-
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
http://www.zortal.gr/article.php?sid=1598&mode=thread&order=0&thold=0Απίστευτος ο τύπος!
'Don't get mad, get even!'
Μιλάμε για πραγματικό 'iceman'! Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω, κι εγώ στη θέση του το ίδιο ακριβώς θα΄κανα (αν είχα βέβαια τα ίδια λεφτά). Και το γεγονός ότι ο οδηγός του VTS ήταν γυναίκα δεν έχει καμμία απολύτως σημασία. Η κουτοπονηριά και το θράσος πρέπει να τιμωρούνται πάσει θυσία γιατί αλλιώς πολλαπλασιάζονται.
Α, περιττό να πω πως δε θα της έδινα την πινακίδα του ακόμα κι αν την είχα δει, ούτε φαντάζομαι ότι το'κανε κανείς.
Και τέλος πιστεύω πως αυτή η ιστορία είναι 'urban myth' (αστικός μύθος) γιατί έχω ακούσει κι εγώ παραλλαγές της.
-
Aν όντως το έκανε τα συγχαρητήριά μου
Πιστεύω όμως πως η ιστορία δεν είναι αληθινή μια και μου θυμίζει σκηνή από το έργο 'Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες', όπου μία μικρή παίρνει την θέση παρκαρίσματος στο σουπερμαρκετ και η άλλη την τρακάρει ε φορές και φεύγει λεγοντας 'Το καλό του οτι είσαι μεγαλύτερος είναι οτι έχεις καλύτερη ασφάλεια' (ή κατι αντίστοιχο)
-
Όντως λίγο ψεύτικη φαινόταν η ιστορία αλλά είχε γέλιο!Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας:ΑΠΟΡΙΑ:
Μιας και αυτοκίνητο δεν έχουμε,με κανα κινητό λέτε να ρίξω καμία;Πήρα ένα Siemens S55 με τη λογική ότι δημιουργεί τους εξής συνειρμούς:
Siemens->Γερμανικό->Το Golf των κινητών!
Άλλωστε άμα δεν είναι Golf... -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μιας και αυτοκίνητο δεν έχουμε,με κανα κινητό λέτε να ρίξω καμία;Πήρα ένα Siemens S55 με τη λογική ότι δημιουργεί τους εξής συνειρμούς:
Άλλωστε άμα δεν είναι Golf...Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!
ε όχι και δεν έχουμε αυτοκίνητο... κοτζαμ subaru οδηγείς!!!Παντως έχω δει σε ηλικίες γύρω στα 20 να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να ρίξουν τις κοπελίτσες!!! Ποια θεωρούνται όμως γκ@@@παγίδες-κινητά? Εγώ τρελλάθηκα με το Nokia 3650. Το πήρε το μάτι μου για κατι δευτερόλεπτα σε μια διαφήμιση και το ερωτεύτηκα. Δεν το έχω δει από κοντά όμως.
-
Εγώ αυτήν την ιστορία την έχω διαβάσει στο Drive στις επιστολές αναγνωστών, αλλά τα αυτοκίνητα ήταν Mercedes CLK και Fiat Seicento ή Punto.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πωπωωωω, καλή μου, δεν πρέπει να δουλεύεις τόσο πολυ... Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη... (Τα λέω για να τα ακούω... ) Ελπίζω τουλάχιστον να μην πρέπει να ξυπνήσεις από τις 6:20 όπως εγώ Ήδη έχω καμιά ωρίτσα στην δουλειά... Είπαμε... για το 206 ο μπαμπάς θα κάνει διευκολύνσεις... Το υπόλοιπο... ξέρετε... σκάσε και δούλευενα'μαι πάλι κι εγώ...
markvag...οι συμβουλές που λέγαμε...που πρέπει να τηρούμε κι εμείς...
και καλά εγώ κρατάω κι ένα γραφείο μόνη μου, με ότι συνεπάγεται αυτό...εσύ, στο άνθος της ηλικίας σου απο τις 6:20??? ο χριστός και δούλος... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παντως έχω δει σε ηλικίες γύρω στα 20 να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να ρίξουν τις κοπελίτσες!!! Ποια θεωρούνται όμως γκ@@@παγίδες-κινητά?Μακράν πιο αποτελεσματικά τα παλιά: Siemens C-10, Ericsson GH628, Nokia 3210 και γενικά ό,τι έχει βάρος μεγαλύτερο του μισού κιλού. Η τεχνική απλή: σημαδεύεις το αντικείμενο του πόθου σου στο κεφάλι, πετάς το κινητό, ε, αν την πετύχεις την έχεις ρίξει στα σίγουρα
Τώρα γιατί θυμήθηκα την (παλιά) ατάκα του Χαρυ Κλυνν για τη Ρωσία: 'Εκεί με μια Kolynos βγάζεις γκόμενα'...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Άλλωστε άμα δεν είναι Golf...ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι όντως πολύ καλός...αλλά αγαπητέ μου στα κινητά σαν τα NOKIA κανένα...κι ας είναι και Φιλανδικά...
Ας μην ξεχνάμε οτι το Φιλανδικό Ραλλυ είναι απο τα καλύτερα -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Παντως έχω δει σε ηλικίες γύρω στα 20 να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να ρίξουν τις κοπελίτσες!!! Ποια θεωρούνται όμως γκ@@@παγίδες-κινητά?
Μακράν πιο αποτελεσματικά τα παλιά: Siemens C-10, Ericsson GH628, Nokia 3210 και γενικά ό,τι έχει βάρος μεγαλύτερο του μισού κιλού. Η τεχνική απλή: σημαδεύεις το αντικείμενο του πόθου σου στο κεφάλι, πετάς το κινητό, ε, αν την πετύχεις την έχεις ρίξει στα σίγουρα
Τώρα γιατί θυμήθηκα την (παλιά) ατάκα του Χαρυ Κλυνν για τη Ρωσία: 'Εκεί με μια Kolynos βγάζεις γκόμενα'...
ξεχασες το καλυτερο μακραν
Ericson R 250-S PRO
μισό κιλό ζύγιζε η μπαταρία -
Μακράν πιο αποτελεσματικά τα παλιά: Siemens C-10, Ericsson GH628, Nokia 3210 και γενικά ό,τι έχει βάρος μεγαλύτερο του μισού κιλού. Η τεχνική απλή: σημαδεύεις το αντικείμενο του πόθου σου στο κεφάλι, πετάς το κινητό, ε, αν την πετύχεις την έχεις ρίξει στα σίγουραάπαιχτη κίνηση, της δίνεις και το φιλί της ζωής για να την επαναφέρες, το παίζεις και άσχετος και κοιτάς να βρείς τον κάφρο που της το πέταξε, προσφέρεσε να την πάς με το 'ποδήλατο' στο πλησιέστερο νοσοκομείο κλπ.κλπ..εκτός και αν χτυπήσει το τηλέφωνο και κάνεις το λάθος και απαντήσεις...
-
Ξεχάσατε τα παλιά Motorola...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;Προσπαθείς να προσδιορίσεις το target group σου???
Αν ναι, το ποσοστό δε λέει τίποτα. Θα χρειαστείς ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Μια σχετικά πλήρη λίστα των γυναικών που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία μπορείς να βρεις εδώ.
-
Άγη, ξέχνα το. Με VW Jetta, όσα άτια και να'χει, δεν έχεις ελπίδες. Παραείναι βαρετή η εικόνα του. Βέβαια, αν πετύχεις καμιά με σητεμένα μυαλά που να ψάχνει κάποιον να της φορέσει την κουλούρα... Κάτι γίνεται.
-
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;
Προσπαθείς να προσδιορίσεις το target group σου???
Αν ναι, το ποσοστό δε λέει τίποτα. Θα χρειαστείς ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Μια σχετικά πλήρη λίστα των γυναικών που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία μπορείς να βρεις εδώ.
Αυτή θα ήταν η επόμενη ερώτηση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άγη, ξέχνα το. Με VW Jetta, όσα άτια και να'χει, δεν έχεις ελπίδες. Παραείναι βαρετή η εικόνα του. Βέβαια, αν πετύχεις καμιά με σητεμένα μυαλά που να ψάχνει κάποιον να της φορέσει την κουλούρα... Κάτι γίνεται.Δυστυχώς έτσι είναι, ειδικά για ένα αυτοκίνητο που έχει αγοραστεί τόσο πολύ. Οπου πάω είναι συνήθως 4 μάυρα Τζέτα VR6 5 sp με δερμα, για να μην μιλήσουμε για τα 2.0 και τα 1.8τ. Το Τορόντο είναι η πόλη με τα περισσότερα Τζέτα στον κόσμο.
Για το Λέξους IS200 τι λέτε είναι γκομενοπαγίδα (21000 ευρώ τα είδα στο mobile.de μοντέλλα 2002);
-
Δηλαδή θα πιάσεις τον τηλεφωνικό κατάλογο να αρχίσεις την έρευνα; Καλό κουράγιο. Εγώ πάντως σου έδωσα το ποσοστό. Κυμαίνεται μεταξύ 200% και 300%.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως σου έδωσα το ποσοστό. Κυμαίνεται μεταξύ 200% και 300%.Λίγο αισιόδοξος δεν είσαι ρε Ντίνο;
-
Καθόλου. Η εκτίμησή μου είναι μάλλον συντηρητική. Βρες εσύ όμως τα ευρώπουλα να πάρεις κάτι μουράτο - α, το Lexus οι περισσότερες δεν το έχουν μάθει ακόμα καλά. Αν το πάρεις, πάρε την έκδοση compressor της TTE με τα 204 άτια - και τότε γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια.
-
Και είδες; Πάλι του ρίξαμε του θέματος του Skoda Octavia!!! Εμπρός, να κάνουμε αυτό το θέμα το μεγαλύτερο στο φόρουμ!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)