-
Δεν δέχομαι ότι υπάρχει καποιο γονίδιο που καθορίζει οτι οι γυναίκες θα ασχοληθούν με το σπίτι και οι άντρες με την δουλειά. Λόγω σωματικής διάπλασης βεβαίως καποιες βαριές δουλειές δεν μπορεί να τις κάνει η γυναίκα (π.χ. να ανοίγει βαζάκια και να σκοτώνει κατσαρίδες ) από εκεί και πέρα όμως όλα είναι θέμα διάθεσης και μυαλού.
Καποιος εργένης π.χ. ή θα ζει μεσα στην βρώμα ή θα πάρει μία οικιακή βοηθό ή θα μάθει να καθαρίζει, να μαγειρεύει και να βάζει πλυντήριο (όπως πολύ σωστά έθεσε καποιος πιο πριν) Μία εργένισα θα αναγκαστεί ή να αλλάξει λάμπα ή να ζει στο σκοτάδι
Την πρώτη φορά είναι σκούρα τα πράγματα, αλλά ή θα τα καταφέρει ή θα τα μαζέψει και θα παει πίσω στους γονείς του/της. π.χ. νομίζετε πως εγώ σιδέρωνα από τα γεννοφάσκια μου? Ακόμη και τώρα δεν είναι και το καλύτερό μου. (ασε θυμάμαι εκείνο το φανταστικό μπλουζάκι που έκαψα και κλαίω ακόμη).
Οσο για το αν καποιος παντρεμένος θα βοηθάει την γυναίκα του στις δουλειές του σπιτιού ή με τα παιδιά, πιστεύω ότι απλά είναι θέμα γαϊδουριάς. Δηλαδή θα γυρνάει η γυναίκα κατά τις 6-7 στο σπίτι μετά την δουλειά, θα τρέχει σαν την τρελλή να συμμαζέψει, να μαγειρέψει, να διαβάσει τα παιδιά και ο αντρας θα την κοιτάει και θα λεει 'ε! Δεν είναι στα γονίδιά μου αυτά τα πράγματα. Αμα θες να σου ξεκολλήσω κανα νιπτήρα φώναξε'.
Η αλήθεια είναι καπου στην μέση δεν νομίζετε?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Οσο για το αν καποιος παντρεμένος θα βοηθάει την γυναίκα του στις δουλειές του σπιτιού ή με τα παιδιά, πιστεύω ότι απλά είναι θέμα γαϊδουριάς. Δηλαδή θα γυρνάει η γυναίκα κατά τις 6-7 στο σπίτι μετά την δουλειά, θα τρέχει σαν την τρελλή να συμμαζέψει, να μαγειρέψει, να διαβάσει τα παιδιά και ο αντρας θα την κοιτάει και θα λεει 'ε! Δεν είναι στα γονίδιά μου αυτά τα πράγματα. Αμα θες να σου ξεκολλήσω κανα νιπτήρα φώναξε'.
λοιπον
- ειναι λαθος να διαβαζουν οι γονεις τα παιδια
οι γονεις οτι εμαθαν εμαθαν ας αφησουν και τα παιδια να μαθουν τιποτα - οταν λοιπον 'γυρνάει η γυναίκα κατά τις 6-7 στο σπίτι μετά την δουλειά, θα τρέχει σαν την τρελλή να συμμαζέψει και να μαγειρέψει '
ο αντρας μπορει να παρει τα παιδια φροντιστηριο (ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εχει καλυτερα γονιδια για οδηγηση ), να παει στο supermarket, να πληνει το αμαξι ...
αν φυσικα καμια απο αυτες τις δουλιες δεν χρειαζεται να γινει σημερα ενω η γυναικα πνιγεται με τις αντοιστιχες δικες της ειναι προφανες οτι πρεπει ο αντρας να βοηθησει κατι που ισχυει φυσικα και αντιστροφα
το θεμα ειναι οτι πρεπει οι δουλειες
-να ειναι μοιρασμενες ξεκαθαρα ωστε να υπαρχει αισθηση προσωπικης ευθηνης για κατι
-να ειναι μοιρασμενες καθειδος ωστε και τα γονιδια να εκμεταλλευονται και εξειδικευση να δημιουργηταικαι για να παραδεχτεις οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση σημαινει οτι δεχεσαι και τα γονιδια
και κατι αλλο
τα παιδια θεωρουνται απο πολλους οτι ταιριαζουν περισσοτερο στη γυναικα ως ευθηνη
αυτο ομως δεν ειναι σωστο (ο καθενας μπορει να κανει διαφορετικα πραγματα καλυτερα που σχετιζονται με παιδια)
μου φαινεται αδυνατο να σκεφτω μια γυναικα π.χ. να κραταει τα διδυμα, 8 κιλα το ενα με τα χερια της επι μιση ωρα επειδη κλαινε εκει που εχουν παει
φυσικα ποιος ειπε οτι ολοι οι αντρες μπορουν να το κανουν αυτο ? (παντως θα επρεπε)
αν ομως καποιος μπορει να το κανει και το κανει δεν ειναι καλυτερα ?
και δεν εκμεταλλευεται γονιδια για να το κανει ?αυτα τα ολιγα
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
ΤζάπαΞέρεις πόσο κάνει η κιθάρα μου
Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε κλασική κιθάρα σωστά?Αλήθεια τι κιθάρα έχεις?
Στο θέμα μας τώρα,αναφέρω το εξής περιστατίκο.Είμαι συνοδηγός σε ΤΤ φίλου μαζί με δύο κοπέλες στα πίσω καθίσματα.Στο φανάρι της Αριστοτέλους(γύρω στις 4 τα ξημερώματα Κυριακής)σταματάει δίπλα μας ένα opel tigra με δύο ξανθές παρουσίες,και ενώ περιμένουμε το πράσινο για να φύγουμε αρχίζουν να μας κάνουν καμάκι(χαιρετούρες,χαμόγελα,κόρνες).Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για τα επόμενα 2 φανάρια.Τέλικα επειδή οι κοπέλες που ήταν μαζί μας άρχισαν να δείχνουν τον εκνευρισμό τους οι ξανθές παρουσίες την 'εκάναν' στο επόμενο φανάρι.Πολύ αστεία/περίεργη κατάσταση ......
-
Ώπα... Αφού στο πίσω κάθισμα του ΤΤ δε χωράνε άτομα με ύψος άνω του 1.50! Το γράφει άλλωστε και το απαγορευτικό προειδοποιητικό πινακιδάκι στο αυτοκίνητο!
-
Χαχαχα αυτό σκέφτηκα κι εγώ για τα πίσω καθίσματα!!!Μήπως ήταν 'ολίγον' κοντές;
Χωρίς παρεξήγηση,άμα χωρούσαν στα πίσω καθίσματα,θα προτιμούσα αυτές με το Tigra!
Χωρίς παρεξήγηση επαναλαμβάνω!Μη φάμε και ξύλο! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ώπα... Αφού στο πίσω κάθισμα του ΤΤ δε χωράνε άτομα με ύψος άνω του 1.50! Το γράφει άλλωστε και το απαγορευτικό προειδοποιητικό πινακιδάκι στο αυτοκίνητο!Στο rx7(έχω βάλει καθίσματα πίσω)έχουν χωρέσει 5 άτομα!Τώρα το πόσο άνετα ήταν...αυτό είναι άλλο θέμα
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Χαχαχα αυτό σκέφτηκα κι εγώ για τα πίσω καθίσματα!!!Μήπως ήταν 'ολίγον' κοντές;
Χωρίς παρεξήγηση,άμα χωρούσαν στα πίσω καθίσματα,θα προτιμούσα αυτές με το Tigra!
Χωρίς παρεξήγηση επαναλαμβάνω!Μη φάμε και ξύλο!Μέχρι 1.80 ψιλοβολεύεσαι στα πίσω καθίσματα του ΤΤ(για 20-30 χλμ το πολύ)..
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν δέχομαι ότι υπάρχει καποιο γονίδιο που καθορίζει οτι οι γυναίκες θα ασχοληθούν με το σπίτι και οι άντρες με την δουλειά. Λόγω σωματικής διάπλασης βεβαίως καποιες βαριές δουλειές δεν μπορεί να τις κάνει η γυναίκα (π.χ. να ανοίγει βαζάκια και να σκοτώνει κατσαρίδες ) από εκεί και πέρα όμως όλα είναι θέμα διάθεσης και μυαλού.Καποιος εργένης π.χ. ή θα ζει μεσα στην βρώμα ή θα πάρει μία οικιακή βοηθό ή θα μάθει να καθαρίζει, να μαγειρεύει και να βάζει πλυντήριο (όπως πολύ σωστά έθεσε καποιος πιο πριν) Μία εργένισα θα αναγκαστεί ή να αλλάξει λάμπα ή να ζει στο σκοτάδι
Την πρώτη φορά είναι σκούρα τα πράγματα, αλλά ή θα τα καταφέρει ή θα τα μαζέψει και θα παει πίσω στους γονείς του/της. π.χ. νομίζετε πως εγώ σιδέρωνα από τα γεννοφάσκια μου? Ακόμη και τώρα δεν είναι και το καλύτερό μου. (ασε θυμάμαι εκείνο το φανταστικό μπλουζάκι που έκαψα και κλαίω ακόμη).
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΝΑ ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ (CLOPYWRITE: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ).ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΣΑ ΨΩΝΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΟΙΚΤΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ) ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΥΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΥΡΙΖΕΙ (ΑΝΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ )
ΣΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 'ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ'. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ή ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΟΟΟΟΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΑΤΑ;;;;ΤΙΠΟΤΑ
ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;; (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ )
ΜΕ ΤΟ GOLFAKI ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΧΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ... (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΟΥΣ...ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚ@#$ΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ SLK, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ) -
Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχουν διαφόρων ειδών γυναίκες: άλλες τρελαίνονται για ακριβά αυτοκίνητα, άλλες τρελαίνονται για ακριβές μοτοσυκλέτες, άλλες για ακριβά κότερα και άλλες για ακριβά αεροπλάνα...
Ποιό είναι το κοινό σε όλα αυτά; Η ύπαρξη χρήματος. Άρα να ποιός είναι ο πραγματικός γκομενομαγνήτης.
Κι όσο οι γυναίκες ανεξαρτητοποιούνται και αποκτούν οικονομική ευχέρεια, τόσο αυτός ο μαγνήτης θα χάνει την ισχύ του. Και τότε, οι γυναίκες θα είναι αυτές που θα επιλέγουν σύντροφο και όχι οι άντρες. Και μάλιστα, θα τον αλλάζουν και σαν πουκάμισο, διότι δε θα έχουν ανασφάλειες.
Άρα, προς το παρόν, για όποιον δεν έχει αυτοκίνητο, να μην τον νοιάζει τόσο. Μπορεί να το παίξει πλούσιος και μ'αλλον τρόπο...
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
οταν καποιος ανθρωπος μετριων δυνατοτητων μπορει μεσα σε ελαχιστο χρονο να αυτοαναγγελλετε μαστορας και ειδικος (επαγγελματιας) π.χ. στα ηλεκτρικα γιατι εσυ καταδικαζεις τον εαυτο σου με το χαρακτηρισμο ημιμαθης ?Γιατί δεν έχω το χρόνο να αποκτήσω αρκετή εμπειρία ώστε να μην κινδυνεύω να γίνω ρεζίλι ή να σκοτωθώ. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό να δηλώνεις άγνοια για κάτι που όντως δεν ξέρεις καλά. Όσα πράγματα χρειάζεται να ξέρω τα ξέρω πολύ καλά. Για τα άλλα απευθύνομαι στους ειδικούς και χρησιμοποιώ τις ελλιπείς γνώσεις μου για να βεβαιωθώ ότι δε με δουλεύουν.
-
Αφού έχω την άδεια τουλάχιστον ενός moderator συνεχίζω:
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Ποιό είναι το κοινό σε όλα αυτά; Η ύπαρξη χρήματος. Άρα να ποιός είναι ο πραγματικός γκομενομαγνήτης. Κι όσο οι γυναίκες ανεξαρτητοποιούνται και αποκτούν οικονομική ευχέρεια, τόσο αυτός ο μαγνήτης θα χάνει την ισχύ του.Ίσα-ίσα, τότε είναι που θα κλιμακωθεί. Απλά θα ζητούν πάντα πιο πλούσιους από εκείνες.
Και τότε, οι γυναίκες θα είναι αυτές που θα επιλέγουν σύντροφο και όχι οι άντρες.
Γιατί, τώρα ποιος επιλέγει; Εγώ πάντως ποτέ δεν έχω 'επιλέξει', πάντα με έχουν επιλέξει αυτές.
Και μάλιστα, θα τον αλλάζουν και σαν πουκάμισο, διότι δε θα έχουν ανασφάλειες.
Το πόσο συχνά αλλάζεις σύντροφο είναι ευθέως ανάλογο των ανασφαλειών σου. Αυτές σε κάνουν π.χ. να μην μπορείς να μείνεις μόνος σου αρκετό χρόνο ώστε να βρεις κάποιον πραγματικά κατάλληλο ή να ψάχνεις πάντα να βρεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
**ΜΕ ΤΟ GOLFAKI ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΧΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ... **
markvag ξέχνα το golf
Λοιπόν...Συζήτηση με 'γκλαμουράτο μωρό':Ωραίο το αμάξι σου
το polo είναι?Εεε όχι το golf....Ααα μάλιστα,και πόσο το πήρες?(εδώ αρχίζουν τα δύσκολα)..Εεε....9 εκατομύρια..ΠΟΣΟ????...Ξέρεις είναι το gti,έχει ποίο δυνατό κινητήρα,κτλ,κτλ...Κάλα έδωσες τόσα λεφτά και δεν πήρες BMW???????????
....... -
ΚΑΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 1,6 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΝ...
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΠΑΛΙ... (ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ...)
ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ GOLF ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ) 'ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ POLO, ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;' 'ΞΕΡΕΙΣ GOLF ΕΙΝΑΙ' 'ΚΑΛΑ, ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ POLO;' 'ΕΕΕΕΕ, ΤΟ POLO ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΝΩ ΤΟ GOLF ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ' 'Α, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ'ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ GOLF ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
'ΜΑ, ΚΑΛΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ GOLF Η MERCEDES;;;'
'ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΟ...ΕΙΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗ MERCEDES. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η VW ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ' -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Κάλα έδωσες τόσα λεφτά και δεν πήρες BMW?Από άλλο thread:
BMW = Brings Me WomenΑλλά δεν ισχύει, τουλάχιστον με την Compact. Το μόνο που κατάφερα με γυναίκα είναι να αγοράσει κι εκείνη ένα αλλά με περισσότερα έξτρα...
-
καλά 'γράφετε' όταν τα γράφετε!!!! συνεχίστε...
ΥΓ. ωραίο το Πολο.... -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
**ΜΕ ΤΟ GOLFAKI ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΧΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ... **
markvag ξέχνα το golf
Λοιπόν...Συζήτηση με 'γκλαμουράτο μωρό':Ωραίο το αμάξι σου
το polo είναι?Εεε όχι το golf....Ααα μάλιστα,και πόσο το πήρες?(εδώ αρχίζουν τα δύσκολα)..Εεε....9 εκατομύρια..ΠΟΣΟ????...Ξέρεις είναι το gti,έχει ποίο δυνατό κινητήρα,κτλ,κτλ...Κάλα έδωσες τόσα λεφτά και δεν πήρες BMW???????????
.......ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η BMW ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ) -
-
ειναι λαθος να διαβαζουν οι γονεις τα παιδια
οι γονεις οτι εμαθαν εμαθαν ας αφησουν και τα παιδια να μαθουν τιποτα -
το θεμα ειναι οτι πρεπει οι δουλειες
-να ειναι μοιρασμενες ξεκαθαρα ωστε να υπαρχει αισθηση προσωπικης ευθηνης για κατι
-
Δεν εννοούσα να τους λύνουν τις ασκήσεις Το γελοίο παντως της υπόθεσης είναι να μην καταλαβαίνεις ούτε εσύ τα μαθήματα!!!!
-
Ειδες που συμφωνήσαμε στην μοιρασιά λοιπον?
και για να παραδεχτεις οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση σημαινει οτι δεχεσαι και τα γονιδια
παραιτούμαι!!!! παραιτούμαι!!! Νίκησες!!!
-
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Και γιατί να μην της παίξω δύο τραγούδια στην κιθάρα, που είναι και πιο προσωπικό. Σαν καντάδα ένα πράγμα.Ο τύπος της κοπέλας που θα εντυπωσιαστεί από ένα καλό αμάξι, δεν ενδιαφέρεται για ρομαντζάδα. Πάει καθαρά για τα λεφτά. Οπότε πρέπει να την εντυπωσιάσεις με άλλο τρόπο.
-
οι γονεις οτι εμαθαν εμαθαν ας αφησουν και τα παιδια να μαθουν τιποτα
Ε, και οι ιδιαιτεράδες κλέφτες να γίνουν;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και γιατί να μην της παίξω δύο τραγούδια στην κιθάρα, που είναι και πιο προσωπικό. Σαν καντάδα ένα πράγμα.
Ο τύπος της κοπέλας που θα εντυπωσιαστεί από ένα καλό αμάξι, δεν ενδιαφέρεται για ρομαντζάδα. Πάει καθαρά για τα λεφτά. Οπότε πρέπει να την εντυπωσιάσεις με άλλο τρόπο.
'Η να εντυπωσιάσεις άλλη κοπέλα.
Πάντως δε συμφωνώ απόλυτα, salome. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές κοπέλες που εντυπωσιάζονται από ένα τραγούδι στην κιθάρα (ένα βράδι στην παραλία δίπλα σε μια αναμένη φωτιά κάτω από το σεληνόφως κλπ κλπ), αλλά κατά βάθος δε θα τους χαλούσε κι ένα καλό αμάξι. Και το αντίστροφο.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)