-
Δεν ήθελα να θίξω κανένα ούτε να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος με κάτι στο τόπικ αυτό,άλλωστε μ'αρέσει και μένα! Απλά ένα σχόλιο έκανα (πες το καλύτερα 'υποσημείωση' )
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Δεν ήθελα να θίξω κανέναNo sweat. Εγώ τουλάχιστον δε θίχτηκα.
-
Παιδιά, σχετικά με τα χρόνια, τις διαφορές ηλικίας και τα σχετικά, έχω να παραθέσω το απόσταγμα της λαϊκής σοφίας, εκφρασμένο σε εξίσωση, το οποίο υποστηρίζει:
Ηλικία Γυναίκας = (Ηλικία Άνδρα / 2) + 7
Εγώ πάντως έπεσα 2 χρόνια έξω, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όχι, πραγματικά απορώ τι θα τον κάνει τον 20-άρη!A ωστε επιμένεις κιολας ε??? Κι εγώ που έλεγα ότι το παρατράβηξα και πρέπει να σοβαρευτώ! Τι να πω αφού δεν μας την έχουν πέσει οι moderators ακόμη μπράβο μας!!! Μαλλον τους αρέσουν αυτά που διαβάζουν
Λοιπον, θα τον κάνω ακριβώς αυτό που θα κάνει και καποιος που θα ρίξει μία γκ@@@@ με το αμάξι του Τώρα μην αρχίσεις να ρωτάς τι θα κάνει και αυτός... Θα μας κόψουν σίγουρα!!!
-
Παιδιά από ότι βλέπω οι περισσότεροι έχετε ή είχατε σχέση με κοπέλα μεγαλύτερη. Πραγματικά εντυπωσιάζομαι, ήξερα εντελώς το αντίθετο από τις κοπέλες!!!!
(χο χο προσοχή, μήπως κρύβουν τα χρόνια σας?)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά από ότι βλέπω οι περισσότεροι έχετε ή είχατε σχέση με κοπέλα μεγαλύτερη. Πραγματικά εντυπωσιάζομαι, ήξερα εντελώς το αντίθετο από τις κοπέλες!!!!Όπως κι εσείς οι κοπέλες που γράφετε εδώ δεν είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα γυναικών, έτσι κι εμείς δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα ανδρών.
(χο χο προσοχή, μήπως κρύβουν τα χρόνια σας?)
Μα, γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Τιμή τους και καμάρι τους να τα έχουν με μικρότερο άνδρα.
-
Κι εγώ τα είχα με μεγαλύτερή μου (κατά δυο χρόνια) κοπέλα. Μια θεά από το Βελιγράδι που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα. Καταπληκτική και σαν εμφάνιση και σαν άτομο, πολύ ντόμπρα και ξηγημένη. Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.
Ήταν λίγο σα να μην είχα προλάβει καλά-καλά να πάρω δίπλωμα και να με βάλανε να κουμαντάρω Ferrari F40.
Γενικά όμως, πιο εύκολα συνεννοούμαι με γυναίκες μεγαλύτερες από μένα, ίσως γιατί είναι πιο κατασταλαγμένες. Δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.Ήταν λίγο σα να μην είχα προλάβει καλά-καλά να πάρω δίπλωμα και να με βάλανε να κουμαντάρω Ferrari F40.
Τι λες βρε παιδί μου, έπαθες τέτοιο κακό;
-
γεια σου ρε scullone!!!! δοξασες την ελληνοσερβική φιλία?
-
Γενικά όμως, πιο εύκολα συνεννοούμαι με γυναίκες μεγαλύτερες από μένα, ίσως γιατί είναι πιο κατασταλαγμένες. Δεν ξέρω.Μήπως τελικά είναι μύθος το γνωστό στερεότυπο ότι 'οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άνδρες';
-
καλησπερα
Λοιπον, εδω μου φαινεται οτι εχουμε ξεφυγει εντελως απο το θεμα. Και εγω, θα σας βαλω παλι μεσα (οχι για πολυ ομως)
Εχα κι εγω σχεση με μεγαλυτερη στο παρελθον. Οταν ειμουνα 26 γνωρησα μια γυναικα στα 34, χωρισμενη και με 2 παιδια. (το καλο ειναι οτι μικροεδειχνε). Μειναμε μαζι 2 χρονια και ηταν μακραν η καλυτερη σχεση που εχω κανει μεχρι στιγμης στη ζωη μου. Οσο για το θεμα που συζηταμε, ναι ειχε αυτοκινητο. Ενα Peugeot 106 1.5diesel με 5 θυρες αν θυμαμαι καλα. καλα μην επαναστατειτε, ηρεμηστε στην Αγγλια ηταν αυτο, το ξερω οτι εμεις δεν εχουμε τετοια μοντελα εδω.
Τωρα δεν ξερω πως θα ηταν εαν ηταν Ελληνιδα και οχι Αγγλιδα, αλλα τι να σας πω, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, φιλοι και φιλες μου. Εκτος του οτι υπηρχε τρομερη χημεια, με ειχε σκλαβωσει τοσο πολυ που με ειχε στα ωπα ωπα, που απο ενα σημειο ντρεπομουνα να μην κανω τιποτα μεσα στο σπιτι, και βοηθουσα κι εγω σε ολες τις δουλειες απο μονος μου και χωρις να μου πει αυτη τιποτα.
Ειδατε, ειπα αληθεια, σας εβαλα στο θεμα για πολυ λιγο!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οταν ειμουνα 26 γνωρησα μια γυναικα στα 34 (το καλο ειναι οτι μικροεδειχνε).μακραν η καλυτερη σχεση που εχω κανει μεχρι στιγμης στη ζωη μου.
Ρε τι μου θυμίζει-τι μου θυμίζει η περίπτωσή σου..... μα ακριβώς ίδια ρε παιδί μου?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.
Ήταν λίγο σα να μην είχα προλάβει καλά-καλά να πάρω δίπλωμα και να με βάλανε να κουμαντάρω Ferrari F40.
Μωρέ μια χαρά το καταφχαριστήθηκα! Άλλο πράγμα σου λέω! Και το πιο ωραίο ήταν ότι, σε αντίθεση με τις συνομήλικές μου (ΙΔΙΩΣ τις συμφοιτήτριές μου που ήταν λίγες και, αν και - στην καλύτερη περίπτωση - μέτριες, το παίζανε ντίβες), ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕ. Όμως τελικά είπαμε... Να βάλεις πρωτάρη να κουμαντάρει F40... Πολύ θα του πέσει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γεια σου ρε scullone!!!! δοξασες την ελληνοσερβική φιλία?Όχι, αδόξαστη θα την άφηνα! Αν δεν άρπαζα την ευκαιρία, θα πρέπει να ήμουν ή βλάκας ή καθυστερημένος ή τυφλός ή (φτου κακά) τοιούτος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γενικά όμως, πιο εύκολα συνεννοούμαι με γυναίκες μεγαλύτερες από μένα, ίσως γιατί είναι πιο κατασταλαγμένες. Δεν ξέρω.
Μήπως τελικά είναι μύθος το γνωστό στερεότυπο ότι 'οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άνδρες';
Όχι απλά μύθος, αλλά ΠΕΛΩΡΙΑ παραμύθα.
-
Megane98hp, περίεργα μας τα λες... Αγγλίδα και καλή; Μια ματιά να ρίξεις στις περισσότερες Αγγλίδες αρκεί για να καταλάβεις γιατί η Αγγλία έχει τόσους πολλούς γκέι. Εκτός αν σου έκατσε καλή περίπτωση.
-
Μια θεά από το Βελιγράδι που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα. Καταπληκτική και σαν εμφάνιση και σαν άτομο, πολύ ντόμπρα και ξηγημένη. Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.Τωρα δεν ξερω πως θα ηταν εαν ηταν Ελληνιδα και οχι Αγγλιδα, αλλα τι να σας πω, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, φιλοι και φιλες μου.
Καλά ρε, πού τις βρίσκετε; Γιατί οι Ελληνίδες έχουν ξυνίσει τώρα τελευταία!
-
Τι να σου πω φιλε δεν ξερω αν ηταν περιπτωση, αλλα αυτο με τους γκεη, ειναι λιγο παραξενο. και τι εννοω. Κι εμεις εδω εχουμε γκεη, αλλα εδω τους κραζουμε. Μονο συγγρου τους συναντας. Στην Αγγλια ειναι κοινωνικα αρκετα πιο αποδεκτοι γιαυτο και νομιζουμε οτι υπαρχουν πολλοι. Εδω οι πιο πολλοι... κρυβονται.
Τωρα για την Αγγλιδες, εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ξενερωτες οσο νομιζουμε. -
Μόνον υπόψιν, αυτές θέλουν φοβερές αντοχές. Εγώ τότε πρωτάρης... 10 κιλά έχασα σε 4 μήνες.
Μωρέ μια χαρά το καταφχαριστήθηκα! Άλλο πράγμα σου λέω! Και το πιο ωραίο ήταν ότι, σε αντίθεση με τις συνομήλικές μου (ΙΔΙΩΣ τις συμφοιτήτριές μου που ήταν λίγες και, αν και - στην καλύτερη περίπτωση - μέτριες, το παίζανε ντίβες), ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕ. Όμως τελικά είπαμε... Να βάλεις πρωτάρη να κουμαντάρει F40... Πολύ θα του πέσει.
Και τελικά τι έγινε;Σου έφυγε ο κώλος (της Ferrari εννοώ ) σε καμιά φυλαγμένη-κλειστή-φουρκέτα-που-χάνεται-από-δεξιά και έγινε παλιοσίδερα;
-
Ούτε εχετε ξεφύγει,ουτε προβλημα υπάρχει!
Γιατι άλλωστε?
40 σελίδες επιχειρημάτων,συζήτησης αλλά και μπόλικης πλάκας! Αντε και στις 80!ΥΓ Αν δεν το καταλάβατε μόλις 'γύρισα' μετά από 5 μέρες 'τρελής' δουλειάς!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)