-
για σας
ηθελα να παρω γνωμες για τα δερματινα καθισματα.
εντος των ημερων η αδερφη μου προκειται να αγορασει
ενα γκολφ και θελει να εχει δερματινα καθισματα οπωσδηποτε
ομως υπαρχει καποιο προβλημα το γκολφ εργοστασιακο
βγαινει μονο με ρεκαρο δερματινα καθισματα τα οποια στοιχειζουν
καπως ομως ο αντιπροσωπος μας προτεινε να τα περασουμε μολις ερθει
το αυτοκινητο σε μια εταιρι την autostop που εχει τα δερματα connolly
αραγε κανουν καλη δουλεια? τι να κανουμε δεν ξερουμε λιγο
τα φωτα σας παιδες.....υποψιν οτι τα ρεκαρο θα αργησουν 3 μηνες. -
για σας
για σας
Εκ του αποτελέσματος κρίνεται μια τέτοια δουλεια...
Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι μόνο το αισθητικό μέρος,αλλά και το λειτουργικό:**
Θα λειτουργήσουν σωστά οι πλευρικοί αερόσακοι όταν χρειαστεί (κουφια η ώρα...) να λειτουργήσουν???** -
Ta καθισματα δεν ειναι οπως το τιμονι που σκιζεται οταν ανοιγει ο αεροσακος.Αν προσεξεις ειναι κατι που φαινεται και απο την εξω μερια οποτε αν δεν πειραχτει κατι αλλο τοτε δεν εχεις τετοιο προβλημα.
-
file 'gianis' ta connolly einai koryfea......den exw na pw tpt anti8eto gia aytous. o kolhtos mou ta ebale se honda vti. tromerh poiothta. tou stoixise gyro sta 1000-1200 euro. tou ebalan empros-pisw, tou fouskwsan ta empros ka8hsmata (gia hmi-pleyrikh styrixh), tou balan sta plagia stis portes empros kai pisw. tou ntysan timoni-lebie-xeirofreno. exei eggyhsh. tou dwsan ka8aristiko. mporeis na breis kai f8hnotera apo oso xerw gyro sto 600 euro, alla den xerw apo poiothta.
egw etoimazomai mexri to kalokairi na balw sto amaxi mou ta connolly kai malista dyxromia:)
telos to katasthma htan ths connolly to pararthma ston geraka. ayta
-
Εγω πηρα το Α4 απο την ΑUDI-VW Πατρας.Κατοπιν συμβουλης του αντιπροσωπου προτιμησα να βαλω το δρματινο σαλονι σαν After sale απο ενα συνεργειο που συνεργαζεται μαζι τους...Η ποιοτητα ειναι αψογη,τα παιδια της Deltacar moυ ειπαν οτι σε σχεση με το σαλονι της Μαμας ειναι πολυ πιο καλα....Και το κυριοτερο το πληρωσαμε 500.000δρχ αντι για περιπου 750 που ειχε το κανονικο................................................
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Ta καθισματα δεν ειναι οπως το τιμονι που σκιζεται οταν ανοιγει ο αεροσακος.Αν προσεξεις ειναι κατι που φαινεται και απο την εξω μερια οποτε αν δεν πειραχτει κατι αλλο τοτε δεν εχεις τετοιο προβλημα.Στα VW δεν φαίνεται τίποτε μόνο το σήμα υπάρχει. Από ότι καταλαβαίνω σκίζεται το δέρμα. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σκυστεί και το after market δέρμα.
Το μόνο πρόβλημα είναι αν βγάλεις το κάθισμα θα πρέπει να βάλεις ένα ειδικο καλώδιο στο καλώδιο που πυροδοτεί τον αεροσακο για να μην πυροδοτηθεί ο αερόσακος κατά λάθος για από στατικό ηλεκτρισμό.
-
ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας φιλοι μου..
αποφασισα ειδη να τα βαλω αλλα μολις ερθει το αυτοκινητο
πρωτα γιατι αν το παραγγειλω με τα δερματινα σιγουρα
θα με βαψει ο αντιπροσοπως της vw
ασε που μου ειχε πει ψεματα οτι ερχεται ετσι το αυτοκινητο
δηλαδη εργοστασιακο,ομως για καλη μου τυχει
ενα golf που ηταν στην αντιπρωσοπεια με δερματινα ετοιμο
για παραδοση στον πελατη το υποβραχιονειο ειχε ξεχαστει
με το υφασμα πανω και ετσι το καταλαβα και εγινε και ρομπα ο
αντιπροσωπος ....παντως ηταν καλη δουλεια της connolly και
καλο δερμα πανω απ ολα.
ξερει κανεις καμια σελιδα με connolly δερματα να ριξω μια ματια? -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
ξερει κανεις καμια σελιδα με connolly δερματα να ριξω μια ματια? -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
για σας
τα φωτα σας παιδες.....υποψιν οτι τα ρεκαρο θα αργησουν 3 μηνες.Στα recaro του Golf μου έχω βάλει δέρματα της conolly. Ολα ok. θα τους πεις να προσέξουν πολύ την ραφή με ειδική κλωστή για να ανοίγουν οι αερόσακοι που είναι στα καθίσματα. Αν δεν κουνήσουν καθόλου το αμάξι στην αλλαγή δεν θα ενεργοποιηθεί κανένας αισθητήρας αερόσακου.
απο κει και πέρα. προσοχή γιατί λερώνει. -
σε καθισματα που δεν εχουν βαση για προσκεφαλα ειναι δυνατον να μπουν η πρεπει να αλλαχτει ο σκελετος?
-
Εβαλα δερμάτινα καθίσματα στο νέο passat και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.
Αλλαξε το αυτκίνητο.Οι κόρες μου νόμισαν ότι άλλαξα αυτοκίνητο, όπως και κάποιος γείτονας.
Κόστισε 1200 ευρώ και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.
Χρόνος παράδοσης σε 5 ημέρες.Η συμπεριφορά του κ. Ταρσαναλή άριστη.
http://www.tarsanalis.gr/html/leather.html
[/img] -
Νομίζω είναι αρκετά σημαντικό να αναφερθεί ότι το CONNOLY βάζει καλύμματα από δέρμα στα καθίσματα ενώ ο Ταρσανάλης αλλάζει όλο το κάθισμα και ο κόστος είναι το ίδιο περίπου.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πιο σωστο να φεύγει το προηγούμενο ύφασμα ή δέρμα.
Αυτα...
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ OCTAVIA RS ABT ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,ΤΙΜΟΝΙ,ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ,ΛΕΒΙΕ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ RS ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ.
-
τι περιποίηση χρειάζετε το δερμάτινο σαλόνι για να μή σου μείνει στα χέρια???πλύσιμο και αλοιφή?
-
Στα αυτοκίνητα με πλευρικούς αερόσακους στα καθίσματα, αν δεν έχουν πλαστικό καπάκι που να πετάγεται με το άνοιγμα του αερόσακου, σκίζεται η ΡΑΦΗ, όχι το δέρμα ή η ταπετσαρία. Άρα, μην ανησυχείτε. Ο αερόσακος θα λειτουργήσει κανονικά και το δέρμα δε θα κομματιαστεί αν χρειαστεί αυτό το εξάρτημα ασφαλείας να ενεργοποιηθεί.
-
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καλύμματα για τα καθίσματα τα οποία όμως να καλύπτουν όλο το κάθισμα και να μην φαίνεται τίποτα από το παλιό...
Ρωτάω γιατί τα δερμάτινα του δικού μου μετά από τόσες δεκαετίες έχουν σκιστεί αλλά ψάχνω μια προσωρινή,όμορφη και πιο φτηνή λύση...
Έχει δει κανείς κάτι σε μονόχρωμο σκούρο καφέ??
-
Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου διευκρινίσει κάτι.
Αν θελήσω στο αυτοκίνητό μου να βάλω δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, κανονικά δεν πρέπει να βγάλουν την υφασμάτινη ταπετσαρία πρώτα;
Ευχαριστώ
-
Εξαρτάται απο το τι θα πληρώσεις και απο το τι θα σου βάλουν.
-
δέρμα η δερματίνη ? (ξέρεις να καταλάβει;ς τη διαφορά?)
Ακόμα πολλές εταιρίες κάνουν για χαμηλότερη τιμή προσφορές όπου σου δίνουν % δέρμα και % δερματίνη. (πχ. όπου ακουμπάει το σώμα ΄δερμα και ό που αλλού δεμρατίνη) -
Υπάρχουν καλύματα που μπάινουν πάνω απο τα δικά σου οπότε δεν υπάρχει λόγος να βγεί η ταπετσαρία σου. Κανονικά βγαίνει όμωε η ταπετσαρία και ουσιαστικά μπάινει η ταπετσαρία απο δέρμα πάνω στα καθίσματά σου.
Έχω την εντύπωση οτι κάποια εποχή η conolly κυκλοφορούσε κάποια εποχή μια προσφορά στα 1000 ευρώ με καλύματα όμως
-
δερματινα καθισματα