-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όσον αφορά τώρα το εβραϊκό όνομα... Μεγάλη ιστορία άνοιξες. Τότε θα'πρεπε να χωθούμε και στους Γιάννηδες (Γιοχανάαν), Μιχάληδες (Μιχαήλ), στο Μαθιό (Ματθαίος), στους Μανώληδες (Εμμανουήλ), στους Σήφηδες (Ιωσήφ), στους Ηλίες, στους Ζαχαρίες (Ζεχαριά), στις Μαρίες, στις Άννες...
Έλα τώρα Κώστα, αφού καταλαβαίνεις πως το εννοώ... μιλάω για το συγκεκριμένο άτομο που το εβραϊκό όνομα του πάει γάντι
-
Κάποιοι εδώ μέσα έχουν την -τρομερή θα έλεγα- υπομονή να συζητάνε με τον Γαβριήλ. Όλοι οι υπόλοιποι σταματήστε να ασχολείστε, να βρίζετε, να κοροϊδεύετε, να φωνάζετε. ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ FORUM. Αν νομίζετε ότι δεν έχει νόημα ποιά αυτή η κουβέντα, σταματήστε να μπαίνετε σε αυτό το thread. Έχουμε 5 άτομα που βρίζουν, έχουμε και άλλους 5 που λένε στους πρώτους 5 γιατί ασχολούνται με τον Γαβριήλ, βρίζοντας ταυτόχρονα και αυτοί. Εγώ έχω όρεξη να διαβάζω τις απαντήσεις του Νάσου αλλά μέσα σε αυτό το χαμό άσχετων posts δυσκολεύομαι. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Καταλαβαίνω γιατί έχετε αγανακτήσει αλλά σταματήστε... δεν πάει άλλο.
-
Παιδιά σορρυ, δεν ξέρω εαν έχει ειπωθεί απο καποιον άλλον γιατί δεν παρακολουθώ το ΓΕΝΙΚΩΣ και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο.
Ειδα την ακόλουθη ανακοίνωση στο Flash και είπα να την αντιγράψω. Εαν υπάρχει πρόβλημα από καποιον ή από τους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ παρακαλώ σβήστε το μήνυμα.
Για οποιον ενδιαφέρετε λοιπον:
**Ραδιομαραθώνιος της UNICEF **
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ραδιομαραθώνιο αγάπης για τα παιδιά του Ιράκ που διοργανώνει η UNICEF με κεντρικό κορμό την ΕΡΑ, σε συνεργασία με τους ειδησεογραφικούς σταθμούς του λεκανοπεδίου, μεταξύ των οποίων και ο Flash 96, και δεκάδες περιφερειακούς σταθμούς. «Με λίγα γίνονται πολλά» τονίζει η UNISEF: Με 53 ευρώ παρέχονται ειδικά θεραπευτικά γεύματα σε 500 παιδιά, με 81 ευρώ σώζονται 90 παιδιά από θάνατο λόγω αφαλάτωσης, με 102 ευρώ παρέχονται πακέτα επιβίωσης για δύο οικογένειες και με 200 ευρώ εμβολιάζονται 10 παιδιά για τις έξι βασικότερες ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους.
Οσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν τη συνεισφορά τους στις τράπεζες:
ΕΘΝΙΚΗ : 169/480020-64
ΕΜΠΟΡΙΚΗ: 031/80191081
ΑΓΡΟΤΙΚΗ: 017040044 16-70
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5049-001837-211
NOVA BANK: 519829
ALPHA BANK: 115 002002 017649 (διαδικασία Κ03)
CITIBANK: 5502 346484
HSBC: 002-066694-130
Ακόμη, κατάθεση χρημάτων μπορεί να γίνεται σε όλα τα μηχανήματα αυτομάτων συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας και στο διαδίκτυο, http://www.unicef.gr . Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την ειδική γραμμή 95.56.400, το τηλέφωνο της UNISEF 74.84.184 και με τον Flash 96 στο 61.96.100. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Κοίτα τον ρε που χαίρεται με το θάνατο των άλλων!
Αναλογα με ποιοι ειναι οι 'αλλοι'. Βλεπεις, οπως εγραψα, ειναι θεμα...κρισης.
Βρε Γαβρίλο, αγόρι μου, ήμαρτον!
Ποιός σε πληρώνει για να τα λες αυτά;
Δηλαδή, να σκοτώνετε αθώους, με την πιθανότητα να υπάρχει μέσα κι ο Σαντάμ; Δεν μπορώ να διανοηθώ καν ποιός σου τα έχει βάλει στο κεφάλι σου αυτά τα πράγματα. Ε, ρίξτε και μια ατομική βόμβα στη Βαγδάτη για να είστε σίγουροι 100% ότι τον ξεπαστρέψατε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εαν ετσι ειναι στο παραπανω, τοτε κρυσταλλινη σφαιρα χρισημοποιουμε καθε μερα σε διαφορες ενεργειες που κανουμε. Αυτο που εσυ αποκαλεις κρυσταλλινη σφαιρα, εγω αποκαλω JUDGEMENT! Κριση. Και αυτο ειναι ολο το θεμα εδω. Υπαρχει παντελης ελληψης κρισης ολων αυτων που ειναι εναντι της απελευθερωσης του Ιρακ και της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ post-9/11.
Προφανώς και δεν μπορεί να πιστεύεις πως οι υπερ-απελευθέρωση-Ιράκ έχουν 100% κρίση και οι κατά-απελευθέρωση-Ιράκ 100% δεν έχουν κρίση. Είδες που σου λέω πως η πολιτική σου σκέψη είναι αφελής και υπεραπλουστευτική ?
Το ζηλευουν, παει σε εσας. Τους Ευρωπαιους που ειναι στα ποδια μας ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑ 'ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ' ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΛΙ.
Οι Ευρωπαίοι έκαναν την Ελληνική Φιλοσοφία, την Αναγέννηση και το Διαφωτισμό και άρα έχουν ιστορικές αποδείξεις πως είναι ανοικτά μυαλά. Τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν καμία σχέση με τον Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης, νομίζεις πως μπορείς να μεταφέρεις τον ΗΠΑμερικάνικο τρόπο σκέψης στην Ευρώπη. Δεν δουλεύει έτσι.
Ακόμα όμως και αν ήταν έτσι, δεν μπορώ να πιστέψω πως 'σας ζηλεύει' η Γαλλία, η Γερμανία και η Ελλάδα αλλά δεν σας ζηλεύει η Μεγ. Βρετανία, η Ισπανία, η Ιταλία και η ...Βουλγαρία . Σου φαίνεται λογικό αυτό που λες ?
Λες, 'γιατί αγωνίζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μισούν τις ΗΠΑ και γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό'.
- Να σε ρωτησω εσενα το ιδιο. Εσυ, γιατι λες να το κανουν.
Αποφεύγεις να απαντήσεις, αν και, ως άνθρωπος με 100% κρίση ενάντια σε άνθρωπο με 100% όχι κρίση, δεν θα έπρεπε. Θεωρώ πως απλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Και ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, και αυτό είναι το χειρότερο (βλ. παρακάτω).
Οπως και να έχει, η άποψή μου είναι πως οι άνθρωποι αυτοί εξεγείρονται ενάντια στις ΗΠΑ και τις μισούν διότι αντιπροσωπεύει 'το μεγάλο Σατανά', όχι με τη θρησκευτική έννοια, αλλά με την έννοια του αλαζονικού, κυνικού τέρατος, που πατά επί πτωμάτων και παραβιάζει κάθε αρχή (ελευθερία, αυτοδιάθεση, ειρήνη, ηθική, ανθρωπισμός) προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Οι ίδιοι άνθρωποι στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του '80 και στην Πράγα του '68 μισούσαν το 'μεγάλο Σατανά' ΕΣΣΔ, που έκανε ακριβώς τα ίδια. Οι ίδιοι άνθρωποι στην Ελλάδα του 18ου αιώνα μισούσαν το 'μεγάλο Σατανά' Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κοκ.
Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι να 'έχουν παρεξηγήσει' τις προθέσεις των ΗΠΑ. Δεν μπορεί οι Αφγανοί που πολεμούσαν τους Σοβιετικούς το '85 να το είχαν καταλάβει σωστά και οι Αφγανοί που πολεμούν τους ΗΠΑμερικάνους το '02 να το έχουν καταλάβει λάθος. Δεν βλέπεις πως οι άνθρωποι σε όλη την ιστορία πολεμούν τους καταπιεστές τους, πολεμούν αυτούς που πάνε να τους επιβάλλουν τη δική τους αλήθεια και τις δικές τους αρχές ?
'Μα τους απελευθερώνουμε' θα πεις. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ρε συ gavriil1, δεν το καταλαβαίνεις ? Από τη δική σου ελευθερία προτιμούν τη δική τους σκλαβιά. 'Μα τους εκπολιτίζουμε' έλεγε ο Κορτες και ο Πιζάρο όταν εξόντωναν τους Αζτέκους και τους Ινκας. Δες τον παραλληλισμό. ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
- Το πιο σημαντικο και το bottom line ομως ειναι, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (κλασσικη σκεψη Ευρωπαιου που μονο αυτο που μετραει δεν βλεπει - μου θυμιζεται το Ελληνικο Δημοσιο, για καποιο λογο αλλος παραλλιλησμος δεν μου ερχεται), αλλα ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΘΟΥΝ.
Πες μου ΕΝΑ φυσικό, ιστορικό, οικονομικό ή κοινωνικό φαινόμενο το οποίο σταματάει χωρίς να εξαλείψεις τις αιτίες που το προκαλούν. Κάτι τέτοιο είναι τόσο ανιστόρητο που καταντά 'παραπάνω από γελοίο' (που θα έλεγες και εσύ) και ακυρώνει την καλή και λογική θεωρία της ΗΠΑμερικάνικης 'αποτελεσματικότητας', διότι, αν εφαρμόζεται έτσι, παραβιάζει βασικότερες αρχές στις οποίες πιστεύω και στις οποίες πιστεύει και το μεγαλύτερο μέρος της 'παλιάς Ευρώπης'. Γιαυτό αντιδρούν οι Ευρωπαίοι, αγαπητέ μου, και όχι γιατί 'σας ζηλεύουν'.
Πραγματικά αυτή είναι η επιτομή όσων λες. Ουσιαστικά είναι η λογική 'shoot first, ask questions later' ή, επί το Ελληνικότερον, 'ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'. Δεν την πιστεύω. Λυπάμαι.
ΟΚ Νας. Σε αυτο το σημειο εχω απογοητευτει τοσο μαζι σου, που δεν βρισκω την διαθεση για απαντηση. Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο σημαντικο. Το εαν οι ΗΠΑ κανουν το σωστο, θα το δουμε. Ειναι απλως θεμα χρονου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θες στοιχεια? ΟΚ. Ο αρχηγος της CIA εχει δηλωσει 6 μηνες πριν οτι τουλαχιστον 100 τρομοκρατικες ενερειες απο την 9/11 και μετα αποτραπηκαν λογω των ενεργειων των ΗΠΑ γενικως μετα τις 9/11. Τι αλλο θες?
Να μας πει γιατί ενώ η CIA και το FBI γνώριζαν για την παρέα του Ατα, δεν έκαναν τίποτε για να τους εμποδίσουν. Οταν μας πείσουν για αυτό, τότε όσα άλλα λένε η CIA και το FBI θα έχουν αξία, τουλάχιστον για μένα. Μέχρι τότε... έχεις να μας πεις κάποια αξιόπιστη πηγή ?
Ειδες καμια τρομοκρατικη ενεργεια μετα τις 9/11 στις ΗΠΑ?
- Τι με ενδιαφερει εμενα τι γινετε στο Ισραηλ ή στο Μπαλι. Αυτο ενδιαφερει τους πολιτες και κυβερνησεις των χωρων αυτων.
Αντε μπράβο, αρχίζεις και μιλάς σωστά! Παραδέχεσαι πως στα αρχ..... σου το τι γίνεται στον άλλο κόσμο, 'τρομοκρατία' είναι αυτή που αφορά τις ΗΠΑ και μόνο (να σου υπενθυμίσω (αν δεν το ξέρεις) πως στο Μπαλί και στην Τυνησία πιθανότατα ήταν η Αλ-Κάιντα από πίσω...), όσο δηλαδή δεν θίγονται τα συμφέροντα των ΗΠΑ, 'αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες και κυβερνήσεις των χωρών αυτών' (τι βολικό για το Ισραήλ... ούτε η τρομοκρατία-τρομοκρατία των Παλαιστινίων, ούτε η κρατική-τρομοκρατία του 'χασάπη' Σαρόν σε νοιάζουν, και ας σκοτώνονται και πολίτες των ΗΠΑ εκεί), μόλις θιχτούν τα συμφέρονται των ΗΠΑ (αν θέλεις περιλαμβανομένης και της 'συλλογικής' ασφάλειας των πολιτών τους, ΟΚ), 'την πέφτουν' απανταχού της οικουμένης.
- Ακριβως. Δες το Ισραηλ. Μετα τις ενεργειες του Σαρον, οι ενεργειες των Παλαιστινιων τρομοκρατων ειναι 98% κατω σε συχνοτητα. Το ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο.
Βέβαια, αφού κατέλαβε και ισοπέδωσε όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη, 'το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο'. Αυτές είναι οι αρχές που πιστεύουν οι πολίτες των ΗΠΑ ?
(Και όσο για το αν μειώθηκαν σε συχνότητα, εδώ είμαστε και θα δούμε, τώρα πάντως είναι πολύ νωρίς και πολύ άκαιρο το ζήτημα αυτό)
Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε. Τι νομιζεις οτι εννοουμε εμεις? Οτι θα μπουμε στο Ιρακ σημερα και αυριο θα δεις μειωση των τρομοκρατικων ενεργειων.
Εσύ είπες πως είδες μείωση μετά το Αφγανιστάν. Εγώ το αμφισβήτησα και ανέφερα τόσα παραδείγματα. Μετά όμως κατάλαβα δεν σε νοιάζουν αυτά και πως μιλάμε για διαφορετική τρομοκρατία.
OK Nasso.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Και τα κεντρικα γραφεια της Αλ Τζαζιρα στην Βαγδατη, καπνος! Πριν 3 λεπτα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αν πιστεύεις στη δημοκρατία όπως λες, έχεις πρόβλημα με το Αλ-Τζαζίρα, δηλ. μια διαφορετική από την 'επίσημη' φωνή. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ χτύπησαν, το καταλαβαίνεις, με διαφορετική οπτική γωνία αλλά δημοσιογράφους. Η λέξη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν την ίδια ρίζα και είναι συγγενείς.
Ειλικρινά, με αυτά που λες αποκτάμε μια πολύ κακή εικόνα για το πως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι πολίτες των ΗΠΑ
OK. Εμεις θα μεινουμε με την Δημοκρατια που ξερουμε. Εσεις καντε αυτη που ξερετε εσεις. Να δουμε ποιος θα ειναι εμπρος στο μελλον.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Breaking news:
Μερα= Δευτερα Βραδυ στο Σικαγο, ωρα 8:45 ΜΜ (Τριτη πρωι στην Ελλαδα, ωρα 4:35 ΠΜ εαν εχετε αλλαξει ωρα διοτι εγινε με εμας χτες αυτο),
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκοτωσαμε τον Σανταμ και τους 2 γιους του πριν μερικα λεπτα. Βομβαρδιζοντας ενα σπιτι στο οποιο υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν μεσα και οι 3. Ειδωμεν.
-
Κάποιος πληροφοριοδότης είπε 'σε αυτό το σπίτι είναι ο Σαντάμ', πλάκωσε ένα Β1, έριξε 4 JDAM οπότε:
-
Αν μεν ήταν μέσα ο Σαντάμ (το αμφισβητώ, διότι πληροφοριοδότες είχαν πει και τις πληροφορίες οι οποίες ξεκίνησαν την πρώτη επίθεση, οι οποίες μάλλον ήταν λανθασμένες), μαγκιά και επιτυχία των ΗΠΑ!
-
Αν μεν δεν ήταν μέσα ο Σαντάμ, τι να κάνουμε, 'παράπλευρες απώλειες' (όπως όλα τα παιδάκια χωρίς χέρια που βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα και αναρωτιέμαι αν τα βλέπετε εσείς στις ΗΠΑ -πάντως στο cnn.com δεν τα βλέπω).
Αυτή είναι η διαφορά Ευρώπης-ΗΠΑ, gavriil1, η Ευρώπη προκειμένου να αποφύγει το #3 δεν κάνει το #1, ενώ οι ΗΠΑ προκειμένου να επιτύχουν το #2 αδιαφορούν για το #3 και κάνουν το #1.
Κατά την άποψή μου (for all that it's worth ) ο Σαντάμ δεν είναι στη Βαγδάτη. Θα ήταν τρομερά επικίνδυνο κάτι τέτοιο και δεν το του το έχω.
Φυσικα.
-
-
I am done with this thread. Back to cars.
-
ΟΚ Νας. Σε αυτο το σημειο εχω απογοητευτει τοσο μαζι σου, που δεν βρισκω την διαθεση για απαντηση.OK φίλε, 'I'll live with that' για το υπόλοιπο του βίου μου. Αναρωτιέμαι μόνο, αν θεωρείς πως υπάρχει κάποιος στο Forum αντάξιός σου και στον οποίο βρίσκεις τη διάθεση για απάντηση. Μακάρι.
Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο σημαντικο. Το εαν οι ΗΠΑ κανουν το σωστο, θα το δουμε. Ειναι απλως θεμα χρονου.
Με την αίρεση πως, όπως δεν υπάρχει μία και αντικειμενική αλήθεια, έτσι δεν υπάρχει και ένα και αντικειμενικό 'σωστό', αλλά είναι συνάρτηση της οπτικής γωνίας και των προτεραιοτήτων του καθενός, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
-
Μ'αρέσουν οι τεκμηριωμένες απαντήσεις.....
-
Μη βρίζεις τους Ευρωπαίους Γαβριήλ, γιατί μην ξεχνάς ότι κι εσύ γεννήθηκες στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική και πήγες ως μετανάστης εκεί. Σεβάσου τουλάχιστον τους προγόνους σου.
Αλλά κι αν ακόμα έχεις διαγράψει το παρελθόν σου, σκέψου:Εξάλλου όλοι οι Αμερικάνοι τί είναι; Απόγονοι Ευρωπαίων τυχοδιωκτών, χειρότεροι δηλαδή από τους Ευρωπαίους. Τουλάχιστον εμείς είμαστε καθαρόαιμοι ρε! Επίσης δεν πήγαμε να καθαρίσουμε τους Ινδιάνους Ερυθρόδερμους, τους μόνους που αξίζουν να ζουν στη χώρα που μένεις, να τους εκτοπίσουμε και να καταπατήσουμε τα δικαιώματά τους! Αλά είσαστε τυχεροί, διότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε μια υπερδύναμη να σας 'εκπολιτίσει' κι εσάς και να σώσει, να σώσει πραγματικά, τους καημένους τους Ινδιάνους! Κι έτσι, τώρα έχουμε εσένα και κοκορεύεσαι. Κι όποιον άλλον.
Που θέλει να περάσει τον 'πολιτισμό' του σε ήδη πολιτισμένους. Ρε γαμώτο, δεν έχεις καθόλου τσίπα πάνω σου; Ποιοί εφήυραν τον τροχό, ρε; Οι Σουμέριοι. Και πού ζούσαν αυτοί; Στη Μεσσοποταμία! Ποιοί μας κληροδότησαν την Άλγεβρα, την οποία εφαρμόζοντας εσείς τώρα βασιλεύετε; Οι Άραβες! Και αν δεις τη Βαγδάτη, θα καταλάβεις για τί είδους πόλη μιλάμε! Πολύ καλύτερη σε πολεοδομία, αισθητική και περιβάλλον από πολλές Αμερικάνικες και Ευρωπαικές. Και αυτή την πόλη εσείς τώρα καταστρέφετε!
Γιατί ρε Γαβριήλ; Αν οι Αμερικάνοι φίλοι σου, αποφασίσουν να επιτεθούν στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι είναι άντρο τρομοκρατίας θα τους υποστηρίξεις; Θα δεχτείς εσύ να σκοτώσουν τους συγγενείς σου; Κι αν όλος ο λαός πολεμήσει, τότε τί θα πεις; Ότι όλοι οι Έλληνες είναι ή περιθάλπτουν τρομοκράτες;
Σεβάσου την επιθυμία των λαών για Ανεξαρτησία και Αυτοδιάθεση! Εσύ πήγες στην Αμερική και βρήκες αυτό που σου ταίριαζε! Γιατί δεν αφήνεις και τους άλλους λαούς να βρουν ΜΟΝΟΙ τους αυτό που θέλουν; Εντάξει, καθαρίστε μόνο την Αλ-Κάιντα, τους άλλους αφήστε τους στη ησυχία τους!
Γαβριήλ, δεν ξέρω αν πιστεύεις στο Θεό, ή τέλος πάντων σε μια ανώτερη δύναμη, σαν κι αυτή που επικαλείται ο ηγέτης σου! Πάντως, αν πιστεύεις, σκέψου ότι σε/ σας περιμένει μια Θεία Δίκη. Και πρόσεχε διπλά τί λες! Διότι, αν διαβάζεις Ευαγγέλιο, πουθενά δεν είπε ο Χριστός οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Και η Τιμωρεία θα έρθει και για την Αμερική μια μέρα...ποιός ξέρει με ποιόν τρόπο. Μπορεί να λέγεται λοιμός, λιμός, σεισμός, καταποντισμός, επιδρομή αλλοφύλων και το πιθανότερο εμφύλιος πόλεμος. Γιατί εσύ μπορεί να γεμίζεις τις τσεπούλες σου λεφτά, αλλά χιλιάδες άλλοι, μαύροι και λευκοί, στο Τέξας, στο νότο, ή ακόμα και στις μεγάλες πόλεις πεινάνε και δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι... και θα επέλθει κοινωνική αναταραχή, θα το δεις, με ολέθρια αποτελέσματα.Υπομονή, Γαβρίλο! Κάποτε και η Ευρώπη ως 'ελευθερώτρια' θα εισβάλλει στην Αμερική!
-
OK. Εμεις θα μεινουμε με την Δημοκρατια που ξερουμε. Εσεις καντε αυτη που ξερετε εσεις. Να δουμε ποιος θα ειναι εμπρος στο μελλον.
'...the citizens of Iraq are coming to know
what kind of people we have sent
to liberate them.'
— G. W. Bush
(Source: The White House) -
[list:3twadibf]γαβριλακο, η επιθεση κατα των δημοσιαγραφων, ειναι μερος της 'απελευθερωσης? [/list:u:3twadibf][list:3twadibf]Εμαθες επισης την ενοια της λεξης 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'?Μη μολυνετε ενα ανθρωπινο καθεστως για το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΣΥ και το συστημα που σε κανει προβατο[/list:u:3twadibf][list:3twadibf]ΖΩΑ [/list:u:3twadibf]
-
Άντε πάλι τα με τα 'κοσμητικά' ...
Παίδες ξεφεύγουμε και μάλλον πάμε για το τρίτο κλείδωμα.Κι εσύ βρε Γαβρηίλ σταμάτα λιγάκι επιτέλους, δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γράφεις προσβάλλεις την κοινή λογική και το περι δικαίου αίσθημα?
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξεσηκώνεις κι αυτούς τους λίγους που απέμειναν να ασχολούνται μ'αυτήν τη στήλη.
Για να μην πω για το πρώτο πρόσωπο που συνέχεια χρησιμοποιείς (κάναμε, βομβαρδίσαμε, σκοτώσαμε κ.λ.π. κ.λ.π.), λες και είσαι δέκα γενιές Αμερικάνος και βάλε ! -
Γύρισα,γύρισα!
Μαθιε είσαι φοβερός πάντως! -
Παίδες ξεφεύγουμε και μάλλον πάμε για το τρίτο κλείδωμα.[list:1ztxmeco]Οχι, τωρα δηλ ρε παιδια, πεσ τε μου[/list:u:1ztxmeco][list:1ztxmeco]Φταιει ο φονιας?[/list:u:1ztxmeco][list:1ztxmeco]Δηλ εαν ερθει η 'συγκεκριμενη κατασκευη' για διακοπες στην Αθηνα και τον δειτε κρεμασμενο στο Συνταγμα, θα φταει ο.............μπετατζης? [/list:u:1ztxmeco]
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Παίδες ξεφεύγουμε και μάλλον πάμε για το τρίτο κλείδωμα.Κι εσύ βρε Γαβρηίλ σταμάτα λιγάκι επιτέλους, δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γράφεις προσβάλλεις την κοινή λογική και το περι δικαίου αίσθημα?
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξεσηκώνεις κι αυτούς τους λίγους που απέμειναν να ασχολούνται μ'αυτήν τη στήλη.
Για να μην πω για το πρώτο πρόσωπο που συνέχεια χρησιμοποιείς (κάναμε, βομβαρδίσαμε, σκοτώσαμε κ.λ.π. κ.λ.π.), λες και είσαι δέκα γενιές Αμερικάνος και βάλε !Μαθιε δεν θα χρειαστει να στεναχωριεσαι για μενα σε αυτο το θρεντ πια, ή σε οποιοδηποτε αλλο θρεντ που εχει να κανει με την απελευθερωση του Ιρακ.
Τελος, δεν εχω ιδεα πως καποιος πρεπει να ειναι 10 γενιες οτιδηποτε για να μιλαει σε πρωτο προσωπο. Εγω ειμαι Αμερικανος πολιτης απο την μερα που ορκιστικα ως ετσι. Δεν χρειαζεται να ειμαι 10 γεννεων ΗΠΑμερικανος για να μπορω να μιλαω στο πρωτο προσωπο.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Παίδες ξεφεύγουμε και μάλλον πάμε για το τρίτο κλείδωμα.[list:292oiwcj]Οχι, τωρα δηλ ρε παιδια, πεσ τε μου[/list:u:292oiwcj][list:292oiwcj]Φταιει ο φονιας?[/list:u:292oiwcj][list:292oiwcj]Δηλ εαν ερθει η 'συγκεκριμενη κατασκευη' για διακοπες στην Αθηνα και τον δειτε κρεμασμενο στο Συνταγμα, θα φταει ο.............μπετατζης? [/list:u:292oiwcj]
G60POWER αυτο σε μενα πηγε?
-
Εγω ειμαι Αμερικανος πολιτης απο την μερα που ορκιστικα ως ετσι. Δεν χρειαζεται να ειμαι 10 γεννεων ΗΠΑμερικανος για να μπορω να μιλαω στο πρωτο προσωπο.Εντάξει δεν λέω, αφου κάποια στιγμή ορκίστηκες, τυπικά μπορεί να είσαι Αμερικανός πολίτης, αλλά βρε παιδί μου μια τυπική διαδικασία σαν αυτές που βλέπουμε στον κινηματογράφο όπου διάφοροι μετανάστες ορκίζονται ομαδικά, σε κάνει να ξεχνάς έτσι αυτόματα την πραγματική σου πατρίδα και να αισθάνεσαι τόσο πολύ Αμερικανός σαν να γεννήθηκες εκεί ?
Δεν ξέρω...λέω...ίσως να κάνω και λάθος.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!