων] ειναι γνωστο για την επικινδυνοτητα του ομως γιατι αραγε παραμενει ακομα ;;;;;;;;;
αυτο το τουνελ ποτε θα τελειωσει;;;;;;;
ή μηπως δεν συμφερει καποιους γιατι θα χασουν την κονομα των δισεκατομυριων απο τους πιστους;;;;;;;;
-
να σας ενημερώσω εάν δεν το ακούσατε απο τα μέσα ενημέρωσης, οτι το συγκεκριμένο κομμάτι της Εθνικής είναι ανοιχτό καθημερινώς και χειμώνα-καλοκαίρι στα φορτηγά και νταλίκες λόγω έλλειψης εναλλακτικού δρόμου...
Το διανοείστε? δεν υπάρχει άλλος δρόμος
ΕΛΛΑΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ -
Ο ΚΚ (boss) ήταν και στο τηλέφωνο τώρα πριν από λίγο με τον Οικονομέα.Τώρα τον θυμήθηκαν να πάει να μιλήσει,που έγινε το τραγικό δυστύχημα και φώναξαν τους 'εμπειρογνώμονες'!
Και ξέρετε κάτι;Όσοι τον είδατε,θα είδατε ότι τους 'την είπε' κανονικότατα γι'αυτό!Ήταν η μοναδική φωνή λογικής μέσα στο χάος των παραθύρων και των 'αναλυτών' που ξεπετάγονται από παντού μετά από κάθε δυστύχημα...Και ένα έχω να πω:όποτε μιλάει ο άνθρωπος αυτός είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου,αυτός με έφτιαξε σα χαρακτήρα και σα νοοτροπία,είναι σοφός με όλη τη σημασία της λέξης,και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί δεν μπορώ να τον περιγράψω με λόγια... -
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτά τα παιδάκια
-
Tο καλυτερο με τους δημοσιογραφισκους δεν το ειδατε ομως.
κανα μισαωρο μετα το ατυχημα κι ενω ηδη γνωριζαν οτι υπηρχαν δεκαδες νεκροι,ο κυριος Αλευροπουλος του Αλφα κι ενω μιλουσε με τον προεδρο των νταλικιερηδων,διεκοψε την συζητηση για να συνδεθει με Πατρα και να μεταδοσει ζωντανα το πεναλτυ του Μιχαλακη.
Επι του θεματος τωρα ,κι επειδη τυχαινει να κανω αρκετες χιλ χιλιομετρα καθε χρονο σε ευρωπαικα κρατη λογω δουλειας(οχι δεν ειμαι νταλικιερης με ΙΧ)πιστευω οτι η ευθυνη ειναι 100% κρατικη και καθαρα θεμα δρομου.Γιατι?
Επειδη τρελλοι νταλικιερηδες με υπερφορτωμενα αμαξια μπορει να υπαρχουν παντου(χλωμο αλλα λεμε) ,πειτε μου σε ποιο κρατος της ευρωπης εκτος απο μας ,υπαρχουν εθνικες οδοι με διπλη κατευθυνση κυκλοφοριας ?Σκεφτειτε τι θα γινοταν σε καποιο αλλο σημειο της εθνικης οπου υπαρχουν 3 λωριδες και δεν εχεις επαφη με τον απεναντι.Πρωτον δεν θα διπλωνε ,ουτε θα υπηρχε μετακινηση φορτιου ,αλλα και να διπλωνε το τιγκαρισμενο φορτηγο θα κοπανουσε στις μπαριερες θα ντελαπαριζε ,και το μονο θυμα που θα θρυνουσαμε θα ηταν ο αναγκεφαλος χαραμοφαης οδηγος,και οχι αυτη η τραγωδια που μας εχει συγκλονισει ολους.
Να στε ολοι καλα και να γυαλιζει το ματι σας. -
Ο χρήστης AURIOL-DELTA HF έγραψε:
πιστευω οτι η ευθυνη ειναι 100% κρατικη και καθαρα θεμα δρομου. Επειδη τρελλοι νταλικιερηδες με υπερφορτωμενα αμαξια μπορει να υπαρχουν παντου(χλωμο αλλα λεμε) ,πειτε μου σε ποιο κρατος της ευρωπης εκτος απο μας ,υπαρχουν εθνικες οδοι με διπλη κατευθυνση κυκλοφοριας?Έχω κυκλοφορήσει και σε χειρότερους δρόμους από τα Τέμπη στην Ευρώπη. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αν το ατύχημα γινόταν σε επαρχιακό δρόμο, ποια θα ήταν η δικαολογία; Να γίνουν όλοι οι δρόμοι με νησίδα στη μέση;
Πριν χρόνια στο ναυάγιο ενός φέρυ, δεν είχαν δέσει τα φορτηγά με αποτέλεσμα να μετακινηθούν και να βυθιστεί το σκάφος. Δηλαδή, ποιος έφταιγε τότε; Ο κακός μας ο καιρός; -
Η ευθύνη βαρύνει το καθε ενα απο εμάς!!
Νόμοι υπάρχουν!Που υποχρεώνουν τις νταλίκες να φορτώνονται με συγκεκριμένο τρόπο.
Οταν όμως ο καθε ανεγκέφαλος/αναίσθητος/ψευτόμαγκας υπερφορτώνει το όχημα ή δεν δένει το εμπόρευμα ή δεν σκεπάζει το φορτίο ή ή ή...τότε ποιός φταίει?Το Κράτος?Οχι!!Αυτός φταίει και οσοι τον είδαν να ετοιμάζει το φορτίο θανάτου και δεν τον έκοψαν εκει και επιτόπου!!Οσοι απο εμάς έχουμε παιδιά καταλαβαίνουμε τον πόνο αυτών των γονιών που ξαφνικά έμειναν μόνοι τους στον κόσμο χωρίς σκοπό!Τα συλληπητήρια μου απο καρδιάς.
-
Ακουγα χτες βραδυ τον υπουργο τυπου που ελεγε οτι ο δρομος αυτος ειναι παλιος και οτι καποια στιγμη θα γινει τουνελ εκει κτλ κτλ... Εγω απλα αναρρωτιεμαι ποσο αραγε κοστιζει ωστε αυτο το κομματι του δρομου να γινει ασφαλες? Κοστιζει αραγε περισσοτερο απο 20, 30, 50, 100 νεκρους??? Ποσους νεκρους θα πρεπει να εχουμε στους αθλιους δρομους για να κανουν καποιοι τη δουλεια τους? Αει στο διαολο ολοι τους!!!
Μη φοβαστε, σε 5-10 μερες θα εχουν ολα ξεχαστει και θα ξαναβλεπουμε παλι το γνωστο σκηνικο: Τα αθλια φορτηγα να παρανομουν, τα ΙΧ ηλιθιων να κανουν προσπερασεις-δολοφονιες, η τροχαια να κοβει κλησεις στις μεγαλες ευθειες για υπερβαση του οριου των 80χαω (!!) κτλ κτλ....
Πριν απο 1 μηνα στην Πατρων - Κορινθου, πριν τη διασταυρωση του Ξυλοκαστρου, ο δρομος εχει 2 λωριδες ανα κατευθυνση και μεσαιο τσιμεντενιο διαχωριστικο. Σε εκεινο το σημειο ειχαν στησει μπλοκο και χτυπουσαν με το ρανταρ οποιον πηγαινε πανω απο 80 (τοσο ειναι το οριο εκει!). Εκεινη την ωρα ο δρομος ειχε ελαχιστη κινηση και ειχα 145χαω (δεν πηγαινα συνεχως τοσο, απλα το σημειο εκεινο ειναι ασφαλες και ειχε μηδενικη κινηση). Βλεπω απο μακρια τα φωτα των φρενων του μπροστινου να αναβουν και τη 'ψιλιαστηκα', οποτε γλυτωσα τη κληση. Πως να εξηγησεις στους αστυνομικους οτι δεν ετρεχες, οτι εισαι προσεχτικος και οτι ο παππους με τη σακαρακα που παει με 70 και αριστερα ειναι πολυ πιο επικυνδυνος απο σενα? Σημειωνω οτι κανενα λεωφορειο δεν παει με λιγοτερα απο 100 σε κανενα κομματι αυτου του δρομου!!! Δε θα ξεχασω οτι πριν απο 6 μηνες ενας τρακτορας με ακολουθουσε στα 100 μετρα για πανω απο 15 λεπτα ενω πηγαινα με 120-140!!!
Μια αλλη φορα που με ειχαν σταματησει, τους ρωτησα αν προκειται για απλο ελεγχο. Μου λενε:
- τι λετε κυριε, σας σταματησαμε για υπερβαση ταχυτητας!
- καλα ρε παιδια ρωταω, δηλαδη μονο για αυτο το λογο σταματατε τα αυτοκινητα?
- ναι για τι αλλο να τους σταματησουμε δηλαδη, για να θαυμασουνε το τοπιο?
- συγνωμη η τροχαια Εθνικων Οδων εχει σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπο να κοβει κλησεις για υπερβολικη ταχυτητα? Δηλαδη στις εθνικες οδους δεν γινεται καμια αλλη παραβαση? Δηλαδη αν εγω πηγαινα με το οριο ταχυτητας και τα λαστιχα μου ηταν λιωμενα, αν το ειχα βαρυφορτωμενο, αν τα φωτα μου ηταν καμενα, αν ημουν και λιγο πιωμενος, ολα θα ηταν οκ??
- καλως κυριε, μπορειτε να φυγετε!!!
Στη πραξη βεβαια δεν ετρεχα, αντε με οριο 80 να πηγαινα με 90 διοτι τους ειχα δει, αλλα τσαντιστηκα παρα πολυ που ομολογησε οτι ο μοναδικος λογος υπαρξης τους ειναι να κοβουν κλησεις για 'υπερβολικη ταχυτητα'.
Με αυτη τη νοοτροπια δεν προκειτε να αλλαξει κατι. Το κρατος ειναι τοσο διαλυμενο και διεφθαρμενο που σε οποιον τομεα και αν κοιταξει κανεις το μονο που θα βγει ειναι δυσωδια...
Το μονο που μπορει ο καθενας μας να κανει ειναι να οδηγει προσεχτικα, να εχει το αυτοκινητο του σε πολυ καλη κατασταση και να σεβεται τους υπολοιπους γυρω του. Δεν υπαρχει αλλος τροπος προστασιας...
Για το χθεσινο ατυχημα δε θα πω τιποτα γιατι σεβομαι τους νεκρους. Μακαρι και το κρατος να εκανε το ιδιο και επιτελους να εκανε κατι για αυτον τον πολεμο που μας εχουνε κυρηξει στους δρομους... Αραγε ποσες ανθρωπινες ζωες κοστιζει ενας καλος και ασφαλης δρομος???
Παντως ξερω γιατι δεν προκειται να γινει κατι: Επειδη ποτε κανενας απο τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ δεν θα παει φυλακη, οπως κανενας δεν εχει παει φυλακη μεχρι τωρα για οτι στραβο υπαρχει στον τοπο μας. Απλα πραγματα!
-
η Απογευματινη γράφει 'προς τι η εκπληξη σας κυριοι αρμόδιοι?'
ελα ντε....φανταστείτε τους γονείς των κακόμοιρων παιδιών...
ότι γίνεται στο Χολυγουντ γινεται και στην Ελλάδα...
τι να πω, η θλίψη μου είναι απεριοριστη! ΕΛΕΟΣ! κατι πρεέπει να γίνει...
αλλά μα το Θεο την επόμενη φορά που θα με ειρωνευτεί κάποιος από αυτούς τους άχρηστους, τροχόμπατσους, διευθύνσεις συγκοινωνιών κτλ. θα με δείτε στη τηλεόραση!
αλοίμονο τους!
και τα συλληπητήρια λίγα είναι! -
Ρε παιδια 2 αποριες εχω:
1ον:Απαγορευεται τα σαβατοκυριακα να κυκλοφορουν οι νταλικες.
2ον:Αποτι γνωριζω αυτος ο δολοφονος πρεπει να περασε 3 διοδια καλα δεν τον ειδε κανενα κολομπατσακι να του πει οτι βαση νομου θα επρεπε να εχει σκεπασει το φορτιο του με μουσαμα και λογο αυτου του ελεγχου να βρουν οτι η νταλικα εχει υπερφορτωθει!
Ρε υμαρτον πια ρε υμαρτον!!Ελπιζω αυτοι οι αγγελοι να βρουν την γαληνη εκει που βρισκονται...
-
σαν μεγάλη Παρασκευη είναι σήμερα...
-
Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ?
-
Καλημέρα!Το μέγεθος της παραπληροφόρησης ήταν χτές τεράστιο!Ακόμα και για τον οδηγό της νταλίκας ακούσαμε ότι ήταν 23 χρονών ενώ σήμερα μάθαμε ότι απλά οδηγούσε...23 χρόνια!Εκτός του ότι άλλα κανάλια έδειχναν τα πτώματα με ηλεκτρονική κάλυψη και άλλα όπως ήταν!Τέτοια φρίκη!Φανταστείτε τους μ@@@@@ που πρωτοέλεγαν σε έκτακτα δελτία , χωρίς να έχουν πληροφορίες , ότι κάποιο λεωφορείο , κάπου στα Τέμπη συγκρούστηκε και υπάρχουν τραυματίες και τέτοια!Φανταστείτε τους συγγενείς και γονείς που άκουγαν και δεν ήξεραν τί συνένη , τί θα υπέθεταν!Με όλα αυτά περίτραχνα πλέον οι κατηγορίες βαραίνουν ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ τους οδηγούς των φορτηγων που μας προσπερνούν ακόμα και με 100-120 χλμ και εμφανίζονται τόσο άμυαλοι στο οδικό δίκτυο αλλά και αδιάφοροι!
G60 αν βάλεις υποψηφιότητα για βουλευτής σε ψηφίζω!ΝΑ ΜΗ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!
-
Καταρχάς συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών. Και 2ον μην βρίζετε τον νταλικιέρη χωρίς να καταλάβουμε τι έγινε ακόμα. Σε καμία περίπτωση δεν τον υποστηρίζω, αλλά ούτε τον κατηγορώ. Και εγώ είχα 2 φίλους στο λεωφωρείο, οι οποίοι ευτηχώς είναι καλά, αλλά πριν ρίξουμε ευθήνες πρέπει να ακούσουμε γνώμες των ειδικών για το τι ακριβώς συνέβη. Ένας νταλικιέρης πάντως που ήταν πίσω από την νταλίκα με τα πλακάτ είπε ότι η νταλίκα φρέναρε και έστριψε απότομα προς την μεριά του λεωφορείου, προφανώς για να αποφύγει αμάξι που πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο με τα παιδιά. Μόλις προσπάθησε να ξαναμπεί στην κανονική λωρίδα το φορτίο μετατοπίστηκε και τα πλακατ φεύγοντας απ'την θέση τους με την φόρα που είχαν 'έκοψαν' το πλαινό μέρος του λεωφορείου και δυστηχώς σκώτωσαν πολλούς μαθητές. Το σίγουρο είναι ότι και να υπήρχε σύγκρουση της νταλίκας με το λεωφορείο η μεγάλη ζημία έγινε από το φορτίο. Όποιος και να φταίει, ότι και να έγινε σημασία έχει ότι 20 παιδιά έχασαν την ζωή τους και ότι άλλα 30 έζησαν την ποιό τρομακτική εμπειρία της ζωής του και θα την θυμούνται για πάντα.
Και επιλέον θέλω να τονίσω ότι και να γίνει απογόρευση κυκλοφορίας φορτηγών το σαββατοκύριακο, τι σημασία έχει αφού τα παιδιά είχαν ξεκινήσει Παρασκευή για να πάνε στο Βόλο και θα μπορούσε τότε να τους συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα. Αυτό που πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει(το λέω γιατί είναι το πιο εύκολο σε αυτήν την περίπτωση) θα ήταν τα πλακάτ να τοποθετούνται οριζόντια στην καρότσα, έτσι ώστε και να φύγουν σε περίπτωση ατυχήματος από την καρότσα, να μην προξενούν τέτοιου είδους ζημιά. Ώσο για τον δρόμο αν υπήρχε μια διαχωριστική μπάρα στη μέση του δεν θα συνέβεναι αυτό, γιατί ο οδηγός, που υποτείθετε ότι πήγε να προσπεράσει, δεν θα είχε βρεθεί μπροστά στο φορτηγό. Και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει διαχωριστική μπάρα γιατί διεθνείς( ή όπως αλλίως λέγετε) δρόμος χωρίς προσπεράσεις δεν γίνετε και επειδή ο δρόμος είναι στενός, ο δρόμος παραμένει όπως είναι και όποιος προσπεράσει και μείνει ζωντανός έχει καλός αλλιώς....... -
Οι ευθύνες δεν επικεντρώνονται μόνο στον οδηγό και σ'αυτόν που έκανε την φόρτωση.
Ποιός ελέγχει , η αστυνομία που έχει καταλήξει διεκπαιρεωτής εγγράφων!
Τα ΚΤΕΟ , που απλά σφυρίζουν αδιάφορα!
Το ΥΠΕΧΩΔΕ και οι Νομαρχίες που δεν έχουν κάνει ΜΙΑ μελέτη με τα πραγματικά αίτια των ατυχημάτων/δυστηχημάτων! Και δεν έχει φέρει μία ολοκληρωμένη λύση.
Οι Ασφαλιστικές που απλώς θα τα αρπάξουν πιό χοντρά και δεν θα δώσουν τίποτε! (Αληθεύει ότι όταν είναι θανατηφόρο και δεν υπάρχει μικτή δεν πληρώνουν αποζημειώσεις?)
Το Υπουργείο Μεταφορών που δεν αφαιρεί διπλώματα από οδηγούς που προκαλούν πολύνεκρα!
Εμείς που δεν αντιδρούμε παρά μόνο όταν η 'κακιά ώρα' χτυπήσει την δικιά μας πόρτα!
Ακόμα και το Δικαστικό σύστημα!
Θυμήθηκα ένα περιστατικό με κάποιον που αφού σκότωσε σε μία στάση κάποια παιδιά , πηγαίνανε να τον βγάλουν 'λάδι' , και ο άμοιρος πατέρας έβγαλε όπλο και προσπάθησε να απονείμει δικαιοσύνη και στην συνέχεια αυτοκτόνησε!
Έτσι δυστυχώς 'δουλεύει' το σύστημα , οι νεκροί είναι νεκροί , το κράτος δεν ενδιαφέρεται πλέον γιαυτούς! Τόσο ψυχρά! Γι αυτό και δεν θα αλλάξει τίποτε και σε κανά δυό χρόνια , πάλι θα λέμε τα ίδια που λέμε τώρα ,που είπαμε για τον Αλιάκμωνα , για το Σαμίνα , για το Λεωφορείο στην Ακαδημίας , για , γιά , γιά......
Κάθε γονιός ίσως να νομίζει ότι κατανοεί τον πόνο αυτών των γονιών , κάθε άνθρωπος ίσως να νομίζει ότι κατανοεί το μέγεθος της τραγωδίας ,
στην πραγματικότητα κανένας μας δεν θα κατανοήσει πραγματικά το τί αισθάνονται οι άμοιροι γονείς/αδέρφια αυτών των παιδιών που χάθηκαν άν δεν βρεθεί στην ίδια θέση.Αν ποτέ βρεθείτε με κάποιον άνθρωπο που έχασε την μάνα , το παιδί του , τον/η αδερφή ,τον πατέρα του , με την παραμικρή αναφορά στην μάνα σας , στο παιδί σας , στον/η αδερφή , στον πατέρα σας , συνειδητοποιεί άλλη μια φορά αυτό που σε εκείνον συνέβη!
Τα συλληπητήρια μου , με την ευχή να μην ξεχάσουμε και αυτό το τραγικό γεγονός ! Ίσως η μνήμη μας βοηθήσει να φτειάξουν κάποια πράγματα για να μην ξαναγίνει.
Στους γονείς και στα αδέρφια , κουράγιο.....
-
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αθώων αυτών παιδιών.
-
αναφορικά με την επίτρεψη κυκλοφορίας στις εθνικές , άκουσα από τα ΜΜΕ σήμερα ότι αυτό ισχυέι για Σαβ/κα...μόνο τους θερινούς μήνες , ή κάτι τέτοιο!Οπότε καλά θα κάνετε στις εθνικές...να ταξιδεύετε καλοκαίρι και ποτέ χειμώνα!Πέραν τούτου και αναφορικά με τον οδηγό , το θέμα δε βαραίνει τον ίδιο απλά αλλά όλο το σύστημα που συντηρεί και τρέφει τέτοιε καταστάσεις!Από αυτούς που τα επιτρέπουν , μέχρι τα λάθη που γίνονται!Πάντως virus.exe χτές ακούστηκε ότι ο νταλικιέρης δήλωσε ότι 'Εγώ έφυγα από το δρόμο , εγώ φταίω , εγώ πήρα στο θάνατο τα παιδιά' και κάτι τέτοια!~Σήμερα το είπαν και άλλοι!Τα συμπεράσματα δικά σου/σας...
-
Διάβασα όσο προσεκτικά γίνεται τις απόψεις όλων αυτών που έγραψαν
στο foroum για τη τραγωδία.Πέρα από τα θερμά μου συλληπητήρια στους γονείς και συγγενείς και
φίλους των θυμάτων νομίζω ότι πολλοί από εμάς πολύ σωστά έθιξαν
τα κύρια προβλήματα που οδήγησαν στη καταστροφή αυτή.Πάντως θεωρώ απαράδεκτα να βλέπουμε:
α. Μαϊδανούς που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογήτα και
κυρίως τους πολιτευόμενους που αντί να κάνουν χαρακίρι γιατί το μακε-
λειό αυτό, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν τα έργα στην Ελλάδα δεν ακολουθούσαν ρυθμούς χελώνας, βγαίνουν στα κανάλια για να μην
χάσουν τη δωρεάν διαφήμιση και λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι.β. Συνδικαλιστές Φορτηγατζήδες ή Προέδρους συλλόγων ΔΧΦ που ούτε
λίγο ούτε πολύ αποδέχονται ότι παρανομούν αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι
τα πράγματα στην Ελλάδα. Δηλαδή αν σκοτώσω εγώ με το ΙΧ το δικό σου
παιδί θα σου απαντήσω ότι τι να κάνουμε έτσι είναι στην Ελλάδα? Δηλάδη
πόσο δύσκολο είναι να δέσεις καλύτερα το φορτίο σου ώστε αν φύγει
τουλάχιστον να φύγει μονομπλόκ??? Εφόσον γνωρίζεις ότι τα υλικά αυτά
είναι τρομερά επικύνδυνα γιατί δεν κάνεις κάτι?? Το σώστο το είπε ο ΚΚ
που ανέφερε για το ιδίωμα της φυλής 'Δεν θα συμβεί σε μένα...'γ. Δημοσιογράφους που στο βωμό της τηλεθέασης ρωτούν παιδάκια 16
ετών αν υπάρχουν νεκροί ή όχι στο Λεωφορείο. Οι ίδιοι Δημοσιογραφί-
σκοι που μας βομβαρδίζουν με μυνήματα για το πώς να διαπεδαγωγήσου-
με τα παιδιά μας για το πόλεμο του ΙΡΑΚ δεν διστάζουν να θέσουν Ελληνο-
πουλά σε απίστευτη ψυχική δοκιμασία στο όνομα της αποκλειστικής
είδησης.... ΝΤΡΟΠΗδ. Τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που παραλίγο να μας μεταδώσει
live λίστα με ζωντανούς όταν δεν ήταν σίγουρος ότι η λίστα αυτή είναι
πλήρης και θα μπορούσε να στείλει μερικούς συγγενείς στα θυμαράκια.
Ευτηχώς ο Δημοσιογράφος από το κανάλι δεν μάσησε και του είπε ζωντα-
νά το προφανές και ο εν λόγω Δημοσιογράφος τα μάζεψε....Αίντε και στο επόμενο μακελειό εδώ θα ήμαστε.... (όσοι ζήσουμε...)
-
Kai omws plironoume diodia gia ekeino to kommataki toy katapliktikou aftou dromou....
Ta tounel pou vlepete einai tou OSE kai oxi gia dromo.
Kai tha anoiksoun to 2050 me tis katolisthiseis pou trone sti mapa kathe mera.....
-
Λυπαμαι που ζω στην Ελλάδα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (13/04/2003