-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Για βρες μου εσύ καποια πλουσια που οι αντρες πήγαν μαζί της επειδή την ερωτεύτηκαν και τα ξαναλέμε (εδώ κολλάει το 'ποιος έρωτας')Βρες μου εσύ πρώτα μια γυναίκα που να μην τραβάει (η ίδια και το περιβάλλον της) απολύτως κανένα ζόρι αν ο άνδρας δεν έχει ίδια ή καλύτερη οικονομική επιφάνεια με αυτήν. Μιλάω εκ (πικρής) πείρας.
Όσο για το αρχικό ερώτημα:
Εχει ρίξει κανείς κοπέλα με ένα καλό αμάξι ή είναι άλλο ένα κλισεδάκι?
Έχω ακούσει από κοπέλες πολύ καλά σχόλια για το αυτοκίνητό μου, το οποίο ναι μεν δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό (Alfa 147) αλλά αρέσει στις γυναίκες (έχουν όντως γούστο οι άτιμες ).
Δυστυχώς δεν 'έπεσε' καμμία τους. Ίσως αν ήταν Spider...Τέλος, πιστεύω πως η προτίμηση που δείχνουν οι άνδρες στις όμορφες γυναίκες και οι γυναίκες στους οικονομικά 'ισχυρούς' άνδρες είναι όντως μέρος της διαδικασίας φυσικής επιλογής. Η αντίστοιχη συμπεριφορά παρατηρείται παντού στο ζωικό βασίλειο, οπότε, παρά τις όποιες γνωστές και φαιδρές ακρότητες, πρέπει να την αποδεχτούμε ως δεδομένη.
'Sad but True', όπως λένε και οι Metallica.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βρες μου εσύ πρώτα μια γυναίκα που να μην τραβάει (η ίδια και το περιβάλλον της) απολύτως κανένα ζόρι αν ο άνδρας δεν έχει ίδια ή καλύτερη οικονομική επιφάνεια με αυτήν. Μιλάω εκ (πικρής) πείρας.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν δεν έχει αυτή σίγουρα θα έχουν οι γονείς της. Αλλά και πάλι θα υπάρχουν στιγμές που ή αυτή ή ο άντρας θα αισθάνεται άσχημα. Δυστυχώς το μήνυμα που μας περνιέται από μικρά είναι ότι ο αντρας φέρνει τα λεφτά και η γυναίκα κρατάει το σπίτι.
Βεβαια τελευταία αυτό έχει αλλάξει. Παει προς το ο αντρας φέρνει τα λεφτά και η γυναίκα τα τρώει. Ο δε άντρας υποχρεούται να παραγγείλει κάτι απ'έξω
Πρόσφατα είχαμε ανοίξει μία κουβέντα όπου 2 αντρες δήλωσαν μεταξύ αστείου και σοαβαρού οτι αν η γυναίκα τους ήταν career-woman, έβγαζε πολλά λεφτά και δεν ήθελε να παρατήσει την δουλειά της, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να μείνουν σπίτι μεγαλώνοντας τα παιδιά, καθαρίζοντας το σπίτι και βλέπωντας Ρούλα για να δουν τι θα μαγειρέψουν. Νομίζω οτι ο περίγυρος θα τρελλαινόταν παντως. Σέ άλλες χώρες ίσως έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τετοια κολλήματα, εδώ όμως ακόμη έχουμε πολύ δρόμο!
-
παντως περα απο κολληματα και περιγυρους το γεγονος ειναι οτι (στατιστικα παντα) τα γονιδια βοηθουν τη γυναικα στις πιο οικογενιακες-σπιτικες δουλιες ενω τον αντρα σε πιο εξωτερικες-βαριες αντιστοιχα
τωρα για το αν σοβαρομιλουσαν οι συγκεκριμενοι δυο αντρες αρκει να λαβουμε υποψη το σχολιο περι Ρουλας
οχι οτι ειναι αδυνατο η λαθος να συμβει αλλα σαφως δεν ειναι οτι πιο λειτουργικο....
για το τι κανουν σε αλλες χωρες, αν λαβουμε υποψη τις τουριστριες που για καποιο μυστηριο λογο κατακληζουν την μεσογειο καθε καλοκαιρι μαλλον κατι παει στραβα...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Βεβαια τελευταία αυτό έχει αλλάξει. Παει προς το ο αντρας φέρνει τα λεφτά και η γυναίκα τα τρώει. Ο δε άντρας υποχρεούται να παραγγείλει κάτι απ'έξωΠιο συχνή είναι η παραλλαγή 'ο ανδρας φέρνει τα λεφτά και η γυναίκα κρατάει το σπίτι ΚΑΙ φέρνει και λεφτά γιατί αυτά που φέρνει ο άνδρας δεν φτάνουν'. Ή η 'και οι δύο φέρνουν λεφτά και με τις πιο ταπεινές δουλειές (κράτημα σπιτιού και παιδιά) ασχολούνται οι γιαγιάδες και η οικιακή βοηθός'.
Σέ άλλες χώρες ίσως έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τετοια κολλήματα, εδώ όμως ακόμη έχουμε πολύ δρόμο!
Φταίει η υπερβολική προσκόλληση στην οικογένεια, ειδικά των ανδρών. Στο εξωτερικό και τα δύο φύλα στα 16 παίρνουν πόδι, οπότε μαθαίνουν και να δουλεύουν και να κρατούν σπίτι.
Μόνο όταν αλλάξει αυτό θα ξεκολλήσουμε και στο θέμα του 'ισοκαταμερισμού' των ευθυνών. -
Ο χρήστης predator έγραψε:
παντως περα απο κολληματα και περιγυρους το γεγονος ειναι οτι (στατιστικα παντα) τα γονιδια βοηθουν τη γυναικα στις πιο οικογενιακες-σπιτικες δουλιες ενω τον αντρα σε πιο εξωτερικες-βαριες αντιστοιχαΔιαφωνώ. Τουλάχιστον στις πόλεις ελάχιστες δουλειές είναι τόσο βαριές ώστε να παίζει ρόλο η σωματική διάπλαση. Αντίθετα όλο και περισσότερες δουλειές απαιτούν ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις στο οποίο πιστεύω πως οι γυναίκες -μάλλον γονιδιακά- υπερτερούν.
οχι οτι ειναι αδυνατο η λαθος να συμβει αλλα σαφως δεν ειναι οτι πιο λειτουργικο....
Όχι πως θα το έκανα ποτέ (ποτέ δεν θα σταματούσα να δουλεύω, ακόμα και αν δε χρειαζόταν) αλλά γιατί δεν είναι λειτουργικό;
για το τι κανουν σε αλλες χωρες, αν λαβουμε υποψη τις τουριστριες που για καποιο μυστηριο λογο κατακληζουν την μεσογειο καθε καλοκαιρι μαλλον κατι παει στραβα...
Τι σχέση έχει αυτό; Δεν τις βάζει κανείς να κάνουν δουλειές με το ζόρι. Ή εννοείς πως το να μην ασχολείται ο άνδρας με δουλειές του σπιτιού τον κάνει περισσότερο 'άνδρα' και στο κρεββάτι;
-
η αποψη οτι ο ανδρας φαινεται μονο στο κρεββατι ειναι καθαρα επιβητορικη !!!
ο ανδρας φαινεται παντου οπως αντιστοιχα φαινεται και η γυναικα
οταν ομως αφαιρουνται σιγα σιγα απο τα δυο φυλα τα οποια χαρακτηριστικα τους χωρις να τους επιδηδωνται καινουργια τοτε κατι αρχιζει να στραβωνει... και καταληγει στη μυκονο
ο λογος που διαφωνεις για το αν στις πολεις υπαρχουν αντρικες δουλειες ειναι διοτι μαλλον καθε φορα που πρεπει να ξηλωσεις (δεν το λεω προσωπικα) τον ηλεκτρικο πινακα η να βγαλεις τον νιπτηρα απο τον τοιχο φωναζεις τον 'ειδικο' σαν να προκειται για καμια επιστημη.
επιπλεον γυρνας με το αμαξι 15' μεχρι να βρεις παρκιγκ κοντα στο σουπερμαρκετ για να μην χρειαστει να περπατησεις 2' κουβαλωντας τα 40 κιλα που αγοραστηκαν
τετοια παραδειγματα υπαρχουν απειρα
ειναι λαθος να θεωρουμε οτι υπαρχουν δυο λυσεις
-ειτε πλενουν και σιδερωνουν και οι δυο
-ειτε τα κανει η γυναικα και ο αντρας καθεταιυπαρχει και ο διαχωρισμος των εργασιων με το ειδος
χωρις να υπαρχει ψυχολογικο προβλημα αν σε καποια φαση χρειαστει να αντικαταστησει ο ενας τον αλλο σε κατι αλλα με γενικη πολιτικη την καθ'ειδος κατανομη εργασιαςαυτα ...
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ο ανδρας φαινεται παντου οπως αντιστοιχα φαινεται και η γυναικαΤο τι θα πει 'άνδρας' και τι 'γυναίκα' είναι κάτι καθαρά προσωπικό που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν (πρέπει να) επιδέχεται γενικεύσεις.
οταν ομως αφαιρουνται σιγα σιγα απο τα δυο φυλα τα οποια χαρακτηριστικα τους χωρις να τους επιδηδωνται καινουργια τοτε κατι αρχιζει να στραβωνει... και καταληγει στη μυκονο
Ποια είναι τα 'χαρακτηριστικά' τους ακριβώς; Ποιός θα τα ορίσει;
ο λογος που διαφωνεις για το αν στις πολεις υπαρχουν αντρικες δουλειες ειναι διοτι μαλλον καθε φορα που πρεπει να ξηλωσεις (δεν το λεω προσωπικα) τον ηλεκτρικο πινακα η να βγαλεις τον νιπτηρα απο τον τοιχο φωναζεις τον 'ειδικο' σαν να προκειται για καμια επιστημη.
Δεν το παίρνω προσωπικά. Μην το πάρεις κι εσύ.
Δηλαδή όλοι όσοι θέλουν να αποκαλούνται άνδρες πρέπει να ξέρουν να λύνουν/δένουν ηλεκτρικούς πίνακες; Εντάξει δεν είμαστε όλοι μάστορες. Εγώ μάλιστα προτιμώ να δηλώνω άσχετος παρά να είμαι ημιμαθής και να βάζω και σε κίνδυνο τη ζωή μου.
Και όσον αφορά τον ανδρισμό μου να σου πω πως πριν 3 βδομάδες μαζί με ένα φίλο κάτσαμε και στοκάραμε και βάψαμε ένα αυτοκίνητο. Αρκετά ανδρική δουλειά, έτσι;
επιπλεον γυρνας με το αμαξι 15' μεχρι να βρεις παρκιγκ κοντα στο σουπερμαρκετ για να μην χρειαστει να περπατησεις 2' κουβαλωντας τα 40 κιλα που αγοραστηκαν
Ε, και; Αυτό με κάνει λιγότερο άνδρα;
ειναι λαθος να θεωρουμε οτι υπαρχουν δυο λυσεις
-ειτε πλενουν και σιδερωνουν και οι δυο
-ειτε τα κανει η γυναικα και ο αντρας καθεταιΌχι βέβαια. Δεν υπάρχει απολύτως καμμία 'σωστή' λύση. Ή μάλλον υπάρχουν τόσες όσες και ζευγάρια. Στερεότυπα δεν πρέπει να υπάρχουν.
Όσον αφορά τις 'λύσεις' που αναφέραμε με τη Σαλώμη είναι λάθος είτε γιατί οι ευθύνες δεν καταμερίζονται όμοια είτε γιατί την πληρώνουν άλλοι (τα παιδιά). Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να πληρώνω οικιακή βοηθό ώστε και εγώ και η γυναίκα μου (όποτε αποκτήσω) να μην πολυασχολούμαστε με το σπίτι αλλά ΠΟΤΕ δεν θα παραμελήσω τα παιδιά μου.Και τέλος, επειδή είμαστε εντελώς εκτός θέματος (κύριοι moderators μην τα βάζετε όλα στο 'Γενικώς', εγώ τουλάχιστον έχω πάψει να το παρακολουθώ και πιστεύω και πολλοί άλλοι) θα πρότεινα να μη συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα, μην το πάρεις στραβά σε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είσαστε λοιπον σε ένα μπαρ, οκ? (Ναι, απαιτείται βραδυνή έξοδος). Και κατά τις 03:30 της λέτε να πάτε στα μπουζούκια, ότι έχετε μόνιμα τραπέζι γιατί πάτε συχνά, ότι δεν θα πληρώσει τίποτα κλπ κλπ κλπ (α' πιστα έτσι?). Φυσικά θα έρθει.
Πάτε λοιπον, χώνετε στον υπεύθυνο εκεί ένα καλό ποσό για να σας βάλει σε καλό τραπέζι, ας πούμε 150 Ευρώ και εκεί πληρώνετε 150 Ευρώ για τον μπουκάλι και άλλα 200 Ευρώ για να την λούζετε με γαρύφαλα. Σύνολο: 500 Ευρώ.
Είσαστε έτοιμοι!!!Δηλαδή δεν υπάρχει έλεος
Πάνω που είχα αρχίσει να χαιρόμουνα, ότι δεν θα χρειαστεί να φορτωθώ καμιά μαούνα τύπου Mercedes Ε200, μαθαίνω ότι πρέπει να φάω την φρίκη των μπουζουκιών. Και να δώσω και 500 ευρώα.
Και γιατί να μην της παίξω δύο τραγούδια στην κιθάρα, που είναι και πιο προσωπικό. Σαν καντάδα ένα πράγμα.
-
Καντάδα; Προσωπική επαφή; Ρομαντισμός; Έρωτες; Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές για να γ@μούν τζάμπα!!!
clopyright από παλιό περιοδικό.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές για να γ@μούν τζάμπα!!!Τζάπα;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξέρεις πόσο κάνει η κιθάρα μου
Πάντως για να γλιτώσω τα μπουζούκια και κουμμουνιστής γίνομαι!!!!!!!!!!!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΛΩΣΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ-ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ.... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑ@#$%^^&^&^
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΚΙ ΑΣ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ...ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ 2-3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ;;;;;
Α! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ, ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΑΣΕ... (ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 19;;;;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ - ΞΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!! )
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ - ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ-ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ) - ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΕΕΕΕΣΕΙ (ΤΟ ΘΕΜΑ):roll:
-
Kyan,δεν είμαστε εκτός θέματος!!
Προσωπικά πολύ μ'αρέσει η όλη κουβέντα!!!
Οσον αφορά στο θέμα των ρόλων να πω κι εγω την γνώμη μου.
Αυτό που ξεχωρίζει ακόμα σε κάποιες Νότιες (κυρίως) χώρες είναι το οτι οι δεσμοί της οικογένειας είναι ακόμα ισχυροί.Αυτό επιτρέπει την ενίσχυση των μελών της οικογένειας σε δύσκολες καταστάσεις αλλα και την αντοχή της οικιακής οικονομιας.
Οι ρόλοι που αντιστοιχούν σε αρσενικό και θυληκό είναι διαφορετικοί.Απο την φύση τους.
Ο λόγος που οι γυναίκες μπήκαν στην παραγωγική διαδικασία ηταν κυρίως η έλλειψη ανδρών μετά απο 2 πολέμους αλλά και η ανάγκη της οικονομίας να εχει μεγαλύτερη κατανάλωση.
Νομίζω οτι σε ενα ζευγάρι τα βάρη μοιράζονται.Αλλά οχι σε μορφή λοταρίας.Πάρε εσυ αυτό να πάρω εγω αυτό.
Περισσότερο σε επίπεδο δυνατοτήτων.
Συνήθως οι γυναίκες αναλαμβάνουν τα θέματα που αφορούν στα παιδιά και κάποιες δουλειές του σπιτιού ενω οι άνδρες τις επισκευές,κουβαλήματα κλπ.Με συνενόηση,
Το πρόβλημα για μένα είναι οτι οταν δουλεύουν και οι δύο (για να πετύχουν τι αλήθεια?) χάνεται σιγά-σιγά το πάθος!!Αυτό είναι το πρόβλημα. Το να θες να κοιμηθείς με μια γυναίκα είναι το απώτατο σημείο πάθους.Σου αρέσει και τη θές.
Και ξαναρωτάω.Τι πετυχαίνουμε?Γιατι τα λεφτά που πάνε σε παιδικούς σταθμούς,οικιακές βοηθούς,ρούχα για την δουλειά και έξοδα μετακίνησης είναι συνήθως περισσότερα απο τον μισθό!!! -
Gynaikes kai akriba aytokinita?????
Dyo paratiriseis epi tou thematos:- rikste mia matia edw stin Athina se opoiodipote fanari poios odigei to diplano panakribo aytokinito.
se megalo pososto to odigei gynaika!!!!!! kai synithws emfanisimi i opoia den perimenei esena na ti rikseis me to TT i opoiodipote allo poul-mour (poulaw mouri)aytokinito
Note: (Kanontas kai ligo xioumor) Anaziteitai panemorfi (just perfect)kopela i opoia liges meres prin kinoutan 06.00 to prwi stin Kifisias me thiriwdes Range Rover 4.6 HSE. - stin eparxia eidika stin poly omorfi kata ta alla Thessalia ta odigoun kapoioi mesilikes kinigoi neanidwn
- rikste mia matia edw stin Athina se opoiodipote fanari poios odigei to diplano panakribo aytokinito.
-
Kyan,δεν είμαστε εκτός θέματος!!
Προσωπικά πολύ μ'αρέσει η όλη κουβέντα!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!
-
kouk
συμφωνουμε απολυτα νομιζω τουλαχιστον σε οσα γραφειςkyan
οταν καποιος ανθρωπος μετριων δυνατοτητων μπορει μεσα σε ελαχιστο χρονο να αυτοαναγγελλετε μαστορας και ειδικος (επαγγελματιας) π.χ. στα ηλεκτρικα γιατι εσυ καταδικαζεις τον εαυτο σου με το χαρακτηρισμο ημιμαθης ?
αντε, αντι να σου παρει εσενα 1 μηνα να γεινεις ειδικος να σου παρει 1 χρονο και να χρειαζεσαι και λιγο περισσοτερο χρονο να καταλαβαινεις καθε φορα απο που πρεπει να αρχισεις
αλλα και λεφτα γλυτωνεις (παρα πολλα) και καλη εντυπωση κανεις (πολυ σημαντικο) και εισαι και σε θεση αμεσης αντιμετωπισης χωρις να εξαρτασε απο αλλους σε τετοιες καταστασειςκαι τα χαρακτηριστικα των φυλων τα εχει ορισει η φυση
ο αντρας ειναι πιο δυνατος (με την γενικη εννοια της σωματικης ικανοτητας), με καλυτερη κριση, αισθηση χωρου και προσανατολισμου, αυτοπεπηθηση, μεθοδικοτητα και αλλα
η γυναικα ειναι πιο υπομονετικη, προστατευτικη, στοργικη, λιγοτερο παρορμητικη, σιγηρησμενη, καθαρη, κοινωνικη ...προφανως θα υπαρχουν και ζευγαρια που αποτελουν εξαιρεσεις στα παραπανω
επισης ειναι προφανες οτι η προσαρμοστικοτητα του ανθρωπου τον κανει ικανο να μαθει να πλενει πιατα και να σφουγγαριζει η να κουβαλα φορτια απλα η κατασκευη του καθενος πριμοδοτει μαποια απο αυτα λιγοτερο και καποια περισσοτερο
και ο κυριως παραγοντας για την κατασκευη αυτη ειναι το φυλοπαντως καλα παει η κουβεντα...
-
Επειδή δημοσιεύσεις με θέματα πέρα από την αυτοκίνηση μπαίνουν μόνο στο 'Γενικώς' το συγκεκριμένο θέμα κλειδώνεται.
Moderator
-
Σωστα
το κλειδωνω λοιπον και γω για να μην ξεκλειδωνεται με τιποτα -
Ημαρτον!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
...Στατιστικά είναι γυναικείο χαρακτηριστικό, γιατί στατιστικά υπάρχουν περισσότεροι πλούσιοι άντρες (το ισχυρό που λέγαμε πριν) Για βρες μου εσύ καποια πλουσια που οι αντρες πήγαν μαζί της επειδή την ερωτεύτηκαν και τα ξαναλέμε (εδώ κολλάει το 'ποιος έρωτας')αυτό είναι λάθος!! δεν χρειάζονται παραδείγματα να το αποδείξεις. Ο πλούτος κατανέμεται ομοιόμορφα σε άνδρες-γυναίκες, απλώς οι άνδρες [συνήθως] φροντίζουν να τον επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία, και ίσως δίνουν και την εντύπωση πως είναι περισσότεροι. Το 2ο επίσης άκυρο, αφού οι γυναίκες γίνονται ελκυστικές λόγω ομορφιάς, άντε και κοινωνικής θέσης. Εκτός κι αν είσαι σε ηλικία γάμου και βάλε [εγώ τα βλέπω ως 20άρης] , οπότε πάσο, πας για το απάνεμο λιμάνι.
Gynaikes kai akriba aytokinita?????
Dyo paratiriseis epi tou thematos:- rikste mia matia edw stin Athina se opoiodipote fanari poios odigei to diplano panakribo aytokinito.
se megalo pososto to odigei gynaika!!!!!! kai synithws emfanisimi i opoia den perimenei esena na ti rikseis me to TT i opoiodipote allo poul-mour (poulaw mouri)aytokinito
άσε, το τραγικό είναι πως τους τα δίνουν για βόλτα οι... δικαιούχοι. Πίστεψέ με, είναι το υπέρτατο μέσο επίδειξης, αφού πρέπει ο άλλος να φανταστεί ποιός παρέχει την αμαξάρα και χαίρεται την γκόμενα/σύζηγο !
- rikste mia matia edw stin Athina se opoiodipote fanari poios odigei to diplano panakribo aytokinito.
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Εχεις σκεφτεί ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δικό της αλλά του πλούσιου φίλου/άντρα της?
(χι χι μα τι κακία είναι αυτή)
ωχ! Ιδια απάντηση με τον gmak! σορρυ! Δεν την είχα δει!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)